פורום רפואה סינית ומערכת העיכול - עמוד 73
DIP.AC.HERBS אבי פלד
אבי פלד- Dipl.Ac.Hbs
מטפל מוסמך ברפואה סינית (דיקור סיני, צמחי מרפא , טוי-נא
ותזונה טבעית) משנת 2003 ,
מתמחה בטיפול במחלות דרכי העיכול וכאב לסוגו .
בעל קליניקה פרטית בכפר סבא
מטפל במכבי טבעי
דובר הלשכה לרפואה סינית בישראל
שיטות טיפול עיקריות:
אקופונקטורה (דיקור סיני), סו ג'וק (דיקור קוריאני), צמחי מרפא סיניים, רפואה סינית מסורתית, רפואה סינית עתיקה, רפלקסולוגיה, תוספי מזון, תזונה טבעית
תחומי טיפול עיקריים:
כאבי ראש, אורטופדיה, מחלות דרכי העיכול, דיכאון וחרדות, אלרגיות, תזונה טבעית, סוכרת, כולסטרול ויתר לחץ דם ועוד.
לשאלות לאבי פלד כנסו לפורום מערכת העיכול >>
0528030123
-
עזרה בפענוח CT דחוף מאוד!משה 07/09/2011 | 19:10שלום רב! עקב שלשולים שנמשכים כ-3 חודשים לעיתים דמיים ועקב צואה קשיחה שמסביבה ריר וירידה במשקל הופנתי לבדיקת CT בטן.אשמח אם תעזרו לי לפענח את מה שהרופא רשם: אין לזהות שינויים דופניים המתאימים ל- IBD . לימפאדנופטיה מזנטריאלית ובבטן ימנית תחתונה, כמתואר, מזנטריק לימפאדניטיס? מה התשובה אומרת? *יש לציין שאני חייל בן 19,עברתי לפני כחודש בדיקה גסטרוסקופיה שיצאה תקינה,ובדיקת קולונוסקופיה קצרה שהחשד בה היה פרוקטיטיס אך הביופסיה שנלקחה יצאה תקינה ולכן הרופא ביקש שאעבור קולונוסקופיה ארוכה. תודה!הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
לימפאדניטיס
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 09/09/2011 | 10:23שלום,מדובר על הגדלת בלוטות למפה המעידות על דלקת או מצב גידולי .לעיתים אין משמעות לתוצאה ולכן עליך להתייעץ עם הרופא המטפל להמשך ברור. בהצלחה.הוסף תגובה
-
סליחה,עוד משהו ששכחתי לציין
משה 07/09/2011 | 19:13צבר בלוטות לימפה גבוליות נצפו בשורש המזנטריום ובבטן הימנית התחתונה.מכאן באה האבחנה של הרופא.הוסף תגובה
-
עוד משהו ששכחתי לציין
07/09/2011 | 19:11הוסף תגובה
-
עוד משהו ששכחתי לציין
07/09/2011 | 19:11הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
לימפאדניטיס
-
HEL.PYL.NESHIFAגלית סימן טוב 05/09/2011 | 17:29שלום , נשלחתי לבדיקה זו -HEL.PYL.NESHIFA עקב כאבי בטן חוזרים ונשנים התוצאה יצאה - A 23.93 DELTA ( 0.00- 5.00) (.........)* מה המשמעות של זה ? תודה רבההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
נשיפה
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 09/09/2011 | 10:17שלום ,כנראה שיש לך את החיידק (כמו לרבים אחרים) .בגישה הקונבנציונלית נהוג לטפל בעזרת אנטיביוטיקה ולא ככ שמים דגש על תזונה (למעט מזונות חומציים) ..מאידך,הטיפול הטבעי מושתת על צמחי מרפא סיניים לרבות דגש תזונתי ותוספי תזונה במידה ויש חוסרים בבדיקות הדם כגון B12 וברזל . תוכלי לקבוע פגישה במרפאתנו במידה ותחליטי שאינך מעוניינת בכימיקלים (אנטיביוטיקה)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
נשיפה
-
הגדלת סל התרופות לשנה הקרובה (לת)ניר 07/09/2011 | 12:25שלום לחברי הפורום, השנה יוצאת האגודה לזכויות החולה במאבק ציבורי להגדלת סל התרופות. בשנה החולפת התקציב שניתן לסל התרופות ע"י הממשלה היה הנמוך ביותר מזה חמש שנים! החלטנו שנמאס לנו, ואנו קוראים לכם להצטרף אלינו למאבק. תמצאו אותנו בפייסבוק "סל זה בריאות". אנחנו קוראים לכם ומזמינים אתכם, ואף דוחקים בכם להצטרף עמנו השנה למאבק החשוב הזה. https://www.facebook.com/SalBeriyut תודה ובהצלחההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
כאבים בבטן העליונהנירי 63 04/09/2011 | 10:29אני בת 48 וסובלת מכאבים בבטן העליונה שמקרינים גם לגב העליון. בד"כ זה קורה מדי כמה שבועות ועובר אחרי יום. אולם עכשיו זה נמשך כמה ימים. בנוסף יש לי בחילות, חולשה והרגשה כללית לא טובה. נפיחות בבטן וגם גזים. לא מצאתי קשר בין מאכלים מסויימם לכאבים האלה. האם זה אולקוס? איך מומלץ לטפל? מה זה תוספת פרוביוטית והאם מומלץ? תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
צרבת
06/09/2011 | 15:22טיפול בצרבת http://www.tums.co.ilהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המלצה
דר' ראול רודריגז 05/09/2011 | 13:39היריעה קצרה מלהכיל ...פרט לכך צריך לאבחן בצורה מדויקת על מנת להמליץ ולכן הזמנתי אותך למרפאתנו .תוכלי לקבוע פגישה אצלי או אצל אבי פלד . באופן כללי כדאי להימנע ממזונות חומציים,חריפים,מטוגנים ולאכול ארוחות קטנות .כמו כן יש להרבות בנוזלים (מים/תה) בהצלחה .הוסף תגובה
-
עדכון
נירי 63 05/09/2011 | 13:16הייתי אתמול אצל הרופא שבאמת הפנה אותי לאולטרה סאונד בטן (לצערי יש תור רק עוד שבועיים...). הוא אכן חושד באבנים בכיס מרה ונתן לי כדורים ספסמלגין. האם יש לך המלצות תזונתיות להקלה? מה לאכול וממה להמנע? תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המלצה
דר' ראול רודריגז 05/09/2011 | 12:58שלום ,היית אצל רופא? ממליץ לבקש אולטרא סאונד בטן והתייעצות נוספת. זה יכול להיות "אולקוס",אבנים בכיס מרה ועוד . לא ניתן לאבחן דרך האינטרנט... בהצלחההוסף תגובה
-
צרבת
-
תחושות מוזרות ולא נעימותאלונה 03/09/2011 | 17:17בחודש האחרון ואולי קצת יותר, אני חשה לא טוב לאחר ארוחות..אלא אם הן מינימליות. זו לא בדיוק צרבת כי זו לא הרגשה שהכל עולה, אלא מן הרגשה לא נעימה של יובש וקצת גירוי בגרון. אני בת 63 ללא מחלות מיוחדות. אשמח לכיוון תודה אלונההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
יובש וגירוי בגרון
דר' ראול רודריגז 05/09/2011 | 12:52שלום, האם יש גם עייפות ? חולשה? כאבים בבטן עליונה .? תוכלי להתייעץ עם רופא המשפחה לבדיקות נוספות . במרפאתנו אנו מטפלים בבעיות מסוג זה בעזרת צמחי מרפא ותזונה טבעית בינתיים שתי המון נוזלים ,הימנעי ממזונות חריפים,חומציים ומיצים .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
יובש וגירוי בגרון
-
שאלהשרה 03/09/2011 | 09:0118.199 זאת התוצאה של בדיקת נשיפה לחיידק .הליקובקטור מה זה אומר?איזה טיפול צריך והאים זה מצריך דיאטה מסוימת .עוד לא הגעתי לרופאה .יש לי תור בקרוב.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הליקובקטר
