פורום הגדלת איבר מין - עמוד 6
גולשים יקרים, מנהל הפורום הוא המקור הבלעדי להעברת אינפורמציה מקצועית בפורום זה, ולמענה ענייני לשאלותיכם. יש להימנע מתגובות שאינן הולמות, מכפישות, פוגעות. תגובות אלה יוסרו לאלתר.

-
האם הגדלת הפין מפריעה לתחושה בזמן קיום יחסים?
יוסי רוזנטל 16/01/2019 | 12:15שלום ד"ר רציתי לדעת האם הליך ההגדלה מפריע לתחושה או להנאה? כאשר השתמשתי בתכשיר שמרססים על האיבר כן הרגשתי שהתחושה שונה לרעה.. אשמח לתשובתך.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הגדלת איבר המין אינה מפריעה לתחושה בזמן קיום יחסים
דר' מיכאל בז'וריאנו 20/01/2019 | 14:38לאחר שבוע שבועיים לאחר ההגדלה ניתן לקיים יחסים מלאים בהנאה ובקלילות. אין כלל הפרעה לתחושה אלא ההרגשה הטבעית.הוסף תגובה
-
-
באיזה חומרים משתמשים בהגדלת איבר מין?
תומר שמש 17/01/2019 | 15:19שלום ד"ר אשמח לדעת באיזה חומר אתה משתמש כאשר אתה מבצע את ההגדלה. שמעתי שיש חומרים מסוכנים ואני חושש מההשפעה של החומר על הנושא.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אני משתמש בחומצה הילארונית באישור משרד הבריאות הישראלי
דר' מיכאל בז'וריאנו 20/01/2019 | 14:36החומר נבדק, טבעי שנמצא בגוף האדם ולאחר תקופה מסויימת נספג בגוף ולא משאיר אחריו דבר.הוסף תגובה
-
-
האם הפרוצדורה של הגדלת איבר המין כואבת?
סהר בן דוד 20/01/2019 | 12:32היי ד"ר מתלבט המון רב האם לבצע פרוצדורה כזו. אני לא מרוצה מהגודל של איבר המין שלי וזה פןגע לי בכל ההתנסות המינית שלי. מה שהכי מלחיץ אותי זה הכאב שארגיש במידה וקיים כזה. אשמח לתשובתך.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה התהליך אינו כואב כלל ומתבצע באמצעות הרדמה מקומית
דר' מיכאל בז'וריאנו 20/01/2019 | 14:34לא מרגישים כלל בפרוצדורה ולאחר שההרדמה פגה יש אי נוחות קלה ולא מפריעה לחזרה מידית לשגרה.הוסף תגובה
-
-
כיצד מתבצעת הגדלת איבר מין?
רועי בן בסט 06/01/2019 | 18:57שלום, אני מתלבט זמן רב לגבי הפרוצדורה. רציתי לדעת כיצד מבצעים אותה ומה הסיכונים. תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הגדלת איבר המין באמצעות חומרי מילוי מתאימים
דר' מיכאל בז'וריאנו 10/01/2019 | 15:50שלום רועי, אתה מוזמן להגיע לפגישת ייעוץ ולקבל הסבר מלא ומפורט. כל מקרה לגופו.הוסף תגובה
-
-
מה הסיכונים הכרוכים בניתוח להגדלת הפין?
אסף דהן 27/12/2018 | 14:40אני מתלבט כבר המון שנים לגבי הליך כירורגי לטובת הגדלת איבר המין שלי. לא מרוצה מגודלו. מפחד מאוד מהסיכון ובעיקר שלא יצליח..הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלום אסף
דר' מיכאל בז'וריאנו 10/01/2019 | 15:48כמו בכל הליך כירורגי - ישנם סיכונים. יכולות לקרות בעיות במהלך הניתוח או הפרעות שישפיעו בעתיד בקבלת זיקפה. בנוסף, זמן החלמה בתהליך ניתוחי הוא ארוך יותר מאשר מחומרי מילוי.הוסף תגובה
-
-
האם הגדלת הפין משפיעה על הזיקפה?
ירון רבינוביץ' 26/12/2018 | 17:11שלום רב ד"ר אני מתלבט האם לבצע תהליך של הגלדת איבר המין שלי. אני סובל המון זמן מבעיות של דימוי עצמי נמוך וחשש מ"רגע האמת" עם נשים. איבר המין שלי קטן והפחד העיקרי בלעשות שינוי הוא מהעובדה שיכול להשפיע על בעיות בזיקפה. אשמח לתשובה. תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אין כלל קשר להליך ולזיקפה.
דר' מיכאל בז'וריאנו 10/01/2019 | 15:45ההליך של הגדלת איבר מין בטוח לחלוטין כאשר מתבצע ע״י רופא מומחה בתחום. אין שום קשר לזיקפה או סיכון בנושא. אתה מוזמן להגיע לפגישת ייעוץ בנושא הגדלה ללא חשש.הוסף תגובה
-
-
הגדלת איבר מין
דוד 24/12/2018 | 16:46אני רוצה להגדיל את האיבר בשתי סנטימטר אבל אני לא רוצה לעבות את האיבר אני מרוצה מעובי שלי זה אפשרי?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלופ דוד
דר' מיכאל בז'וריאנו 10/01/2019 | 15:40הגדלת איבר מין יכולה להתבצע בפעולה לא כירורגית אך תקבל תוצאה של עובי + אורך.ֿ במידה והדבר קריטי ניתן לפנות להליך כירורגי אך פחות מומלץ. ניתן להגיע לפגישת ייעוץ פרטית בנושא.הוסף תגובה
-
רופאים מומלצים

ד"ר ג'רמי מולד
נוירולוגיה
5.0
( 3 חוות דעת )
"קשוב. מקצועי. מסביר. עוקב ומציע להשאר בקשר ולייעץ ככל שיידרש."

ד"ר ג'רמי מולד
נוירולוגיה
5.0
( 3 חוות דעת )

ד"ר ג'רמי מולד
נוירולוגיה
5.0
( 3 חוות דעת )
פורומים נוספים בתחום
פורוםהגדלת איבר מין
בפורום הגדלת איבר מין ניתן להתייעץ עם ד"ר דניאל דריי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הגדלת איבר מין