פורום רפואה סינית ומערכת העיכול - עמוד 13
DIP.AC.HERBS אבי פלד
אבי פלד- Dipl.Ac.Hbs
מטפל מוסמך ברפואה סינית (דיקור סיני, צמחי מרפא , טוי-נא
ותזונה טבעית) משנת 2003 ,
מתמחה בטיפול במחלות דרכי העיכול וכאב לסוגו .
בעל קליניקה פרטית בכפר סבא
מטפל במכבי טבעי
דובר הלשכה לרפואה סינית בישראל
שיטות טיפול עיקריות:
אקופונקטורה (דיקור סיני), סו ג'וק (דיקור קוריאני), צמחי מרפא סיניים, רפואה סינית מסורתית, רפואה סינית עתיקה, רפלקסולוגיה, תוספי מזון, תזונה טבעית
תחומי טיפול עיקריים:
כאבי ראש, אורטופדיה, מחלות דרכי העיכול, דיכאון וחרדות, אלרגיות, תזונה טבעית, סוכרת, כולסטרול ויתר לחץ דם ועוד.
לשאלות לאבי פלד כנסו לפורום מערכת העיכול >>
0528030123
-
בדיקת c13 ureaאגבאריה חאלד 06/08/2015 | 12:20שלום לפני שבועיים סבלתי מכאבי כיבה עזים חום והחלשות בכל הגוף עשיתי בדיקת נשיפה היום קיבלתי תוצאה של 13.60 מה זה אומר מה הטיפול המומלץ תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תבחין נשיפה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 06/08/2015 | 16:09שלום,הבדיקה מעידה על הימצאות חיידק הליקובקטר-פילורי. הטיפול המערבי הוא מתן שני סוגי אנטיביוטיקה וסותר חומצה .אין 100% הצלחה. הטיפול ברפואה הסינית מתבסס על צמחי מרפא ותזונה מניעתית .יש הצלחות נהדות אך גם כאן אין 100% הצלחה.ההבדל המשמעותי הוא שהטיפול הטבעי הוא ללא כימיקלים ומניסיוני ממליץ בחום .אשמח לעזור.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תבחין נשיפה
-
כאב בטן חד לאחר אכילת יוגורט ביושרון 05/08/2015 | 12:53שלום לכם, שבוע שעבר אכלתי יוגורט ביו. 20 דקות אחרי הרגשתי רע/בחילה ובהמשך כאבי בטן עויתות(כאילו צירים). 3 ימי סיוט עברו התאוששתי וקמתי על הרגליים אבל הכאב בטן נשאר. המוקד בן תחתונה צד ימין עם פיזור לכל חלל הבטן שהכאב מזכיר צירונים קטנים. מבאס מה לעשות... אני משתדלת לשתות ע"מ לא להתייבש.ואוכלת מעט. נגנבתי כברהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
פרוביוטיקה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 05/08/2015 | 17:17כדאי לקחת כעת שתי כמוסות ליום עם אוכל .:)הוסף תגובה
-
תודה, יש לי פרוביוטיק digest מתי מומלץ לקחת?
שרון 05/08/2015 | 14:37בוקר/ערב על בטן ריקה/מלאה ושוב המוןתודה ואולי נתראה לתחזוקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
יוגורט וכאב בטן
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 05/08/2015 | 14:30שלום,קשה לומר מה הייתה הסיבה בהנחה שאת אוכלת יוגורטים על בסיס יומי/שבועי.נתקלתי לאחרונה בהמון מקרי וירוס בטן מלווה בבחילות,הקאות והתכווצויות למספר ימים ואולי זו הסיבה. מה שאוכל להציע זה באמת לאכול מעט,לשתות הרבה מים ולקחת פרוביוטיקה .כמוסה אחת שתיים ביום . אם התופעה נמשכת יש לפנות לרופא /רופא סיני :)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
פרוביוטיקה
-
רעב כמעט בלתי פוסקחיה 18/07/2015 | 09:23לאחרונה אני רעבה מדי כמה שעות. לעיתים עם תחושת כאב בטן עליונה. לפני שבוע התחילו לי כאבי בטן כרגיל, ולאחר מכן הכאבים התגברו( באו בתדירות של צירי לידה.. ונמשכו 10-15 שניות היה לי גם חום נמוך 37.5 , והרגשה כללית גרועה. אכלתי רק טוסט ושתיתי תה ביום הראשון לקחתי קל בטן כמעט כל שעה, ולאחר 4 ימים הכאבים פסקו. התחושה של הרעב חזרה. פתאם אני מרגישה רעב עד כדי תחושת כאב, למרות שאין לי תאבון ממש. ( בדרך כלל אני אוהבת לאכול) מעדיפה יוגורט או טוסט עם גבינה. אתמול התלונן הבן שלי מתחושה דומה של רעב המלווה בכאב בטן . בתחילה חשבתי שהיה לי וירוס, אולם מאחר ותחושת הרעב ממשיכה, איזה בדיקות עלינו לעשות?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תחושת רעב
