"אני מטופלת אצל יפעת מעל 10 שנים ומאוד ממליצה עליה! במהלך השנים היא טיפלה בבעיות אקנה, פיגמנטציה וטיפולי פנים. תמיד באופן מדויק למה שהפנים שלי צריכות. לפני הלידה יפעת עשתה לי רפלקסולוגיה שהצליחה לזרז לי את הלידה באופן מדהים. יפעת היא מאוד מקצועית,דיסקרטית דואגת להדרכה אישית וליווי לאורך כל הדרך תמיד זמינה לכל שאלה ובירור עם חיוך וסבלנות. היא רואה כל מטופלת ואת הצרכים שלה. היא ממליצה על מוצרים מעולים, אבל אף פעם לא דוחפת. ממש מרגישים אצלה שהיא אוהבת את העבודה שלה וכל הזמן לומדת ומתמקצעת. מומלצת מכל הלב!"
שלום, זו שאלה מצוינת! ויטמין D חשוב לבריאות העצמות ומערכת החיסון- חוסר שלו פוגע בשלל מערכות הגוף. אבל יש ליטול אותו רק במצב של חוסר, שניתן לזהות בבדיקת דם. ערכים תקינים: 20-50 ננוגרם/מ”ל. ערכים מתחת ל-20 מעידים על חוסר ודורשים השלמה. אם יש חוסר, מומלץ ליטול תוסף ולשים לב לכמות היחב״ל בכל מוצר , חשוב מאוד ליטול עם ארוחה שמכילה שומן לשיפור הספיגה. נטילה מיותרת עלולה להוביל לעודף, והיא ממש לא בריאה - ולכן קודם כל לבקש בדיקות דם
שלום, אנטיביוטיקה כמו אוגמנטין עלולה לפגוע באיזון החיידקים במעיים, ולכן מומלץ להתחיל לקחת פרוביוטיקה במקביל לאנטיביוטיקה (במרווח של 2-3 שעות). כמות החיידקים הנחוצה: למקרים של נטילת אנטיביוטיקה, כדאי לבחור פרוביוטיקה המכילה מעל 10 מיליארד חיידקים פעילים ממגוון רחב של זנים, במיוחד זנים כמו: • Lactobacillus • Bifidobacterium אני ממליצה על פרוביוטיקה של אקוסאפ, שמכילה כמות גבוהה של חיידקים פעילים וזנים איכותיים, שמסייעים בשיקום הפלורה במעיים ותומכים במערכת החיסון. (קוד ל 10% הנחה REUTM10). משך נטילה: כדאי להמשיך לקחת את הפרוביוטיקה לפחות שבועיים לאחר סיום האנטיביוטיקה, כדי להחזיר את האיזון במעיים למצב תקין.
הי עמית, שמחה ממש שהתחלת להתאמן! זה מצוין!! הכמות המדויקת של חלבון תלויה במטרות שלך, במשקל הגוף ובסוג האימונים שאת מבצעת. 3 פעמים בשבוע נחשבת פעילות ממוצעת - לצורך כך עליך לצרוך 1-1.2 גרם חלבון לכל ק”ג משקל גוף ביום. למשל, אם את שוקלת 60 ק”ג ועוסקת ב 3 אימונים שבועיים , ייתכן שתצטרכי בין 60-72 גרם חלבון ביום. רק זכרי חשוב לפזר את החלבון לאורך היום ולא לצרוך כמות גדולה בבת אחת. ויש לנו הרבה מקורות חלבון טובים כוללים ביצים, דגים, קטניות, טופו, יוגורט יווני, וגבינות רזות. אם המטרה שלך חיטוב, כדאי לוודא צריכת חלבון מספקת לצד מאזן קלורי מתאים. אם תרצי התאמה אישית מדויקת יותר, כדאי לקחת בחשבון גם את רמת השומן בגוף, קצב חילוף החומרים והמטרה הספציפית שלך.
כדי להתמודד עם אנמיה- חשוב לדעת איזה סוג אנמיה זו, ומה המקור לחוסר - ( ברזל, חומצה פולית, b12) חשוב שהתזונה תכלול רכיבים שיכולים לתמוך בהעלאת רמות ההמוגלובין בדם. 1. ברזל – חשוב להוסיף למזון מקורות עשירים בברזל, כמו: • בשר אדום , עוף, דגים, קטניות (למשל חומוס, עדשים, פולי סויה) • דגנים מלאים • ירקות עליים ירוקים (כמו תרד) • אגוזים וזרעים 2. ויטמין C – ויטמין C מסייע בספיגה טובה יותר של ברזל, ולכן כדאי לשלב פירות וירקות עשירים בוויטמין C כמו: תפוזים, אשכוליות, תותים, קיווי, פלפלים אדומים 3. חומצה פולית – זהו ויטמין B חשוב להיווצרות כדוריות דם אדומות, ויש לו תפקיד קריטי בהעלאת רמות הברזל, ולכן מומלץ לאכול: ירקות ירוקים, קטניות, דגנים מלאים, אבוקדו 4. ויטמינים B12 – ויטמינים אלה חיוניים לאנשים עם אנמיה, ולכן כדאי לאכול: ביצים, גבינות, דגים ובשר 5. הימנעות ממזון מעכב ספיגה – יש להימנע מצריכת מזון שמעכב את הספיגה של ברזל, כמו קפאין, סויה ומזון עתיר סידן בזמן הארוחה. חשוב לבצע בדיקות דם על מנת למצוא את החוסרים הרלוונטיים.