רעש שמקורו בבעיה באוזניים
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 05/01/2008
1 דקות קריאה
שאלה:

יש לי רעש בראש, מעין זמזום תמידי, ולפעמים זה מוציא אותי מדעתי. מה עלי לעשות? אני בן 65.

תשובה:
התופעה שאתה מתאר מוכרת מאוד, וברוב המקרים מקורה בבעיה באוזניים. אני מייעץ לך לפנות בהקדם לרופא אף-אוזן-גרון, אשר יוכל לבצע בדיקה פיזיקלית ובדיקות הדמייה, לאבחן במדויק את מקור הבעייה ולהציע לך טיפול בהתאם. רפואה שלמה, ד"ר גיל טאובר - אינפומד