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 19/07/2015 | 13:34שלום חיה,לא ציינת את גילך והאם את בריאה בדר"כ . התופעות יכולות להיות קשורות למספר דברים ולא יהיה זה נכון לאבחן דרך האינטרנט.גשי לרופא לברור והפנייה לרופא גסטרו במידת הצורך.בינתיים ניתן להקל על הכאב בעזרת הרפואה הסינית-צמחי מרפא,תזונה מניעתית ודיקור. לצורך העניין,המנעי בשלב זה מכל מה שחריף,מטוגן,מתובל מדי,ארוחות כבדות ,חטיפים ומשקאות ממותקים/חריפים.אשמח לעזור בפגישה. אבי פלד רפואה סינית ותזונה טבעית.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תחושת רעב
-
בדיקת נשיפהנופר 05/07/2015 | 11:29היי, שמי נופר קיבלתי תוצאות שניות של הבדיקה עבור הליקובקטור פילורי. התוצאות הן: תחום:[......#.] ערכיי יחוס : 0.0-3.5 תוצאה: 0.384 האם החיידק עדיין קיים? או שהוא נעלם?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
בכיף
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 07/07/2015 | 13:41בהצלחה :)הוסף תגובה
-
תודה!
נופר 06/07/2015 | 12:11תודה רבה על המענה המהיר והמפורט. אכן אעקוב.. המשך שבוע נפלא!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תוצאות נשיפה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 05/07/2015 | 11:51שלום,התוצאה בגדר הנורמה. לא ניתן לדעת בוודאות לפי תבחין נשיפה על הימצאותו או השמדתו של החיידק.עקבי אחרי התופעות (כאבים,צרבות וכו'.) התייעצי עם הרופא המטפל במידת הצורך.תוכלי גם לשלב מן הרפואה הסינית לתמיכה או למיגור החיידק בעזרת צמחי מרא במידה ויחזור... רפואה שלמה . אבי פלד .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בכיף
-
כאב בטן תחתונה מתמשך בבקשה התייחסותך בהקדםדנה 27/06/2015 | 14:54בת 37 סובלת למעלה משנה מכאב חד נקודתי בבטן ימין תחתונה יחד עם כאב גב ימין תחתון מקרינים לרגל ימין, כשהחלו הכאבים שנה שעברה אושפזתי ועברתי בדיקות סיטי גב, בטן אולטרסאונד תרביות צואה וכמובן בדיקות דם שיצו תקינות, כמו כן שללו אפנדצינית ובעיות וגינליות, הכאב קיים כל יום עד סוף היום והזמן היחידי שאני לא מרגישה אותו זה בשינה, בבוקר עם הקימה הגב התחתון ממש כואב לי ולאט לאט משתחרר ואז הכאב מורגש בבטן בעוצמות שונות אבל תמיד קיים, לאחרונה התחיל לכאוב לי היד הימנית והשד הימני ביקשתי לעבור mri אבל לא נותנים לי, אני חייבת לציין שאני אדם מאד אנרגטי ופעיל הכאבים האלה לאורך זמן פוגעים באיכות החיים שלי ומתסכלים אותי מאד, אני חשה חוסר אונים כי אני לא יודעת איך ודרך מי לטפל, רופא המשפחה שלי חושב שמדובר במעי רגיז אני נוטלת מידי פעם כדור רוקסט פלוס שיש פעמים שהוא מרגיע מעט ויש פעמים שלא, יש לי חרדה מאד גדולה שאולי מדובר בתהליך סרטני אבל הבדיקות שלי יוצאים תקינות אשמח מאד מאד לאיזושהי הערכה והכוונה המצב הזה ממש בלתי נסבל לי ופוגע לי בתפקוד היומיומי, בתודה מראש.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב בטן מתמשך
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 28/06/2015 | 10:49שלום דנה,לאחר שעברת בדיקות שונות ללא ממצא כלשהו,קשה לשכנע את המערכת לעשות בדיקות נוספות כגון MRI.ניתן כמובן לנסות באופן פרטי...החיסרון הוא העלויות (אלא אם כן יש לך ביטוח פרטי..) מאידף לאחר שלא נמצא כל ממצא,יתכן שמדובר בכאב ממקור אורטופדי/גב,המקרין לבטן. ניתן לטפל בהצלחה בעזרת דיקור .ממליץ בחום. אשמח לעזור .אבי פלד.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בטן מתמשך
-
