תחושת זרמים בראש, סחרחורות ואי תפקוד!
פורום כאבי ראש ומיגרנה

פרופ' שלומית יוסט-כץ
פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה. בוגרת ביה"ס לרפואה תל אביב. מומחית בנוירולוגיה ובנוירואונקולוגיה. התמקצעות בכאבי ראש. פירסמה מאמרים רבים בעיתונות מקצועית. מקבלת מטופלים בגבעת שמואל. פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה במרכז הרפואי רבין (קמפוס בילינסון) ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה במרכז דוידוף לסרטן (אשר במרכז רפואי רבין). נוירו-אונקולוגיה הינו מקצוע העוסק בגידולי מערכת העצבים ובמכלול הבעיות הנוירולוגיות בקרב חולי סרטן. פרופ' שלומית יוסט-כץ נבחרה ע"י מרכז רפואי רבין ונסעה להתמחות על בת שנתיים וחצי בנוירו-אונקולוגיה במרכז הסרטן MD ANDERSON אשר הינו מרכז הסרטן הגדול ביותר בארצות הברית. במסגרת עבודתה כנוירו-אונקולוגית פרופ' יוסט מטפלת בחולים עם מגוון בעיות: * גידולי מוח ראשוניים * גידולי מוח משניים - גרורות * סיבוכים נוירולוגיים בקרב חולי סרטן הכוללים: נוירופתיות משנית לטיפול כימותרפי פרכוסים משנית לגרורות מוחיות תופעות לוואי נוירולוגיות כתוצאה מטיפול כימותרפי וקרינתי חסרים נוירולוגיים וכאב משנית לגרורות גרמיות (cord compression) אירועים תרומבואמבוליים תסמונות פרהנאופלסטיות בנוסף, פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה רופאה בכירה במרפאה לכאב ראש בבית החולים בילינסון. במסגרת מרפאה זאת מטפלת בחולים עם כאבי ראש כגון: * מיגרנה * TENSION HEADACHE * CLUSTER HEADACH * כאבי פנים * HEMICRANIA CONTINUA * TRIGEMINAL NEURALGIA בנוסף לעיסוקיה העיקריים, ממשיכה פרופ' יוסט-כץ לעבוד כנוירולוגית כללית ומטפלת במגוון רחב של חולים עם בעיות נוירולוגיות שונות. פרופ' יוסט-כץ זוכה להערכה רבה מצד מטופליה.תחושת זרמים בראש, סחרחורות ואי תפקוד!
שלי 23/02/2013 | 22:27שלום לך ד״ר. שמי שלי, אני בת 29, לפני כשנה וחודש בדיוק התעוררתי לבוקר של כאבי ראש מטורפים שהלכו והתגברו במהלך היום, (יש לציין כי ערב לפני הייתי באירוע ושתיתי בין 3 ל-4 כוסות של יין לבן). לקראת שעות הערב הגיעו ההתקפים שאז היו חדשים, מבהילים ולא מוכרים ואילו היום לצערי הפכו ל״חבריי הטובים״. עברתי המון רופאים ופרופסורים - אף אחד לא מצא, זיהה או איבחן את הבעיה. מתחיל בכאבי ראש רגילים שהולכים ומתגברים, לאחר מכן מגיעה תחושת חוסר האיזון, והמאפיין העיקרי - תחושת זרמים בראשי.. דמיין חוט, מעין כבל חשמלי מאוזן לאוזן המופעל כאשר אני מפנה את ראשי או מזיזה את מבטי מבלי להזיז את ראשי (התקפה קשה). ההתקפים מתרחשים כאשר אני במצבי לחץ ולאחר שתיית אלכוהול (גם כוס שמפניה אחת מספיקה). עברתי כל בדיקה בעולם!!! רופא המשפחה שלי הפנה אותי לפר׳ רחימא אף-אוזן-גרון, כמובן שההתקפים הצביעו על ורטיגו ולכן הופניתי לבדיקת שמיעה ובדיקת Bera, בהמשך המתינו לי בדיקת EMG ובדיקת מבוך סטיבולרי שתאריכן היה רחוק אז כמובן שנפגשתי עם רופא פרטי מדאגה (אבי חפץ רופא ראש וצוואר), שהמליץ על MRI, לאחר בדיקת הMRI שיצאה תקינה ברוך השם המשכתי לניורולוג, משם לבדיקת EMG ולבדיקת מבוך סטיבולרי - שיצאו תקינות ושללו ורטיגו!! מה אני עושה?! אין לי איכות חיים! אני כרגע כותבת לך כאשר אני שוכבת במיטה כשישה ימים תמימים, כל זה כי שתיתי כוס אחת(!) של אלכוהול באירוע לפני שבוע! לא מסוגלת להרים את ראשי. אני חסרת אונים ובוכה מיאוש. בחיי שאני לא בחורה משוגעת שמחפשת במה להתעסק, הייתי חזקה כשור, מתאמנת, בעלת רוח חיים בריאה תמיד.. מאיפה זה הגיע לי?!! וחשוב מכל מה זה ואיך אני מעבירה את זה??? בבקשה עזור לי...הוסף תגובה
דחוףףף
לירז 20/03/2025 | 16:29איך אני מגיעה אליך שתגידי לי שזה עבר וזה לא מסוכן ???????????הוסף תגובה
זרמים צד שמאל בראש
אלי 11/12/2023 | 13:10האם יש טיפולהוסף תגובה
זרמים בראש כמט התעלפות
ויוה 17/08/2021 | 04:04אותו דבר. יש לף פתרון?! כבר ככה כמה חודשים טובים.. אפילו קרוב לשנההוסף תגובה
האם נפתרה הבעייה
אבי 28/06/2015 | 23:12אין קבוצה לפתרונות או לאנשים שמצאו פתרון לבעייההוסף תגובה
האם נפתרה הבעיה?
דפי 27/06/2015 | 12:12אבי, האם נפתרה בעייתך? אם כן, כיצד?הוסף תגובה
שלי, האם נפתרה לך הבעיה ?
דפי 27/06/2015 | 12:11רציתי לדעת האם נפתרה הבעיה וכיצד?הוסף תגובה
תחושת זרמים סחרחורות ואי תפקוד
אבי 20/06/2015 | 11:39שלי הטיפול עזר לך ?הוסף תגובה
סובל מאותן סימטומים כבר חודשים רבים... האם יש לך הקלה?
אב 29/06/2013 | 08:31סובל מאותן סימטומים כבר חודשים רבים... האם יש לך הקלה?הוסף תגובה
תשובת מומחה תחושת זרמים בראש, סחרחורת ואי תפקוד
דר' דניאל עובד 24/02/2013 | 08:28אוכל לעזור לך, תוכלי אם תרצי לקבוע תור במרפאה בטל' 09-8609335/6 החל ממחר.הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
נוירופיברומטוזיס
-
היפוטוניה
בדיקות קשורות
-
רמת פניטואין (דיפנילהידנטואין)
-
EEG
תרופות קשורות
-
ביפרידן
-
חומצה כנודאוקסיכולית
מונחים קשורים
-
הספר הירוק
-
גולגולת
רופאים בתחום

פרופ' חן הלוי נוירולוגיה
4.9 ( 17 חוות דעת )
"פרופ׳ הלוי רופא מקצועי, יסודי ואכפתי. הקפיד לבדוק, הציע טיפול ומעקב, בצורה נעימה ואנושית. הרגשתי שהגעתי לידיים הכי טובות. תודה לפרופ׳ הלוי!"

ד"ר ורד ליבנה נוירולוגיה
5.0 ( 7 חוות דעת )
"ניכרת מקצועיות ובקיאות בתחום. גישה נעימה ומכבדת"

פרופ' חן הלוי נוירולוגיה
4.9 ( 17 חוות דעת )
"פרופ׳ הלוי רופא מקצועי, יסודי ואכפתי. הקפיד לבדוק, הציע טיפול ומעקב, בצורה נעימה ואנושית. הרגשתי שהגעתי לידיים הכי טובות. תודה לפרופ׳ הלוי!"

ד"ר ורד ליבנה נוירולוגיה
5.0 ( 7 חוות דעת )
"ניכרת מקצועיות ובקיאות בתחום. גישה נעימה ומכבדת"

פרופ' חן הלוי נוירולוגיה
4.9 ( 17 חוות דעת )
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבי ראש ומיגרנה
פורום כאבי ראש ומיגרנה מנוהל ע"י ד"ר שלומית יוסט-כץ, נוירולוגית בכירה ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה בבלינסון. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום כאבי ראש ומיגרנהפורוםטיפולי קנאביס בילדים
בפורום טיפולי קנאביס בילדים ניתן להתייעץ עם ד"ר ורוניקה צ'רנוחה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפולי קנאביס בילדים