פורום פסיכיאטריה - עמוד 1364
-
תקופה מאוד קשה עם המצב26/09/2011 | 07:02שלום לך דר רובין היקרה. מעת לעת אני רושם כאן בפורום. מזה חודשיים האחרונים אני בתקופה מאוד קשה בחיי. מעיפים אותי מהבית. אין לי מפתח לדירה. אני בטיפול פסיכיאטרי 20 ציפרלקס ו150 וולבוטרין בבוקר כל יום וטיפול פסיכודינאמי. בחג גם אין לי איפה לעשות אותו. אני מרגיש בחודשיים האלה יותר עייפות גם סביב העיניים. כאבי בטן. מיחושים וזרמים בכפות ידיים מחשבות אובדניות כאבי ראש. האם רצוי להעלות וולבוטרין? איך ניתן להקל על המצוקה והמועקה? אני בוכה כבר שבוע בהמשכים ובאצבעות הידיים בעיקר. כאבי ראש. דופק יותר גבוה לחץ מתמיד מתח עצום חרדה ברמה גבוהה כמעט כל הזמן ומחשבות אובדניות ובכי.מתמשך בשבוע האחרוו. אני מאובחןהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
מה להעלות
דר' קרני רובין 02/10/2011 | 18:34שלום, כאב לי לקרוא על מצבך הקיומי והנפשי.אשר למצבך הנפשי(המושפע ללא ספק גם ממצבך הקיומי) הרושם שלי הוא כי מדובר בדיכאון עם התקפי חרדה.ניתן מחד להעלות את הוולבוטרין אך ספק אם זה יעזור נגד החרדה. הייתי מנסה להחליף את הציפרלקס והוובוטרין לסימבלטה ואם כלכלית זה לא ניתן מנסה את הוויפקס עם הוולבוטרין. האמת היא שלא עד הסוף ברור לי סיפורך ואולי עצותי אינן רלוונטיות. אם אתה מעוניין התקשר אלי לנייד ל-0503242021 ואם לא אענה תשאיר הודעה ואחזור. לחילופין, פרט מעט יותר באתר ואשתדל חזור אליך תוך יום יומיים. חשוב לי גם לדעת את תפקודי בלוטת התריס שלך בתקוה שהשנה החדשה תיטיב עמך דר' קרני רוביןהוסף תגובה
-
האים אתה סובל מפוסט-טראומה כלומר PTSD ?
01/10/2011 | 15:14הוסף תגובה
-
הקפצה
עדן מ. 27/09/2011 | 14:12מקפיץ..זה די חשוב לי...תודה וברכת שנה טובה בלי קשר לחג וחג שמח (עם קשר לחג, מן הסתם) עדן מזורהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מה להעלות
-
מצב רוח עולהליאור 26/09/2011 | 04:44שלום רב קצת ארוך אשתדל לקצר אני בחור בן 28 עם אבחנה של סכיזו אפקטיב משנת 2006 לאורך השניםהיו לי שני אישפוזים בעקבות מצב שמתחיל כהיפומאניה שנמשכת פרק זמן לא ארוך כמה שבועות בדרכ אולי יותר מחודש וכל הזמן בעליה. עד שמגיע מצב של מאני והתקף פסיכוטי פרנואידי .פעמיים קרו לי מקרים של היפומאניה, בגיל 22 פעם ראשונה בעקבות כדור ציפרלקס שלקחתי שבעקבות זאת פרצה לי המחלה כעבור שבועיים וקצת ופעם שניה בעקבות פרוזק(לפני כשנה ו3 אשפוז אחרון) מאז האישפוז הראשון אני נוטל טיפול אנטי דיכאוני ואנטי פסיכוטי ניסיתי את כל התרופות האנטי דיכאוניות כולם לא עזרו למצב הדיכאוני חרדתי שקיים לא עזרו חוץ מ2 שגרמו למה שציינתי לאחר האשפוז האחרון לפני כשנה וקצת(פרוזק) ניתן לי טיפול של 6 מג אינווגה 600 דפלפט וולבוטרין.ב6 שנים האחרונות הייתי אצל הרבה מאוד פסיכאטרים חלקם מנהלי מחלקה, כדי למצוא את הטיפול הנכון מעולם לא ניתן לי מייצב מצב רוח אלא רק אנטי דיכאוני ופסיכוטי פעם אחת ניתן לי ליתיום אך לא עשה לי טוב אז הופסק.