דלג לתוכן

זריקת חפצים

פורום ליווי התפתחותי לתינוקות

בפורום ליווי התפתחותי לתינוקות ניתן להתייעץ עם מיכל אלון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

מיכל אלון

מיכל אלון

נעים להכיר, מיכל אלון, אמא לשתיים, מומחית להתפתחות תינוקות. אני מציעה ארגז כלים רחב והוליסטי לכל מה שאתם צריכים בשנים הראשונות לאחר הלידה. ההתמקצעות שלי כוללת מענה כולל המשלב את כל תחומי ההתפתחות מתוך אמונה והבנה כי שלבי התפתחות תקינים, שינה טובה וגדילה בביטחון מתרחשים בהרמוניה. במהלך חודשי החיים הראשונים, תינוקכם עובר שלבי התפתחות משמעותיים. כבר בגיל חודשיים ניתן להבחין בשינויים מרתקים, ובהתפתחות תינוקות בגיל חודשיים נצפה שיפור בקשר עין, תנועות ידיים מכוונות ותחילת חקירה של העולם. התפתחות תינוקות 3 חודשים מאופיינת בגילויים חדשים של תקשורת וחיוכים מודעים, בעוד שבשלב התפתחות תינוקות 4 חודשים, מתפתחת היכולת לאחוז בחפצים ולשלוט טוב יותר בתנועות הגוף. כדי לעקוב אחר שלבי ההתפתחות של ילדכם, ניתן להיעזר בטבלת התפתחות המסייעת בזיהוי אבני הדרך החשובות. בגיל חצי שנה התפתחות התינוק מביאה עימה התקדמות במיומנויות מוטוריות, חברתיות ושפתיות, אך לעיתים עשויות להתעורר בעיות התפתחות הדורשות אבחון וליווי התפתחותי מקצועי. התפתחות המוח אצל תינוקות מושפעת מגירויים סביבתיים ומהתמיכה שההורים מעניקים. ליווי התפתחותי נכון מסייע ביצירת בסיס איתן להתפתחות תקינה ומאוזנת. אני מציעה מדריכים וטיפים להורים אשר יסייעו לכם להתמודד עם האתגרים שמלווים את גידול ילדיכם.   ✔️ מדריכה ומאבחנת לליווי התפתחותי בשיטת Child'Space. ✔️ מעבירה שיעורי יוגה ועיסוי תינוקות. ✔️ יועצת שינה בשיטה החדשה לכישורי שינה 0.1. ✔️ יועצת מינית המתמחה בתקופה שלאחר הלידה לכם ההורים - בוגרת בית הספר לרפואה אוניברסיטת תל אביב. אני שמה לי לדגל את החשיבות של העברת מידע להורים, כי ידע הוא כוח. השנה הראשונה היא קריטית להמשך חייו ולביטחון הגופני והאישי של ילדכם. אשמח להכיר וללוות אתכם במסע המשותף שלכם!
  • נועם זריקת חפצים (לת)
    נועם 06/02/2025 | 11:25

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
ד"ר יאיר ווליוביץ
ד"ר יאיר ווליוביץ נוירולוגיה ילדים והתפתחות הילד
נוירולוג ילדים ומומחה להתפתחות הילד
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד

פורומים נוספים בתחום

פורוםפסיכותרפיה

בפורום פסיכותרפיהניתן להתייעץ עם גב' רונית חיימוב, הדרך של רונית, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום פסיכותרפיה

פורוםאוטיזם אצל תינוקות

בפורום אוטיזם אצל תינוקות ניתן להתייעץ עם מרכז מפנה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!

לפורום אוטיזם אצל תינוקות

פורוםליווי התפתחותי לתינוקות

בפורום ליווי התפתחותי לתינוקות ניתן להתייעץ עם מיכל אלון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם.

לפורום ליווי התפתחותי לתינוקות
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו