פורום אורטודנטיה שיניים כלואות - עמוד 2

-
שיני בינה כלואות (לת)
הדיל 20/07/2020 | 07:59ד"ר שלום רב,אני בת 29, עברתי ישור שינים בעבר, השינים בלסת תחתונה התעקמו, בילדותי לא הקפדתי מספיק והארותונדט גם לא השאיר קיבוע. לשאלתי: נמצא כי בלסת תחתונה שיני הבינה כלואות,במיקום סמוך לעצב. האם ניתן לישר שינים בלסת זו בלבד מבלי לעקור את שיני הבינה ועדיין לקבל תוצאה טובה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
עקירת שן כלואה (לת)
ת 23/06/2020 | 10:47הוסבר לי שעליי לטפל בשן כלואה בשל ציסטה בסמוך לה. האם זה יפגע בנראות השיניים וידרוש השלמת שיניים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
צילום פנורמי וסיטי על שן אחת
ענת 19/05/2020 | 04:00שלום ותודה מראש, מנהל המרפאה עשה לי פנורמי כל הפה וסיטי רק על שתל אחד למעלה לראות שהוא לא בתוך הסינוס. הוא לא אמר לי להוריד שרשרת מהצוואר ולא שם לי סינר. כשהתקשרתי לשאול למה ללא סינר אמר שזה כבד ולא רצה להכביד עלי וכן הקרינה היא ישירה על השתל ולא על הגוף. זה נכון לדעתך? אני עכשיו די חרדה ומפחדת שחלילה לא יגרום לי לסרטן ריאות. האם יש בזה מסוכנות רבה ללא סינר וזה לא רשלנות מצידו. האם יש לי סיבה רצינית לדאוג. תודה רבה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
שילום פנורמי וסיטי
ינקלה 19/05/2020 | 08:20את השאלות האלה יש להפםנות לרנטגנולוגהוסף תגובה
-
-
לסתות לא נסגרות (לת)
רוי 28/04/2020 | 10:16האם כשהלסתות לא מונחות זו על זו בסגירה ניתן לבצע יישור? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
תוצאות צילום שן כלואה
סקפטי 17/03/2020 | 10:01רופא השיניים שלי הזמין צילום ונראה שיש בו שן כלואה. אמר שאין צורך בכל טיפול. האם נהוג להשאיר שן כלואה מבלי לעשות דבר??הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
להשאיר שן כלואה בלסת ללא טיפול
פרופ' אדריאן בקר 17/03/2020 | 13:22מבלי לראות הצילום ומבלי לערוך בדיקה קלינית לא ניתן להמליץ על טיפול לבעיה. אם כן, רק באופן כללי ניתן לקבוע שמעט המיקרים שיש להמליץ להשאיר אותם ללא טיפול. יש מספר סיבוכים שעלולים לקראת הן לשיניים הסמוכות והן בעצמן. נזק לרקמות ויצירת ציסטות וזיהומים גם יכולים להגרם. בהתאם למצב של שן זו ושל שאר השיניים יתכן ואפשר להביא את השן הזו אל חלל הפה בכדי להשלים את רצף השיניים - גם יותר בריא וגם יותר יפההוסף תגובה
-
-
שן כלואה
ג.ד. 19/01/2020 | 11:18בצילום שעשיתי רשום "שן כלואה", אך רופא מטפל לא התייחס לממצא זה. האם שן כלואה מחייבת טיפול? לא ברור לי העניין..הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
שןכלואה בצילום
פרופ' אדריאן בקר 19/01/2020 | 15:52יש לפנות לרופא שהיפנה אותך למכון רנטגן ולבקש ממנו שיתייחס לתוצאות הבדיקה שהוא היזמין ויסביר לך אם יש שן כלואה ואם יש חשיבות לטפל בה (כי לא לכל שן כלואה יש צורך בטיפול) ומה מידת הצורך הרפואי לכך. הרי בשביל זה הוא היפנה אותך ויש להניח שבעבור זה גם שילמת לו!הוסף תגובה
-
-
לחיים מתוחות
הדר 13/01/2020 | 10:09שלום, לפני חודשיים קיבלתי מהאורתודנטית שלי פלטה לשיניים יש תופעות הסתגלות כמו דיבור לקוי וקצת מציק אבל זה עבר פחות או יותר. מזה שבוע אני מרגישה כאבים בלחיים, הרגשה של לחיים מתוחות ומגורות האם יכול להיות קשר לפלטת שיניים הנשלפת?ליקוי של איזור הלסת? שאני מורידה יש הקלה אבל עדיין תחושה מוזרה בלחיים אולי מזכיר אחרי הרדמה של טיפול שיניים.. נ.ב סיימתי סטרואידים( מכאב אוזניים) לפני שבוע( רק 3 ימים) אז לא חושבת שזה מהכדורים למרות שהתופעה התחילה לפני שבוע :(הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
שיניים כלואות
א.ב. 13/01/2020 | 11:29למעשה אין זו שאלה על שן כלואה אלא על פלטה ואל התגובה של ריריות הפה אליה. קשה גם להאשם את התרופה אחרי 3 ימים בלבד. קיימת אפשרות של אלרגיה לפלטה שהיא עשוייה א'ריל - אך מצב זה די נדיר וה סטרואיד היה מונע זאת. יתכן רק שחלק קטן בהפלרה פוצע וזה הרבה יותר שכיח וסביר. בכל מקרה יש לחזור לרופא המטפל לבדיקת הגירוי וכן את הפלטה לאפשרות לקיום משהוא שמפריעהוסף תגובה
-
-
גיל טיפול
ס. 26/12/2019 | 13:21האם אפשר לטפל בשיניים כלואות, בגיל 44? יש לי בלגן בפה, שיניים לא מסודרות, גם כלואות, וזה מפריע לי אסטטית. תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
שיניים כלואות בגיל 44
א.בקר 26/12/2019 | 15:00ככל שהגיל מתקדם יורדים הסיכויים להצלחה של טיפול אורתודונטי בשן כלואה. אך בהרבה מקרים כן ניתן ויש צורך בבדיקת השיניים וצילומי רנטגן ובמקרים מסויימים ניסיון תזוזה קטן בפרק זמן קצוב יכול לסמן שהסיכויים טובים או לא.הוסף תגובה
-
-
גיל ושיניים כלואות
יונתן 21/11/2019 | 10:19אני כמעט בן 50, עם בלגן בפה, שיניים כלואות. האם זה גיל בעייתי ליישור ולחילוץ שיניים כלואות? הטעם הוא אסתטי בלבד. תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
שיניים כלואות וגיל
פרופ' בקר 21/11/2019 | 10:37באופן כללי ככל שהמתרפא מבוגר יותר עלים הסיכויים שהשן הכלואה לא תגיב לכוחות אורתודונטיים לחלצה. אין ללמוד מזה שאי אפשר ויש צורך בבדיקה קלינית, צילומים וכו' של השיניים שלך על מנת להעריך את הסבירות שהפעולה תצלח.הוסף תגובה
-
-
קושי בסגירת הפה (לת)
דוד 12/11/2019 | 09:20יש לי שן שצמחה לא כהלכה, ומסביבה שיניים ש׳סגרו׳ עליה. מפריע לי בסגירת הפה ובלעיסה. האם כירורגיה היא הפיתרון? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
נושאים מרכזיים
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
גשר בשיניים
רופאים בתחום

ד"ר יצחק דובלסקי
רפואת שיניים
5.0
( 3 חוות דעת )
"תודה רבה לרב ד"ר יצחק דובלסקי על השירות הכי טוב שיש!!"

ד"ר יצחק דובלסקי
רפואת שיניים
5.0
( 3 חוות דעת )
"תודה רבה לרב ד"ר יצחק דובלסקי על השירות הכי טוב שיש!!"
פורומים נוספים בתחום
פורוםאורטודנטיה שיניים כלואות
בפורום אורטודנטיה שיניים כלואות ניתן להתייעץ עם פרופ' אדריאן בקר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אורטודנטיה שיניים כלואות