פורום רפואה סינית ומערכת העיכול - עמוד 65
DIP.AC.HERBS אבי פלד
אבי פלד- Dipl.Ac.Hbs
מטפל מוסמך ברפואה סינית (דיקור סיני, צמחי מרפא , טוי-נא
ותזונה טבעית) משנת 2003 ,
מתמחה בטיפול במחלות דרכי העיכול וכאב לסוגו .
בעל קליניקה פרטית בכפר סבא
מטפל במכבי טבעי
דובר הלשכה לרפואה סינית בישראל
שיטות טיפול עיקריות:
אקופונקטורה (דיקור סיני), סו ג'וק (דיקור קוריאני), צמחי מרפא סיניים, רפואה סינית מסורתית, רפואה סינית עתיקה, רפלקסולוגיה, תוספי מזון, תזונה טבעית
תחומי טיפול עיקריים:
כאבי ראש, אורטופדיה, מחלות דרכי העיכול, דיכאון וחרדות, אלרגיות, תזונה טבעית, סוכרת, כולסטרול ויתר לחץ דם ועוד.
לשאלות לאבי פלד כנסו לפורום מערכת העיכול >>
0528030123
-
כאבים מתחת לחזהדואגת 07/12/2011 | 10:36שלום רב, אינני יודעת אם זה הפורום הנכון, אבל אני מנסה בכל זאת לכל מקרה שלא יהיה. מזה כשבוע וחצי יש לי מן תחושת כאב מציקה מתחת לחזה משני הצדדים, כמו כאב שרירים בערך. אינני יודעת ממה זה נגרם, וזה לא כואב כל הזמן, רק כשאני מתעטשת או לוקחת נשימה ממש עמוקה. עלתה אצלי השערה שאולי החזיה לוחצת מדי, אבל לא נראה לי שזה יגרום לכאב. ממה זה יכול להיגרם?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
המשך
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 11/12/2011 | 20:48כמו שהמלצתי קודם לכן תוכלי לפנות לרופא המשפחה . כמו כן תוכלי להתחיל במרפאתנו טיפול בדיקור סיני ובמידת הצורך המלצות נוספות .הוסף תגובה
-
תשובות
07/12/2011 | 13:53אני בת 27, בד"כ בריאה, לפעמים יש לי אלרגיה עונתית אבל זה לא רציני ומתמצה בהתעטשויות. זה לא המצב כעת.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים באזור החזה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 07/12/2011 | 13:34שלום,בת כמה את ? בריאה בדר"כ ? הסיבות יכולות להיות רבות.החל מהתקררות,מתח נפשי,לחץ של החזיה ועוד. לא ניתן לאבחן דרך הפורום הזה. תוכלי ללכת לרופא המשפחה לברור . בהצלחה .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
-
שאלה..מישהיי 06/12/2011 | 21:12כבר המון זמן שאני סובלת מעציריות... אני לא מתרוקנת כל יום .. אלא בערך כל שלושה ארבעה ימים בנוסף תמיד אחרי ארוחה טובה הבטן מרעישה ...ואף פעם אני לא מרגישה שובע... כל הזמן אני רעבה... הלכתי לרופאת משפחה.. והיא אמרה שאין הרבה מה לעשות חוץ מלאכול הרבה פירות וירקות.. אני משתדלת אבל לא ממש אוהבת.. האם יש עוד בירורים שאפשר לעשות? או שאני צריכה להישאר עם זה ככההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
עצירות ותחושות רעב
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 07/12/2011 | 13:29שלום,איני מסכים "שאין הרבה מה לעשות". מניסיוני בעזרת דיקור סיני,התאמת תזונה נכונה,וצמחי מרפא סיניים ניתן לעזור ולפתור את הבעיה . זהו תהליך ולא "תרופת קסם" ולכן עלייך לקבוע פגישה ונוכל להתחיל .. בינתיים שתי המון מים/תה,אכלי ארוחות קטנות לעתים תכופות יותר,אמצי פעילות גופנית וכל השאר אוכל להמליץ אחרי אבחון. בהצלחה . אבי פלד- רפואה סינית ותזונה טבעיתהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עצירות ותחושות רעב
-
אלינור02/12/2011 | 13:48יישר כוח על השירות המקצועי האדיב קודם כל, אשמח לעזרתכם: אני בחורה בת 25, כבר מזה 4 חודשים סובלת מסימפטומים של מחלת המונונקלאוזיס. (באבחנת רופא כמובן) בימים האחרונים אני חשה בהרעה בכל הקשור לעיכול. הבחילות החמירו ואני "פולטת" או מקיאה כל מה שנכנס לגוף, גם נוזלים. אני נוטלת באופן קבוע כדורים פסיכיאטריים מסוג ויאפקס XR 225 מ"ל ליום ורציתי לדעת האם הם העלולים לגרום להחמרה בשל מצב הכבד במחלה? עוד שאלה היא האם גם עישון גראס הוא אסור / מזיק ? המשפחה שוקלת לאשפז אותי והייתי שמחה לעלות בעצמי על סיבת ההחמרה ולמנוע מצב כזה.. תודה רבה רבה מראש. אלינורהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
אין על מה .בהצלחה :)
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 06/12/2011 | 14:20הוסף תגובה
-
לקחתי לתשומת ליבי גם לגביי הרפואה הסינית-
אלינור 06/12/2011 | 01:28ומחר בבוקר יגיעו אליי הבייתה לבצע בדיקות דם לתפקוד הכבד וכ'ו. יש לי אישור לשימוש הצולב בכדורים ובגראס, פשוט פחדתי אם אין השפעה ישירה של הכדורים על הכבד (מאחר ונאמר לי להמנע מכדורים, שהכבד אינו מפרק...?) המון המון תודה, עזרתך הייתה באמת מועילה! שבוע מקסיםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מונו
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 04/12/2011 | 09:53שלום,אני חושב שעלייך להפנות את שאלת התרופה ותופעות הלוואי לרופא המטפל . לגבי עישון גראס -עלול להתנגש בתרופות הפסיכיאטריות אלא אם קבלת אישור לכך מהרופא . לרפואה הסינית יש הצלחות טובות בתופעות שציינת .תוכלי לקבוע פגישת יעוץ . בהצלחה .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אין על מה .בהצלחה :)
-
שלום לך ד"ררון 03/12/2011 | 11:18חזרתי מבת"הח עקב זיהום ברגל..... וטופלתי באנטיביוטיקה לוריד לאחר השחרור אני לא מפסיק לשלשל בבית מה לעשות?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שלשולים לאחר אנטיביוטיקה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 04/12/2011 | 09:55שלום , תחילה ממליץ לאזן בעזרת פרוביוטיקה (חיידקים טובים) במינון של 2-3 כמוסות ביום . אם השלשולים אינם פוסקים לאחר מספר ימים פנה שוב לרופא.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שלשולים לאחר אנטיביוטיקה
-
תרופת הsimvacorShir 01/12/2011 | 21:15רציתי לדעת בבקשה מדוע ממולץ לקחת את התרומה בלילה?? האם יש לכך משמעות מיוחדת ?? תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
זמני נטילה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 02/12/2011 | 09:29פני לפורום הבא http://www.infomed.co.il/Forums/admin/forum.aspx?f=108 בהצלחה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
זמני נטילה
-
גסטרוסקופיהצרניקה 28/11/2011 | 20:51שלום בבדיקת גסטרוסקופיה קיבלתי תשובה לא ברורה : הושט נבדקה לכל אורכה רירית תקינה, מעבר ושט קיבה תקין בקע סרעפתי מגובה 35-38 ס"קיבה כולל היפוך היפרמיה קלה באנטרוס-ביופסיה בצל התרסריון וחלק שני תקין. מה זה אומר? תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
בקע סרעפתי
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 29/11/2011 | 12:09שלום מדובר בבקע סרעפתי מה שלרוב גורם לעליית חומציות,אי נוחות/כאב ברום הבטן . הטיפול המערבי כולל נוגדי חומצה כגון אומפרדס /לוסק וכו' ... הטיפול הטבעי מבוסס על הקניית תזונה נכונה ומניעתית ממזונות מסויימים (כגון חריף,מטוגן,ארוחות כבדות ועוד) לצד מתן צמחי מרפא סיניים ,דיקור ותוספי תזונה . מקווה שעזרתי .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בקע סרעפתי
-
שלום רב, בעניין בעיה במעיים שאובחנה בתור ג׳ארדיהשניני 28/11/2011 | 23:20שלום, אני בת23 ומאז שאני מכירה את עצמי יש לי מע׳ עיכול זריזה שלא היו לי בעיות ביציאות או כאבים בבטן, ההפך. טיילתי במזרח, נפאל הודו,תאילנד לאוס וקמבודיה ובמהלך הטיול כנראה בהודו נידבקתי בחיידק שניקרא ג׳ארדייה (כך ״הרופא״ ההודי טען והביא לי אנטיביוטיקה (כך הוא טען) לצערי לא הלכתי לבית חולים וזה המשיך לי עד שחזרתי לארץ. לקחתי שוב ״ויטמינים״ שעוד רופאה הביאה לי בהודו וכשחזרתי לארץ עוד אנטיביוטיקה כללית שהרופאת משפחה הביאה לי כיוון שעשיתי בדיקות צואה ולא מצאו חיידק רק שבמעיים ריריות ושיש עודך בכדוריות דם לבנות. הטיפול לא עזר ועברו חודשיים הלכתי לרופא גסטרו (שבוע שעבר) שלא עודד אותי ואמר לי שיש לי ג׳ארדייה כניראה ממה שאמרתי לו שהרופא ההודי אמר לי-שיש לי ג׳ארדיה ותוך שתי דקות הביא לי אנטיביוטיקה 1000 מ״ג ליום. למשך שבוע שניקראת ״מטרוג׳יל״ ולקחתי גם חיידקים פרו ביוטיים לבטן באותו שבוע. כדיי לעזור למעיים. באותו שבוע הרגשתי ניפלאה, הלכתי לשירותים בקלות ובממוצע 3 פעמים ביום. כבר חצי שנה אני סובלת מהמון גזים, בטן נפוחה כמו בחודש שלישי של הריון, תחושה לא נעימה עם הגוף שלי ובעיה בללכת לשירותים. אני יכולה לעבור יום וחצי יומיים בלי ללכת לשירותים! ( וברוך השל אני אוכלת שלוש פעמים ביום!) בנוסך התחלתי דיקור סיני לפני שלושה שבועות. רציתי לבקש את עצתכם, כי היום בבוקר סיימתי את האנטיביוטיקה מטרוג׳יל וחזרתי לאותו מצב של נפיחות, מלא גזים וגרפסים ,בחילות ועצירות. אני כבר עובדת עצות,הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
ג'ארדיה למבליה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 29/11/2011 | 11:59שלום,הטיפול שקבלת (פלג'ל/מטרוג'ל)הוא הטיפול המערבי המקובל . הבעיה שהוא "הורס" גם את החיידקים "הטובים" ולכן כדאי לאזן בעזרת פרוביוטיקה . כמו כן ,דיקור יכול לסייע במעט בתופעות אך לטיפול יעיל רצוי לשלב צמחי מרפא סיניים . מניסיוננו הטיפול עובד ויעיל.אורך כשלושה חודשים בממוצע .אין טיפולי קסם ולכן נדרשת סבלנות .תוכלי לקבוע פגישה . בהצלחה :)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ג'ארדיה למבליה
-
תחושת רעב תמידיתדודימ 27/11/2011 | 10:43שלום רב, כבר מזה חודשיים אני מרגיש תחושת רעב מתמדת, גם לאחר שאני אוכל ארוחה מלאה ולכאורה משביעה, לאחר כשעה חוזר הרעב. איני סובל או סבלתי בעבר מאף מחלה, אשמח לקבל תשובה ! תודה מראש.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תודה רבה רבה!
דודי 29/11/2011 | 10:30אעשה זאת בהקדם! עזרת לי מאד! יום טובהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
רעב ומתח נפשי
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 28/11/2011 | 16:52ממליץ לספר לרופא המשפחה ולערוך בדיקת דם בהתאם להנחיתו. תוכל כמובן להתייעץ איתי שנית עם קבלת התשובות . לשאלתך ,בהחלט יש קשר למתח נפשי ותופעות מסוג זה.דיקור סיני ,צמחי מרפא לרבות שינוי תזונתי יעזרו בהחלט ! .הן למתח והן לתחושות הרעב.אני מזמין אותך לקבוע פגישת ייעוץ במרפאתנו . בינתיים כמה טיפים שאולי יקלו במעט : יש לאכול ארוחות קטנות כל פעם ולהקפיד על זמנים קבועים ככל האפשר/לא לדלג על ארוחות ... שתייה מרובה (הכוונה למים /תה ולא למיצים וכדו'),ואכילת פירות וירקות לצד דגנים וקטניות .. תוכל גם לרכוש משקה אלוורה בחנות הטבע ולצרוך על בסיס יומי.(עשוי להקל במידת מה) .. בהצלחההוסף תגובה
-
תשובה..
דודי 28/11/2011 | 11:50בן 22, לא לוקח תקופות תרופות בכלל ולא עשיתי בדיקות דם לאחרונה. חשוב לציין שאני תקופה של שנה מאד לחוץ נפשית ומתוח, לדעתי יש לכך השפעה ישירה.הוסף תגובה
-
תשובה..
דודי 28/11/2011 | 11:50בן 22, לא לוקח תקופות תרופות בכלל ולא עשיתי בדיקות דם לאחרונה. חשוב לציין שאני תקופה של שנה מאד לחוץ נפשית ומתוח, לדעתי יש לכך השפעה ישירה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
רעב מתמיד
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 27/11/2011 | 12:14שלום דודי,בן כמה אתה?תרופות? הלכת לבדיקות דם לאחרונה?הוסף תגובה
-
תודה רבה רבה!
-
ג'ארדיה27/11/2011 | 21:52שלום ,אני בת 40 אמא ל-4 מזה זמן (כשנה)הלוך ושוב סובלים בבית מג'רדיה מטופלים ושוב חוזר חלילה ,התופעות של הטפיל ממש פוגעות באיכות החיים ,מה ניתן לעשןת?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
המלצה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 27/11/2011 | 22:18טיפול בצמחי מרפא סיניים ותזונה מניעתית .מניסיוננו הטיפול עובד ויעיל.אורך כשלושה חודשים בממוצע .אין טיפולי קסם ולכן נדרשת סבלנות .תוכלי לקבוע פגישה . בהצלחה :)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המלצה
-
היי קבלתי תוצאות של בדיקה ואין לי שום מושג מה זה אומרליאת 22/11/2011 | 21:34PARIETAL CELL Ab Positive 1:160 אין לי מושג אם אני במקום הנכון אם לא תוכלו לייעץ לי את מי כן אוכל לשאול? תודה מראשהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
אוקי תודה
ליאת 24/11/2011 | 14:10הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תוצאות בדיקה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 24/11/2011 | 12:22שלום,הבדיקה נעשית על מנת לאושש או לשלול חשד לדלקת אוטואימונית .יש לבצע מעקב בהתאם להמלצת הרופא .הוסף תגובה
-
אוקי תודה
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- השמנה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- בלון קיבה
-
בדיקות קשורות
- תבחין מימן בנשיפה
-
מונחים קשורים
- נוטרן 2
- אנדומורפי
פורומים נוספים בתחום
פורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם DIP.AC.HERBS אבי פלד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכול