פורום פסיכיאטריה - עמוד 1382
-
הידרדרות לאחר לידה קיסריתמריאנה 11/07/2011 | 18:00שלום אני כבר 6 שנים סובלת מהתקפי חרדה ופניקה .כל השנים הייתי נוטלת ציפרלקס 10 מ"ג וזה היה משפיע מצויין.בתקופת הריון שהייתה קשה עבורי התחלתי להרגיש הרעה ורופא המליץ לי לעלות מינון ל15 מ"ג .כרגע אחרי הלידה ההתקפים חזרו על בסיס יום יומי. הרופא אמר לעלות מינון ל20מ"ג.אני כבר שלושה שבועות לוקחת 2 כדורים ואין שיפור השאלה מתי אמור לבוא שיפור .האם יתכן שציפרלקס הפסיק להשפיע אליי אחרי הלידה ? תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הדרדרות לאחר לידה
דר' קרני רובין 12/07/2011 | 19:37למריאנה שלום, בדרך כלל, במהלך ההריון יש אפילו שיפור בהתקפי החרדה, אך מיד לאחר הלידה יש החמרה שכנראה נובעת מהשינויים ההורמונליים שחלים, והחמרה זו יכולה להימשך עד 6 חודשים שנחשבים למצב שלאחר לידה. להדרדרות זו אין קשר לעובדה שעברת ניתוח קיסרי. לגבי האפקט של הציפרלקס, יש לדעת לחכות לפחות שיעבור חודש עד 6 שבועות. והיה כי התרופה לא תועיל - ייתכן ויש מקום לעבור לסימבלטה. בברכה, דר' קרני רוביןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הדרדרות לאחר לידה
-
זיפרקסההדרה 10/07/2011 | 10:16שלום, לאימי מעט פריחה על הגפיים ,אני חושדת שהיא מזיפרקסה. היא מקבלת סה"כ שישית מכדור שלם והוא מתפרס לאורך היום בכל פעם שתי שישיות. מהם הסיכויים שהפריחה היא באמת מכדור זה והאם יש להפסיק מייד? תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תגובה אלרגית
דר' קרני רובין 12/07/2011 | 18:56להדרה שלום, קודם כל, כל תרופה יכולה לגרום לתגובה אלרגית. למיטב ידיעתי, תרופות בדרך כלל גורמות לפריחה בעיקר באזורים המרכזיים, כמו הבטן. יחד עם זאת, פריחה זו יכולה בהחלט להיות תגובה אלרגית לזיפרקסה. הדרך היחידה לבדוק זאת זה להפסיק אותה, לתת תרופה נוגדת אלרגיה ולהתחיל בתרופה אחרת ומאוחר יותר להחזיר את התרופה. בברכה, דר' קרני רוביןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תגובה אלרגית
-
שלוב תרופותהדרה 09/07/2011 | 20:27אימי חולת אלצהיימר מקבלת מזה זמן חצי כדור זיפרקסה המחולק לאורך היום. פרט לכך החלה לקבל חצי כדור אימיפרמין לפני השינה.מחד קראתי שהכדור יכול להרדים,מאידך קראתי שהוא יכול לגרום לנדודי שינה. א. מה נכון ב.האם ישנה בעיה בשלוב 2 התרופות הללו תודה!הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שילוב תרופות
דר' קרני רובין 12/07/2011 | 18:51להדרה שלום, אימיפראמין זו תרופה טריציקלית שעובדת גם על הסגרוטונין וגם על האדרנלין וככזו, היא לפעמים גורמת לעוררות יתר בלילה. לדעתי, צריך פשוט לבדוק האם היא גורמת אצל אימא לנמנום או לעוררות יתר. זיפרקסה היא תרופה אנטי פסיכוטית מאוד מרדימה ובדרך כלל מעוררת תיאבון, וכל כן עלייה במשקל על כל הכרוך בכך. בדרך כלל, עדיף לתת אותה בלילה. אין שום בעיה בשילוב 2 התרופות הנ"ל. בברכה, דר' קרני רוביןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שילוב תרופות
-
קרקורי בטןחיים 09/07/2011 | 11:26אני סובל מקרקורי בטן ללא רעב מאז שהתחלתי לוסטראל אני כבר שבוע בלעדיו ועדין הבעיה נמשכת אפילו שאני אחרי אוכל האם הבעיה ידועה לך.?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
קרקורי בטן
דר' קרני רובין 12/07/2011 | 18:42לחיים שלום, בעיית קרקורי בטן נובעת ממזון שמגיע דרך הוושט לקיבה עובר שם תהליך של פירוק בעזרת מיצי עיכול המורכבים בעיקר מחומצת מלח. הפירוק מתבצע תוך כדי ערבול מתמיד של המזון. התעוררות תחושת הרעב מלווה במסר עצבי שמגיע למערכת העיכול מההיפותלמוס. המסר מורה למערכת העיכול להאיץ את התנועה הפריסטלטית לצורך שאיבת שאריות המזון מהקיבה לעבר התריסריון. המטרה היא לפנות מקום למזון חדש שאמור להגיע לקיבה. התנועה הפריסטלטית גורמת למזון בקיבה לעבור ערבול, טלטול ודחיסה במהירות גבוהה. כך נוצרים בתערובת המזון המעובדת חלקית כיסי גז שיש להם חופש תנועה יחסי. קולות הקרקור נובעים מתנועתם של כיסי הגז. גורם נוסף שיכול להאיץ את קולות הקרקור, גם כאשר אין תחושת רעב, הוא מזונות שאינם מתפרקים היטב בקיבה. הקולות נלווים בדרך כלל לפירוק חלקי של המזון. קרקור בטן מהווה חלק מפעילות תקינה של מערכת העיכול, אולם עודף קרקורים או חוסר בהם, שמתלווים להם סימפטומים נוספים, יכול להצביע על בעיה במערכת העיכול. אשר ללוסטראל, ייתכן והוא גרם אצלך להאצת הפריסטלטיקה, למרות שאני בספק. לדעתי, כדאי לך לשנות את הרגלי האכילה שלך ואז התופעה תיעלם. אולי כדאי לך להתייעץ עם גסטרואנטרולוג. בברכה, דר' קרני רוביןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קרקורי בטן
-
חרדה ודיכאון- זמני או שזה כאן כדי להישאר?תמר 08/07/2011 | 18:28אני בת 31 ובארבע השנים האחרונות אני מטופלת אצל פסיכולוג, ובמקרה היו אלו שנים דרמתיות מאוד :שתי הפלות ולידת תאומים אחת, הריון חוץ רחמי, אישפוזים שונים ומצבים של סכנת חיים, גירושין אחרי 11 שנות זוגיות,קריירה תובענית ומלחיצה ובכלל- חיים מאוד מהירים ובטורים גבוהים מאוד. השנה הראשונה לגירושיי היתה נוירוטית משהו, ואכן לקח לי זמן להסתגל לסיטואציה החדשה, והתקופה התאפיינה בירידה בתיאבון והפרעות שינה. דווקא היום, שנה חצי לאחר הגירושין, כשנראה שהמצב נרגע והתאוששתי, נתקפתי בהפתעה מוחלטת בתסמינים של קוצר נשימה, סחרחורת,בחילה ובעיקר כאבי בטן ולחצים בבטן. חששתי ששוב נכנסתי להריון חוץ רחמי ושאני עלולה להיות בסכנת חיים, אבל במיון שללו הריון, והבנתי שמדובר כנראה בהתקף חרדה. אתמול, פחות מחודש אח"כ, שוב נתקפתי באותן תופעות, והפעם הן לוו גם בהקאה אימפולסיבית וממושכת, ממש עד שלא נותר לי מה להקיא. קוצר הנשימה עבר אחרי 10 דקות בערך, הלחצים רק אחרי שעתיים. נרגעתי ואפילו נרדמתי לשעה, כאשר תוך רבע שעה מרגע שהתעוררתי הדבר חזר על עצמו במדויק- קוצר נשימה,סחרחורת קצרה ותחושה שהבטן נקרעת לי מבפנים. הכאבים הזכירו מאוד את הכאבים שהיו לי לפני הלידה ובזמן ההפלה של ההריון החוץ רחמי. שני ההתקפים האלו הגיעו בתקופה "טובה" ורגועה דווקא. הפסיכולוג המליץ על פגישה עם פסיכיאטר,הכין אותי לכך שאטופל כנראה בקלונקס או בציפרלקס. הציע שאולי עכשיו, כשמצבי לא הישרדותי אבל בכל זאת ספוג טראומות, החרדות באות לידי ביטוי. אני חוששת מהרעיון שאזדקק לתרופות פסיכיאטריות מעתה ועד עולם. האם לכך עליי לצפות? ומדוע עליי לראות פסיכיאטר? מדוע לא להחזיק קלונקס במרשם רופא למקרה שאמצע את עצמי שוב בהתקף חרדה, ולהמשיך בטיפול הפסיכולוגי?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תשובה
דר' קרני רובין 12/07/2011 | 18:38ללימור שלום, הרבה פעמים רואים שדווקא במצב שבו המתח יורד, החרדה משתלטת. אני בכלל קוראת לחרדה התקפי כעס, אבל זה דורש הסבר ממושך ולא דרך האינטרנט. אינני בטוחה שההתקף השני שייך להתקפי החרדה. אולי הוא התגבר בגלל החרדה שנלוותה, אבל נראה לי כאילו היה לך משהו וויראלי/זיהומי שגרם להקאות הבלתי פוסקות. ייתכן גם שהתייבשת כתוצאה ממצב זה, ולכן ההקאות נמשכו. יש לך משוואה בראש שבחילות/תחושות מהסוג הזה שוות להריון מחוץ לרחם וכו'. יש גם כמובן אפשרויות אחרות. לדעתי, יש מקום לטיפול התנהגותי קוגניטיבי וייתכן שאפשר יהיה להימנע מתרופות ארוכות טווח, אני לא בטוחה. אם את רוצה, תתקשרי אליי: 050-3242021. בברכה, דר' קרני רוביןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה
-
האם תרופות אנטי פסיכוטיות עלולות לגרוםדינה 06/07/2011 | 12:07לפריחה קטנה בגוף? אני שואלת כי אני נוטלת מודאל כבר חודש ושמתי לב שיש לי מן פצעים אדומים כאלו בגוף (יד, כתף, בטן, עורף וכו'...).הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תשובה
דר' קרני רובין 10/07/2011 | 13:58לדינה שלום, הייתי מתייעצת עם רופא עור לגבי הפצעים. קשה לי קצת להבין את החלפת המודאל בבונסרין כתרופת הרגעה. בונסרין היא תרופה טובה נוגדת דיכאון, שחסרונותיה הן השמנה (תיאבון בלתי מוגבל) ומרדימה. המירו, שזו גנריקה שלה, גורמת לרגיעה מסויימת, השמנה וישנוניות. בברכה, דר' קרני רוביןהוסף תגובה
-
תודה, עוד משהו קטן לסיום
דינה 09/07/2011 | 15:04אני נוטלת רבע כדור בונסרין להרגעה (רופא משפחה נתן לי), במקום המודאל. בקשר לפריחה שנגרמה עקב נטילת מודאל - האם אני צריכה לעשות משהו מיוחד בנוגע לפצעים הללו או פשוט לחכות שהם יעברו עם הזמן? רוב תודות על התשובותהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך מודאל
דר' קרני רובין 07/07/2011 | 16:35לדינה שלום, ניתן להפסיק את התרופה בבת אחת, או להפסיק 0 מ"ג ואחרי 3-4 ימים את הכל. בזמן הפסקת התרופה, העצבנות עלולה לגבור, אבל כאשר יש תגובה אלרגית כמו שלך - יש להפסיק את התרופה. במקומה, ניתן ליטול קסנקס או לוריוואן, במיוחד לתקופת המעבר. בברכה, דר' קרני רוביןהוסף תגובה
-
תודה רבה, עוד משהו
דינה 06/07/2011 | 22:09האם אני יכולה להפסיק לקחת מודאל בבת אחת (כי אני נוטלת חודש בערך 100 מ"ג במטרה להגיע ל - 200 מ"ג), פשוט אני רוצה להפסיק אותו כי אני נוטלת אותו לשם הרגעה והחיסרון (פצעים אדומים בכל הגוף), עולה על היתרון. תודה רבה לךהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מודאל ופריחה
דר' קרני רובין 06/07/2011 | 18:01לדינה שלום, כל תרופה יכולה לגרום לפריחות בגוף, לא כל שכן - מודאל. אנא פני לרופא המטפל ותבקשי להחליף את התרופה. בברכה, דר' קרני רוביןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה
-
יעוץדורית 08/07/2011 | 10:45טופלתי במשך שנים ברמרון וציפרלקס לדיכאוןצ והתקפי חרדה לפני חצי שנה הטיפול הפסיק להשפיע והרופא נתן לי איקסל 200 ללא הטבה הוא העביר אותי לפני 6 שבועות ללוסטראל 150 ומאותו יום מרגישה עיפות קיצונית ביותר בלי מצב רוח ומטושטשת לפני 4 ימים הוא הפסיק את הכדור ונתן לי ויפאקס ןהיעפות הקיצונית עדין נמשכת לוקחת בלילה טרזודיל 100 וחצי סטילונקס ניסיתי להוריד את הסיטלונקס ולא היה שיפור בעיפות כח הבדיקות שלי תקינות ממה זה נובע ?טרזודיל לקחתי בעבר ולא היה לי את זה חזרתי אליו לפני חודשיים אולי זה מיזה? אשמח ליעוץהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תודה
דורית 08/07/2011 | 18:18את פשוט מדהימה תןדה לך על היעוץ המהיר אני מקווה שהויפקס טוב ושיעלה אותי למעלה שבת שלוםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
יעוץ
דר' קרני רובין 08/07/2011 | 18:03לדורית שלום, זה באמת תקין. תעלי את הוויאפקס כפי שהרופאה המליצה. בברכה, דר' קרני רוביןהוסף תגובה
-
בהמשך ליעוץ
דורית 08/07/2011 | 17:57דר מצאתי את התוצאה של tsh 1.25הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך ייעוץ
דר' קרני רובין 08/07/2011 | 17:55לדורית שלום, כל האפשרויות אפשריות. יחד עם זה, מה ערכי הבדיקות של בלוטת התריס? בברכה, דר' קרני רוביןהוסף תגובה
-
יעוץ המשך
דורית 08/07/2011 | 17:51תודה על תשובתך המהירה הערכים שלי תקינים כולל בלוטת התריס דיברתי עם הרופאה ויפאקס אני לוקחת 4 ימים 37 מג והרופאה אמרה לי להעלות ל75 עוד יומיים העיפות לא מהויפאקס כי זה היה לפני שינוי התרופה ואת הסטילונוקס ניסיתי להפסיק שבוע והעיפות המשיכה אולי זה היה מהטרזודיל בשילוב עם הלוסטראל ? אבל כרגע אני לא בשילוב הזה וזה עדיין ממשיך אולי זה מדיכאון שעדיין לא מטופל מה דעתך?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ייעוץ
דר' קרני רובין 08/07/2011 | 17:41לדורית שלום, בדרך כלל, לוסטראל גורם לעייפות במשך כ-6-8 שבועות ואז חלה הקלה והטבה. דרך אגב, לדעתי לא מיצית את הלוסטראל, כי בהחלט הי המקום לנסות 200 מ"ג. ייתכן שלוסטראל, יחד עם טרזודיל, גורם לעייפות קשה יותר. לגבי הוויאפקס, לא ברור לי כמה את מקבלת. אני בספק שכעת העייפות היא מהוויאפקס, ולכן ייתכן שהשילוב של הסטילנוקס עם הטרזודיל גורם לעייפות. מאידך, מה ערכי ה-TSH, FT4,FT3. מבחינתי, אני לא מקבלת תשובה שהבדיקות "בסדר", ואני דורשת את הערכים. ירידה בתפקוד בלוטת התריס יכולה לגרום לתמונה כפי שתיארת. בברכה, דר' קרני רוביןהוסף תגובה
-
תודה
-
השפעת מירואורן 07/07/2011 | 22:15ד"ר שלום רב. אני בן 30 סובל מהפרעת חרדה מתמשכת. ניסיתי ציפרלקס עד 20 מ"ג כמה חודשים ללא תגובה טובה. ניסיתי לאחר מכן ויאפקס XR עד 225 מ"ג גם ללא תגובה משמעותית. ביעוץ עם הפסיכיאטרית,נאמר לי כי הויאפקס אינו מתאים כלל למצבי וכי יש להחליפו בכדור MIRO במינון 45 מ"ג. האם אכן ה-MIRO הוא כדור המטפל בהפרעות חרדה ולא רק בדיכאון? תוך כמה זמן אפשר לבחון השפעתו על חרדה?האם כ-6 שבועות? שאלה נוספת היא האם נטילת קלונקס במינון 0.25 מ"ג כל יום במשך 3 חודשים גורמת להתמכרות לתרופה?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תשובה
דר' קרני רובין 08/07/2011 | 17:20לאורן שלום, מנסיוני, התרופות היעילות נגד התקפי חרדה הן התרופות מקבוצת ה-SSRI's, אשר אכן ציפרלקס שייך אליהן והסימבלטה. העובדה כי הציפרלקס לא עזרה אין פירושה שתרופה אחרת לא תעזור, למשל הפאבוקסיל, הפרוזאק או הלוסטרל וכו'. יש פה גם שאלה של מינון, טיפול נוגד התקפי חרדה דורש מינונים בינוניים עד גבוהים. המירו הינה גנריקה של הבונסרין, היא מצויינת לפתיחת תיאבון ולשינה. בניגוד לכך, הסימבלטה מאוד יעילה גם נגד חרדות. חשוב לציין כי בהרבה מקרים יש הכרח להסתייע גם בטיפול התנהגותי קוגנטיבי שנותן כלי התמודדות עם החרדות. לגבי הקלונקס - התמכרות, כפי שהפסיכיאטרים מבינים אותה, היא הצורך בעלייה מתמדת במינון בכדי להשיג את אותו האפקט. מתוך ההגדרה, אתה מבין שאינך מכור לקלונקס. בכלל, ידוע שאנשים עם התקפי חרדה אינם מתמכרים לבנזודיאזפינים, ולא ברור אם זה בגלל הצורך העצום בשליטה או בגלל שונות גנטית. כשתאוזן על תרופה אחרת, ניתן יהיה להפחית את המינון הנמוך גם כך של הקלונקס ולבסוף להפסיקו. בברכה, דר' קרני רוביןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה
-
דיכאון קשה07/07/2011 | 19:56שלום רב, האם אפקסור גורם לעליה בטריגליצרידים ובכולסטרול? האם גורם להשמנה?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תשובה
דר' קרני רובין 08/07/2011 | 17:11שלום, למיטב ידיעתי, האפקסור אינו גורם לעלייה בטריגליצרידים ובכולסטרול. בדרך כלל, כמעט ואין לו השפעה על המשקל ובמידה וכן - התרופה גורמת לירידה במשקל. אולי כדאי לבדוק את רמות ה-TSH, FT4, FT3. בברכה, דר' קרני רוביןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה
-
דראלזציהגולן 02/07/2011 | 23:46ניתן לי פרפנאן 4 מ"ג ביום עקב דיכאון חרדות ומחשבות דמיוניות טורדניות. האם יכול להיות שפרפנאן יגרום לי לדראלזציה? האם זו תופעת לוואי מוכרת של התרופה הזו? האם זה יעבור?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תגובה
דר' קרני רובין 08/07/2011 | 16:55לגולן שלום, התרופות היחידות, ואני חוזרת - היחידות, שמטפלות ב-OCD הן תרופות מקבוצת ה-SSRI's. במילים אחרות, תרופות שמעלות ספציפית את הסרוטונין. הוויאפקס אמנם עובדת גם על הסרוטונין, אך גם על האדרנלין ובהחלט אינה מהשורה הראשונה לטיפול ב-OCD. הפרפנאן הינה תרופה אנטי פסיכוטית, ובוודאי שאיננה מהשורה הראשונה של תרופות עם פעילות סרוטונרגית גבוהה. אם אכן אתה סובל מ-OCD, לדעתי יש מקום לייעוץ חוזר בנושא הטיפול. בנוסף, אם אכן מדובר ב-OCD, יש מקום מקום גם לטיפול התנהגותי קוגניטיבי, אבל זה רק לאחר ירידת החרדה. בברכה, דר' קרני רוביןהוסף תגובה
-
ויפאקס
07/07/2011 | 23:02אני מטופל בויפאקס בגין OCD שאיבחן הפסיכיאטר. במקביל מקבל פרפנאן. אני לא רואה שום שינוי עדיין אולי טיפה לרעה אפילו אני כבר כמעט חודש על פרפאנן. האם התרופה לא מתאימה לי?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
לא ניתן גם וויאפקס
דר' קרני רובין 07/07/2011 | 16:40שלום, לא ניתן לטפל בכך בוויאפקס. דרוש SSRI. בברכה, דר' קרני רוביןהוסף תגובה
-
ניתן גם ויפאקס
07/07/2011 | 02:54במקביל לפרפנאן תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דראליזציה ?
דר' קרני רובין 06/07/2011 | 16:55לגולן שלום, 1. קשה לי להבין מדוע למחשבות טורדניות ולדיכאון ניתן רק פרפנאן. מתיאורך הקצר, נראה לי כי יש מקום להוסיף טיפול בתרופה מקבוצת ה-SSRI's במינון גבוה. 2. אני בספק שיש קשר בין הדראליזציה לפרפנאן. סביר יותר שמדובר במנגנון הגנה למצב חרדתי שמופיע עקב הדמיונות והמחשבות הטורדניים. 3. במידה ואני צודקת לגבי ההפרעה ממנה אתה סובל, ניתן להשתלט עליה באמצעות תרופה מקבוצת ה-SSRI's במינון גבוה, וטיפול התנהגותי קוגניטיבי. בברכה, דר' קרני רוביןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תגובה
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- סכיזופרניה גבולית
- קלפטומניה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- פסיכותרפיה
- תרופות נוגדות דיכאון
-
בדיקות קשורות
- קארבאמאזפין
- אבחון פסיכיאטרי
-
תרופות קשורות
- קלומיפראמין
- פלופנאזין
-
מונחים קשורים
- רפורמת הקנאביס
- אשליה (אילוזיה)
פורומים נוספים בתחום
פורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםחרדה
פורום חרדה מנוהל ע"י ד"ר יששכר הרמן, מומחה בפסיכיאטריה, לשעבר מנהל המרכז לטיפול בנפגעי סמים ביפו ואחראי על ייעוצים פסיכיאטריים בביה"ח שיבא.
לפורום חרדהפורוםפסיכיאטריה ילדים
בפורום פסיכיאטריה ילדים ניתן ללהתייעץ עם ד"ר מיכאל ינקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריה ילדיםפורוםפסיכוגריאטריה
בפורום פסיכוגריאטריה ניתן להתייעץ עם ד"ר עופר בר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכוגריאטריהפורוםאוטיזם
בפורום אוטיזם ניתן ללהתייעץ עם ד"ר מיכאל ינקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אוטיזם