פורום רפואה סינית ומערכת העיכול - עמוד 62
DIP.AC.HERBS אבי פלד
אבי פלד- Dipl.Ac.Hbs
מטפל מוסמך ברפואה סינית (דיקור סיני, צמחי מרפא , טוי-נא
ותזונה טבעית) משנת 2003 ,
מתמחה בטיפול במחלות דרכי העיכול וכאב לסוגו .
בעל קליניקה פרטית בכפר סבא
מטפל במכבי טבעי
דובר הלשכה לרפואה סינית בישראל
שיטות טיפול עיקריות:
אקופונקטורה (דיקור סיני), סו ג'וק (דיקור קוריאני), צמחי מרפא סיניים, רפואה סינית מסורתית, רפואה סינית עתיקה, רפלקסולוגיה, תוספי מזון, תזונה טבעית
תחומי טיפול עיקריים:
כאבי ראש, אורטופדיה, מחלות דרכי העיכול, דיכאון וחרדות, אלרגיות, תזונה טבעית, סוכרת, כולסטרול ויתר לחץ דם ועוד.
לשאלות לאבי פלד כנסו לפורום מערכת העיכול >>
0528030123
-
-
תשובת מומחה
תזונה והתרוקנות
דר' ראול רודריגז 12/01/2012 | 12:17שלום , תלוי במשתנים רבים כגון גיל וסוג המזון. באופן כללי לפחמימות קצב התרוקנות מהיר יותר משל מזונות חלבוניים /שומניים .הוסף תגובה
-
נשלח לפני הזמן.. השאלה:
שאלה 02/01/2012 | 17:03תוך כמה זמן מרגע האכילה מערכת העיכול (כולה) מתרוקנת מהמזון? תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תזונה והתרוקנות
-
שאלה לד"ר בועז שורץפרנקו יעקב 31/12/2011 | 11:55דלקת חריפה במעי אגס לפני 3 שנים וכל התיפולים לא עוזרים יציות מימים בתדירות גבועה ודלקתית שום טיפול לא עוזר מחקה לתשובה תודה מראש יעקב פרנקו 0505622849הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
התקשרות
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 02/01/2012 | 11:37036439355/4הוסף תגובה
-
תגובה
02/01/2012 | 11:31נאלרשום את הטלפון שלך עלמנת לתאם טור תודה פרנקו יעקב נייד - 0505622849הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המלצה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 02/01/2012 | 10:50שלום,במרפאתנו אנו מטפלים בתופעות מסוג זה .תוכל לקבוע פגישה . *בועז אינו עונה בפורום זה .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
התקשרות
-
בטן נפוחהליאור 26/12/2011 | 22:48יורד במשקל אחר תזונה קפדנית מבוקרת ופעילות ספורטיבית אבל אחוז השומן נשאר קבוע מה עלי לעשות?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שאלה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 02/01/2012 | 10:51מה זה תזונה מבוקרת?איזו פעילות ספורטיבית ? מה הקשר לגוף השאלה ?(בטן נפוחה)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שאלה
-
צליאקציפי 31/12/2011 | 19:12שלום ביתי נבדקה ואובחנה כחולת צליאק המצב מתקדם מאוד ויש דלקת במעי לדעתי אובחנה מאוחר יחסית כי היא סובלת שנים כמה שאלות א. האם יש פה הזנחה מצד הקופה ב האם יש גוף שעוזר לחולים או הכרה בביטוח לאומי שכן הכל מאוד יקר ג . היא התחילה כשבוע להימנע לחלוטין מגלוטן והמצב של השילשולים החריף האם זו תגובה של הגוף? ד כאשר מוצר עלול להכיל עכבות של גלוטן האם הוא אסור לחלוטין ובעתיד הוא יהיה מותר כי יהיה החלמה מסוימת? תודה ציפיהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
צליאק
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 02/01/2012 | 10:48שלום,לא אוכל להתייחס לסעיף א . קישור לאגודת הצליאק : http://www.celiac.org.il/ חשוב לבדוק כל מזון ולהימנע מגלוטן לחלוטין . טיפול משלים ניתן לקבל במרפאתנו (הנחיות תזונתיות,צמחי מרפא לחיזוק הגוף ודיקור סיני) . בהצלחה .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