דר' ראול רודריגז 05/09/2011 | 12:35שלום ,כנראה שיש לך את החיידק (כמו לרבים אחרים) .בגישה הקונבנציונלית נהוג לטפל בעזרת אנטיביוטיקה ולא ככ שמים דגש על תזונה (למעט מזונות חומציים) ..מאידך,הטיפול הטבעי מושתת על צמחי מרפא סיניים לרבות דגש תזונתי ותוספי תזונה במידה ויש חוסרים בבדיקות הדם כגון B12 וברזל . תוכלי לקבוע פגישה במרפאתנו במידה ותחליטי שאינך מעוניינת בכימיקלים (אנטיביוטיקה)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הליקובקטר
-
תוצאות בדיקת הליקובקטרהילה 01/09/2011 | 19:46מה מעידה תוצאה של 22.1 בבדיקת הליקובקטר (כאשר הטווח הוא 0.0-3.5) ? ומה ניתן לעשות עם זה?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
מעיד על הימצאות החיידק
דר' ראול רודריגז 02/09/2011 | 12:10הרפואה המערבית מטפלת בעזרת אנטיביוטיקה ואילו ברפואה הטבעית בעזרת צמחי מרפא .אין 100 אחוזי הצלחה בשתי הרפואות אבל הדרך הטבעית לא "הורסת" בדרך עוד דברים ... במרפאתנו אנו משלבים צמחי מרפא לצד תזונה מניעתית ותוספי תזונה במטרה להתמודד עם החיידק בצורה יעילה . *חשוב לציין שהוא מדבק ולכן גם אם אין תסמינים כדאי לבדוק את בן הזוג. בהצלחה .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מעיד על הימצאות החיידק
-
-
תשובת מומחה
ככל הנראה מדובר בזיהום קנדידה
דר' ראול רודריגז 02/09/2011 | 12:06ניתן לטפל היטב בעזרת הרפואה הטבעית .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ככל הנראה מדובר בזיהום קנדידה
-
ירידה במשקלגדעון 31/08/2011 | 04:55שלום לכם.אני בן 36.לפני כ 10 חודשים,החלה אצלי ירידה במשקל.בחודש מרס בעקבות עצירויות וכאבם ברום הבטן ביחד עם ירידה במשקל,עברתי גסטרו סקופיה וקולונסקופיה. תוצאות הבדיקות.תסמונת בארט בוושט והיאטוס הרנייה .הקלונוסקופיה תקינה. בנוסף עברתי לפני כ 3 חודשים בדיקות דם כלליות והן תקינות. מאז אותן בדיקות אני ממשיך לרדת במשקל וכיום אחרי אחרי שהירידה החלה לפני כעשרה חודשים,איבדתי קרוב ל 9 קילו ממשקלי. הרבה אנשים מעירים לי שרזיתי המון.יש לצין שבמהלך אותה תקופה ,היה לי חודש שלם של חוסר תאבון ובו הכרחתי את עצמי לאכול אך לא הרגשתי רעב בכלל. שאלתי היא האם הירידה במשקל קשורה לתסמונת בארט או שחלילה יכולה להיות סיבה אחרת,דבר שמפחיד אותי נורא. האם עליי לעבור בדיקות נוספות?מביקור אצל רופא המשפחה ,הוא ציין שאני בריא ושאין לי ממה לחשוש. אני חי בפחדים בגלל הירידה במשקל. יש לציין שהתאבון אצלי טוב ופתוח,לעיתים רחוקות אני מרגיש חוסר תאבון. בנוסף אציין שאני סובל מפיסורה ולכן אני לוקח משלשלים לעיתים מה שמאלץ אותי להיכנס מספר פעמים ביום לשירותים להתפנות אשמח לקבלמכם תשובה בהקדם. תודה רבההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
המלצה
דר' ראול רודריגז 31/08/2011 | 12:06אחרי שהבדיקות תקינות,אין צורך לעבור בדיקות נוספות. המלצתי היא לשלב טיפול ברפואה סינית על מנת לטפל בתופעות שהזכרת. לפי הרפואה הסינית חוסר תיאבון,פיסורה וירידה במשקל ,כולם קשורים לחוסר איזון אנרגטי במערכת העיכול .טיפול נכון יביא לפתרון כל אלה . לגבי שימוש במשלשלים ,לאורך זמן יוצר תלות ומחליש את תנועתיות המעי הטבעית ולכך אנו משלבים צמחי מרפא והנחיות תזונתיות יעילות במטרה לטפל בשורש הבעיה ולא בענף/סימפטום. כדאי לקבוע פגישה . בהצלחה :)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המלצה
-
עצירות וכאבי גב תחתוןדניאלה 29/08/2011 | 12:17יש לי שאלה אני משבוע שעבר סובלת מעצירות לקחתי טיפות להקלה והיו יציאות אבל ככה בלי הטיפות לא יוצא כלום יש לי לחץ בגב תחתון וכאבים בצד ימין בבטן למעלה נידמה לי שזה במעי לכיוון המשפעה. מזה יכול להיות?????? ומה עלי לעשות? ואם כאבים אלה מוכרים..? אשמח לתושבה מהירה!!!הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הסתכלי בתשובתי והמלצתי הקודמת :)
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 30/08/2011 | 14:28הוסף תגובה
-
המשךך
דניאלה 30/08/2011 | 14:24זה בגלל העצירות אז יש כאב בצד ימין שבזמן מאמץ מקרין לגב תחתון... בגלל שזאת עצירות של כמה ימים. האם יכול להיות כאבים כאלה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עצירות וכאבי גב תחתון
Dipl.Ac.Herbs אבי פלד 30/08/2011 | 11:08שלום דניאלה ,אפשר לעזור בשילוב של צמחי מרפא ודיקור סיני (לרבות הנחיות תזונתיות)אבל תחילה צריך לבדוק ממה נובעת העצירות . את מתארת כאב בבטן ימנית עליונה וזה לא ככ מתאים למיקום המעיים מבחינה אנטומית מאידך את אומרת שזה לכיוון המפשעה וזה קצת מבלבל..וקשה לאבחן מבלי לראות אותך . אם התופעה מוכרת לך וחוזרת על עצמה כדאי ללכת לרופא לפחות פעם אחת לאבחון ובדיקות נוספות . כמו שאמרתי ניתן גם לעזור לך בעזרת רפואה סינית ולשם כך את מוזמנת לקבוע פגישה במרפאתנו . בהצלחה :)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הסתכלי בתשובתי והמלצתי הקודמת :)
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- השמנה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- בלון קיבה
-
בדיקות קשורות
- תבחין מימן בנשיפה
-
מונחים קשורים
- נוטרן 2
- אנוג (ANUG)
רופאים בתחום
פרופ' יהודה קמרי
פנימית
5.0
( 6 חוות דעת )
"הגעתי לקמרי דרך המלצה עם קריסת כבד , חשד לשחמת , לחץ דם גבוה כולסטרול סכרת והשמנת יתר , לאחר איבחון של קמרי , הוא שינה לי את כל מערך התרופות שלקחתי במשך 10 שנים והם לא עזרו לי כלל , ואף רופא בקופ״ח לא התייחס לבעיות שלי ולטענות שלי , כבר בחודש הראשון לטיפול של קמרי , ירדתי במשקל , התאזנתי עם הסכרת והדלקת החריפה שהייתה לי בכבד , וכמובן האיזון בלחץ דם והכולסטרול, כל ביקור כל שיחת טלפון מקמרי מקצועית ומדוייקת , כולל הליווי של הדיאטנית במרפאה , וכמובן שאמליץ בשמחה על קמרי וצוותו , אני הגעתי אליו לפני שנה בדיוק עם קריסת כבד, כבר דיברו איתי על השתלה שאולי אזדקק לה , היום אני מאוזנת ושומרת על עצמי וקמרי זמין לכל שאלה או כל חשש שיש לי , ולכן אני ממשיכה אצלו לסבב נוסף של השגחה שלו וטיפול צמוד שלו , במילה אחת הוא אציל לי את החיים לפני שנה ואני אסירת תודה ❤️"
פורומים נוספים בתחום
פורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם DIP.AC.HERBS אבי פלד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכול