פורום רפואה סינית ומערכת העיכול - עמוד 45
DIP.AC.HERBS אבי פלד
אבי פלד- Dipl.Ac.Hbs
מטפל מוסמך ברפואה סינית (דיקור סיני, צמחי מרפא , טוי-נא
ותזונה טבעית) משנת 2003 ,
מתמחה בטיפול במחלות דרכי העיכול וכאב לסוגו .
בעל קליניקה פרטית בכפר סבא
מטפל במכבי טבעי
דובר הלשכה לרפואה סינית בישראל
שיטות טיפול עיקריות:
אקופונקטורה (דיקור סיני), סו ג'וק (דיקור קוריאני), צמחי מרפא סיניים, רפואה סינית מסורתית, רפואה סינית עתיקה, רפלקסולוגיה, תוספי מזון, תזונה טבעית
תחומי טיפול עיקריים:
כאבי ראש, אורטופדיה, מחלות דרכי העיכול, דיכאון וחרדות, אלרגיות, תזונה טבעית, סוכרת, כולסטרול ויתר לחץ דם ועוד.
לשאלות לאבי פלד כנסו לפורום מערכת העיכול >>
0528030123
-
עיכול מהיריוסי 31/08/2012 | 21:22שלום רציתי חוות דעת מקצועית אם אפשר אני פשוט אסביר מה הבעיה שלי אני אוכל וישר אחרי זה הולך לנוחיות אני רגיש ללקטוז אני יודע אבל אחרי כל סוג אוכל אני הולך לשירותים גם סוג אוכל שהוא לא חלבי יש לכם אולי מושג ממה זה נובע תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
חילוף חומרים
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 02/09/2012 | 09:40שלום,חסרים המון פרטים עליך ולא ניתן להבין אם מדובר במשהו ראשוני או תופעה שאתה סובל ממנה שנים...כמו כן ,היית אצל רופא בעניין? ניתן לעזור בעזרת דיקור סיני והנחיות תזונתיות לאחר תשאול מעמיק . תוכל לקבוע פגישה במרפאתנו .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
חילוף חומרים
-
תחושה של משהו תקוע בגרוןעדי 22/08/2012 | 20:14אני בהריון, שבוע 14 וסובלת מתחושה מעיקה מאוד בגרון- כאילו משהו נתקע שם ולא משתחרר. התחושה מתעצמת בעיקר לאחר אכילה ולפעמים גם שתיה (אפילו מים). בנוסף, אינני יודעת אם יש קשר- אבל יש לי בקע. מאוד אשמח לדעת מה הסיבה ו/או הגורמים האפשריים לתחושה זאת ומה ניתן לעשות כדי למנוע אותה. תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
המשך
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 26/08/2012 | 11:11אם יש גם תופעות במערכת העיכול כגון צרבות הייתי ממליץ על רופא גסטרו אבל כמובן שגם הראשון יכול להיות אופציה . אין סכנה בדיקור בהריון בתנאי שנעשה בידיים מהימנות .הוסף תגובה
-
עצם בגרון
עדי 24/08/2012 | 09:44תודה על תשובתך. האם עלי לפנות לרופא אף אוזן גרון או לגסטרולוג? ברצוני לציין כי מדובר בתחושה של קושי בבליעה ונראה שהתופעה בשיאה בעיקר לאחר שנת הלילה, אם כי היא נמשכת לאורך כל היום ומטרידה מאוד. האם אין סכנה בדיקור בזמן ההריון? שוב תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
"עצם בגרון"
דר' ראול רודריגז 23/08/2012 | 14:14שלום,קצת קשה לענות על כך מבלי לעשות אבחנה מדוייקת .תחושות מסוג זה עלולות לבוא על רקע ליחה,חומציות שעולה,בלוטת תריס,מצבים רגשיים ועוד. רצוי ללכת לרופא לקבל אבחון .במידה ואין ממצאים,מומלץ דיקור סיני .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
-
כאב מתמשך בצד הימני העליון של הבטןרוני 09/11/2011 | 09:50שלום, הינני סובלת כ-8 שנים (במהלכן שתי לידות-ליד אחרונה לפני 5 שנים) מכאב (נסבל) בצד הימני העליון של הבטן. הכאב גם מקרין לאזור האגן, ירך ולאורך כל רגל ימין (לא יודעת אם יש קשר). לפני כשנתיים ביצעתי מיפוי עצמות, סי טי בטן וסי טי עמוד שדרה מותני, אולטראסאונד בטן. לפני 3 חודשים ביצעתי גסטרוסקופייה, קולונוסקופייה ורנטגן אגן. כל הבדיקות יצאו תקינות ללא שום ממצא חוץ מבקע סרעפתי קטן ובקע מפסעתי קטן ביותר! כל בדיקות הדם יצאו תקינות חוץ משקיעת דם ו- CRP (שקיעת דם= 49 ו- CRP = 13). יש לציין שיש לי התקן IUD בתוך הרחם (כאשר לפי דעתי הצנועה החמיר את המצב). נבדקתי ע"י אינסוף רופאים ועד יום זה לא קיבלתי את העזרה הרצוייה. כולם מדברים על תהליך דלקתי שמקורו לא ידוע!!!. הכאב אומנם הסבל אבל פוגע קשות באיכות החיים שלי במיוחד לאמא של שני ילדים קטנים. אני כמעט לא מצליחה לשכב על צד יימין בלילה. אודה לכל עצה בנדון.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
בקשת עזרה
רוני 25/08/2012 | 22:13החלטתי בסוף להוציא את ההתקן(זה היה בינואר)- סמני הדלקת בבדיקות הדם לאחר הוצאת ההתקן ירדו משמעתית (אבל עדיין מעל לטווח הנורמה), הכאב בצד ימין פחת בהרבה והכאבים ברגל פחתו חלקית. לפי טענת רופא הנשים שכנראה ההתקן הוא זה שגרם לדלקת!. המצב אמור להתייצב תוך 6 חודשים ולכן אני חוזרת על בדיקות הדם בפעם השנייה בקרוב בכדי לראות מה קורה מבחינת סמני הדלקת.הוסף תגובה
-
בקשת עזרה
אהרלה 22/08/2012 | 13:10רציתי להתעניין האם מאז כתיבת ההודעה נעזרת במישהו כי אשתי סובלת בדיוק מאותם תסמינים ומעניין שזה התחיל גם כן אחרי התקן נא להיות בקשרהוסף תגובה
-
09/11/2011 | 22:23הבעייה היחידה היא רק בערכים של שקיעת דם כפי שהזכרתי בהודעה הקודמת שקיעת דם= 49, סי אר פי = 13. הערכים גבוהים פי שלוש מהנורמה! האם ההתקן יכול להיות הסיבה לכך או שמדובר בבעיה אחרת?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המלצה
דר' ראול רודריגז 09/11/2011 | 10:58שלום, קודם כל טוב שהבדיקות תקינות . אני חושב שכדאי להתייחס "לדעתך הצנועה". חשבי על הוצאת ההתקן תחילה . לאחר שניסית את הדרך הקונבנציונאלית ,ממליץ לך לנסות לקבל טיפול בשיטה של הרפואה הסינית . דיקור ,צמחי מרפא,תזונה וניקוי הגוף ,לכל אלו יש חשיבות רבה בריפוי ולכן אני מזמין אותך לפנות למרפאתנו לקבלת יעוץ . בהצלחה .הוסף תגובה
-
בקשת עזרה
-
שילשוליםאילנה 22/08/2012 | 06:52בוקר טוב, יש לי ילדה בת שנתיים וחצי היה לה חום 3 ימים ולאחר מכן החלו שילשולים וכאבי בטן ללא חום כבר 5 ימים ,איך אפשר לעזור לה ואיך לטפל בזה היא ממש רזה גם ככה וחלשה...הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
המשך
דר' ראול רודריגז 23/08/2012 | 14:17אם מדובר "בוירוס בטן",זה מדבק . כל עוד יש את התופעות לא הייתי ממליץ לשלוח אותה לגן גם לטובתה וגם לטובת שאר הילדים .הוסף תגובה
-
שלשולים
אילנה 22/08/2012 | 13:52האם זה יכול לדבק? היום אנחנו הולכים שוב לרופא לראושנה הלכנו שבוע שעבר כי היה רק חום . היום נבדוק את נושא הבטן , ביום שישי היא מתחילה את הגן האם לדווח על כך או זה כבר יעבור עד אז?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שלשולים אצל תינוקת
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 22/08/2012 | 12:57שלום,אם מדובר בוירוס בטן (אני מניח שהיית אצל הרופא) אזי יש פורמולות צמחי מרפא סיניות שעשויות לעזור .הבעיה היא להמליץ לך על אחת כזו מבלי לראות את הילדה ולעשות אבחון נכון . בינתיים תוכלי לתת לה פרוביוטיקה לקטנטנים. להימנע כעת מתוצרת חלב ,לשתות תה קמומיל אורז,וכמובן מוטב לקבוע פגישה פרונטלית לשם אבחנה וטיפול יעיל יותר .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
-
תחושת רעב אחרי יציאהתומר 20/08/2012 | 16:41יש לי תופעה בגוף שגם אחרי שאכלתי ארוחה גדולה ומפוצצת ואחרי רבע שעה נכנס לשירותים,אני יוצא מהם רעב מאוד. האים זה טבעי?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
רעב אחרי יציאה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 21/08/2012 | 09:05שלום תומר, תחילה הייתי ממליץ לאכול ארוחות קטנות ולא "מפוצצות" המכבידות על תהליך העיכול .יכולות להיות המון סיבות לכך.אולי מדובר רק בחילוף חומרים מהיר.מאידך הייתי מציע לבדוק נוכחות של טפילי מעיים .ברפואה הסינית מתוארת תופעה זו המון פעמים כ"חום בקיבה" שלרוב קורה מארוחות לא מסודרות,"מפוצצות",מזון מטוגן/חריף,ארוחות בלילה ומפן הרגשי מתח רב ועבודת יתר .תוכל לקבוע פגישת יעוץ וטיפול במרפאתנו . מקווה שעזרתיהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
רעב אחרי יציאה
-
דם בצואהשלומי 19/08/2012 | 18:07יש לי דם מעורבב עם הצואה מהבוקר מה זה יכול להיותהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
צואה דמית
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 20/08/2012 | 10:41שלום,חסרים המון פרטים כגון גיל,מצב בריאותי והאם זו אפיזודה ראשונית . בכל מקרה אם התופעה נמשכת יש ללכת לרופא להמשך ברור . לעיתים מדובר בטחורים או בעצירות שהובילה לדימום ואז אין מקום לדאגה וניתן לטפל גם בעזרת הרפואה הסינית בדיקור וצמחי מרפא ,אך בכל מקרה חייבים לברר במה מדובר .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
צואה דמית
-
התנפחות/התכווצות באיזור הסרעפת18/08/2012 | 17:02שלום למומחה מזה כשבועיים יש לי תחושה של התכווצות או התנפחות ברום הקיבה באיזור הסרעפת כתוצאה משיעול מידי פעם אך יותר כאשר אני מתאמצת למשל לסגור חלון בלחץ עם היד כלפי מטה יש הרגשה של כיווץ חזק יותר בצד שמואל,בעבר אחרי הליכה מאומצת האיזור הנ"ל היה רועד או מפמפם כמעט חודש אודה לתשובתךהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
התכווצות
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 20/08/2012 | 10:38שלום,הייתי ממליץ לפנות לרופא המשפחה להמשך ברור .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
התכווצות
-
כאב בין השכמות16/08/2012 | 23:20שלום שנים רבות יש י כאב בין השכמות נוטה יותר לצד שמאל אני מרגישה שזה כאב פנימי שבא מין הקיבה ,בבדיקת בריום לא נמצא דבר .האם יתכן שזה קשור לתריסריון בשכיבה על הגב כואב לי יותר מה דעתך ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאב בין השכמות
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 17/08/2012 | 09:53שלום,שנים רבות? האם נבדקת אצל רופא?יש תופעות נוספות במערכת העיכול כגון נפיחות,גזים,,צרבות?תוכל ללכת לרופא גסטרו על מנת לשלול טענתך או שתנסה טיפולי שיאצו ...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאב בין השכמות
-
פרכוסים קלים / רעידות פנימיות/ גזים בחלק העליון של מערכת העיכול15/08/2012 | 17:52שלום, בימים האחרונים, מיד לאחר אכילה, ובמשך זמן לא מבוטל אח"כ אני חש מעין פרכוסים בבטן / בחזה (לכל אורך החזה, במרכזו, עם הטייה קלה לשמאל, מהבטן עד למעלה). הפרכוסים הם פנימיים, דרגת עוצמה קלה, ולא מרעידים חיצונית את הגוף. הם באים מדי פעם, מדי כמה דקות. זה לא קורה אחרי כל ארוחה, אלא מדי פעם, או אחרי אכילה של מזון מסויים. יתכן שמה שמעורר את הרגישות הוא מוצרי חלב (יוגורטים מתוקים). היום בצהריים אכלתי ארוחה מלאה, ללא כל תופעות לוואי. לפני זמן קצר אכלתי מעדן חלב (יוגורט עם קוקוס) וכעת אני חש שוב בתופעה. האם יתכן שזה קשור לצריכת-יתר של מוצרי חלב? האם יתכן שמדובר בזיהום/דלקת כלשהי? בעבר לא סבלתי מתופעה דומה, אם כי לאחרונה יש אצלי תחלופה מהירה בין יממות עם עצירות, לבין יממות עם יציאות תכופות, ולעיתים נראה גם מעט ריר שקוף בצואה (מעי רגיז?). תודה!הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
גזים
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 17/08/2012 | 09:48שלום,אני חושב שעלית על התשובה .צמצם משמעותית ואף הימנע מתוצרת חלב . הייתי מציע לערוך גם בדיקת צואה באם תופעת "הריר" נמשכת . כמו כן,נטילת פרוביוטיקה איכותית תוכל לעזור.לייעוץ נוסף ניתן לקבוע פגישה . בהצלחה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
גזים
-
ציליאק14/08/2012 | 13:36שלום רב, בבדיקת ציליאק שעשיתי עלו הערכים האים: (ANTI TTG(IGA) 158.00 AU/ML ( 0.00- 7.20 ANTI TTG+DGP (IGG+IGA) POSITIVE האם התוצאות מעידות על צילאק? תודה ימיתהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
צליאק
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 15/08/2012 | 11:43כך זה נראה ...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
צליאק
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- השמנה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- בלון קיבה
-
בדיקות קשורות
- תבחין מימן בנשיפה
-
מונחים קשורים
- פרוקטוז
- דיאטה קטוגנית
רופאים בתחום
פרופ' יהודה קמרי
פנימית
5.0
( 6 חוות דעת )
"הגעתי לקמרי דרך המלצה עם קריסת כבד , חשד לשחמת , לחץ דם גבוה כולסטרול סכרת והשמנת יתר , לאחר איבחון של קמרי , הוא שינה לי את כל מערך התרופות שלקחתי במשך 10 שנים והם לא עזרו לי כלל , ואף רופא בקופ״ח לא התייחס לבעיות שלי ולטענות שלי , כבר בחודש הראשון לטיפול של קמרי , ירדתי במשקל , התאזנתי עם הסכרת והדלקת החריפה שהייתה לי בכבד , וכמובן האיזון בלחץ דם והכולסטרול, כל ביקור כל שיחת טלפון מקמרי מקצועית ומדוייקת , כולל הליווי של הדיאטנית במרפאה , וכמובן שאמליץ בשמחה על קמרי וצוותו , אני הגעתי אליו לפני שנה בדיוק עם קריסת כבד, כבר דיברו איתי על השתלה שאולי אזדקק לה , היום אני מאוזנת ושומרת על עצמי וקמרי זמין לכל שאלה או כל חשש שיש לי , ולכן אני ממשיכה אצלו לסבב נוסף של השגחה שלו וטיפול צמוד שלו , במילה אחת הוא אציל לי את החיים לפני שנה ואני אסירת תודה ❤️"
אלון איזנברג
נטורופתיה
מומחה לנטורופתיה אינטגרטיבית ולטיפול בצמחי מרפא ופטריות (הרבליסט קליני), מומחה לטיפול טבעי בהפרעות חרדה ומצבי רוח ועייפות כרונית, הפרעות זיכרון
לילך לבוביץ'
רפואה משלימה
5.0
( 8 חוות דעת )
"הגעתי לטיפול לאחר המלצת חברה עם כאבי חזקים בשכמות צוואר תפוס. לילך שאלה אותי שאלות עניניות לגבי סוג העבודה שלי. הטיפול שקיבלתי הכיל טיפול בעיסוי ואח"כ כוסות רוח. כבר בתום הטיפול חשתי הקלה. חזרתי לעוד מספר טיפולים לתחזוקה. ממליצה בחום תודה לך לילך"
פורומים נוספים בתחום
פורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם DIP.AC.HERBS אבי פלד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכול