פורום קרום הלב פריקרד - עמוד 4

דלקת שקדים בעבר (לת)
ירדנה 04/09/2019 | 12:22חליתי בדלקת שקדים שלא טופלה זמן רב. נאמר לי שיש חשש לדלקת בקרון הלב. האם יש צורך בבדיקה כלשהי? תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדשאנטיביוטיקה לפני עקירות (לת)
איציק 24/08/2019 | 16:46שלום עברתי עקירה, ובגלל MVP נטלתי אנטיביוטיקה, [מוקסיפן[ העיניין שהגעתי למרפאה ללא שעון,ונאלצתי לישאול מישהו שם לגביי השעה,הוא אמר לי משהו כמו 13.50 ואז נטלתי 2 גרם מהתרופה, הרופא יותר מאוחר יצא לשאול אותי מתי נטלתי את התרופה, ואמרתי לו את השעה שנאמרה לי, היות ואנשים לא תמיד מדייקים,או לא משתדלים לדייק, ומעגלים זמן, יתכן וההליך החל בסטיית זמן של אולי רבע שעה לעאן או לכאן, השאלה, באם העקירה בוצעה לאחר פחות משעה מהנטילה, האם זה מכניס אותי לסיכון דלקת פנים הלב, מאפקטיביות נמוכה?סטיית זמן של רבע שעה עשרים דקות לכאן או לכאן, קריטיות בהליך זה?ועשויות שלא לתת הגנה? האם שעה בידיוק, זה קריטי? או איך? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדשנוזל בקרום הלב
דן 16/05/2019 | 13:40בבדיקת ספורט שגרתית מצאו מעט נוזל בקרום הלב. הרופא אמר שזה חסר משמעות. האם יש צורך בחזרה על הבדיקה? ואם כן מתי? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדשתשובה
אדלר 21/07/2019 | 23:27דרוש מעקב שהוא תלוי במצב בריאותך הכוללהוסף תגובה
קרדילוק וארגומטריה
חזי 21/07/2019 | 15:16האם צריך להפסיק קרדילוק לפני בדיקת לב? יש השפעה על קרום הלב?הוסף תגובה
פתח בחלון חדשתשובה לחזי
אדלר 21/07/2019 | 23:25תלוי איזו בדיקה ותלוי במצבך הבריאותי.הוסף תגובה
שיקום הלב
המשתקם 28/04/2019 | 10:14שלום רב, אני כבן 50, לאחר ארוע לב, משתקם. מרגיש שיכול לעשות יותר ממה שמאפשרים לי. האם יש נזק בשיקום מהיר של הלב או שחשובה ההדרגתיות? אודה לתשובתךהוסף תגובה
פתח בחלון חדשתשובה
פרו אדלר 28/04/2019 | 10:18שיקום לב בדכ שמומלץ עדיף שיתחיל מוקדם ככל שניתן לארוע, בשיקום עצמו בודקים את החולה ומחליטים בהתאם לארוע שעבר ומידת הנזק ללב ויכולתו הגופנית על קצב ההתקדמות. בריאותהוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
לחץ דם נמוך
-
אלדוסטרוניזם
טיפולים וניתוחים קשורים
-
הורדת שומנים בדם
-
השתלת מסתם אורטלי בצנתור (TAVI)
בדיקות קשורות
-
אלקטרו-קרדיוגרם (אק"ג)
-
סימנים להתקף לב
תרופות קשורות
-
דילטיאזם
-
ניפדיפין
מונחים קשורים
-
אי-ספיקת אב העורקים
-
סטנט, תומכן
רופאים בתחום

קרדיוקליניק- ד"ר בלה קויפמן ופרופ' אדוארד קויפמן קרדיולוגיה
5.0 ( 8 חוות דעת )
"קרדיולוג שלפני הכל הוא בן אדם! רגיש, קשוב, מקצוען, משרה רוגע וביטחון. שמחים על הבחירה פרופסור אדוארד קויפמן תודה!!! הגענו מאילת והצליח לנו"

5.0 ( 8 חוות דעת )
"קרדיולוג שלפני הכל הוא בן אדם! רגיש, קשוב, מקצוען, משרה רוגע וביטחון. שמחים על הבחירה פרופסור אדוארד קויפמן תודה!!! הגענו מאילת והצליח לנו"

5.0 ( 8 חוות דעת )
פורומים נוספים בתחום
פורוםמחלות לב נשים
בפורום מחלות לב נשים ניתן להתייעץ עם ד"ר אביטל פורטר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מחלות לב נשיםפורוםקרום הלב פריקרד
בפורום קרום הלב פריקרד ניתן להתייעץ עם פרופ' יהודה אדלר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קרום הלב פריקרד