פורום קרום הלב פריקרד - עמוד 3

-
נוזלים בקרום הלב
דנית 24/03/2021 | 14:30שלום, לאבא שלי מצאו נוזלים ברמה בינונית בקרום הלב. מטופל מזה שבועיים בקולכיצין. היום נראתה צואה שחורה. כמובן שהיום יש לו תור לרופא. האם זו תופעת לוואי של התרופה? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובה
פרופסור אדלר 19/07/2022 | 19:40אי אפשר לדעת ככה מה נכון לעשות מוזמן לקבוע אלי שולי 0544716658הוסף תגובה
-
תשובה
פרופסור אדלר 19/07/2022 | 19:39מציע לו להגיע אלי שולי 0544716658הוסף תגובה
-
ריבוי פעימות מוקדמות
יואב 11/11/2021 | 14:10שמי יואב, בן 57, בריא בדכ ועוסק כל החיים בספורט אירובי. אני סובל מאוד מריבוי פעימות מוקדמות שלעיתים נמשך ימים שלמים ברצף וגורם לתחושת אי נוחות, אני ממש מרגיש את שינויי הקצב. התופעה באה ונעלמת כאשר אין לי מושג מה הטריגר שלה. האם מומלץ לבצע אבלציה עבור ריבוי פעימות מוקדמות והאם יש ניסיון רב ומוצלח בכך? או האם תרופתית ניתן להקל?הוסף תגובה
-
-
אשמח לחוות דעתך!
Mes 06/06/2022 | 15:02שלום, אני אובדת עצות ואשמח לחוות דעת נוספת. ולשמוע מה אפשר לעשות. אני בת 19, ללא מחלות רקע. אתמול בלילה קמתי באמצע מכאבים מטורפים בבית החזה, בסרעפת והיה לי קוצר נשימה חמור. הגיע האמבלונס והלכתי לבית חולים, שם עשו לי אקג ובדיקות דם ואמרו שהכל תקין. ניתן לי מרשם לנקסיום נגד חומציות בקיבה ונאמר לי לעשות בדיקה של בלוטת התריס. אציין שהייתי מצוננת עם שיעול בימים האחרונים אם זה רלוונטי. בבית החולים לא ידעו לומר כל כך ממה זה יכול להיות ואמרו פשוט לעקוב. אשמח לדעת איזה עוד בדיקות אפשר וכדאי לעשות כדי לבחון את זה? מה יכל לגרום לזה? יש דרך למנוע זאת? האם מרשם לנקסיום רלוונטי לכאבים בחזה? (במיוחד לאור זאת שלא הרגשתי כאבים בקיבה ואני סובלת מצרבת כבר שנים). מה כדאי לעשות כשזה קורה? תודה רבה!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובה
פרופסור אדלר 19/07/2022 | 19:38מציע לך להגיע אלי, שולי 0544716658הוסף תגובה
-
-
פריקרדיטיס
לילך 18/07/2022 | 22:16אחרי חודש וחצי של פריקרדיטיס הדלקת עברה והנוזל נספג טופלתי באיברופן וקולכצין.ללא כאבים חזרתי לפעילות גופנית שיעורי אירובי משקולות יוגה ופילאטיס. מרגישה מצויין האם זה בסדר?נאמר לי לא לרוץ 3 חודשים.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובה
פרופסור אדלר 19/07/2022 | 19:37זה מוקדם מידי מציע לך להגיע אלי , שולי 0544716658הוסף תגובה
-
-
דילמה בקשר לאיזה נוגד דיכאון לקחת (לת)
צבי 06/01/2022 | 00:42שלום רב אשמח בבקשה לקבל דעה או המלצה בדילמה שלי אני בן 63 מטופל במיקירופירין 75 טריטייס 5 ליפיטור 20 טמבוקור 50 קרדילוק 1.25 אומפרדקס 20 העיניין הוא כזה, לפני מספר שנים עברתי רפרוף פרוזדורים לכמה שעות בגלל אשלגן נמוך בעקבות זה הטיפול הוא הטמבוקור עם הקרדילוק לבעיית כולסטרול אני מקבל את הליפיטור ואספירין לדילול דם בגלל טרשת עורקים לאחרונה עקב מצבים שונים נכנסתי לדיכאון אני מעוניין לקחת תרופה לבעיה הזו אבל בדקתי מה מתאים יותר לקחת עם תרופות כאלה שאני מקבל,ולא מצאתי משהו על כך ברצוני לשאול, איזו תרופה נוגדת דיכאון תתאים לי?על מה הייתם ממליצים? מפני שבעלוני התרופות השונות מצויין שתיתכן היתנגשות עם טמבוקור וליפיטור הנוגד דיכאון עלול להפחית את יעילות הליפיטור, מצב לא רצוי! ועלולה להיות השפעה על הלב, על הטמבוקור, מתוך המידע על התרופות רשום שעלולה להיות תגובה קרדיולוגית משהו בגל QT מצב מסוכן אז מה לקחת? מיהי התרופה המומלצת ביותר ? תודה רבה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
נוגד דיכאון כשברקע הייתה הפרעת קצב (לת)
אריה 30/12/2021 | 01:51שלום, אני בן 64 לפני שש שנים חוויתי רפרוף פרוזדורים על רקע מיטו אשלגן כיום מטופל טובקור 50 קרדילוג 1.25 וכן בליפיטור 20 טרטייס 5 אומפרדקס 20 ומיקרופירין 75 פעמיים היתה לי היפונטרמיה עקב שילשולים, אני שרוי בדיכאון מעוניין לקחת תרופה נוגדת עברתי על עלוני רוב התרופות ומסתבר שכנראה הן משפיעות על יעילות הטמבוקור והליפיטור כמו גם קונטרא מסוימת עם אספירין אינני יודע איזו מהם לבקש אני לא מעוניין שיעילות הליפיטור תיפגע או שתיהיה התנגשות עם הטומבקור מה מומלץ לי לקחת? במיוחד מבחינת הלב? שלא ישפיע על הטמבוקור? תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
הבעת תודה והערכה (לת)
עופרה קרסנטי רז 07/03/2020 | 10:07מבקשת להביע את הערכתי ותורתו לטיפולו המסור בבני החיל יהונתן רז,שבזכותו הצליח להוציא אותו מהמיוקרדיטיס אחרי אינספור טיפולים במערכת הצבאית.כיום יהונתן בקורס קצינים ובריא לחלוטין. כן ירבו רופאים מקצועיים ,אביבים ואיכפתיים כימו דוקטור אדלר. לא שוכחת גם את אישתו שולי המקסימה,האיכפתית ,הסבלנות והאדיבה. תודה מעומק הלב, עופרה קרסנטי רז, אמא של יהונתן רזהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
דלקת גרון וקרום הלב (לת)
ג 13/01/2020 | 15:40אני נגד אנטיביוטיקה, גם בדלקת גרון חיידקית. עובר לבד.. האם נכון שהחיידק עלול להתיישב בקרום הלב??הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
נוזל בקרום הלב
יונתן 20/11/2019 | 11:41בבדיקה שגרתית נמצא אצלי נוזל מועט בקרום הלב. האם זה בהכרח פתולוגי?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובה
פרופ אדלר 20/11/2019 | 13:10לא, זה גם יכול להיות נורמלי, כל מקרה לגופוהוסף תגובה
-
-
קסרלטו 2.5 (לת)
איגור ברוך טל. 0508227578 29/10/2019 | 15:56לפני כחודש התחלתי טיפול בקסרלטו2.5בהמלצת הקרדיולוג.הקריאטינין אצלי הוא 1.4 האם הקסרלטו עלול לפגוע יותר בתיפקוד הכילייתי ? לציין שיש לי כיליה אחת.!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
אלדוסטרוניזם
-
לחץ דם נמוך
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
הורדת שומנים בדם
-
השתלת מסתם אורטלי בצנתור (TAVI)
-
בדיקות קשורות
-
מוניטור הולטר
-
כולסטרול LDL
-
תרופות קשורות
-
פרסוגרל (אפיאנט)
-
טראזוסין
-
מונחים קשורים
-
לחץ דם
-
לב
רופאים בתחום

ד"ר אופיר פז
קרדיולוגיה
מומחה לקרדיולוגיה ולרפואה פנימית, מנהל יחידת לב ביניים במרכז הרפואי קפלן

ד"ר אמנון איתן
קרדיולוגיה
5.0
( 5 חוות דעת )
"היתי בשיחת התייעצות וקבלת החלטות לפניי ניתוח/ צינתור.
ד״ ר אמנון היה מקצועי מאד, אדיב, חייכן , רגיש ,סבלני והכי חשוב הצליח להרגיע אותי ולעזור לי להגיע להחלטות. אין לי ספק שזכיתי ואזכה לקבל בהמשך את הטיפול הכי טוב שאפשר לקבל. תודה ענקית ד״ר אמנון. כן ירבו רופאים כמוך"

קרדיוקליניק- ד"ר בלה קויפמן ופרופ' אדוארד קויפמן
קרדיולוגיה
5.0
( 8 חוות דעת )
"קרדיולוג שלפני הכל הוא בן אדם! רגיש, קשוב, מקצוען, משרה רוגע וביטחון. שמחים על הבחירה פרופסור אדוארד קויפמן תודה!!! הגענו מאילת והצליח לנו"

ד"ר אופיר פז
קרדיולוגיה

ד"ר אמנון איתן
קרדיולוגיה
5.0
( 5 חוות דעת )
"היתי בשיחת התייעצות וקבלת החלטות לפניי ניתוח/ צינתור.
ד״ ר אמנון היה מקצועי מאד, אדיב, חייכן , רגיש ,סבלני והכי חשוב הצליח להרגיע אותי ולעזור לי להגיע להחלטות. אין לי ספק שזכיתי ואזכה לקבל בהמשך את הטיפול הכי טוב שאפשר לקבל. תודה ענקית ד״ר אמנון. כן ירבו רופאים כמוך"

קרדיוקליניק- ד"ר בלה קויפמן ופרופ' אדוארד קויפמן
קרדיולוגיה
5.0
( 8 חוות דעת )
"קרדיולוג שלפני הכל הוא בן אדם! רגיש, קשוב, מקצוען, משרה רוגע וביטחון. שמחים על הבחירה פרופסור אדוארד קויפמן תודה!!! הגענו מאילת והצליח לנו"

ד"ר אופיר פז
קרדיולוגיה
פורומים נוספים בתחום
פורוםמחלות לב נשים
בפורום מחלות לב נשים ניתן להתייעץ עם ד"ר אביטל פורטר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מחלות לב נשיםפורוםקרום הלב פריקרד
בפורום קרום הלב פריקרד ניתן להתייעץ עם פרופ' יהודה אדלר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קרום הלב פריקרד