יש לי רגישות גבוהה לתופעות לוואי קשות מהתרופות האנטי פסיכוטיות אם זה לא דיסטוניה אז זה השמנה. ועוד מעבר לזה גם עם הדקינט תרופות אלו גורמות לי לתפקוד נמוך מאוד במשך הכל השנים לא יוצא מהבית לעיתים רחוקות מאוד ובקושי מתפקד הפסקתי כמה פעמים אותם לתקופות ארוכות ולא פרצו לי התקפים אך המצב נשאר אותו דבר בחוסר תפקוד עד שניסיתי פרוזק (אשפוז אחרון) , ב3 חודשים האחרונים הפסקתי עם חלק מהטיפול ואני נוטל רק את ה600 דפלפט,בחודש האחרון יש לי עליה במצב רוח בהדרגה, אני יוצא מהבית מתפקד הדיכאון והחוסר תפקוד משתפרים ,הפחד שלי שזה ממשיך לעלות ואני יגיע לאשפוז שוב כי בסוף זה יכול להתפוצץ.אני יכול לציין שהשינה שלי התקצרה אני ישן 5 שעות ביום לפעמים 6 -6 וחצי יש לציין שאני מתעורר יקיצה טיבעית בלי כיוון שעון ויש לי מרץ יותר מבחינת דיבור ותפקוד אני יותר חד ומהיר. בהיפומאניות שהיו לי זה הופיע בצורה יותר חדה והתקדם מהר יותר והיה גם עיניין של תאבון מוגבר(הכל טעים יותר),שאינו קיים ונשאר אותו דבר.בנוסף זה יותר עדין ולא חד אם אני משווה. השאלה שלי האם הדפלפט יגן עליי מלהכנס שוב למחזוריות של אשפוז ,רמתו בדם תקינה.השינה היא לא בעזרת בנזדופאינים כי אני רוצה לדעת האם מצבי מדרדר וזה מסווה בתחלה. ההרגשה הכללית טובה חוץ מהשינויים שציינתי שלא אופיינים בדרכ. אנטי פסיכוטי מחזיר אותי למצב של חוסר תפקוד מוחלט. מה עליי לעשות? בתודה מראש ליאורהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
עלייה במצב רוח
דר' קרני רובין 02/10/2011 | 18:00לליאור שלום, למרות הלכ, אני בדעה שאתה חולה בי פולארי מאני דיפרסיבי, גם לפי אבחנתך הדקה בשינויים ובהבדלים. אין ספק שקיצור משך השינה ועלייה במרץ יכולים להיות סימנים מקדימים להתחלה של מאניה. ניתן אולי למנוע פריצת דרך הדפלפט על ידי העלאת מינון הדפלפט כך שרמות הדם יהיו בגבול העליון של הנורמה או אפילו מעט מעליו. אציין רק שכיום, כנוגד דיכאון בחולים ביפולאריים וסכיזו אפקטיביים ניתן לתת למיקטל, שהוא יעיל אך גם איתו צריך להיזהר שלא לתת יותר מדי ולא להעיף למאניה. בנוסף אציין כי כיום ניתן לטפל כתרופה מאזנת באביליפיי, שבמינון נמוך הוא אנטי דכאוני, במינון ביניים (15-20 מ"ג) הוא מאזן טוב של מחלה בי פולארית, ובמינון גבוה הוא אנטי פסיכוטי. על הלמיקטל ועל האביליפיי סיפרתי רק כדי שתדע, אני בשלב זה הייתי עולה מעט במינון הדפלפט. כמו כן, טוב היה לו היה לך מעט זיפרקסה בבית ( שיכולה לגרום להשמנה קשה ומסוכנת) כדי לקחת אותו כחירום ולמנוע איתו את חוסר השינה, דבר שיכול לכבות בבת אחת פריצה למאניה. בברכת שנה טובה, דר' קרני רוביןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עלייה במצב רוח
-
אם משפחת תרופות מסוימת לא עוזרת?נתן 25/09/2011 | 20:42נגד דיכאון וחרדה מה הסיכוי שמשפחה אחרת כן תעזור? מבחינה סטטיסטית על כמה אחזו מהאנשים אף תרופה לא עוזרת?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
