פורום כאבי ראש ומיגרנה - עמוד 313

אישה מבוגרת שמרגישה כאילו הפנים שלה נשרפות
שמואל בן-צבי 25/11/2010 | 09:43מדובר באישה מבוגרת , שאני יודע שהיא סובלת מלחץ-דם גבוה , שבשנה האחרונה התחילה להרגיש כמו שריפה בפניה ובראשה ובצווארה . האם שמעת על מחלה כזאת ? אם כן מה שמה ? ולאיזה רופא אני צריך לפנות ? תודה רבה מראש .הוסף תגובה
פתח בחלון חדשתשובת מומחה תחושת שריפה בפנים, ראש וצוואר
דר' דניאל עובד 25/11/2010 | 10:47שמואל שלום, יש לערוך בירור מעבדי מקיף שיכלול לדוג' תפקודי כליות וכבד, רמת סוכר ו- HgBA1C, תפקודי בלוטת התריס, רמת ויטמין B12 וכו'. אם הבירור הגופני תקין, לעיתים תחושות אלה, במיוחד אצל אנשים מבוגרים, הם חלק מהפרעות במצב הרוח, לדוג', דיכאון, ולעיתים תרופות נוגדות דיכאון עוזרות...הוסף תגובה
כאבי ראש חזקים בהריון
שני 23/11/2010 | 15:05שלום, אני בחודש שמיני וסובלת המון מכאבי ראש מאוד חזקים. אופטלגין לא עוזר לי. האם יש משהו נוסף, או טיפול כלשהו שאני יכולה לקחת בהריון? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדשתשובת מומחה כאבי ראש בהריון
דר' דניאל עובד 23/11/2010 | 21:52שני שלום, ראשית כל יש צורך לעבור איבחון, האם מדובר במיגרנה, כאבי ראש תעוקתיים וכו, ולשם כך יש צורך לפנות לנוירולוג מומחה. אפשרויות הטיפול הן די מוגבלות, אך קיימות מס' תרופות המותרות לשימוש בהריון, אפשר לנסות בנוסף אקמול 500 מ"ג פעמיים ביום.הוסף תגובה
כאבע ראש סטטי
אסתי 23/11/2010 | 17:47מזה חודש וחצי אנע סובלת מכאבי ראש סטטי בצד ימין של הראש עם בחילות בדיקת הCT תקינה ,בשבוע האחרון חולשה מאוד חזקה וטישטוש במיוחד בצד ימין ,יש לציין שנבדקתי אצל רופא עיניים על לחץ תת עיני הבדיקה תקינה ,אני מאוד מבקשת להפנות אותי למומחה ,אני שייכת לכללית מושלם ( היתי מאוד רוצה להבין אם בדיקת הCT היא בדיקה מספיק אמינה או שיש בדיקה אמינה יותר שעלי לבצע . תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדשתשובת מומחה כאב ראש סטטי
דר' דניאל עובד 23/11/2010 | 21:32אסתי שלום, CT היא בדיקה אמינה במרבית המקרים, אך האבחנה היא בעיקר קלינית, כלומר, תיאור הכאב, התדירות, העוצמה, והאם הוא מלווה בסימנים נוספים כגון בחילות הקאות, רגישות לאור וכו'. אני ממליץ לך לפנות לנוירולוג מומחה לצורך איבחון וטיפול מתאים.הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
היפוטוניה
-
מיאסטניה גרביס
בדיקות קשורות
-
אלקטרומיוגרפיה, EMG
-
קובלט בדם
תרופות קשורות
-
פירידוסטיגמין
-
אופטומומאב (קיסימפטה)
מונחים קשורים
-
איבר חישה
-
הבית לחולי טרשת נפוצה
רופאים בתחום

ד"ר יהודה ספקוטי נוירולוגיה
5.0 ( 5 חוות דעת )
"דר ספקוטי מעבר למיקצועיות מרשימה. הינו אדם אנושי קשוב ואיכפתי. נסך בי בטחון ואמון. הלואי וכל הרופאים יהיו כמוהו."

5.0 ( 5 חוות דעת )
"דר ספקוטי מעבר למיקצועיות מרשימה. הינו אדם אנושי קשוב ואיכפתי. נסך בי בטחון ואמון. הלואי וכל הרופאים יהיו כמוהו."

5.0 ( 5 חוות דעת )
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבי ראש ומיגרנה
פורום כאבי ראש ומיגרנה מנוהל ע"י ד"ר שלומית יוסט-כץ, נוירולוגית בכירה ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה בבלינסון. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום כאבי ראש ומיגרנהפורוםטיפולי קנאביס בילדים
בפורום טיפולי קנאביס בילדים ניתן להתייעץ עם ד"ר ורוניקה צ'רנוחה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפולי קנאביס בילדים