פורום רפואה סינית ומערכת העיכול

-
דימום וגינלי
אנונימי 07/03/2025 | 19:32היי, שוב אני בשאלה נוספת בבקשה כמה שעות אחרי מחזור לפחות כך נראה מאמץ ביציאת צואה שוב דימום וגינלי. חשוב לציין שזו הפעם השניה לעשיית צואה של אותו היום פעם ראשונה ללא דימום. גם בפעם השלישית של עשיית צואה דימום וגינלי וניפסק לאחר זמן של אותו היום נקודות חשובות בת 44 שרירן קטנצ'יק שהתגלה לאחרונה 1.5 סמ בשנים האחרונות מחזור 6 ימים כנערה 8 ימים לוקחת אנטיביוטיקה בעקבות הליקובקטור מטופלת דיקור ותזונה. שאלתי האם נשמע כסיום של מחזור גם אם נפסק לכמה שעות ? האם נשמע מדאיג ? לחוצההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה דימום וגינלי
DIP.AC.HERBS אבי פלד 09/03/2025 | 10:21לצערי לא הצלחתי להבין מה כתבת ...קצת סימני פיסוק יעזרו :) גשי לרופא לבירור.הוסף תגובה
-
-
דלקת קיבה
אנונימי 21/02/2025 | 12:41היי, לפני חודשיים וחצי ענית לי לגבי טחורים קולונוסקופיה תקינה לפני כחודשיים בערך התחילו כאבי בטן וצריבה ובחילות די מהר עלו על כך שמדובר בדלקת קיבה דרך גסטרוסקופיה שם ראו אודם באנטרום ואירוזיה בודדת בדופן קדמי של הקיבה מטופלת בדיקור אצל מישהו מקצועי על ידי צמחי מרפא בלזם ירושלמי, לוקחת פרוביוטיקה ותזונה מאוד מוקפדת כולל נוגד חומצה רוב הזמן אני ללא תופעות מאז רופאת משפחה אומרת שלא היתה נותנת לי טיפול אנטיביוטי היות ואין תסמינים ושבשבוע הבא אדבר עם רופאת הגסטרו מבינה שיש גישות שונות בין הטיפול הטבעי לקונבנציונלי ? האם ניתן למגר את התופעה לחלוטין רק בדרך הטבעית ותוך כמה זמן הנושא מטריד אותי מאודהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה דלקת קיבה
DIP.AC.HERBS אבי פלד 21/02/2025 | 12:51הי,לפי דברייך נשמע שאת מקבלת טיפול נכון והעובדה היא שאת מרגישה שיפור ולכן לא הייתי ממהר עם טיפול תרופתי (כמובן שרק הרופא יחליט בסופו של דבר) לשאלתך, בהחלט אפשר לטפל ולמגר את התופעות והדלקת ברפואה טבעית. צריך זמן ודבקות במטרה (הקפדה על תזונה ,אורח חיים בריא ככל הניתן ועוד)הוסף תגובה
-
-
טיפול בנפילת עפעף בדיקור
אניה 09/02/2025 | 18:44שלום.אני סובלת מכאבי ראש, סחרחורות, לאחרונה התאספה נפילת עפעף.ללא אבחנה רפואית ברורה. עוברת טיפולים בדיקור.לאחר 5 טיפולים החלה הטבה בכאבים ראש,פחות מרגישה סחרחורות,ללא כלל הטבה בנפילת עפעף.שאלה-אם אין הטבה בפטוזיס אחרי 5 טיפולים זה אומר שאני לא מגיבה לטיפול בדיקור בפטוזיס?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה צניחת עפעף
DIP.AC.HERBS אבי פלד 09/02/2025 | 19:29שלום. דווקא נשמע שהתהליך שאת עוברת בדיקור מטיב איתך. אמנם לא לנושא הפטוזיס , אך לשאר התלונות. שאלי את המטפל/ת לדעתו, לניסיונו בנושא. שילוב של צמחי מרפא יכול גם הוא לסייע .הוסף תגובה
-
-
בליעת אגיספור - דחוף
אסתר 09/03/2013 | 01:04שלום, יש לי שאלה דחופה: לפני כ-6 שעות בלעתי בטעות 15 טיפות אגיספור (ביפונזול) במקום אופטלגין. האם זה מסוכן? אם כן, מה עלי לעשות? תודה, אסתרהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
אשמח לדעת מה קרה בסוף.
שרהלה 27/01/2025 | 23:33הי אשמח לדעת מה שקרה בסוף? שתיצי גם בטעות עכשיוהוסף תגובה
-
תשובת מומחה בליעת אגיספור
דר' ראול רודריגז 10/03/2013 | 09:57במידה ומתעוררות תופעות לוואי,פני לרופא המטפל .הוסף תגובה
-
-
הליקובקטר פילורי- טיפול
הילה 02/07/2013 | 20:56שלום, בבדיקת נשיפה אבחנו לי את החיידק הנ"ל. הבנתי שיש טיפול משולש / מרובע של אנטיביוטיקה ופרוביוטיקה. שאלותיי הן: 1. האם גם רופא משפחה יכול לתת מרשם לתרופות הללו? 2. האם יש דרך לצמצם את תופעות הלוואי ואת הפגיעה של התרופות בתפקוד היומיומי?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
חשש מחיידק
אנונימי 20/01/2025 | 16:29היי, שאלתי אותך לא מזמן על טחורים. קולו תקין. לאחרונה התחלתי דיקור בחודש האחרון אי נוחות בבטן עליונה איזור קיבה בחילות חד פעמי צואה לבנה אחר כך תקין היופ יחד עם צואה תקינה כמו חוט שקוף לבן אולטרסאונד בטן_אגן תקין/ מצא שרירן בדיקות דם נראה תקין חושד בחיידק שבוע הבא תור יעוץ גסטרו. אשמח לתובנות במידה יחיידר האם אפשר שיעבור מעצמו ? האם מלייב בדיקת גסטרוסקופיה או רק צואה ? פניתי לבדיקות אחרי חודש תסמינים החילות לעיתים בטן באי נוחוהוסף תגובה
-
תשובת מומחה המשך
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 12/07/2013 | 07:58תראי ,הקשר היחיד שאני יכול לחשבו עליו הוא שהחיידק גוזל ברזל וB12 ואולי מכאן תופעות העייפות ...לכן כדאי לעשות את הבדיקות הנל +מאגרי הברזל (פריטין) .כמו כן בדיקה של בלוטת התריס חשובה כאן .לשיטתנו חשוב לטפל בחיידק גם אם התוצאה נמוכה מה גם שאת מדווחת על תסמינים שונים ולא ככ נעים לחיות כך ...תוכלי לקבוע פגישה במרפאתנו .אשמח לעזור .הוסף תגובה
-
לאחר התייעצות עם רופא משפחה
הילה 10/07/2013 | 09:49רופאת המשפחה אמרה שאין טעם למהר לקחת אנטיביוטיקה כיוון שהתוצאה לא גבוהה באופן חריג (13.66) וכדאי להתייעץ עם הגסטרולוג. התור לגסטרולוג רק בעוד כחודש וחצי ובינתיים אני סובלת מתסמינים שונים כגון: כאב ולחץ באיזור שמתחת לחיבור הצלעות (קיבה?), בחילות, תחושת מלאות, כאבי ראש,חוסר תיאבון ופעמים רבות חולשה וכאבים קצרים באזורים שונים בבטן ולאורך האמה. מעבר לכך, אובחנתי בעבר בהיפרסומניה ולקחתי כדורים. הפסקתי את הטיפול לפני כשנתיים בהתייעצות עם הרופאה לאחר שחל שיפור במצבי אך כעת אני מרגישה כי תופעת ההירדמות חוזרת ומקשה עליי לתפקד. 1. מה הבדיקות שהיית ממליץ לעשות לאור תיאור התסמינים האלו? 2. האם יש קשר בין התופעות של הליקובקטר להיפרסומניה/ הירדמות?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה הליקובקטר
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 04/07/2013 | 10:38שלום הילה,אם החלטת לקחת את הטיפול האנטיביוטי חשוב לקחת פרוביוטיקה איכותית על מנת לצמצם נזקי האנטיביוטיקה.צריך לזכור שהטיפול עלול להחליש ולכן כדאי להפחית עומס בעבודה וכו'...התייעצי עם רופא המשפחה לגבי מתן הטיפול . בהצלחה .הוסף תגובה
-
-
דם בצואה
שחף 27/12/2024 | 16:53חברה עם דם בצואה מתמשך בא והולך , כנל כאב עמום בבטן צד ימין , בת 41 , מתנהלת במודעות לתזונה בריאה טבעית , עברה דיקור ופגישה עם מטפל מתחום הרפואה הסינית בנוגע לכאבים.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה דם בצואה
DIP.AC.HERBS אבי פלד 27/12/2024 | 17:02שלום, האם עברה בירור רפואי? יש לפנות לרופא גסטרו על מנת לשלול מצבים שונים.הוסף תגובה
-
-
טחורים
אנונימי 16/12/2024 | 10:15היי, זוכר אותי ? אז אחרח בדיקת קולונוסקופיה תקינה אכן מדובר בטחור פנימי דרגה 3 אחרי חודשיים שלא היו אירועי דמם דם קל קל קל כמה שעות אחרי גם קיבלתי מחזור אז.. הרופא המליץ לא לגעת ובמקרה של דימום משמעותי לבוא לקשירה האם יכולה לטפל בכך שחעלם לבדו ? אשמח לתשובההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טחורים טיפול
DIP.AC.HERBS אבי פלד 16/12/2024 | 10:22הי, מניסיוני , בהחלט אפשר לטפל בעזרת רפואה טבעית. ממליץ למצוא מטפל מוסמך באזור מגוריך ולתת הזדמנות לשיטה. יהיה נכון למצוא מטפל בכל ניסיון ואחד שמשלב דיקור,צמחי מרפא ותזונה. אם רלוונטי אני נמצא בכפר סבא וברמת השרון אשמח לעזור. אבי פלד.הוסף תגובה
-
-
דם בניגוב צואה חד פעמי
אנונימי 05/10/2024 | 08:55שלום , בת 43 בריאה בדר"כ לפני כמה ימים לאחר שסיימתי לעשות צואה בסיום של הניגוב על נייר נקי הופיע פס של דם וככה עוד פעמיים אחר כך היה נקי למחרת ללא סימנים למעט נקודה אדומה בודדת ולמחרת צואה ללא עקבות יושבת לא מעט בין התחלת הפעולה עד שמסתיים לפעמים יתכן שגם הפעלתי לחץ בניגוב ודימם. נכנסתי לסרטים ודאגה !!!! ללא היסטוריה של בעיות סרטן במעי מטופלת באנטיביוטיקה בעקבות דלקת שתן חוזרת אכלתי שתי קופסאות רסק עגבניות יום לפני אבל האדום שנראה כמו גם הופיע כאמור על נייר נקי ולא עם הצואה אשמח לדעתך כמובן שאגש גם לרופאהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אנמיה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 24/10/2024 | 20:14המשיכי בבירור הרפואי כדי לברר את הסיבה לאנמיה.לאחר בדיקת קולונוסקופיה מוזמנת לשאול ש שוב. בהצלחה.הוסף תגובה
-
דימום רקטאלי חד פעמי
אנונימי 24/10/2024 | 19:21תודה רבה ועוד דבר אחרון בשנים האחרונות אנמיה יציבה סביב 10.9 סיבה לדאגה ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה טחורים- קולונוסקופיה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 16/10/2024 | 07:03סבירות גבוהה שמדובר בטחורים בלבד לפי מה שקבע הרופא.הוסף תגובה
-
דם חד פעמי ניגוב
אנונימי 16/10/2024 | 05:50תודה על תשובתך.. עוד שאלה בבקשה לאחר בדיקה אצל כירורג נמצא טחור פנימי קטן שאינו דורש טיפול הופנתי לקולונסקופיה בת 43 בריאה בדר"כ כאמור דם בניגוב חד פעמי ללא היסטוריה של סרטן במעי. מה הסיכוי שמסתכם באותו הטחור ? תור בעוד חודשהוסף תגובה
-
תשובת מומחה דם בניגוב
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 05/10/2024 | 09:32שלום, מהסוף.להתחלה- נכון יהיה לגשת לרופא לבירור כפי שכתבת. עם זאת, ישיבה מרובה, מאמץ ,ניגוב חזק מדי יכולים כולם לגרום לפציעה של פי הטבעת ולדימום בניגוב. שני הראשונים עלולים לגרום לטחורים ומכאן גם לדימום. כך שאין מה להיבהל אלא לתקן את הדפוס (לא לשבת יותר מדי, לתת לטבע לעשות את שלו בלי ללחוץ חזק ולנגב בעדינות ואם יש אפשרות אז שטיפה ) --לא הייתי ממליץ לאכול כל כך הרבה רסק עגבניות בלי קשר. יותר מדי חומציות שלא מטיבה עם דרכי השתן ועם מערכת העיכול. לייעוץ וטיפול משלים ממליץ לפנות למטפל ברפואה סינית באזור מגורייך. שנה טובה.הוסף תגובה
-
-
יציאות דביקות
Vladago 27/09/2024 | 18:44שלום רב, אני בת 42 ללא מחלות רקע או טיפול תרופתי קבוע. לאחרונה יש לי תופעה של ריבוי גזים, לפעמים אפילו מכאיבים, נפיחות בבטן, יציאות דביקות שכאילו לא יוצאות טוב ובצבע ירוק צהוב וגם שורפות קצת. אני משתמשת במדבקות אוורה למניעת הריון כחצי שנה, בדיקות דם מלפני שבועיים תקינות. אשמח לעזרת וכיוונך.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה יציאות דביקות
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 28/09/2024 | 10:06הי, השינוי היחיד עליו את מספרת הוא מדבקות הורמונליות. אומר זאת בזהירות אבל במקרים מסויימים עלולות ולעשות שינוי ביציאות ויש לדווח לרופא כי יתכן שמדובר בתופעת לוואי . כתבת שהבדיקות תקינות. האם עשו פרופיל שומנים? תפקודי כבד? אם אין קשר ואין מדובר בתופעת לוואי, אפשר ורצוי לטפל ברפואה סינית ולבחון את הפן התזונתי אצלך ובמקביל לטפל בדיקור וצמחי מרפא כדי להביא לאיזון. מצאי מטפל מוסמך באזור מגוריך . אם רלוונטי, אני בכפר סבא וברמת השרון . 0528030123 אבי פלד.הוסף תגובה
-
-
עצירות
gad 21/07/2024 | 17:06היי, 1. אני לוקח מספר תרופות אשר תופעת לוואי שלהן היא עצירות. האם ניתן לקחת נורמלקס (polyethylene glycol 3350) בטווח הארוך כל יום ללא חשש? 2. האם יש תרופות שהספיגה שלהן עלולה להיפגע כאשר לוקחים נורמלקס והאם צריך להרחיק בין נורמלקס ללקיחת תרופות? 3. המינון שמופיע על האריזה: 17 גרם , פעם אחת ביום. האם ניתן לקחת גם יותר? 20 גרם ? והאם ניתן לקחת גם פעמיים ביום (סך הכל 34-40 גרם ביום)? תודה רבה!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה עצירות - נורמלקס
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 21/07/2024 | 17:45שלום, פורום זה עוסק ברפואה סינית ושאלתך נוגעת לתרופה ,לכן חשוב להתייעץ עם הרופא המטפל בנושא זה. באופן כללי, כל פעולה שנעשת באופן מלאכותי לאורך זמן, עלולה ליצור תלות או להחליש את המעי במקרה שלך ( ''מתרגל'' שעושים את העבודה במקומו) לכן הרעיון הוא להשתמש בתרופה זו לפרקי זמן קצרים, להשתדל להקפיד על תזונה נבונה,לשתות נוזלים ולשלב פעילות גופנית. כל אלה ועוד יכולים לחזק ולסייע לפעילות המעי. מאוד ממליץ לך למצוא מטפל מוסמך ברפואה סינית באזור מגוריך בעל גישה לטיפול במערכת העיכול . אפשר במקרים רבים להחזיר את תפקוד המעי לתקין. בהצלחה.הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
השמנה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
בלון קיבה
-
בדיקות קשורות
-
תבחין מימן בנשיפה
-
מונחים קשורים
-
אינוזיטול
-
סוכר

פורומים נוספים בתחום
פורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם DIP.AC.HERBS אבי פלד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכולפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםרפואה סינית
בפורום רפואה סינית ניתן להתייעץ עם יוסי לוי, Dipl CM, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סיניתפורוםדיקור סיני וכאבי גב
בפורום דיקור סיני וכאבי גב ניתן להתייעץ עם מר תום רוטנברג, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום דיקור סיני וכאבי גבפורוםתזונה ותוספי תזונה
בפורום תזונה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום תזונה ותוספי תזונהפורוםרגישות למזון ומחלות בדרכי העיכול
בפורום רגישות למזון ומחלות בדרכי העיכול ניתן להתייעץ עם ד"ר אילנה דריאל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רגישות למזון ומחלות בדרכי ...