פורום כירופרקטיקה - עמוד 69
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
- כאב ברגל שמאלגאולה 08/05/2011 | 22:50שלום, מזה חצי שנה אני סובלת מכאבים ברגל שמאל- עכוז, ירך. צילום תקין, מיפוי עצמות תקין, כרגע ממתינה ל-mri, הבדיקה נקבעה לעוד שבועיים. ביומיים האחרונים הכאב הפך להיות בילתי ניסבל. תרופות אנטי דלקתיות לא עוזרות. אני לא סובלת מכאבי גב, ההנחה היא שהכאב ברגל הוא כאב מוקרן מגב תחתון. האם פלסטר דראגון יכול לעזור, אם כן היכן להדביק אותו ? מה עוד יכול לעזור עד קבלת תשובת ה-mri. כל התרופות משכחות הכאבים עוזרות לשעות ספורות.פתח בחלון חדש
- גאולה שלוםד"ר גיא אלמוג 11/05/2011 | 13:00מדבריך עולה חשד לכאבים ברגל בשל גירוי של אחד העצבים היוצא מהגב אל הרגל. יחד עם זאת יש לשלול גורמים אחרים כמו הפרעה בכלי דם וכדומה בבדיקה מקיפה. כמובן שבדיקת ה MRI יכולה גם היא לתרום אך אינה באה במקום בדיקה פיזיקאלית יסודית. ברגע שמתקבלת האבחנה יש להתחיל בטיפול שיקומי פיזיקאלי ובתקווה שהטיפול השיקומי יעזור. רובם של המטופלים מחלימים בעקבות טיפול שיקומי בשילוב עם הכדורים אותם הזכרת. מעטי מעט מגיעים למרפאות כאב להזרקות שונות ואף מעטים מאילו לא מגיבים לכל טיפול ומופנים לניתוח. לגבי האנטי דלקתיים יש מקום לנסות כדורים שונים מאותה המשפחה בייעוץ הרופא המטפל. לגבי המדבקה שהזכרת ובכלל באם חימום יעיל או מזיק לא ניתן להתייחס בשלב הזה בלי בדיקה פיזית רצינית. בברכת בריאות שלמה, ד"ר גיא אלמוג
- גאולה שלום
- פריצת דיסקולדי 30/04/2011 | 17:49שמי ולדי ואני בן 31 עם שתי פריצות דיסק L4-L5-S1. אני התחלתי לפני 5 ימים טיפול באוקסיקונטין ובימים הראשונים זה קצת עזר. עכשיו זה ממש הפסיק לעזור ושמעתי שאפשר לשלב בין נקסין ואוקסיקונטין. בכל מקרה אני לקראת טיפול בזריקות ארביטרן וסטירואידים. השאלה שלי היא איך רצוי לשלב ביניהם כי אוקסיקונטין אני לוקח כל 12 שעות... תודה מראש על העזרה.פתח בחלון חדש
- ולדי שלוםד"ר גיא אלמוג 01/05/2011 | 12:45ראשית כל אתנצל על כך שאני לא אכנס כאן לענייני מינונים ושילובים בין תרופות, הדבר בלתי אחראי ולא יעשה בצורה שכזו. רופא המשפחה שמכיר אותך ואת הרקע הרפואי שלך יוכל לעזור ולכוון אותך במדויק. ככלל אומר שהשילוב בין שתי התרופות אינו בעייתי ברוב המקרים. לגבי ההזרקות יש להבדיל בין הזרקות של וולטרן, אביטרן וכדומה ובין הזרקות של סטרואידים מסוגים שונים הנעשות במרפאות כאב. לגבי הזרקות טיפוליות אני ממליץ כי תפנה למרפאת כאב באחד מבתי החולים שם יוכלו לבצע הזרקות תחת שיקוף לעצבים המגורים. בברכת בריאות שלמה, ד"ר אלמוג
- ולדי שלום
- כאבי גב תחתון שמקרינים על הרגלצחי 29/04/2011 | 01:52שלום דר', שלום שמי צחי ואני חייל בן 20. מזה חצי שנה אני סובל מכאבים ברגליים, לפני כחודש התחילו לי כאבים עזים בגב לאחר שהתחלתי סדרת בדיקות שכללו: צילום רנטגן, מיפוי עצמות, אולטרה סאונד וCT. התגלה כי בכל הבדיקות הכל תקין פרט לCT ששם התוצאות הן: בגבהים L1-L4 הכל תקין בגובה L3-L4 בלט דיסק אחורי קמור עם לחץ על השק התקאלי ועל השורשים L5 בתעלה. היפרטרופיה של ליגמנטה פלבה והצרות של התעלה. בגובה L5-S1 בלט דיסקלי אחורי אמצעי ויותר ימני עם לחץ על השק התקאלי ועל השורשים S1 בתעלה, יותר מימין. אמור להיות לי בחודש הקרוב תור אצל אורטופד, אבל בכל מקרה רציתי לדעת מה זה אומר ומה הפירוש של כל המונחים כי מזה הבנתי שיש בעיה אבל לא מהי? בנוסף מה לדעתך הטיפול שבסופו של דבר ידרש? תודה רבהפתח בחלון חדש
- צחי שלוםד"ר אלמוג 29/04/2011 | 08:15צחי שלום, הממצאים מתארים היצרות של תעלת השידרה (אותה תעלה בה עוברים העצבים מהמח לכלל אברי הגוף) ולחץ על העצבים היוצאים לכיוון הרגליים. לא שכיח לראות ממצאים שכאלו בקרב בחור בן 20 מה שככל הנראה מצביע על בסיס גנטי מולד. צריך לראות את ההדמיה וחשוב מכך לבדוק אותך פיזית בכדי לתת המלצות. הטיפול יכול לכלול טיפול שיקומי, תרופתי, מרפאת כאב להזרקות ואף ניתוח במקרים מסויימים. בשלב זה אני ממליץ כי תפנה להבדק ע"י מומחה עמוד שדרה. בברכת בריאות שלמה, ד"ר אלמוג
- צחי שלום
- כאבי גב חזקים אשר מקרינים לרגלייםראובן 27/04/2011 | 11:34ביצעתי בדיקת CT והתוצאות הם: :D1-D12-L1 סריקת מרווח בינחולייתי מוצר. נצפו מספר קשריות שמורל בלוחיות דיסקליות של גופי החוליות. הסחוס הדיסקי בצפיפות תקינה. אין עדות לבקע דיסקי. :L1-L2 סריקת מרווח בינחוליתי מוצר. הודגמו מספר קשריות שמורל קטנות בלוחיות דיסקליות של גופי החוליות. הסחוס הדיסקי בצפיפות תקינה. אין עדות לבקע דיסקית. :L2-L3 סריקת הסחוס הדיסקי בצפיפות תקינה. אין עדות לבקע דיסקית. :L3-L4 סריקת הסחוס הדיסקי בצפיפות תקינה. הודגם בלט דיסקי דיפוזי עם לחץ קל על השק הדוראלי. פורמינות ניורליות שמורות. :L4-L5 סריקת הסחוס הדיסקי בצפיפות תקינה. נצפה בלט דיסקי דיפוזי ללא לחץ על השק הדוראלי. פורמינות ניורליות שמורות. :L5-S1 סריקת הסחוס הדיסקי בצפיפות תקינה. נצפה בלט דיסקי דיפוזי קל ללא לחץ על השק הדוראלי. .D12-L2 התרשמות : מספר קשריות שמורל בע"ש בגובה מספר בלטי דיסק דיפוזים קלים ללא לחץ מהותי על השק הדוראלי לאורך של ע"ש מותני. רציתי לדעת מה צריך לעשות כדי להקל על כאבי הגב תודה רבהפתח בחלון חדש
- ראובן שלוםד"ר גיא אלמוג 27/04/2011 | 12:39צריך לפנות ולהבדק. הדמיה טובה ואיכותית ככל שתהיה לא תחליף את הבדיקה הפיזיקאלית שלך. הממצאים בסה"כ מצביעים על תהליכים שחיקתיים בדיסק הבינחולייתי ובמפרקים בין החוליות בעמוד השדרה המותני. ישנו איזור של כיפוף קל ואולי נוקשות במעבר בין הגב והגב התחתון. מבלי לבדוק אותך לא ניתן לקבוע מה מבין שלל הממצאים הוא זה שגורם לכאביך והאם בכלל הממצאים הללו הם הגורם לכאב. בשונה ממקומות אחרים בגוף סימנים שחיקתיים בעמוד שדרה לא מחייבים כאב ולכן כלל לא בטוח שהממצאים שפירטת שככל הנראה היו שם גם לפני שנה, הם אכן הגורם לכאב. פנה לאורטופד מומחה עמ"ש או כירופרקט מומחה או לפזיוטרפיסת שמתמחה בבעיות עמ"ש להבדק. כמובן שבמידה ומתפתחת חולשה ברגלים, בעיה בשליטה על השתן או ירידה בתחושה בעכוז פנה מיד לבית חולים. בברכת בריאות שלמה, ד"ר אלמוג
- ראובן שלום
- inversion table-פתרון לכאבי הגבגיורא-כירופרקט מומחה 25/04/2011 | 09:40גב BACK מעניק למשתמש איכות חיים שונה מכל יתר המכשירים המציעים פתרון לבעיות גב. שיטת ההיפוך inversion therapy היא שיטה עתיקת יומין שמעניקה לגוף ערך מוסף שאינו מושג בדרכים אחרות. ההיפוך מזרים דם במהירות לראש ובכך גורם לתחלופת חמצן מהירה שהמוח זקוק לה ואינה מושגת בדרך אחרת. היתרונות המושגים לגוף הם רבים: אנטי אייג'ינג (זרימת הדם מפחיתה קמטים,משחררת שרירים קפוצים,משחררת חוליות הגב,משפרת פעולות מעיים,מחזירה את היציבה וזוקפת את הגב). יתרונותיה הנוספים: אינה מצריכה מאמץ מהמשתמש, מביאה לרגיעת כל חלקי הגוף בייחוד לאחר מאמץ.לאחר ירידה מהמכשיר , המשתמש מרגיש שכל האברים חזרו למקומם הטבעי. שימוש ארוך טווח מחזיר לגוף את אותם סנטימטרים שאבדו לו במהלך השנים בהן הגוף מושפע קשות מכח הכובד הפועל עליו בכל מצב בו הוא נמצא: עמידה, הליכה, ריצה, משחק, ישיבה ואפילו בזמן שכיבה. משתמשים רבים מדווחים על שיפור איכות חייהם בצורה דרמטית זמן קצר לאחר תחילת השימוש כמו: הפחתה בעצמת מיגרנות, העלמות כאבי גב מכל סוג, ויש אפילו מי ששערו צימח מחדש (אורי גלר שמשתמש כבר שנים רבות כמו גם לאנס ארמסטרונג הרוכב האגדי וגם אלי פאפושדו).פתח בחלון חדש
- חברים יקריםד"ר גיא אלמוג 27/04/2011 | 08:24טכניקת היפוך אכן מקלה במקרים רבים על כאבי גב (פחות על ההקרנה לרגל). כמו כל טכניקה שיכולה להועיל קיים בה גם פוטנציאל לנזק. בספרות הרפואית היום אין מחקרים התומכים בטכניקה אך אין הדבר מעיד שאין לה מקום ויכולת לעזור. במקרים בהם ישנם קרעים פנימיים בדיסק הבין חולייתי אינני ממליץ על מתיחה אקסיאלית שכזו מהחשש להחמיר את הקרע ולמתוח את רקמת הצלקת המתהווה. מבלי לבחון הדמיה מתקדמת ומבלי להבדק באופן יסודי אינני ממליץ על התחלת טיפול ללא הכוונה. בברכת בריאות שלמה, ד"ר אלמוג
- חברים יקרים
- פריצת דיסקעידן 23/04/2011 | 17:57לד"ר גיא שלום אני גבר בן 45 שגילו אצלי פריצת דיסק בL4 L5 והאורטופד הימליץ על ניתוח. אני סובל מכאבים איומים וכול רגל ימין משותקת לי אנני יכול לעמוד או לשבת אלה רק לשכב במיטה כול היום. אני לוקח משככי כאבים אבל שום דבר אינו עוזר.שאלתי היא האים כדאי לי לעשות את הניתוח?ותוך כמה זמן אוכל לחזור לעבודה? עבודתי היא בישיבה רוב שעות היום כי אני נהג תודה עידן.פתח בחלון חדש
- ליגאלעידן 26/04/2011 | 15:33מה זה מיטת היפוך ? והיכן ניתן להשיג אותה? תודה
- יצאתי ממצב דומה ללא ניתוחיגאל 25/04/2011 | 09:44גם אצלי המצב היה דומה לשלך ללא יכולת ללכת. מישהו הראה לי מיטת היפוך שניסיתי אותה ובתוך חודשיים עשיתי הכל ובלי טיפול נוסף. היום אני מתפקד כמו לפני הפריצות.
- עידן שלוםד"ר אלמוג 24/04/2011 | 08:00ישנם שני קריטריונים ברורים לביצוע ניתוח במצבך. האחד הוא נזק לעצב ברגל ברמה כזו הגורמת לשיתוק אחד השרירים, זאת יוכל לבדוק כל אורטופד. הקריטריון השני הוא כאב בלתי נסבל שלא מגיב לתרופות, טיפולים, הזרקות ועוד. רק במקרים כאלו שניסית הכל (אין לי מושג אילו טיפולים עברת עד כה) ועדיין הכאב אינו נרגע, רק אז יש מקום לשקול ניתוח. במידה ואכן אתה עומד בקריטריונים לניתוח אתה יכול לצפות להחלמה של יומיים בביה"ח, תוך עשרה ימים ביקורת והורדת תפרים וחזרה לשגרה תוך שבועיים. לגבי נהיגה ממושכת רצוי לחכות לפחות חודש- חודש וחצי לאחר הניתוח. בברכת בריאות שלמה, ד"ר גיא אלמוג
- ליגאל
- בלט בדיסק (לת)אבי לרנר 25/04/2011 | 12:39דר אלמוג שלום רב כאבים בגב תחתון.בבדיקת ct הממצאיים הינם:L2'L3 בלט כללי אחורי של אנולוס הדיסק. לחץ קל על השק התקאלי.לחץ קל על שורשL3 משמאל.כנ"ל L4 'L5 מבקש להמליץ על דרכי טיפול והקלת הכאבים. תודה אביפתח בחלון חדש
- טיפול כירופקטי כן או לאמורן 24/04/2011 | 09:41שלום לך ד"ר גיא אני סובלת כבר שנתיים מכאבי גב יש לי בלט דיסק למרות הטיפולים הרבים והשילוב של מודעות ליציבה נכונה וספורט (טיפול כירופרקטי אצל כירופרקט ששייך לאגודה) הטיפול לא עוזר אני יודעת שיש לאנשים בעיות יותר מורכבות משלי ומאמרים שקראתי בנושא הכירופרטיקה ניראה כביכול שזו שיטת הטיפול הכי כדאית עבורי ועבור הרבה אנשים מבעיות שונות בכנות אומר שכרגע אני חשה ניפוץ של אשליות לגבי הטיפול אומנם מאז שהחלפתי כירופרקט אין התקפים ואין הידרדרת במצב אבל גם אין שיפור משמעותי מה עלי לעשות לפי דבריו של הכירופרקט אני יצא מזה אני נמצאת באמצע של כמות הטיפולים שנדרש ממני לעבור אני מאוד רוצה לאמין בשיטה אך אני לא רואה את זה קורה שאלתי היא והבקש לענות בכנות הייתכן כי כירופרטיקה לא פותרת בעיות גב מהסוג שלי(בלט דיסק גב תחתון ) ואם ישנם טיפולים אחרים שכדאי לי לנסות הודה לך מאוד אם הקבל תשובה כנה ואמיתיתפתח בחלון חדש
- המשך כירופרטיקה כן או לאמורן 24/04/2011 | 11:47ברצוני להודות לך על תשובתך אני מאוד מקווה שאני לא שיכת לקבוצה שלא מגביה לטיפול הציין כי ישנו שיפור אך כל טיפול הוא שונה ובכל פעם אני מרגישה שזה משתנה פעם לטוב ופעם שזה לא עושה לי כלום למה זה ככה זה גורם לי לחשוד כי הכירופרקטור מושך את החלמה שלי על מנת שהמשיך להגיע לטיפול ואמת היא שלא מעניין אותי העלות הכספית הנדרשת אני רק רוצה לחזור לחיות ללא כאבים אני מבינה גם שלטפל אני יצטרך להמשיך כל החיים אך אני מייחלת להגיע למצב שבו אני מטפלת ללא שום קשר לכאבים אלה לתחזוק .תודה רבה על תשומת הלב והתגובה המהירה
- מורן שלוםד"ר אלמוג 24/04/2011 | 09:50ראשית כל כירופרקטיקה אינה שיטה אילה מקצוע המאגד בתוכו מגוון רחב של טכניקות טיפוליות וכל כירופרקט עפ"י שיקול דעתו והמקרה שמולו בוחר מתוך הטכניקות אותן הוא מכיר ויודע. ברפואה ככלל אין טיפול אחד שעוזר בכל המקרים, גם אחוזי ההצלחה בניתוחים עומדים במקרה הטוב על 85%, משמע שישנם 15% שאינם יוצאים מרוצים מהניתוח ואנו לא יודעים מדוע. כנ"ל לגבי הכירופרקטיקה, ישנו אחוז מסויים של אנשים שלא יגיבו לטיפולים והלוואי והיינו יודעים מדוע, והרי לך התסקול הגדול הקיים ברפואה. עצתי לך באופן כללי לתת לכל טיפול שכזה צ'אנס של 6-8 טיפולים, אם לא הרגשת הטבה משמעותית בשלב זה רוב הסיכויים שזה כבר לא יקרה. מצד שני צריך לזכור שכירופרקטיקה בדיוק כמו אורטופדיה, אם לא נעזרת באורטופד אחד אין זה אומר שהשני או השלישי לא יעזרו לך, מצד שני יש מקום גם לנסות טיפולים אחרים שאולי יעזרו כגון דיקור יפני או הידרוטרפיה (כמובן שאילו עצות כלליות כיוון שלא בדקתי אותך ואין לי מושג אמיתי בנוגע למצבך). מקווה שעזרתי במקצת... בברכת בריאות שלמה, ד"ר אלמוג
- המשך כירופרטיקה כן או לא
- הרדמות שתי אצבעות אחרונות בשתי הידייםאלכס 23/04/2011 | 10:47כבר שלושה חודשים אני עושה פזיוטרפיה מכיוון שיש הרדמות של שתי אצבעות אחרונות בשתי הידיים רק בשינה שאני מתעורר זה נעלם.כבר שנים שאני סובל משכמות תפוסות כולם אומרים שצורת העמידה שלי גורמת לזה.יש לי בזמן האחרון כאבים לאורך הידדים שבאים והולכים יש לציין שגם ההרדמויות לא בכל לילה.אומרים לי שהכל זה מהצוואר כי שנוגעים לי שם רואים שיש חוליה שלוחצת.הפזיוטרפיסט אומר שזה יעבור וצריך זמן וגם רופא המשפחה אבל אין שום צילום שעשיתי כל השנים כי תמיד היו כאבים של שכמות תפוסות אבל בלי הרמות.האם שזה משהו מדאיגפתח בחלון חדש
- אלכס שלוםד"ר אלמוג 24/04/2011 | 08:20התלבטות במקרים שכאלו היא בעיקר בין בעיה צווארית לבין תסמונת שורש כף היד שזו בעיה מקומית בכף היד. מתיאורך נשמע אכן שזה בעיה צווארית אך כיוון ואתה בטיפול זמן ממושך ולא רואה מגמת שיפור יש מקום לשקול בשלב זה הדמיה מתקדמת דוגמת CT או MRI. בהתאם לממצאים ניתן לקבל החלטות בנוגע לטיפול. בנוסף יש מקום לבצע בדיקת EMG אותה אני ממליץ לך לעשות במכון נוירופזיולוגיה באחד מבתי החולים. בברכת בריאות שלמה, ד"ר אלמוג
- אלכס שלום
- כאבים חזקים ועזים ביותר לאחר ניתוח שנעשה מלפני כשנהעדנה מהדרום 23/04/2011 | 15:37חג שמח לך ד"ר נכבד, אני בת 59 גרה בדרום, עברתי ניתוח של היצרות בעמוד שדרה תחתון מ-S1-L5 , ולדאבוני יש לי הרבה מאוד כאבים וגם כל מני תחושות שלא היו לי לחלוטין קודם לניתוח. לדוגמא עצירות שתן למעלה משנה לאחר בדיקת אורודינמיקה, שיתוק בצד שמאל של הרגל, ובתוסת בעכוז ימני אין לי לגמרי תחושה, חוסר שיווי משקל, וכל תופעות הכאבים שהיו לי לפני הניתוח כאילו לא עברוו לחלוטין, וממשיכים בלי שאת.. לאחרונה אפילו החמירו ברמה שאני חושבת כל הזמן להגיע לחדר המיון, רק אין לי מושג מה יעשו לי שם, ואני מאוד פחדנית. כי הניתוח היה מאוד קשה, למזלי לא הכניסו לי שום ברגים או מתכות למניהן, אני בקושי מסוגלת לשבת יותר מ- 5 דקות ובעיקר שוכבת כל היום. שלא לדבר על הרמת דברים מהרצפה, או רחצה תחתונה שזה עבורי ממש בלתי אפשרי ורק בעזרתו של בעלי אני מסוגלת לעשות זאת. ניסיתי הידרוטרפיה וכאבים פשוט הופכים להיות עזיםביותר, יכול להיות שאין לי סבלנות כל כך הרבה כדי לנסות ולראות מה יהיהו ההשלכות לאחר מספר של טיפולים, כי אני מאוד סובלת. כל התרופות שקיבלתי ממרפאת כאב כי על פי הנחייתו של הרופאשום דבר לא עוזר לי, ואכן אני נוטלת תרופות חזקות מאוד.ולפי דברי המנתח אין מה לעשות אלא רק ללכת למרפאת כאב, אני לפחות עוד לא שמעתי על דבר כזה, רופא שעושה ניתוח יש לו מידת אחריות כלשהי לחולה שלו? האם אני טועה במחשבה שלי? ד,ר נכבד אנא ענה לי על שאלתי ויש בידי גם אמ.אר.אי לפני הניתוח וגם לאחריו, ואם אצטרך להגיע אליך לחוות עתך אשמח לפגוש אותך. תודה דליה מהדרום.פתח בחלון חדש
- דליה שלוםד"ר אלמוג 24/04/2011 | 08:13אכן תיאור מצבך נשמע מורכב ותביני שהתייחסותי כאן היא באמת מאוד כללית מבלי לבדוק אותך ולראות הדמיה. מקרים כאלו של כאבים והחמרה לאחר ניתוח למינקטומיה הינם נדירים וישנם מספר גורמים לכך. פגיעה בעצב במהלך הניתוח, הצטלקות פנימית שמגרה את העצבים וחוסר יציבות של החוליות הן רק חלק מהבעיות בהן אנו נתקלים. עצתי לך היא לא לבוא ולראות אותי אילה להגיע למרפאת חוץ עמוד שדרה במרכז הרפואי אסף הרופא. פני עוד היום לקבל הפניה מרופא המשפחה, גם אם הוא לא יכול לתת לך טופס 17, את יכולה לשלם את טופס ה 17 בעצמך במקום (כ 160 ש"ח). תתקשרי למוקד זימון טורים 089779999 ותקבעי דרכם תור למרפאה באסף הרופא. כשתגיעי אלינו תבקשי מהאחיות במרפאה לראות אותי ואז נוכל לברר את העניין עד תום עם צוות המנתחים שלנו. בינתיים עד לבואך אלינו תנסי טיפול בכדור שנקרא ליריקה או כדור בשם סימבלטה. בדר"כ נוירולוגים בקופ"ח רושמים את הכדורים הללו במקרים שכאלו. בברכת בריאות שלמה, ד"ר אלמוג
- דליה שלום
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה נועד לענות על כל שאלותיכם/ן בנושא. שימו לב כי כל שאלה שאינה עוסקת ישירות בהריון ולידה, יש להפנות לפורום "גינקולוגיה" או פורום ספציפי אחר בקטגוריית "רפואת נשים" או "הריון ולידה", זאת כדי לאפשר מענה לכל שאלה רלוונטית בפורום עמוס ומבורך זה.
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים