אני סובל מפסוריאזיס ומ- FMF , ולצערי מלחץ דם. אני מקבל כל יום כדור אחד
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 31/10/2004
1 דקות קריאה
שאלה:

אני סובל מפסוריאזיס ומ- FMF , ולצערי מלחץ דם. אני מקבל כל יום כדור אחד של נורמיטן 50. הייתי כעת בסדום ואחד המטופלים טען שנורמיטן פוגע בפסוריאזיס. האם זה נכון ? והאם אני צריך לבקש מהרופא שלי תחליף ?

תשובה:
אכן כן, נורמיטן ותרופות אחרות מקבוצת חוסמי בטא עשויות להחמיר פסוריאזיס. ניתן לקחת תרופות אחרות ללחץ הדם שאינן משפיעות על הפסוריאזיס, בהתאם לעצת הרופא שלך.