פורום רפואה סינית ומערכת העיכול - עמוד 35
DIP.AC.HERBS אבי פלד
אבי פלד- Dipl.Ac.Hbs
מטפל מוסמך ברפואה סינית (דיקור סיני, צמחי מרפא , טוי-נא
ותזונה טבעית) משנת 2003 ,
מתמחה בטיפול במחלות דרכי העיכול וכאב לסוגו .
בעל קליניקה פרטית בכפר סבא
מטפל במכבי טבעי
דובר הלשכה לרפואה סינית בישראל
שיטות טיפול עיקריות:
אקופונקטורה (דיקור סיני), סו ג'וק (דיקור קוריאני), צמחי מרפא סיניים, רפואה סינית מסורתית, רפואה סינית עתיקה, רפלקסולוגיה, תוספי מזון, תזונה טבעית
תחומי טיפול עיקריים:
כאבי ראש, אורטופדיה, מחלות דרכי העיכול, דיכאון וחרדות, אלרגיות, תזונה טבעית, סוכרת, כולסטרול ויתר לחץ דם ועוד.
לשאלות לאבי פלד כנסו לפורום מערכת העיכול >>
0528030123
-
קל בטןדורית 23/03/2013 | 11:39זה שנים רבות סובלת משלשולים , לאחר בדיקות רבות נשללו מחלות קוליטיס קרון ורגישויות אחרות . איני יכולה לאכול סיבים , ומשתמשת בקל בטן אשר מאד עוזר לי . אני לוקחת פעמיים ביום (בקר /ערב),לפעמים כדור נוסף .האם קיימת בעייה או סיכון בלקיחת הכדור לאורך השנים ? האם יש משהו אחר שיכול לעזור ?(פרוביוטיקה לא עוזרת )הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
קל בטן
דר' ראול רודריגז 24/03/2013 | 09:10שלום דורית,קל בטן בהחלט מסייע להתכווצויות ותופעות של מעי רגיז,אך הוא כמו "פלסטר" ולא פותר את העניין מהשורש. רק שינוי תזונתי,צמחי מרפא,דיקור והמלצות לאורח חיים "רגוע" ,כל אלו בשילוב יחד יתנו מענה קבוע לבעיה. תוכלי לקבוע פגישת יעוץ אצל אבי פלד או אצלי . בהצלחה .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קל בטן
-
צואה ירוקהציון 22/03/2013 | 22:45שלום .. אני בזמן אחרון סובל מצואה ירוקה .. אני צריך לפחד מיזה ? תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
צואה ירוקה
דר' ראול רודריגז 24/03/2013 | 09:08שלום ציון,מה זה בזמן האחרון? בן כמה אתה? נוטל תרופות?האם שינית תזונה לאחרונה ? לעיתים שינוי תזונה כגון תוספת רבה של ירקות ירוקים יכולה להתבטא בצבע הצואה,אך חסרים המון פרטים בכדי להבין ... המון פעמים אנו משייכים תופעות מסוג זה לטפילים במעיים.את זה ניתן לבדוק ע"י תרבית צואה אצל הרופא המטפל.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
צואה ירוקה
-
צואה דביקהיצחק 21/03/2013 | 21:16שלום אני בן 21 כבר שנה וחצי יש לי צואה שמטבטאת בכך שהיא דביקה לחה ומבריקה ואף מסריחה ותחושה של חוסר התרוקנות לא מלאה חשוב לציין שלפני שזה התחיל הייתי במצב נפשי לא טוב 8 חודשים בערך וכשהתחיל המצב הנפשי להיות לא טוב הבעיה הזו גם התחילה היום המצב הנפשי הרבה יותר טוב אך עדיין זה סוג הצואה שאני מקבל חוץ מיזה אין לי כאבי בטין הצואה יוצאת בקלות אין לי דם לא עייף אין בחילות וכו' אם כי צורתה בדרך כלל היא נקניק אחד בגודל נורמאלי וכל השאר חתיכות קטנות של נקניקים דקים וצבעה משתנה לעיתים חום רגיל לעיתים חום בהיר מחילה מהתאור אך אני מוטרד מיזה ושאלתי לאור הנתונים מה ניראת הבעיה אם ביכלל יש? האם זה יכול להיות כתוצאה מנפש לא רגועה? מחילה על השאלה הארוכה תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
צואה דביקה
דר' ראול רודריגז 22/03/2013 | 08:24שלום יצחק,קשה לאבחן דרך מדיה זו ,אך ברפואה הסינית בהחלט יש קשר בין הנפש ל"איכות" היציאות.המכנה המשותף של מצב נפשי לא טוב ובעיות ביציאות הוא תזונה קלוקלת ולכן הייתי חושב לכיוון זה . תזונה לקויה,מחלישה את הגוף והנפש ונותנת פתח להתרבות מזהמי מעיים כגון קנדידה וטפילים אחרים . לייעוץ וטיפול הנך מוזמן לפנות למרפאתנו.בהצלחה .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
צואה דביקה
-
בעיות ביצאותלין 19/03/2013 | 18:49יש לי בעיה רצינית ביציאות אני היה לי לפניי שנה חידק היקבקטור וזה עבר לי אבל מאז אני סובלת מהיציאות אני אוכלת ירקות ומסודר ולוככת פרוביוטיקה וגאם שותה סיבים תזונתיים בייפר בר בקיצור אני לו מזלזלת בעצמי מה שכן אני מאוד לו טוב לי עים משה כורה לי וגם ליפעמים קשה לי לינשום ביגלל שאני לו מצליחה להוציא יציאות אוליי אני ניכנסת לשירתים פעם בשבוע דרך הגב אני שותה שתי בקבוקים של מים אני מודה לכם אים תעזרו לי (:הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
עצירות
דר' ראול רודריגז 20/03/2013 | 08:34שלום לין,לא ניתן לעזור דרך האינטרנט...חשוב מאוד שתראי מטפל ברפואה סינית ותתחילי תהליך טיפולי בדיקור,צמחי מרפא והנחיות תזונתיות נוספות . אם תרצי תוכלי אף להגיע למרכז לרפואה טבעית .יש לנו ניסיון רב בנושא .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עצירות
-
כאב בבטן... באיזור האגן מצד שמאללירן 23/09/2012 | 08:59שלום רב!!! שמי לירן, בת 28, לאחרונה (חצי שנה) הספקתי להחליף גלולה מהרמונט לבלארה.. יש לציין ששמתי לב מאז שהתחלתי לקחת גלולות יש לי כאב בבטן התחתונה מצד שמאל (נקודה מסויימת)באיזור האגן.. מרגיש לי כמו באיזור השחלה אם אני לא טועה... כשאני בווסת כואב לי המקום לאיזה כמה שעות לא רציני... וגם אחרי ווסת מרגישה עדיין כאב מעומעם.. מזה יכול להיות? תודה על העזרה...הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
גלולות
דר' ראול רודריגז 19/03/2013 | 09:50בהמשך לתשובתי,דילוג על גלולות עלול לגרום לאיחור בווסת ,אך אין בתשובתי משום המלצה רפואית.המלצתי הקודמת בתוקף.גשי לרופא המטפל לברור .בהצלחה .הוסף תגובה
-
המשך
מודאגת 18/03/2013 | 15:35תודה לך על תגובתך בעינין אודה לך אם תוכל לפרט לי ולומר לי עוד משהו חוץ מליפנות לרופא האם יש אפשרות שניקלטתי להריון או שזה שיבש לי את המחזור אודה לך אם תוכל לעזור לי יותר תודההוסף תגובה
-
המשך
מודאגת 18/03/2013 | 15:32תודה לך על תגובתך בעינין אודה לך אם תוכל לפרט לי ולומר לי עוד משהו חוץ מליפנות לרופא האם יש אפשרות שניקלטתי להריון או שזה שיבש לי את המחזור אודה לך אם תוכל לעזור לי יותר תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
גלולות
דר' ראול רודריגז 17/03/2013 | 10:30פני לרופא המטפל לברור.הוסף תגובה
-
כאבי בטן
מודאגת 16/03/2013 | 00:12שלום יש לי שאלה דחופה הייתי לוקחת דיאנה הרבה זמן לאחרונה היתחלתי לא לקחת את הגלולות באופן סדיר עד להפסקה מלאה אני מקיימת חסמים עם חבר קלי שחכתי אתוואלה ולדבר עם ביטוחים זה בסדר אין לך עבודה מועד הזמן לקבלת המחזור כי הייתי עם הדיאנה אני מאוד בלחץ יש לי כאבי בטן אבל טרם קיבלתי חשוב לי לצייו שעשיתי בדידה ויצאה שלילית איונלי מושג מה לעשות אשמח לתשובה מאירה כי אני בלחץ מתי אני אמורנ לקבל ואם בכלל חשוב לי לציין שלציין שהוא מסיים בחוץ אשמח שתרגיעו אותי ולדבר עםהוסף תגובה
-
כאבי בטן
מודאגת 16/03/2013 | 00:11שלום יש לי שאלה דחופה הייתי לוקחת דיאנה הרבה זמן לאחרונה היתחלתי לא לקחת את הגלולות באופן סדיר עד להפסקה מלאה אני מקיימת חסמים עם חבר קלי שחכתי אתוואלה ולדבר עם ביטוחים זה בסדר אין לך עבודה מועד הזמן לקבלת המחזור כי הייתי עם הדיאנה אני מאוד בלחץ יש לי כאבי בטן אבל טרם קיבלתי חשוב לי לצייו שעשיתי בדידה ויצאה שלילית איונלי מושג מה לעשות אשמח לתשובה מאירה כי אני בלחץ מתי אני אמורנ לקבל ואם בכלל חשוב לי לציין שלציין שהוא מסיים בחוץ אשמח שתרגיעו אותי ולדבר עםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי בטן והחלפת גלולות
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 23/09/2012 | 16:43שלום לירן,עלייך תחילה להתייעץ עם הרופא המטפל ולשקול החלפת הגלולה בשנית (אם זו הסיבה)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
גלולות
-
כאבי בטן חזקים בהתקפות יותר משנהגלית 15/03/2013 | 08:13שלום אני בת 34 , סובלת כשנה או יותר מכאבי בטן חזקים מאוד בבטן תחתנה מלווה ביציאות רכות ובחילות וכאבי גב תחתון לפעמים צמרמורות. ניסיתי לברר אצל הרבה רופאים מה הבעיה . מאחר ואני סובלת גם מדלקת פטרייתית וגינלית בזמן הזה ,זה הוגדר כקנדידה.. אני בדיאטה כבר 4 חודשים ללא סוכרים ושמרים וכו' אבל זה גם לא עוזר בפעם בשבועיים יש לי התקפה שמקשה עלי מאוד כאבים חזקים מאוד , אין לי מושג מה לעשות הייתי אצל גינוקולגים , רופא משפחה,תזונאים נטורפאתית , רפואה סינית ועוד הרבה וזה לא עובר אני די מיואשת ולא מצליחה לפתור את הבעיה , אשמח לדעת אם אתם יכולים להפנות אותי לבצע בדיקות מסויימות שאולי יובילו לפתרון. תודה רבה רבההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי בטן מתמשכים
דר' ראול רודריגז 17/03/2013 | 10:33שלום,לא ברור אילו בדיקות עשית אבל אם עדיין לא היית אצל רופא גסטרו אולי יש לשקול זאת . במרפאתנו אנו מטפלים בתופעות "לא ברורות" מסוג זה באופן שוטף . תוכלי לפ]נות אלינו ולקבל יעוץ וטיפול מקצועי . בהצלחה .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי בטן מתמשכים
-
גזים בבטןבאני 12/03/2013 | 17:22נרהא לי שעליתי על הבעיה שלי שמתי לב שכל פעם אחרי שאני אוכל גזר יש לי גזים בבטן. יתכן וזו הבעיה?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
קושי לעכל
סמדר 13/03/2013 | 11:00כדאי להתיעץ עם רופא משפחה והוא יוכל להפנות אותך לבדיקות אם יש בהן צורך או לטיפול אצל רופא גסטרו אבל אני יכולה להגיד לך שאצלי יש גם רגישויות למאכלים מסוימים ואם אני אוכלת אותם יש לי גזים ומתנפחת לי הבטן, אני התחלתי לקחת אנזימים לעיכול כמו שיש של סופהרב כדי לעזור לעיכול לעבוד טוב יותר ולספוג את המעכלים במקום לדחות אותםהוסף תגובה
-
קושי לעכל
-
בליעת אגיספור - דחוףאסתר 09/03/2013 | 01:04שלום, יש לי שאלה דחופה: לפני כ-6 שעות בלעתי בטעות 15 טיפות אגיספור (ביפונזול) במקום אופטלגין. האם זה מסוכן? אם כן, מה עלי לעשות? תודה, אסתרהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
בליעת אגיספור
דר' ראול רודריגז 10/03/2013 | 09:57במידה ומתעוררות תופעות לוואי,פני לרופא המטפל .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בליעת אגיספור
-
הליקובקטר פילורירונית 06/03/2013 | 07:44שלום בבדיקת צואה שעשיתי נמצא הערך 0.13 להימצאות החיידק רציתי לדעת האם בדיקה זו מספיקה להתחלת טיפול אנטיביוטיקה או שישנו בדיקה נוספת לעשות?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תשובות בבדיקת צואה
דר' ראול רודריגז 06/03/2013 | 17:27שלום רונית,אם הנך סובלת מהתופעות המוכרות של החיידק ,סביר להניח שהרופא שלך יציע טיפול באנטיביוטיקה. אנו מאידך ממליצים לשקול טיפול טבעי בעזרת צמחי מרפא .בינתיים רצוי לעשות גם בדיקות לB12 וברזל כולל "מחסני" הברזל על מנת להתרשם מנזקי החיידק שהרי הוא גוזל את המאגרים . לטיפול ברפואה הסינית תוכלי ליצור קשר עם מרפאתנו. בהצלחה .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובות בבדיקת צואה
-
גזים כרונייםסיון 05/03/2013 | 10:10שלום, כבר כמה שנים שאני סובלת מתסמונת המעי הרגיז. אני משתדלת להקפיד על תזונה מתאימה ולומדת מה עושה לי טוב ומה לא. בתקופה האחרונה אני מרגישה שיש לי גזים מפי הטבעת וכן מהפה ללא הפסקה, לא משנה מה אני אוכלת וכמה אני משתדלת והדבר מפריע לי מאוד. אני רוצה לנסות לטפל בזה לעומק אחת ולתמיד. מה הפרוצדורה שעליי לעשות? לאיזה רופא ללכת ואילו בדיקות לבקש? תודה!הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
מעי רגיז
דר' ראול רודריגז 05/03/2013 | 14:10שלום סיון,אם עדיין לא בקרת אצל רופא גסטרו לאבחון מעמיק תוכלי לעשות זאת . מאידך,אין פתרונות קסם ברפואה המערבית ובמקרים של מעי רגיז לרוב נותנים תרופות המטפלות בסמפטומים בלבד. ברפואה הטבעית לעומת זאת מרכיבים תזונה על פי אבחנה מעמיקה,נותנים צמחי מרפא ודיקור סיני וכל אלו יחד מביאים לפתרון אמיתי . תוכלי לקבוע פגישה במרפאתנו איתי או עם אבי . בהצלחה .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מעי רגיז
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- השמנה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- בלון קיבה
-
בדיקות קשורות
- תבחין מימן בנשיפה
-
מונחים קשורים
- דקסטרין
- אקטומורפי
רופאים בתחום
לילך לבוביץ'
רפואה משלימה
5.0
( 8 חוות דעת )
"הגעתי לטיפול לאחר המלצת חברה עם כאבי חזקים בשכמות צוואר תפוס. לילך שאלה אותי שאלות עניניות לגבי סוג העבודה שלי. הטיפול שקיבלתי הכיל טיפול בעיסוי ואח"כ כוסות רוח. כבר בתום הטיפול חשתי הקלה. חזרתי לעוד מספר טיפולים לתחזוקה. ממליצה בחום תודה לך לילך"
פורומים נוספים בתחום
פורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם DIP.AC.HERBS אבי פלד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכול