פורום אזוספרמיה, ניתוחים להפקת זרע ופריון הגבר

-
בדיקת קריוטיפ (לת)
אברהמסון 04/12/2024 | 06:40לאחר הרבה סבבים של ivf כושלים , התבקשתי לעשות בדיקת קריוטיפ ולהלן התוצאות ( האם מהמצב הזה יש סיכוי להרות ? ניתן לטפל ? הופנינו למכון גנטי אך התור בעוד חצי שנה האם צריך להתכונן לייעוץ ? G-banding analysis showed an abnormal male karyotype with Robertsonian translocation between chromosomes 13 and 14 (45,XY,der(13;14)(P12;P12)). Although individuals carrying this structural chromosomal abnormality don't usually show a phenotype, individuals with Robertsonian translocation may face higher risks of infertility due to abnormal chromosome segregation (monosomies and trisomies) during the formation of gametes (sperms or eggs).הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
אזוספרמיה לא חסימתית (לת)
שחר 25/03/2023 | 20:22האם במקרה של אזוספרמיה לא חסימתית גם איכות הזרע יכולה להיות ירודה או שיש רק ירידה בכמות הזרע? כלומר, האם במידה ויימצא זרע, יש סיכוי מוגבר למומים בעובר או שיכול להיות קושי בקליטת ההיריון?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
אזוספרמיה
shir 08/07/2021 | 14:53שלום, בעלי עשה 2 בדיקות זרע ויצא שאין תאי זרע בהם, כל שאר הפרמטרים יצאו תקינים וגם בדיקות דם תקינות לגמרי. בעבר רשום לו בתיק הרפואי וריקוצלה הוא לא טיפל בזה והיום אין עדות כלשהי לכך, האם לפי דעתך האיזוספרמיה היא חסימתית או לא? ועוד שאלה מבחינת כניסה היריון איזה מצב הוא בל פתרון יותר? החסימתי או הלא חסימתי? נורא לחוצה ומבולבלת אשמח לעזרתך תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
אזוסופרמיה עם פרופיל הורמונלי תקין
לתת תקווה 23/12/2022 | 04:21היי בעלי היה באותו המצב אזוסופרמיה עם פרופיל הורמונלי תקין כשעבר את הניתוח לא נמצאו זרעים בזרימה והרופא אמר שמדובר באזוסופרמיה לא חסימתית אבל במקביל ביצע וריקוצלה לאחר 3 חודשים התחילו להופיע זרעים באופן טבעי בבדיקת זרע נס גלוי!! אז רציתי רק לעודד ולתת תקווההוסף תגובה
-
-
מה עוד ניתן לעשות? (לת)
אזוספרמיה לא חסימתית וטסה 30/03/2022 | 17:28היי דוקטור, בן 31 ללא ילדים. בטיפולי ivf כ3 וחצי שנים. אזיספורמיה לא חסימתית, עברתי תיקון וריקוצל קל, מקבל טיפול הורמונלי של אוביטרל אחת ל5 ימים, לטרוזול וספפופר חצי כדור כל יום. עד כה עברנו 7 שאיבות, רק 2 בלצוטיסטים , 14 החזרות סך הכל. בדרך כלל עוברים מגיעים רק ליום 3. עברתי לאחרונה גם טסה, שאיבה מאשך, והצלחנו להגיע לבלצוטיסט 1 , מתוך כל 6 העןברים שיצאו. היו 2 שהגיעו ליום 4 שהוחזרו וגם לא צלחו. כל השאר לא גדלו מעבר ליום 4 ואבדו . הטסה הניב תוצאות טובות יותר, הצלחנו לעבןר את יום 3 , אך עדיין זה לא שיפור כזה משמעותי . מתוך 15 הפריות, רק 2 הגיעו ליום 4, ואחד הגיע לבלצו. מה ניתן עוד לעשות? האם כדאי לחזור שוב על הטסה? אם כן תוך כמה זמן אפשר לחזור שוב על הטסה? מרגישים אבודים...הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
בדיקת זרע (לת)
חיים 14/03/2022 | 16:54יש לנו תור רחוק לרופא ורצינו לדעת מה אומר התשובות לבדיקת זרע שקיבלנו. המסקנות שהם לא תקינים: Asthenozoospermia Teratozoospermia בנוסף היה כתוב ש Leucocytes בין 2-3 ובטווח התקין בין 0-1 מזה אומר? ואיך ניתן לפתור אותן? נציין שאנחנו זוג צעיר בני 24 תודה רבה ושיהיה בשורות טובותהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
לגבי אליגוס ובעיות פוריות (לת)
אנונימי 02/02/2022 | 17:49לדר שלומי ברק אודה מאוד לתשובתך אני מאוד מודאג בשנה האחרונה. בן 22 שיעור תקין למטה ובבית השחי. אין זקן בצדדים, אין שיער בחזה. Fsh גבוה במשך 5 בדיקות בהפרשים על פני שנה .20-30 lh היה תקין, משום מה בבדיקה אחרונה עלה מעל הנורמה. טסט טוטל רק נבדק. תקין ומעולה 18-22. Mri מוח תקין. שלוש בדיקות זרע, בהתאם ריכוז 12,6, 13מיליון, מורפולוגיה 8,14,9 לפי קרוגר. נפח תקין 2.5,3,7 ימי המנעות נשלחתי לקריוטיפ - תקין (מקווה ששללו מספיק לגבי מוזאיקה) נשלחתי לבדיקת חסר בכרומטזום Y. תקין. גודל אשכים תקין. גילו לי וריקוצלה קלה בשני הצדדים. כאשר אני עומד הרבה לעיתים לא תמיד יש קצת כאב. הייתי חולה קורונה (קל מאוד) השנה האחרונה. האם יתכן קשר? האם סביר לדעתך שמדובר בכשל ראשוני אדיופטי ללא סיבה? ראיתי שכבודו כתב במאמר שווירוקצל כן מעלה לפעמים רמות fsh. אני מאוד מוטרד מזה אשמח לייעוץ ממך והבנה האם הבעיה הינה שורשית. וכדאי להקפיא זרע לעתיד או שניתן להצביע על טיפול טוב. אודה לך מאודהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
טסטוסטרון גבוה אצל גברים (לת)
שירה 31/01/2022 | 17:28בן הזוג שלי עשה בדיקת דם רגילה בה גילינו שיש לו טסטוסטרון גבוה- 30 כשהנורמה היא 23. האם זה יכול להעיד על בעיה בפריון שניתקל בה בעתיד?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
מיקרוטסה שלא צלח:( (לת)
ליאורה 20/06/2021 | 00:20שלום דר' שלומי ברק, גילינו שיש לבעלי קליינפלטר. בבדיקות דם- טסטוסטרון תקין והכל תקין, חוץ מפרולקטין שהיה גבוה. עשינו בדיקה מעמיקה בגבריאל לפני חצי שנה, ונמצאו 3 תאי זרע. עשינו עוד בדיקות במעבדה בבית חולים ונמצאו תאים מתים/לא נמצאו בכלל.. שבוע שעבר עשינו ניתוח מיקרוטסה- שלצערנו נמצאו רק תאים צעירים. האם בכל זה יש מה לעשות סידור הורמונים לפני ניתוח מיקרוטסה חוזר? כמה זמן אתה ממליץ לחכות עד ניתוח חוזר? ואיך אפשר להיות הראשונים בארץ שמגיעים להצלחה במחקר שלכם?!?😀😀 (כדאי לטוס ליפן??) תודה רבה שבוע שעבר עשינוהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
דרכים לשיפור איכות הזרע (לת)
אדם 31/05/2021 | 13:31שלום רב אני בן 37 ללא ילדים עם וריקוצלה עשיתי 6 השבחות זרע ( 3 יצאו בנוניות 3 גרועות) הבעיה שלי בריכוז ובתנועה הבנתי שיש כדורים שיכולים לתת מענה בבעיה הזאת אפשר המלצות?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
צריכת אלכוהול (לת)
אבי 29/05/2021 | 22:26האם יש המלצה מבוססת להימנע באופן מוחלט משתיית אלכוהול לפני ניתוח tese? או שניתן להניח שצריכה מתונה של כמנה-שתיים בשבוע לא תפגע בתוצאות. אם יש להימנע באופן מוחלט, מה פרק הזמן שיש להימנע לפני הניתוח?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
נושאים מרכזיים
-
בדיקות קשורות
-
בדיקת זרע
-
מונחים קשורים
-
אי-פריון
-
אבוביות נושאות זרע
רופאים בתחום

ד"ר גד נוימן
אורולוגיה
5.0
( 8 חוות דעת )
"רופא נעים הליכות, קיבל אותי במאור פנים, הסביר על הבדיקה והתוצאות האפשריות, עורך מעקב וזמין לכל שאלה בטלפון"

ד"ר אמיר וינטראוב
פריון האישה
4.8
( 35 חוות דעת )
"רופא מדהים, מטפל ברגישות במצבים עדינים של פוריות. נגיש, בדבר בגובה העיניים. הרגשנו שאנחנו בידיים טובות לכל אורך הרדך"

ד"ר גד נוימן
אורולוגיה
5.0
( 8 חוות דעת )
"רופא נעים הליכות, קיבל אותי במאור פנים, הסביר על הבדיקה והתוצאות האפשריות, עורך מעקב וזמין לכל שאלה בטלפון"

ד"ר אמיר וינטראוב
פריון האישה
4.8
( 35 חוות דעת )
"רופא מדהים, מטפל ברגישות במצבים עדינים של פוריות. נגיש, בדבר בגובה העיניים. הרגשנו שאנחנו בידיים טובות לכל אורך הרדך"

ד"ר גד נוימן
אורולוגיה
5.0
( 8 חוות דעת )
פורומים נוספים בתחום
פורוםפוריות הגבר
בפורום פוריות הגבר ניתן להתייעץ עם ד"ר רעות ברטוב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פוריות הגברפורוםמחסור בתאי זרע (אזואוספרמיה)
בפורום מחסור בתאי זרע (אזואוספרמיה) ניתן להתייעץ עם ד"ר רעות ברטוב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מחסור בתאי זרע (אזואוספרמיה)פורוםאזוספרמיה, ניתוחים להפקת זרע ופריון הגבר
בפורום אזוספרמיה, ניתוחים להפקת זרע ופריון הגבר ניתן להתייעץ עם ד"ר רעות ברטוב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אזוספרמיה, ניתוחים להפקת זרע ...