פורום הסרת משקפיים בלייזר - עמוד 116
-
המכשור המתקדם ביותריפתח 04/09/2011 | 11:54לאילו מבין המרפאות המבצעות ניתוחי לייזר יש את האמצעים המתקדמים ביותר?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
המכשור המתקדם ביותר
דר' אורי מלר 05/09/2011 | 19:10שלום רב, למען גילוי הנאות -אני עובד ומנתח במרפאות "עיניים". המרפאות מצויידות בציוד משוכלל ומתקדם ביותר. לאיזו תשובה ציפית לקבל בשאלה מסוג זה? בברכה, ד"ר אורי מלרהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המכשור המתקדם ביותר
-
ניתוח הסרת משקפייםירון 04/09/2011 | 17:41שלום רב, האם עלולים להיות סיבוכים כתוצאה מניתוח הסרת משקפיים בלייזר כמו עיוורון או ראיה מטושטשת או יובש בעיניים וכל זאת לצמיתות? האם יש סיכונים אחרים לטווח הארוך? בנוסף, במידה והקוצר ראייה ו/או הצילינדר חוזרים לאחר זמן מה, האם יש אחריות כלשהי והאם המכון יבצע על חשבונו ניתוח נוסף אם זה אפשרי? ואם כן, אז לכמה שנים תקפה האחריות הזו במקרה של חזרת הקוצר ראייה? תודה מראשהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
ניתוח הסרת משקפיים
דר' אורי מלר 05/09/2011 | 19:05שלום רב, לניתוח הליזר בטיחות יחסית, כמובן כי כמו בכל ניתוח, גם ניתוחי הלייזר טומנים בחלקם סיכונים וסיבוכים. יש לקבל הסדר מפורט וספציפי בבדיקת ההתאמה. בברכה, ד"ר אורי מלרהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ניתוח הסרת משקפיים
-
שאלה בקשר לליזר Lasikססס 29/08/2011 | 23:28אהלן!, שמעתי שחולי נסטגמוס יכולים גם כן לבצע תיקון לייזר אז רציתי לשאול כמה שאלות.. 1. זה מסוכן? אם כן עד כמה? אם אפשר אחוזי הצלחה? 2. המספרים שלי בעין שמאל 1.75 ובעין ימין 2.50 משו כזה בעין ימין אני לא ממש בטוח אבל זה בסביבות אבל עדיין אפשר לעשות לייזר או שמבספרים כאילה כבר עדיף שלא? 3. זה יכול לשפר חדות ראיה? או רק להוריד את המשקפיים? תודה רבה!הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
עוד שאלה אישית
דר' אליה לוינגר 05/09/2011 | 09:13שלום רב, כפי שצינתי חדות הראיה יכולה להשתפר מעט מחדות הראיה במשקפיים הדבר דומה יותר לחדות הראיה שתשיג עם עדשות מגע. בכל מקרה יש צורך בבדיקת התאמה ואני לא יכול להמליץ בשום מקרה רק לאחר בדיקה. בברכה, ד"ר אליה לוינגרהוסף תגובה
-
עוד שאלה אישית
03/09/2011 | 21:29אתה היית ממליץ לי כרופא לבצע ניתוח מיסוג זה?הוסף תגובה
-
שאלה אחרונה
02/09/2011 | 15:00אז יש מצב גדול שחדות הראיה תשתפר כיאילו אני יראה יותר טוב מאיך שאני רואה עכשיו עם משקפיים יש מצב גדול לכזה דבר?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שאלה בקשר לליזר Lasik
דר' אליה לוינגר 02/09/2011 | 08:11שלום רב, ניתן לבצע תיקון למטופלי ניסטגמוס תלוי גם כן כמובן בדרגתו. חשוב לציין שיש קושי טכני מעט גדול יותר אך אפשר כאמור להתגבר עליו. הסיכון דומה למטופל רגיל מבחינת סיבוכים אבל גם מבחינת ההצלחה ושיפור חדות הראיה תהיה לפחות כמו במצב של הרכבת עדשות או משקפיים. בברכה, ד"ר אליה לוינגרהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עוד שאלה אישית
-
צריך המלצהחן 13/07/2011 | 02:59אני מעוניין לעשות ניתוח להסרת משקפיים וברצוני לדעת איפה הכי טוב, הכי כדאי, הכי משתלם? יש כל כך הרבה חברות ואין לי מושג מה לעשותהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
אני כל כך מפחדת להתעוור מהניתוח וכל כך רוצה לעבור אותו פשוט סובלת מהמשקפיים
אסתי 02/09/2011 | 23:05האם הניתוח בטוח שבוע הבא יש לי בדיקת התאמה אצל ד"ר לוינגר בירושלייםהוסף תגובה
-
גם כן
שילה 21/08/2011 | 11:52ממליצה גם על עיניים. אימא שלי הסירה שם משקפיים והיום היא הכי מרוצה בעולם. אבא שלי לא מפסיק להחמיא לה.הוסף תגובה
-
ממליץ על עיניים
ורד 18/08/2011 | 15:23מחלקת עיניים היא הכי מקצועית- אני עשיתי אצל ד"ר הירש בתל אביב ואין עליו. היה הכי מקצועי בעולם, הרגיע אותי תוך כדי הניתוח ומה לא... היה שווה כל אגורה שהוצאתי על זה, במיוחד שהים כל כך קורץ עכשיו שאין משקפייםהוסף תגובה
-
כל מכון שבו הטוכנולוגיה מתקדמת ויש בה את המיכשור הטוב ביותר. מומלץ על עיניים.
רותי 16/08/2011 | 14:39הוסף תגובה
-
המלצה למרכז להסרת משקפיים- "עיניים" של ד"ר לוינגר
חן 08/08/2011 | 17:01הוסף תגובה
-
תשובה
מוטי 19/07/2011 | 13:37הוסף תגובה
-
תגובה
חדווה 17/07/2011 | 10:55הוסף תגובה
-
תודה לשניכם
חן 14/07/2011 | 11:30הוסף תגובה
-
הכי בטוח לקבל 2 חוות דעת
איבי 14/07/2011 | 10:21שני המרכזים המבצעים את בדיקות ההתאמה הכי מקצועיות ושיש להם גם את הלייזרים הכי מתקדמים אם תחליט לעבור אצלם את הניתוח הם - הרמוניה בשערי צדק ועיניים. כדאי לך להיבדק בשניהם ואז להחליט. בהצלחה.הוסף תגובה
-
אני ממליצה על עיניים
שרה 13/07/2011 | 13:42עברתי ניתוח לאסק לפני 5 שנים אצל ד"ר לוינגר במרפאת עיניים. אני אחרי 2 לידות והראיה 6/6. אני חייבת להיות כנה ולהגיד שמאוד פחדתי לפני הניתוח, אבל כאשר הייתי בבדיקה מאוד התרשמתי שם מכולם ומאוד נרגעתי ולכן גם החלטתי לעבור את הניתוח. ממליצה בחום!הוסף תגובה
-
אני ממליצה על עיניים
13/07/2011 | 10:26הוסף תגובה
-
אני כל כך מפחדת להתעוור מהניתוח וכל כך רוצה לעבור אותו פשוט סובלת מהמשקפיים
-
מספרים גבוהים בת 19קורל 10/02/2011 | 02:48היי יש לי מאז ילדותי בעיות עיניים..כרגע אני בת 19 ויש לי בעין אחת -17 ובשנייה -15.. המצב מאוד מפחיד אותי, יכול להיות מצב שאני אגיע למספר שלא יהיו בשבילי עדשות? או להגיע למצב של עיוורון בגלל זה? המספרים שלי מאוד לא יציבים וכל הזמן עולים [כל שנה המספר עולה בין1-2] יש איזה טיפול או ניתוח שאפשר לעשות בנוגע לזה? זה ממש מטריד. תודה אשמח לתשובה.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
לי זה גם היה מספרים גבוהים לא ממש אבל עדיין
מסירה אולי 30/08/2011 | 12:51קבעתי לבצע בדיקת ייעוץ והתאמה . אני מקווה שהם יאשרו אותי לניתוח וסוף סוף איפרד לשלום מהמשקפייםהוסף תגובה
-
גם לאחותי הייתה את אותה בעיה
אורית 29/08/2011 | 11:29הלכנו לפגישת ייעוץ ללא תשלום ובכל מקרה הציעו לנו לחכות עד שהמספר שלה התייצב כי היא רק בת 17הוסף תגובה
-
היי
מולי 25/08/2011 | 21:06גם אני בת 19 ויש לי מספרים יחסית גבוהים בין 10 ו11 בשתי העיינים אבל זה ייעצר לך מתישהו המספרים.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מספרים גבוהים בת 19
דר' אורי מלר 13/02/2011 | 09:37שלום רב, לא קיים ניתוח או דרך כלשהי לעצור את גדילת המספר. כמו כן גם ניתוח לייזר לא מתאים למספרים כה גבוהים. רק בעוד כמה שנים, לאחר התייצבות המספרים ניתן לקבוע האם ניתן לבצע ניתוח כמו השתלת עדשות תוך עיניות על מנת לתקן את המספר הגבוה. בברכה, ד"ר אורי מלרהוסף תגובה
-
לי זה גם היה מספרים גבוהים לא ממש אבל עדיין
-
מספר גבוה במשקפייםרונית 25/08/2011 | 20:36היי יש לי מספר מאוד גבוהבמשקפיים( 10 בשתי העיינים) ואני בת 20 , רציתי לשאול האם יש סיכוי שאני יכולה לעבור הסרת משקפיים בלייזר?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובה
טוביה 29/08/2011 | 11:28תראה, גם לאישתי היה מספר גבוה במשקפיים והיא הלכה לטפל בזה בתל אביב. היא הייתה מאוד מרוצה .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מספר גבוה במשקפיים
דר' אורי מלר 28/08/2011 | 19:00שלום רב, הסיכוי להתאמה לניתוח לייזר קיים אך אינו מן הגבוהים. לעומת זאת ישנו סיכוי סביר להתאמה לניתוח השתלת עדשות מסוג ארטיזן או ארטיפלקס. בברכה, ד"ר אורי מלר.הוסף תגובה
-
תשובה
-
עובי סופי של קרנית לאחר ניתוחתבור 15/08/2011 | 17:08מה העובי הסופי המותר להשאיר לאחר ניתוח לייזר, האם 350 מיקרון זה מדד חובה או שיש מקומות שמנתחים עם מדד אחר? מה הגבול של עובי הקרנית המקובל ומה יכול לקרות אם מנתחים לעובי קטן יותר?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
עובי סופי של קרנית לאחר ניתוח
דר' אליה לוינגר 23/08/2011 | 08:13תבור שלום, כעיקרון הערך שמדובר בספרות הוא עובי מעל 250 מיקרון העובי הסופי תלוי בעובי ההתחלתי של המטופל והמספר אותו מתקנים. קרנית דקה מדי יכולה להחלש ולגרום לנסיגה וצילינדר של המספר. בברכה, דר' אליה לוינגרהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עובי סופי של קרנית לאחר ניתוח
-
כמה זמן אחרי prk אפשר להרים משקולות ללא חשש לגרימת נזק כלשהו?zh 15/08/2011 | 23:23כמה זמן אחרי prk אפשר להרים משקולות ללא חשש לגרימת נזק כלשהו? (מדובר על אימון מאומץ מאוד הכולל דחיקת משקלים כבדים במאמץ רב) תודה רבה!הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כמה זמן אחרי prk אפשר להרים משקולות ללא חשש לגרימת נזק כלשהו?
דר' אליה לוינגר 21/08/2011 | 14:16שלום רב ההמלצה שלי להעלות בהדרגה את משקל הדחיקה כאשר לאחר 3 חודשים מהניתוח להגיע למשקל המקסימלי בברכה, ד"ר אליה לוינגרהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כמה זמן אחרי prk אפשר להרים משקולות ללא חשש לגרימת נזק כלשהו?
-
הסרת משקפיים לפני גיל 18אורי 10/07/2011 | 18:39שלום, אני בן 17 וחצי ורוצה לעבור ניתוח לייזר לפני הצבא. קראתי שמומלץ מגיל 18 . חצי שנה לפני יכולה לסכן?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
הרופא שלי מתנגד
רותי 16/08/2011 | 14:37הרופא הסביר לי שלגיל יש חשיבות מבחינה הורמונלית ומבחינת יציבות המספר לכן ממליץ להמתין עד גיל 21!!!! אלא אם כן זה חשוב מאד. לידיעתךהוסף תגובה
-
תשובה
יפית 03/08/2011 | 10:13גם אחי רצה להיפטר מהמשקפיים מוקדם כי הוא הלך לסיירת מאוד מובחרת.. ולפני זה מלא גיבושים וזה.הוסף תגובה
-
תשובה
טל 02/08/2011 | 11:12לפי דעתי תחכה, תחסוך קצת.. אין לחץ, שאחרי זה זה לא יפגע בך עוד יותר. אחותי גם רצתה לעשות לפני שהיא תתגייס..הוסף תגובה
-
תשובה
אורית 01/08/2011 | 10:34אם כבר אתה הולך לעשות ניתוח להסרת לייזר עדיף שתעשה את זה הכי טוב שאתה יכול..הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הסרת משקפיים לפני גיל 18
דר' אורי מלר 12/07/2011 | 12:46שלום רב, אם המספר אינו גבוה והוא יציב כבר זמן רב (יותר משנה), ניתן לשקול ניתוח לייזר גם בגיל 17 וחצי ומעלה. בברכה, ד"ר אורי מלרהוסף תגובה
-
הרופא שלי מתנגד
-
סוג הניתוחרוני 12/08/2011 | 17:39שלום, ביצעתי בדיקה לצורך הסרת משקפיים בלייזר. את הבדיקה ביצעתי באמריקן לייזר ובהדסה אופטימל. הקרנית שלי היא 510 והבנתי שפחות מ500 לא עושים ניתוח לאסיק. ב 2 המקומות אמרו שאני מתאים ל2 סוגי הניתוחים למרות עובי העדשה,ואף נטו לטובת הלאסיק מה אתם אומרים.? ואם כבר לאסיק איזה מקום עדיף משניהם?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
בשני המקומות עושים לאסיק בסכין!
יהיה 16/08/2011 | 14:25הוסף תגובה
-
אני יודע
דודי 16/08/2011 | 11:03שלאשתי הייתה גם איזשהי בעיה עם הקרנית והיא הלכה לעשות ניתוח כדי לפתור את זה במרכז בת"א והייתה ממש מרוצה ממנו ובכלל גם מהמחיר וגם מהיחס..הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
סוג הניתוח
דר' אורי מלר 15/08/2011 | 09:52שלום רב, הפורום אינו עוסק בהמלצה לעבור או לא לעבור ניתוח לייזר ואיפה. אם הקרנית דקה מ- 450 מיקרון והמספר גבוה, ככל הנראה לא ניתן לעבור את הניתוח. אם לעומת זאת הקרנית דקה מהממוצע אך סבירה בעוביה, 460-500 מיקרון, והמספר נמוך או בינוני, ניתן לשקול ניתוח. בברכה, ד"ר אורי מלרהוסף תגובה
-
סוג הניתוח
חוה 14/08/2011 | 13:30היי רוני במידה וקיבלת חוות דעת רפואית ויש 2 אופציות תמיד הרופא ימליץ לך על הניתוח הטוב ביותר עבורך. אני ממליצה לך להגיע למקום שלישי שהייתי בו בעצמי, המרכז הרפואי "עיניים" יש שם צוות אופטומטריסטים מדופלם ומומחה קרנית .בהצלחה!הוסף תגובה
-
תשובה
עדנה 14/08/2011 | 10:22אני לא כל כך מבינה בשיטות ובכאלה דברים אבל אני יכולה להגיד שאחותי עשתה דווקא הסרת משקפיים בלייזר בתל אביב והיא ממש מרוצה. וגם החלמה ממש ממש מהר.הוסף תגובה
-
בשני המקומות עושים לאסיק בסכין!
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- קרע ברשתית
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- ניתוח רדיאלי של הקרנית
-
בדיקות קשורות
- בדיקת שדה ראיה
- מבחן עיוורון צבעים
-
תרופות קשורות
- כלורמפניקול (סינטומיצין)
- אזלאסטין
-
מונחים קשורים
- אישון
- אלקטרורטינוגרפיה
פורומים נוספים בתחום
פורוםהסרת משקפיים בלייזר
בפורום הסרת משקפיים בלייזר ניתן להתייעץ עם ד"ר אריאל ונדר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הסרת משקפיים בלייזרפורוםבריאות העין
בפורום בריאות העין ניתן להתייעץ עם ד"ר מיכאל היימס, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בריאות העיןפורוםניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין
בפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה ...פורוםסרטן העין
בפורום סרטן העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן העיןפורוםהסרת משקפיים
בפורום הסרת משקפיים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום הסרת משקפייםפורוםעין יבשה
בפורום עין יבשה ניתן להתייעץ עם ד"ר אנדרו פינק, עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום עין יבשה