העברה מנוגד דיכאון ממשפחה אחת לנוגד דיכאון ממשפחה אחרת
דר' קרני רובין 02/10/2011 | 17:49לנתן שלום, בראש ובראשונה, בהחלט כדאי לעבור לתרופה ממשפחה אחרת לאחר מיצוי התרופה מהמשפחה הראשונה. הרבה פעמים, לאחר ש-SSRI אינו עוזר, העברת המטופל לסימבלטה פותרת את הבעיה. קיים ויכוח לגבי אחוז המטופלים שהם עמידים לטיפול. בעקבות ה-VNS, הגיעו אליי מטופלים שהוגדרו כ"עמידים לטיפול", ואולם בירור העלה שלא קיבלו טיפול אפקטיבי. האחוזים המדווחים הם בין 15-30%. לי קצת נראה הדבר תמוה, מאחר ובמהלך השנים נתקלתי רק בשני חולים שהיו באמת עמידים לכל הטיפולים ואז ה-VNS עזר. במקרים אחרים, עוזרים שילובי תרופות. העיקרון הוא - לא להרים ידיים. מקווה שעניתי לך. בברכת שנה טובה, דר' קרני רוביןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
העברה מנוגד דיכאון ממשפחה אחת לנוגד דיכאון ממשפחה אחרת
-
שאלה לא פוליטילי קורטקטאמיר 25/09/2011 | 19:16מה קורה אם מגבירים את המינון בציפרלקס מעבר למותר נגיד מ 20 מ''ג ל30 זה מסוכן? זה יכול לגרום נזק? זה יכול לעזור עוד יותר ממה שהיה עד עכשיו?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
מינון הציפרלקס
דר' קרני רובין 02/10/2011 | 17:44לאמיר שלום, בעיקרון, ציפרלקס 30 מ"ג איננו מסוכן. בעבר, נהגו לטפל במצבים כפייתיים ב-60 מ"ג ציפרמיל, וזה מקביל לציפרלקס 30 מ"ג. לצורך איזו הפרעה דרוש לך הטיפול? בברכת שנה טובה, דר' קרני רוביןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מינון הציפרלקס
-
תרופת הרסיטליניב 25/09/2011 | 14:29דוקטור שלום רב. דוקטור אני נוטל תרופת רסיטל במינון נמוך של כדור אחד ליום כלומר עשרים מליגרם זה כבר שמונה חודשים. אני מרגיש נפלא עם התרופה הזאת וכיום אחרי טיפול כוגנטיבי התנהגותי ונטילת התרופה אני נמצא ממש במקום אחר. עם זאת דוקטור יש לי הרגשה בחודש האחרון שמשום מה היעילות של התרופה ירדה וקשה לי להסביר למה אני מתכוון. אני בכלל לא קרוב למצב שהייתי לפני תחילת הטיפול וזה נהדר, אך עם זאת גם מרגיש שהיעילות ירדה והייתי רוצה להרגיש פחות או יותר כמו לפני חודשיים שלוש. מה עלי לעשות כדי להגביר את תועלת התרופה מלבד להגביר את המינון ? אני לא רוצה להגביר את המינון כי אין לי תופעות לוואי וכך אני רוצה שישאר, אבל איך מגבירים את השפעת התרופה ? האם ירידה לחצי כדור למשך עשרה ימים ואז שוב חזרה למינון המקורי עשוייה לסייע, או אולי ליטול אותה פעמיים ביום חצי בבוקר, וחצי אחרי צהריים ? תודה מראש על התשובה ושנה נפלאה שתיהיה לך. יניב.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
רסיטל
דר' קרני רובין 02/10/2011 | 17:40ליניב שלום, תנסה לעבור לציפרמיל המקורי (רסיטל זו גנריקה של ציפרמיל). לחילופין, ניתן להחליף את הציפרמיל בלוסטרל (סרטרלין) 100 מ"ג. כל שאר הצעותיך מעניינות, אך לדאבוני, לא יועילו. בברכת שנה טובה, דר' קרני רוביןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
רסיטל
-
וולוטרין וציפרלקסעינת 25/09/2011 | 00:56שלום לך, אני לוחקת 15 מ"ג ציפרלקס ליום כבר כמה שנים. אני מעוניינת להפסיק לעשן, ורופא המשפחה המליץ על 150 מ"ג וולבוטרין (wellbutrin). מה את יודעת על שילוב שתי התרופות? תודה רבה!הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שילוב של וולבוטרין וציפרלקס
דר' קרני רובין 02/10/2011 | 17:36לעינת שלום, ניתן לשלב את התרופות, מאידך, למה לא ללכת לטיפול בסוגסטיה בהרפיות (חלק מהטיפול ההתנהגותי קוגניטיבי)? בברכת שנה טובה, דר' קרני רוביןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שילוב של וולבוטרין וציפרלקס
-
קלונקסקלונקס 24/09/2011 | 19:18שלום רב, קראתי בעלון לצרכן של הקלונקס כי עלול לגרום לדיכוי נשימה. אני נוטלת אותו מזה שבוע, במקביל ל-SSRI ולא היו אירועים חריגים. בעוד שבוע הפסיכאטר אמר לי להפחית במינון ולרדת 0.25 מ"ג. אני חוששת עד אז... האם הסיכוי לדום נשימה הוא גבוה במינון של 0.5 מ"ג? האם היו מקרים כאלה בארץ? תודה מראש:_)הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
דום נשימה וקלונקס
דר' קרני רובין 02/10/2011 | 17:35שלום, כל משפחת הבנזודיאזפינים ובכללם הקלונקס, יכולים לעשות דום נשימה כאשר מערבבים אותם עם אלכוהול. כל עוד לא תערבבי את הקלונקס עם אלכוהול, אין ממה לחשוש וגם אם תצטרכי להשתמש בקלונקס (אשר מינונו מזערי), במשך תקופה ארוכה יותר. בברכת שנה טובה, דר' קרני רוביןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דום נשימה וקלונקס
-
רמוטיבאהוד 24/09/2011 | 07:53שלום, התחלתי לקחת רמוטיב לפני שבוע. לקחתי במשך יומיים-שלושה, פעמיים 250 מ"ג בוקר וערב, בשאר ארבע תהימים לקחתי כדור אחד של 500 בבוקר, האם השינוי הזה בצורת נטילת התרופה משפיע איכשהו ? יכול לגרום לתופעות לוואי ? או שבסופו של דבר המטרה הסופית היא להגיע ל-500 מ"ג ביום, לא משנה באיזה צורה ובכמה מנות ? כמו כן, האם נכון לומר שרמוטיב יכולה לטפל במצבים של חרדות, ראיתי לא מעט אנשים שטוענים שזוהי תרופה כנגד דיכאון בלבד. תודה רבה ושבת שלום !הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
רמוטיב
דר' קרני רובין 02/10/2011 | 17:21לאהוד שלום, המינון המקובל של רמוטיב הוא 500 מ"ג ואין זה משנה אם לוקחים את זה במנה מחולקת או במנה אחת, בערב או בבוקר. מסיבה זו, החברה הוציאה את הכדורים של 500 מ"ג. אשר לסינוור עליו אתה מספר, לא מצאתי תופעת לוואי זו בין תופעות הלוואי אשר התרופה גורמת. יש רגישות לאור השמש, אך זו הינה של העור, במיוחד בבהירי עור. מנסיוני, התרופה אינה יעילה כתרופה לטיפול במצבי חרדה, אך היא מצויינת במצבים של דיכאון בעוצמה בינונית. בברכת גמר חתימה טובה, דר' קרני רוביןהוסף תגובה
-
כמו כן, ובאותו הקשר
24/09/2011 | 19:57האם ייתכן כי תופעות הלוואי הופיעו כבר לאחר כמה ימי שימוש ? אני חושב שנהייתי יותר רגיש לאור, אני מרגיש מסונוור כל הזמן, יכול להיות שזה "הכל בראש" ? תודה !הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
רמוטיב
-
דקינטנועה 18/09/2011 | 16:17שלום ד"ר קרני הפסיכיאטר שלי נתן לי מודל פורטה פעמיים ביום (400 mg). אבל ללא טיפול בדקינט. אני מאוד מפחדת לקחת את התרופה מאחר ואני פוחדת שיופיעו אצלי כל מיני תסמינים שקשורים לתנועות בגוף. האם נהוג לתת מודל ללא דקינט? במידה ואקח את התרופה ויופיעו תסמינים, האם לקיחה של דקינט או הפסקה של התרופה באופן מיידי יכולה לעזור? תודה לךהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תסמינים של טרדיב דיסקינזיה
דר' קרני רובין 30/09/2011 | 23:13לנועה שלום 3 חודשים זה זמן קצר וזה מעיד על רגישותך לתרופות מסוג זה. כאמור מאחר וזה טרי הפסקת הטיפול עשויה לעזור - מעבר לכך אין מה לעשות. האם האבחנה אושרה על ידי יותר מגורם אחד - כתיבתך ותגובותיך אינן עולים בקנה אחד עם אבחנה זו. בברכת שנה טובה דר' קרני רוביןהוסף תגובה
-
אם יופיעו לי תסמינים של טרדיב דיסקינזיה
נועה 27/09/2011 | 18:54ואני לא לוקחת את התרופה יותר מ - 3 חודשים. האם אחרי הפסקה של התרופה זה אמור להעלם? פשוט אמרת שלרוב התופעה מופיעה בשימוש ממושך. האם 3 חודשים זה שימוש ממושך? מה כן עוזר לטארדיב דיסקינזיה? (חוץ מהפסקת התרופה). תודה רבה לךהוסף תגובה
-
נתנו לי את התרופה לטיפול בסכיזורפניה
נועה 27/09/2011 | 18:49לאחר כשלון בתרופות אחרות. במידה והתרופה לא תעזור, הפסיכיאטר אמר שיחליף לי לסוליאן 200 מ"ג. חג שמחהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דקינט
דר' קרני רובין 27/09/2011 | 10:44לנועה שלום, התנועות עליהן את מדברת הן טרדיב דיסקינזיה. טארדיב דיסקינזיה היא סוג של תנועות חוזרות בלתי רצוניות, המופיעה כתופעת לוואי של שימוש ממושך או שימוש במינון גבוה בתרופות נוירולפטיות (תרופות החוסמות את הקולטן לדופמין). תרופות אלו הן בדרך כלל תרופות אנטי-פסיכוטיות; חוסמי דופמין אחרים שיכולים לגרום לטארדיב דיסקינזיה הם תרופות עבור בעיות קיבה ומעיים או הפרעות נוירולוגיות. מניעה ראשונית של התופעה עשויה להיות מושגת על ידי שימוש בתרופות הנוירולפטיות במינון היעיל המינימלי ולזמן הקצר ביותר. ברגע שאובחנה התופעה, יש להפחית את מינון התרופה שגרמה לה, או להפסיקה לגמרי אם זה אפשרי (למשל לעבור לתרופות אנטי-פסיכוטיות חדשות עם תופעות לוואי פחותות). אך יש לדעת כי טארדיב דיסקינזיה עשויה להימשך גם לאחר הפסקת התרופה, למשך חודשים, שנים, ולפעמים לתמיד. דקינט אינו עוזר בטרדיב דיסקינזיה. המינון של 400 מ"ג אינו קטן. מאיזה סיבה ניתנה לך התרופה? בברכת חג שמח, דר' קרני רוביןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תסמינים של טרדיב דיסקינזיה
-
SSRI כל החיים ?יעקב 24/08/2011 | 23:04אני סובל מ - GAD ומטופל בלוסטרל. פעמיים ניסיתי להפסיק (בהדרגה ותחת פיקוח רפואי) את השימוש בתרופה. בכל פעם התסמינים חזרו אחרי כ-6 שבועות. עברתי גם CBT - שכנראה לא עזר הרבה... האם אצטרך ליטול את התרופה לכל חיי ? מהם השפעותיה ארוכות הטווח ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תגובה לתגובה
דר' קרני רובין 30/09/2011 | 23:07לאלמוני, הכונה היתה לא לחצוף אלא לעובדה שאיני מסוגלת לענות ON LINE. סליחה אם הובנתי לא נכון. דרך אגב למה להתתר תחת אלמוניות, במיוחד שאין כאן דבר אישי. בברכת שנה טובה דר' קרני רוביןהוסף תגובה
-
לקרני:
30/09/2011 | 01:47זה ממש לא יפה מצדך להצדיק את אוסנת היא קראה לו חצוף את מצדיקה את זה ממש בושההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
SSRI's לכל החיים
דר' קרני רובין 28/08/2011 | 14:29ליעקב שלום, קודם כל, אסנת צודקת שאיני יכולה לענות כל יום. לשאלותיך: ראשית, אין כל בעיה לקחת כדורי SSRI כל החיים. אין בעיה ארוכת טווח. שנית, יש אולי מקום לנסות שוב CBT, אולי במקום אחר. אכן, יש כאלה אשר CBT אינו עוזר להם, אם משום שאינם עושים את עבודת הבית ואם מסיבות אחרות ובחלק - הרגישות גדולה מדי מכדי להפסיק את ה-SSRI's וכאמור, אין כל רע לקחת את הכדור הזה כפי שמטופל שחסר לו טירואיד לוקח אלטרוקסין. בברכה, דר' קרני רוביןהוסף תגובה
-
למה להתבטא ככה ? השאלות נשאלות כאן מתוך מצוקה...
יעקב 25/08/2011 | 22:24הוסף תגובה
-
אתה אדם חצוף! היא עונה לשאלות בהתנדבות בזמנה הפנוי. אם אין לך סבלנות לחכות אז פשוט אל
אסנת 25/08/2011 | 13:50תשאל כאן.הוסף תגובה
-
SSRI
25/08/2011 | 10:28האין תשובה לשאלתי ? בבקשה...הוסף תגובה
-
SSRI
25/08/2011 | 10:08האין תשובה לשאלתי ? בבקשה...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תגובה לתגובה
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- סכיזופרניה גבולית
- מיזופוניה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- טיפול קבוצתי
- טיפול EMDR
-
בדיקות קשורות
- קארבאמאזפין
- סכיזופרניה גבולית
-
תרופות קשורות
- מתדון
- קלומיפראמין
-
מונחים קשורים
- טרפנים
- קנבינואידים
פורומים נוספים בתחום
פורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםחרדה
פורום חרדה מנוהל ע"י ד"ר יששכר הרמן, מומחה בפסיכיאטריה, לשעבר מנהל המרכז לטיפול בנפגעי סמים ביפו ואחראי על ייעוצים פסיכיאטריים בביה"ח שיבא.
לפורום חרדהפורוםפסיכיאטריה ילדים
בפורום פסיכיאטריה ילדים ניתן ללהתייעץ עם ד"ר מיכאל ינקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריה ילדיםפורוםפסיכוגריאטריה
בפורום פסיכוגריאטריה ניתן להתייעץ עם ד"ר עופר בר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכוגריאטריהפורוםאוטיזם
בפורום אוטיזם ניתן ללהתייעץ עם ד"ר מיכאל ינקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אוטיזם