קוליטיס קשהאמיר 04/06/2015 | 00:19שלום יש לי קוליטיס שנתיים וחצי ללא רמיסיה ללא תגובה לכל התרופות! עומד בפני החלטה של ניתוח המעי הגס. האם לרפואה הסינית יש מה להציע? מה איך מי ואיפה? תודה רבה!!!הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
קוליטיס
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 04/06/2015 | 08:53שלום,יש המון מה להציע,אך זה תלוי במצב הדחיפות לביצוע הניתוח.מנסיוני שילוב של תזונה מניעתית,צמחי מרפא ודיקור עשויים להביא לשיפור משמעותי .אשמח לנסות לעזור.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קוליטיס
-
מה אוכלים הסינים באופן רגילharosenet 21/05/2015 | 07:32שלום רב, אני מבינה שרפואה סינית משתמשת במזון כאמצעי ריפוי. שאלתי מתייחסת למה אכלו הסינים באופן שיגרתי במשך היום. האם יש/הייתה להם שיגרה של ארוחת בוקר - צהרים - ערב והמלצות מה לאכול במשך היום כדי להישאר בריאים?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
בכיף :)
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 26/05/2015 | 08:56הוסף תגובה
-
תזונה סינית
harosenet 22/05/2015 | 18:38תודה על ההתיחסות, ובעיקר תודה על הלינק. מעניין מאד!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תזונה סינית
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 22/05/2015 | 07:54שלום,איני יכול לומר שכל הסינים חיים לפי הפילוסופיה ומקפידים על הלכות תזונה.הגיוני שבאומה עם מליארדי אנשים,יהיה שפע של סוגי מזון.בסין המחולקת למחוזות יש מזונות שהם יותר פופולאריים בהתאם למחוז.למשל בצפון אוכלים יותר אטריות ואילו בסצ'ואן אוכלים יותר חריף.בקנטון אוכלים יותר אורז וכן הלאה.גם זה לא מדוייק כי כניסת המערב השפיעה רבות על התזונה המקומית וכיום מסעדות בסין נוטות להגיש גם אוכל הערב לחיכם של המערביים.בהיסטוריה היו המזונות מחולקים לפי איכותםYIN ו-YANG .-מזונות קרים או חמים ,חריפים או מרים ומלוחים(מזוות מן הים למשל) בגלל שכל מחוז יש אקלים שונה ,התזונה מבוססת על פי האקלים .למשל בצפון שיותר קר יאלו מזונות יותר מחממים וחריפים ... מצרף לינק נחמד בנושא.https://ethnomed.org/clinical/nutrition/chinese_food_cultural_profileהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בכיף :)
-
עיכול בשררון 20/05/2015 | 12:17שלום אני לא מצליח לעכל טוב בשר/עוף מטוגנים. האם יש משהו שאני יכול לקחת כדי להקל על זה?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
קושי בעיכול שומנים
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 20/05/2015 | 14:24שלום רון,כמה זמן הבעיה נמשכת? פנית לרופא?אולטראסאונד? אם עדין לא ביקרת אצל רופא ,כדאי ללכת על מנת לשלול למשל אבנים בכיס מרה...מעבר לכך אני מאמין שאם הגוף שלך דוחה מזון מסויים,אז למה לתת לו בכוח? לשאלתך ניתן לנסות אנזימי עיכול ו/או לאכול במנות קטנות ולאט ולבחון את הישנות הכאב.להתאמה יסודית של תזונה ואבחון ניתן להגיע למרפאתנו. אשמח לעזור . אבי פלד :)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קושי בעיכול שומנים
-
תוצאות בדיקת נשיפה -C13 UREA BREATH CALCים 12/04/2013 | 11:30שלום, עשיתי בדיקת נשיפה התוצאה הינה 19.014 האם יש לי חיידק בקיבה ? איזה סוג? האם זה מסוכן? ומה הטיפול? תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תוצאת בדיקה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 08/05/2015 | 12:38זה לא עניין של ממה להישמר אלא לטפל בו ולהשמידו ...התוצאה מעידה שהוא קיים.לא כל מי שיש את החיידק יסבול מתופעותיו אבל רצוי לטפל . בהצלחה .הוסף תגובה
-
בדיקת השיפה
ששש 06/05/2015 | 22:36גם אני עשיתע בדיקת נשיפה התוצאה 72.025 ממה צריל להשמר והאם התוצאה מסוכנת?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
יציאות
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 16/06/2013 | 11:12שלום ,מבחינה מערבית ולאחר שעברת בדיקות אין כל בעיה .מאידך הרפואה הסינית רואה את זה כפעילות יתר של המעיים ויותר מפעמיים ביום נחשב ל"שלשול" . יש מספר סיבות לכך וניתן לטפל ולאזן לפעם אחת ע"י צמחי מרפא ודיקור ולרבות תזונה...יתכן כי שינית את תזונתך לאחרונה ולכן זו גם יכולה להיות סיבה .נשמח לעזור .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
גורמים
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 16/06/2013 | 11:09החיידק כיח ביותר באוכלוסייה ומדבק ביותר.דרכי ההדבקה רבים אך השכיחות שבהן הן מגע ,רוק ועוד.הטיפול האנטיביוטי מתיימר להשמיד את החיידק אך מקרים רבים עושים טיפול שוב ושוב ללא הצלחה מתוך עמידות של החיידק לאנטיביוטיקה ו/או הדבקה חוזרת . לכן מומלץ לבדוק את בני הבית ולטפל בהתאם. קיים קשר מוכח בינו לבין סרטן הקיבה . טיפול בחיידק הכרחי . במרפאתנו אנו מטפלים בעזרת צמחי מרפא ותזונה מניעתית למשך שלושה חודשים וללא כימיקלים . נשמח לעזור .הוסף תגובה
-
יציאות בכמה פעמים ביום
א.א 14/06/2013 | 19:19אני בן 63 לאחרונה השתנו אצלי היציאות ועשיתי בדיקת קולונסקופיה יצאה תקין בעבר היתה לי יציאה אחת בבקר . לאחרונה יש לי 3 יציאות בבוקר . ראשונה ב-0500 בערך ואחר כך בערך כל חצי שעה ולפעמים גם אחת אחר הצוהרים . האם זה מעיד על בעיה .הוסף תגובה
-
ים
ים 14/04/2013 | 22:35תודה על תשובתך ....ממה בעצם בא החיידק? והאם זה יכול להיעלם לאחר טיפול אנטיביוטי? והאם יש קשר בינו לבין סרטן הקיבה כפי שקראתי בכמה מאמרים? אודה לתשובתך המהירההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הליקובקטר פילורי
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 14/04/2013 | 14:14שלום התוצאות מעידות על הימצאות החיידק הליקובקטר פילורי.הטיפול ברפואה הקונבנציונלית הוא בעזרת אנטיביוטיקה וסותרי חומצה. ברפואה הטבעית מטפלים בעזרת צמחי מרפא ותזונה מניעתית .הטיפול ברפואה הטבעית ארוך יותר אך ללא כימיקלים מיותרים (אגב הטיפול התרופתי לא פוגע בחיידק במקרים רבים ומחמיר את הכאבים באם קיימים. ) חשוב לציין שהחיידק מדבק וחשוב לבדוק את שאר בני הבית . נשמח לעזור .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תוצאת בדיקה
-
בדיקת נשיפהנופר 21/04/2015 | 22:23היי.. עשיתי בדיקת נשיפה והוצאתי השבוע את התוצאות. יצא לי19.657. מה זה אומר? הכל תקין או שיש לי רגישות או חשש לחיידק!?!? אודה לתשובתכם. תודה..הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תבחין נשיפה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 22/04/2015 | 13:58זה אומר שנמצא החיידק . הטיפול המערבי מושתת על מתן אנטיביוטיקה. הטיפול הטבעי מבוסס על מתן צמחי מרפא ותזונה מניעתית . אשמח לעזורהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תבחין נשיפה
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- השמנה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- בלון קיבה
-
בדיקות קשורות
- תבחין מימן בנשיפה
-
מונחים קשורים
- אנוג (ANUG)
- נוטרילון קומפורט
רופאים בתחום
ד"ר גיל ברזילי PhD
רפואה משלימה
4.9
( 34 חוות דעת )
"גיל מטפל מזן נכחד אין כיום כאלה. מי שנמצא בידיים שלו זכה אין הקשבה הכלה הבנה ידע בכל התחומים רחב מאוד לבעיה שלך כמו שהוא מעניק לך. עזר לי מאוד בטיפול ואין ספק שאמליץ עליו . אחד ומיוחד"
ד"ר רענן הרץ
רפואה סינית
פורומים נוספים בתחום
פורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם DIP.AC.HERBS אבי פלד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכול