דלג לתוכן
מאכלים עשירים בברזל
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 28/04/2008 תאריך עדכון: 03/10/2013
1 דקות קריאה
שאלה:

בבדיקה שעברתי לאחרונה נמצא אצלי חוסר בהמוגלובין, לא משמעותי, אך היה חוסר. הרופא אמר לי לקחת ברזל. לאחר מכן עשיתי שוב בדיקת דם, וההמוגלובין עלה קצת אך עדיין אינו בתחום הנורמה. מה עלי לעשות?

תשובה:
חבל שלא ציינת את ערכי ההמוגלובין. המשיכי לקחת את כדורי הברזל ולהיות במעקב אצל רופא מטפל. את יכולה גם להעשיר את הדיאטה במוצרים עשירי ברזל כגון פטרוזיליה, כוסברה, עירית, תרד, אגוזים, שקדים, פירות יבשים, טחינה, כרישה, ברוקולי, תפוח אדמה, סלק, לחם מחיטה מלאה, סויה ומוצריה, עדשים, ובשר, בעיקר כבד. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד
רופאים בתחום
ד"ר סימון שנהב
ד"ר סימון שנהב יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
מנהל היחידה להריון בסיכון גבוה במרכז הרפואי ברזילי. מומחה במיילדות וגניקולוגיה.
ד"ר ודים טשליקוב
ד"ר ודים טשליקוב רפואת כאב
מנהל מרפאת כאב במרכז הרפואי אסותא - סמסון, אשדוד
ד"ר זיו פז
ד"ר זיו פז ראומטולוגיה
מומחה בראומטולוגיה וברפואה פנימית
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו