שמן ואינטרקציות עם תרופות
פורום קנאביס רפואי

מומחי בזלת פארמה
קבוצת בזלת הינה הקבוצה הגדולה ביותר בישראל העוסקת בקנאביס רפואי. קבוצת בזלת משרתת אלפי מטופלי קנאביס רפואי מדי חודש. בזלת פארמה עוסקת בהפצת מוצרי קנאביס. 072-2747870
רוקחי בזלת
קבוצת בזלת מובילה את תעשיית הקנאביס בישראל ומשרתת אלפי מטופלי קנאביס רפואי מדי חודש. החברה מספקת הכוונה וליווי למטופלי קנאביס רפואי. 072-2747870שמן ואינטרקציות עם תרופות
שירלי 19/08/2023 | 09:36שלום הנני מאובחנת כחולת אפילפסיה. כרגע מעוניינת לחזור לשמן בעבר היו בחילות וכאבי בטן . יכול להיות שהשילוב אם כדורים לא טוב חוץ מהתופעות שלהם וזה מה שגרם לכל הבלאגן כי במחשבה לאחור דווקא הכאבים השתנו ולחץ משהפסקתי את הקנאביס וגורם מחשבות אולי לא טוב ביחד וזה עומס מדיי ומנגד השמן חוץ מהאפילפסיה יעזור גם לבעיות העיכול ועוד דברים. רוצה הפעם לנסות את השמן שלכם מהסדרה לנשים שמותאם יותר למערכות הנשים ובעיות שיש שם רק שיעזור גם לאפילפסיה כי זאת המטרה אין בעיה זה לא רק מטפל בהעיות האלה אלא גם בשאר הבעיות ? ולמה חלק מהמוצרים מהולים בשמן זית ומעטים בmct מה ההבדל ומה טוב יותר ומשפיע. תודה.הוסף תגובה
שמן ואינטרקציות.עם תרופות
שירלי 20/08/2023 | 20:37אני מתלבטת בין t1/c28 לבין t0/c24 בעבר לא ברור אם מהכדורים או מזה היו בחילות וכאביי בטן אבל בגלל שבלי הכדורים אולי יהיו פחות. בקשר לשמן הmct הוא יותר עדין איתו יהיו פחות בחילות כי לפחות לפי האתר גם בסדרת הנשים לפחות לפי התמונה זה רק בריכוז t1/c28 זה נכון , כי רוצה איתו אם הוא פחות חזק. והאם כדאי למחלה לשלב גם thc? בעבר לא יודעת מאיזה סיבה שמן או כדורים הייתי בריכוז t1/c20 אבל רוצה עם השמן הזה שיהיה עדין יותר. אבל האם גם השמן הזה יש תכונות שעוזרות ? ובקשר לעיכול להרפייה וסידור כי דיי בטוחה היום שדווקא השמן עשה יותר טוב לדעתי , לא הבנתי בעבר שהכדורים מאוד גרמו לבחילות וגם ככה בתחום הזה אני סובלת מבחילות מהר אז צריכה מוצר שיהיה עדין, תודה.הוסף תגובה
תשובת מומחה שמן קנאביס
רוקחי בזלת 20/08/2023 | 11:43שלום לא רשמת לאיזה שמן יש לך רשיון כך שאיני יכולה להביע את דעתי . קיימים 10 ריכוזים שונים של CBD/THC. לכל אחת מהחומרים מטרות משלו ולכן אין דרך לדעת מה יעזור ל'שאר הבעיות ' . בכל מקרה לאפילפסיה מומלץ מוצר עשיק CBD. את מוזמנת ביותר לנסות סדרת FEMMICAN המיועדת לנשים. היא קיימת בכל הריכוזים וגם בחלוקה ליום/לילה . אננחנו בשלב מעבר משמן זית לשמן MCT כנשא שיש לו טעם יותר נעים והוא קצת פחות צמיגי ולכן אני לאט לאט עוברים אליו . מבחינת הפעילות וההרכב זה אותו דבר בדיוק. רק בריאותהוסף תגובה
נושאים מרכזיים
בדיקות קשורות
-
בדיקת AMH הורמון אנטי-מולריאני
מונחים קשורים
-
אמבה
-
אלקילציה
-
אלקטרוליזה
-
אטוויזם
-
אינטרפזה
פורומים נוספים בתחום
פורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם מומחי בזלת פארמה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואי