עוד על גלולות למניעת הריון המכילות פרוגסטרון בלבד
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

לפני כחצי שנה ילדתי את בתי השלישית. מאז אני נוטלת סרזט באופן קבוע, מאחר שאני מיניקה באופן מלא. רציתי לברר את השפעתה של גלולה זו על החשק המיני וכן על מצב הרוח ועל עייפות. יש לציין שביצעתי בדיקת הריון מחשש שהריתי, והתוצאה היתה שלילית.

תשובה:
גלולות סרזט מכילות רק פרוגסטרון, ואופן נטילתן הרצוף מונע דימום סדיר מהנרתיק. יש הרואות בכך ברכה ויש שיראו בכך בעיה. מידע נוסף אודות הגלולה ותופעות הלוואי שלה, תוכלי למצוא כאן: http://www.infomed.co.il/questions/q_101607_7.asp