צליאק
-
שלשוליםנעמה 28/12/2011 | 17:12שלום לרוב יש לי קיבה רכה, והרבה פעמים שלשולים, אני בדיוק יודעת מתי השלשול יבוא מאחר ויום לפני כאשר אני עושה גרפסים סליחה,, יוצא לי ריח כמו של ביצה קשה,,ואז אני יודעת בודאות שלמחרת יהיה לי שלשול יש לצין ללא כאבים, מצינת שיש לי אבן במרה ולאחרונה גילו שי הרחבה מעטה בצינור הוירסונג אודה לכם על תשובתכםהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שלשולים
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 02/01/2012 | 10:44שלום,ברפואה הסינית אנו מתייחסים לתופעה זו "כהצטברות של חום במעיים" .הטיפול מתבסס על הנחיות תזונתיות לצד צמחי מרפא סיניים . תוכלי לקבוע פגישה במרפאתנו .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שלשולים
-
גרעפסים וגזיםעדי 01/01/2012 | 10:31שלום: יש לי בקע סרעפתי. לוקחת כל יום קונטרלוק. לפני כמה שנים הסירו לי את כיס המרה. אני סובלת מגרעפסים ומגזים שמשתחררים בכל שעות היום ובלילה אני לא מצליחה להירדם בגללם לפני 2. הלחץ הוא כמובן כשזה קורה ליד אנשים. הפסקתי ללכת אפילו לשיעורי יוגה כי בפעמים האחרונות תמיד השתחרר לי וממש רציתי לבכות מאי הנעימות. מה עושים? יש טיפול תרופתי לזה? תודה.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
המלצה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 02/01/2012 | 10:40שלום עדי,תוכלי לשלב טיפול ברפואה הסינית לרבות המלצות תזונתיות שינתנו לאחר אבחנה (סינית). בינתיים נטילת פרוביוטיקה עשויה לעזור במעט .הוסף תגובה
-
ושכחתי להוסיף שנוסף לכל יש לי בטן נפוחה כאילו שאני
עדי 01/01/2012 | 10:33בחודש שביעי. אני בת 59, שוקלת כ-60-62 ק"ג, גובה 158. תודה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המלצה
-
דלקת בלבלברון 01/01/2012 | 17:59שלום. אחיין שלי אובחן בסין כסובל מדלקת בלבלב ולאחר אישפוז קצר בביה"ח הוא שוחרר לביתו וממשיך טיפול ב Cefaclor tablets. שאלתי האם זוהי אנטיביוטיקה הרלוונטית למחלה הזו? תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הפורום עוסק ברפואה טבעית ולכן לא נוכל לענות על שאלתך .
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 02/01/2012 | 10:39הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הפורום עוסק ברפואה טבעית ולכן לא נוכל לענות על שאלתך .
-
ברורנעמה 29/12/2011 | 17:39האם דלגו על שאלתי במודע או שפשוט טעות לא נענתי תודה נעמההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
סליחה
נעמה 29/12/2011 | 17:42היתה טעות באמיילהוסף תגובה
-
סליחה
-
מערכת רגישהדודו 13/12/2011 | 23:43אני סובל כבר שנים מכאבי בטן עזים כתוצאה מגזים (ובטן מרעישה) לאורך כל היום. הדבר היחיד שמקל עלי זה צמצום מס' הארוחות ביום (ללא קשר לסוג התזונה) אך מיעוט הארוחות גורם לי לתחושת רעב וחולשה. האם ידוע על מקרים שכאלה והאם יש טיפול מוכר?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
28/12/2011 | 18:16אני מקווה שזה אכן ניתן לריפוי דרך שינוי תזונתי. כרגע מניסויים שעשיתי,הצלחתי לצמצם את התופעה ע"י הקטנת כמות המזון היומית ובעיקר את מס' הארוחות ביום (2-3 לכל היותר) והארכת משך הזמן בין הארוחות.איכות המזון פחות השפיעה. הבעיה היא שכמות של עד 3 ארוחות ביום לא באמת מספיקה לי וכשאני מוסיף מנת ביניים קטנה זה משבש את פעילות המערכת ושוב הכל "מתפוצץ" בבטן.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תגובה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 21/12/2011 | 11:00שלום,במידה והתרופה עוזרת אין בעיה להשתמש בה אלא אם הרופא המטפל יאמר אחרת . למרות היותה על בסיס טבעי היא בגדר "פלסטר" ולא באמת מטפלת בשורש הדברים . מניסיוננו ,לרוב הבעיה טמונה בתזונה ולכן יש חשיבות רבה לשינוי ...הוסף תגובה
-
קולפרמין
20/12/2011 | 23:17השבוע הייתי אצל הרופא שוב והפעם הוא המליץ לי לנסות את הקולפרמין למשך חודש, עד לביקור הבא אצלו. לאחר 3 ימים של שימוש אכן נראה שהכדור יעיל ומקל מאוד. אגב,גם גזיםX עוזר לי מאוד. רציתי לדעת האם ניתן להשתמש בכדורים האלה על בסיס קבוע ובכך "לחזור לשגרה"?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המלצותי הקודמות עדיין בתוקף :)
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 18/12/2011 | 19:51הוסף תגובה
-
המשך
14/12/2011 | 19:22אני בן 34 ,סובל מזה כבר שנים ונדמה לי שבעצם כל החיים זה היה קיים,אך בשנים האחרונות זה החריף מאוד. התייעצתי עם רופא גסטרו' שלא הצליח לזהות את המקור לבעיה. בדיקת הליקובקטר הראתה שהכל תקין. נכון לעכשיו,הדבר היחיד שמקל עלי הוא צמצום משמעותי בכמות הארוחות וגודלן אך זה לא פיתרון ראוי...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המלצה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 14/12/2011 | 09:44האם התייעצת עם רופא? בן כמה אתה? התופעה מוכרת ומטופלים רבים מגיעים עם תופעות מסוג זה. אצל חלקם זה תוצר של תזונה קלוקלת (איכות,כמות,שעות אכילה ועוד) ואצל אחרים תוצר של הימצאות חידק הליקובקטר,קנדידה או טפילי מעיים אחרים . במידה ועשית בדיקות והן תקינות תוכל לקבוע פגישה ואני משוכנע שניתן לעזור .הוסף תגובה
-
-
האם ציפרודקס הוא אנטיביוטיקה שיכולה למגר חיידק במעיים?יהודית פולק 26/12/2011 | 08:49ילדה בת 2.5 שמשלשלת מכל דבר. רופא טבעי אמר לנו שככל הנראה מדובר בחיידק במעיים שגורם לאלרגיה לביצים והטיפול האנטיביוטי היחיד הוא ציפרודקס. האם ניתן לסמוך עליו ולתת?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
המשך
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 27/12/2011 | 12:58מן הסתם אם ידוע שמו של החיידק ניתן לגלות אותו ע"י בדיקות צואה מקיפות יותר. התייעצי עם רופא המשפחה.הוסף תגובה
-
לפי בדיקות אין טפילי מעיים
יהודית 27/12/2011 | 12:27והאם יש אפשרות קונבנציונלית לגלות חיידק כזה במעי. תודה רבה רבה על התשובות.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המלצה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 27/12/2011 | 11:36שלום גם אם הוא צודק,לא ניתן להסתמך על תשובתו במידה ואינו מוסמך כרופא מערבי .על פי חוק חל איסור למי שאינו רופא להמליץ על תרופה קונבנציונאלית. במידה והוא כן רופא (ד"ר לרפואה) התשובה שונה כמובן . ברפואה הסינית אנו מנסים לאבחן את הבעיה (לרוב קשורה בתזונה ) ואם יש טפילי מעיים הטיפול שאנו ממליצים הוא בעזרת צמחי מרפא .חשוב בכל מקרה לקבל אבחנה מערבית . מקווה שעזרתי .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- השמנה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- בלון קיבה
-
בדיקות קשורות
- תבחין מימן בנשיפה
-
מונחים קשורים
- פרוקטוז
- ברי ברי
פורומים נוספים בתחום
פורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם DIP.AC.HERBS אבי פלד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכול