פורום רגישות למזון ומחלות בדרכי העיכול - עמוד 2

-
אלרגיה לקפה
ניר 13/03/2025 | 10:18היי, אחרי שאני שותה קפה, אני רץ לשרותים... יכול להיות שזה קשור לאלרגיה לקפה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אלרגיה לקפה
ד"ר אילנה דריאל 13/03/2025 | 12:50שלום רב, קפה ( ובכלל קפאין) או חלב בקפה, ממריצים מאוד את פעילות המעיים וגורמים לצורך מהיר להתרוקנות. לרוב מדובר ברגישות לקפאין ולא אלרגיה. כדאי לשתות את הקפה לאחר ארוחה ואז לרוב אפקט היציאות מתמתן. בהצלחה!הוסף תגובה
-
-
חלב ורגישות ללקטוז
דניאל 10/03/2025 | 08:52היי, יש לי רגישות ללקטוז. איזה חלב אני יכול לשתות? תודה כבר מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה חלב ורגישות ללקטוז
ד"ר אילנה דריאל 10/03/2025 | 09:16שלום רב, תוכל לשתות חלב נטול לקטוז או כל תחליף חלב על בסיס סויה, שקדים, שיבולת שועל, אורז קוקוס. בהצלחה ובבריאות.הוסף תגובה
-
-
רגישות ללקטוז
אולה 03/03/2025 | 14:18שלום, בבדיקת נשיפה נמצאה רגישות ללקטוז. האם אני יכולה לאכול חמאה? תודה לך על תשובתךהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה רגישות ללקטוז
ד"ר אילנה דריאל 03/03/2025 | 16:55שלום לך, תגובה לרגישות ללקטוז תלויה בכמות הלקטוז הנאכלת. בחמאה, כמות הלקטוז אפסית ולכן אין בעיה לצרוך חמאה.בהצלחה!הוסף תגובה
-
-
כאבי בטן לאחר אכילת לחם- לא צליאק
יאנה 27/02/2025 | 09:55שלום, בדקו לי צליאק והתוצאה שלילית. איך יכול להיות שעדיין יש לי כאבי בטן אחרי אכילת לחם? אשמח לתשובתךהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כאבי בטן לאחר אכילת לחם- לא צליאק
ד"ר אילנה דריאל 27/02/2025 | 21:25שלום יאנה, ישנן תגובות שונות של אי סבילות לגלוטן שהן לא צליאק. חלקן חולפות לאחר פרק זמן מסוים וחלקן לא. מה שחשוב זה לבדוק את הקשר בין הלחם והכאב. אם הדבר חוזר על עצמו, מציעה להימנע מגלוטן למשך 3 חודשים ולאחר מכן לנסות שוב. בהצלחה.הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
שיהוק
-
כאב בטן
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
בלון קיבה
-
ניתוחי גידולי קיבה
-
בדיקות קשורות
-
קולונוסקופיה
-
תרבית צואה
-
תרופות קשורות
-
אימטיניב
-
אירינוטקאן
-
מונחים קשורים
-
נאוקייט
-
בקטרואיד
פורומים נוספים בתחום
פורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם DIP.AC.HERBS אבי פלד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכולפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםגסטרו ומחלות כבד
בפורום גסטרו ומחלות כבד ניתן להתייעץ עם ד"ר שי מטלון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גסטרו ומחלות כבדפורוםתזונה ותוספי תזונה
בפורום תזונה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום תזונה ותוספי תזונהפורוםרגישות למזון ומחלות בדרכי העיכול
בפורום רגישות למזון ומחלות בדרכי העיכול ניתן להתייעץ עם ד"ר אילנה דריאל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רגישות למזון ומחלות בדרכי ...