פורום הפרעות קשב וריכוז, ADHD - עמוד 181
ד"ר גלעד חבצלת
ד"ר גלעד חבצלת מומחה לרפואת ילדים, מורשה משרד הבריאות לאבחון וטיפול בהפרעת קשב וריכוז בילדים ומבוגרים.
ד"ר חבצלת מנהל פורום הפרעות קשב וריכוז, ADHD באתר אינפומד.
ד"ר חבצלת מומחה לטיפול בהרטבת לילה ומנהל פורום הרטבת לילה באתר אינפומד.
בין תפקידיו של ד"ר גלעד חבצלת:
2007-2010: מנהל פורום הרטבת לילה באתר שרותי בריאות כללית.
2004 ואילך : טיפול בהרטבת לילה בילדים, מוכר כרופא הסכם ע"י כללית מושלם.
1993 ואילך : רופא ילדים מומחה, קופת חולים כללית, מחוז הצפון.
1996-1997 : רופא משתלם ביחידה נוירופדיאטריה, מרכז רפואי רמב"ם, חיפה.
1992-1995 : רופא משתלם ביחידה נוירופדיאטריה, מרכז רפואי העמק, עפולה.
השתלמויות של ד"ר גלעד חבצלת:
2002 : קורס שיטות מחקר וסטטיסטיקה לרופאים, אוניברסיטת תל אביב.
2002 : סדנת (GCP) Good Clinical Practice.
2003-2008 : משתלם במרפאה להרטבת לילה בבית חולים "מאיר" בכפר סבא אצל פרופסור פומרנץ.
2015-2010 : קורס לימודי המשך ברפואת ילדים באוניברסיטת באר שבע.
2010-2011 : קורס לרופאים באבחון וטיפול בהפרעת קשב וריכוז בילדים ומבוגרים של משרד.
הבריאות בתל השומר.
2011 : התנסות במסגרת קורס לרופאים באבחון וטיפול בהפרעות קשב וריכוז, במרכז.
להפרעות קשב וריכוז של שרותי בריאות כללית בהנהלת ד"ר איריס מנור.
04-6404435
-
הפרעת קשב ודיסתמיה מה לפני מהנורית 11/04/2015 | 20:59שלום אני אמא לנערה שאובחנה כסובלת מדיסתמיה, יחד עם זאת יש לבתי קשיים בריכוז, בזכרון,בהתקפי פאניקה, בחוסר יכולת להרגע בגלל מחשבות שמתרוצצות כל הזמן בראש. הילדה מטופלת כעת בציפרלקס ורספירדל ונמצאת בטיפול פסיכולוגי ומעקב פסיכיאטרי. האם יתכן שהיא בכלל סובלת מהפרעת קשב שגם לה יש תסמינים כאלו?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
קשיים נילווים
ד"ר בועז רפפורט 11/04/2015 | 23:05כן בהחלט, לכן מומלץ להגיע למרפאה המתמחה בתחום הקשב והריכוז, יש לכך משמעות עמוקה מאוד לגבי המשך הטיפול וההתייחסות כולה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קשיים נילווים
-
רטלין laדגניה 08/04/2015 | 16:21שלום רב ברצוני לדעת אם אני יכולה לפתוח את הרטלין la ולקחת רק חצי מהכדוריות? תודה רבה!הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
פתיחת ריטלין LA
ד"ר בועז רפפורט 11/04/2015 | 23:03שלום, הריטלין LA הינו קפסולה שבתוכה גרגרים. לקפסולה עצמה אין תפקיד רפואי . הגרגרים מכילים את החומר הפעיל . חציים מתפרקים באופן מיידי וחציים אחרי כ 4 שעות. סה"כ התרופה משפיעה 8 שעות. לקחת מחצית מהגרגרים זה מקובל מצד אחד, מצד שני לקחת בחשבון שזה לא הכי מדוייק, גם כי לא סופרים את הגרגרים וגם כי מדובר בשני סוגים שלא ניתן להדיל ביניהם. ברוב המקרים החלוקה עובדת בסדר. בנוסף יש לזכור שישנם מספר מינונים של הריטלין LA כך שאולי ניתן להתאים מינון מקורי מתאים.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
פתיחת ריטלין LA
-
איזון תרופתי אצל מבוגר עם בעיות קשב וריכוז +דיכאונילא קל 06/04/2015 | 23:44שלום, בן זוגי אובחן ליפני כ-4 שנים בבעית קשב וריכוז ונוטל ע"פ הנחיות נוירולג קונצרטה. בשלב מסויים החל בטיפול פסיכיאטרי עקב דכאונות. הפסיכיאטר שינה לו את מינון הקונצרטה שישתלב עם תרופות אנטי דיכאוניות שנוטל. כבר תקופה ארוכה עושה רושם שהקונצרטה אינה משפיעה, וכיוון שהפסיכיאטר אודה שאינו בקיא חזרנו לנוירולוג שהעלה את המינון של הקונצרטה, אך לא ידע להתאימו לתרופות האנטי דיכאוניות. כרגע לתחושתינו הוא עדיין אינו מאוזן אך לא יודעים למי לפנות לקבל ייעוץ מתאים. אשמח להמלצה על רופא באיזור הצפון שידע לשלב בין שתי הבעיות. התרופות אותן נוטל - קונצרטה54mg , edronax 4mg, cipralex 10 mg, euthyrox 50mgהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הפרעת קשב ודיכאון
ד"ר בועז רפפורט 11/04/2015 | 22:59שלום, ממה שאני מתרשם ישנו דגש טיפולי רב על הדיכאון ופחות על הפרעת הקשב. ככל שהפרעת הקשב תקבל מענה טוב יותר הצורך בטיפול בדיכאון עשוי לפחות. לכן עליכם להגיע למרפאה המתמחה בתחום זה. איני מכיר פסיכיאטר מהצפון המתמחה בתחום זה במבוגרים. יש במרכז בתל השומר את מרפאת פוקוס , אולי תוכלו להיעזר שם. בברכה,הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הפרעת קשב ודיכאון
-
רכיבה טיפוליתסיון 02/04/2015 | 07:54האם רכיבה טיפולית יכולה לגרום לפעולה ההפוכה? בן 3.5 עם עיכוב שפתי וטווחי קשב קצרים. התחלנו רכיבה טיפולית (3 מפגשים) וזה מרגיש כאילו מאז שהתחלנו ברכיבה הוא נהיה יותר היפראקטיבי, כל הזמן חייב להיות בתזוזה. האם זה קשור יכול להיות קשור לרכיבה? או שזה צירוף מקרים? יש לציין שמעבר לרכיבה הוא גם מטופל אצל מרפאה בעיסוק וקלינאית תקשורת. הרגשתי שיפור בחצי שנה האחרונה ופתאום סוג של התדרדרות. הוא מאוד תזוזתי, לא שקט, עושה הרבה "רעש" ובלאגן. לא רוצה לישון לפני עשר בלילה! כשאף פעם הוא לא היה ער בשעות כאלה. אני מרגישה שאנחנו מאבדים את השליטה. האם זה נכון לשייך את זה לרכיבה?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תגובה
סיון 03/04/2015 | 08:43אני מזכירה כי מדובר בילד בן 3.5. אנשי המקצוע שראו אותו אמרו לי במפורש כי בגיל כזה לא מאבחנים הפרעת קשב וריכוז.ואכן עובדים איתו על הארכת טווחי הקשב והריכוז. מבחינת הרכיבה הטיפולית מה שאתה אומר זה שאתה לא מאמין ברכיבה לא לטובה ולא לרעה. ומה לגבי שחיה טיפולית? זה על אותו המשקל?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
רכיבה טיפולית
ד"ר בועז רפפורט 02/04/2015 | 19:42שלום, כל נושא הרכיבה הטיפולית יצא מפרופורציה. ישנה הרבה בורות סביב העניין ומייחסים לפעילות הזאת השפעות שלא הוכחו בשום מקום. לכן גם לא הייתי מייחס נסיגה כפי שתיארת לרכיבה. דבר חשוב עוד יותר- מה זה "טווחי קשב קצרים" אם יש הפרעת קשב וריכוז צריך לאבחן אותה ולטפל בה (הדרכה הורית!, טיפול תרופתי. מה שיוחלט). שום טיפול מהטיפולים שהזכרת לא יעזור לו בכך ובשלב מסויים עלול להיות מצב ש"טווחי הקשב הקצרים" יתגברו על כל העזרות האחרות. לתשומת ליבכם, חג שמח,הוסף תגובה
-
תגובה
-
טיפול תרופתי בהפרעת קשב וריכוזתמר 01/04/2015 | 20:34שלום רב, בני בן ה- 9 אובחן לאחרונה כסובל מההפרעה. בבדיקת ה- TOVA עלה כי הריטלין רק מרע את מצבו. עשינו בדיקה עם אדרל והתוצאות היו דומות. עכשיו התבקשנו לרכוש ויואנס לטובת בדיקה. שאלותיי הן: 1. האם זה סביר שתהיה חוסר תגובה ל- 2 התרופות האלה? 2. מה הסבירות שויואנס תעזור לאור העובדה שמדובר בחומרים פעילים דומים? 3. האם עצם העובדה שאנחנו מבצעים את בדיקת ה- TOVA עוד מעט בפעם הרביעית אין בה בכדי להשפיע על תוצאות האבחון לרעה? בברכה, תמרהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
איזון תרופתי
ד"ר בועז רפפורט 02/04/2015 | 19:47שלום, ישנם מקרים שהם קשים יותר לאיזון! כעיקרון אני חושב שהחיים יותר חזקים מבדיקות מחשב וצריך לאזן את הילד מול החיים . זה יותר עבודה אבל יותר יעיל. יתכן שאותה תרופה במינון אחר היתה משפיעה אחרת. עצם העובדה שעושה שוב ושוב TOVA לא מפריע לתהליך ולא אמור לגרום לתוצאות פחות טובות, זאת בתנאי שבכל פעם אכן רואים מחדש שללא תרופה מבצע טוב יותר מאשר עם תרופה. אם רק בודקים עם תרופה ומשווים לפעם הראשונה שהיתה ללא תרופה זה אכן יכול להיות בעייתי. אולי נמאס לו מהבדיקה והוא בא בגישה שלילית שגם תרופה לא יכולה לתקן... אין לי מספיק פרטים. חג שמחהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
איזון תרופתי
-
ריטלין ואיבוד ריכוז בשיעוראמא של 08/02/2015 | 21:15ביתי בת 8.5. מטופל בריטלין 20 SR. לאחרונה המורה מתלוננת על כך שהילדה מידי פעם (ואפילו פעם פעמיים ביום) מאבדת את הריכוז בכיתה, דווקא בזמן של חזרה ושינון ולא בזמן של לימוד חדש. (כלומר בזמן שלא מענין אותה). הילדה שוקעת לכמה דקות בדמיונות ואפילו פולטת מילים שלא קשורות לשיעור אלא לדמיון... אציין שהילדה מוכשרת ומצליחה מאד בלימודים. מה יכולה להיות הסיבה? ומה הפיתרון? תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר בועז רפפורט 02/04/2015 | 19:37שוב שלום, חשוב לי להעביר לכם שני מושגי יסוד חשובים: 1. ההוצאה על התרופה היא השקעה !! והיא מאוד חשובה. ובהחלט יכול לחסוך לכם הרבה הוצאות במקומות אחרים. 2. הדרכה הורית עוד יותר חשובה , גם לבית הספר. הוא תמיד הילד שלך גם כשהוא בבית הספר והצוות החינוכי לא תמיד יודע מה לעשות איתו. בנוסף בית הספר גם מגיע הביתה (שיעורים, עבודות, מבחנים). חוץ מזה כל ילד צריך להרגיש שביתו של האדם מבצרו הוא. שבבית מבינים אותו ויודעים לעזור ולייצג אותו נכון. חג שמחהוסף תגובה
-
שוב תודה
אמא של 09/02/2015 | 20:57החלפנו לפני כחודשיים מריטלין 10 לריטלין 20. הבנתי שהאחרים הם כבר יקרים בעשרות ש"ח (הפרש של 20 ש"ח לחודש לעומת 200 לחודש) ובינתיים אני רוצה להימנע מההוצאה הגדולה (והמיותרת לדעתי) הדרכה הורית - לא שייך לקשב והריכוז בכיתה...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר בועז רפפורט 09/02/2015 | 19:14הטיפול התרופתי דורש מעקבים לאורך השנים. האיזון יופר , אפשר לומר זאת בביטחה. ולכן בכל בדיקת מעקב (רצוי לקיים לפחות שתיים בשנה) צריכים לשאול את השאלות הנכונות כדי לדעת אם הטיפול טוב או צריך לשנותו . הכוונה היא לטיפול תרופתי ולא תרופתי (כמו למשל הדרכה הורית המתמחה בהפרעות קשב וריכוז, חשוב מאוד). החלפת טיפול אינה בהכרח לתרופות יקרות יותר .הוסף תגובה
-
תודה ושאלה...
אמא של 09/02/2015 | 17:24תודה על התגובה המהירה והיעילה, האם כל תרופה אחרת לא תפחית את ההשפעה הטובה כל הזמן? ומה הכוונה תרופה שתעזור עד הסוף? אני לא רוצה תרופה יקרה...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ילדה לא מרוכזת
ד"ר בועז רפפורט 09/02/2015 | 09:52שלום, התשובה הינה בגוף השאלה. אני חושב שהטבת להגדיר את הבעיה. חומר חדש מעניין חומר ישן לא. זה מאפיין רבים מבעלי הפרעת הקשב. זה אומר שהתרופה אינה עוזרת עד הסוף וההחלטה שצריכה להילקח על ידי הרופא הינה האם לשנות את הטיפול או האם להתאים את הסביבה ולאפשר לילדה לעשות דברים אחרים בזמן שכבר יודעת את החומר ומתקשה בחזרתיות. בברכההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
-
אדרלמשה 12/03/2015 | 13:22שלום, בנינו בן ה12.5 מאובחן עם תסמונת pdd, כחלק מהתרופות שהיא לוקח באופן קבוע, הוא לוקח אדרל 15 מ"ג בוקר וצהרים. משום מה האדרל מאבד את השפעתו לאחר 4 שעות במקום 6 שעות. בהמלצת הרופא המטפל הוחלט לעבור לאדרל xr. משום מה גם בשעות שזה אמור לעבוד, השפעתו חלשה יותר. שאלתנו: א. מדוע האדרל הרגיל משפיע פחות זמן, האם זה קשור לאופי התסמונת או לתגובה בין תרופתית כל שהוא. ב. האם השפעתה של האדרל xr חלשה יותר ופחות אפקטיבית. תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
אדרל XR
ד"ר בועז רפפורט 29/03/2015 | 18:37א. האדרל הקצר משפיע 5-6 שעות הארוך (XR) כפול זמן ב. המקבילה של אדרל רגיל 15 מג' היא אדרל 30 מג' XR. ג. אדרל XR יכול להיות פיתרון, גם הויואנס (יותר זול ובדרך כלל גם יותר יעיל) . צודק הרופא, כדור נוסף בערב יפריע מאוד לשינה. בברכה,הוסף תגובה
-
אדרל xr
משה; 16/03/2015 | 17:37לצורך השלמת התמונה נוסיף כמה פרטים. הילד המאובחן בתסמונת pdd לוקח את התרופות הבאות: "ריספונד" 1 מ"ג בוקר וערב, "פבוקסיל" 10 מ"ג בערב. כמו"כ לקח עד היום אדרל 15 מ"ג בוקר וצהרים שהיה אמור לכסות את כל שעות היום של הילד עקב השפעת הכדור על 6 שעות. בפועל הכדור איבד השפעתו לאחר 4 שעות, ועד שעת לקיחת הכדור הבא הוא מספיק כבר להשתולל ולהפוך את הכיתה, ע"כ הרופא המטפל המליץ על אדרל xr 15 מ"ג שהשפעתו 12 שעות. אך מה שקורה שגם בשעות שזה אמור לעבוד השפעתו פחותה. שאלתנו: א. למה האדרל הרגיל השפעתו קצרה? ב. האם האדרל xr השפעתו פחותה ואולי צריך מינון גבוה. ג. מה הפיתרון הטוב ביותר לילד בן 12 שקם ב- 6 בבוקר ומתחיל את היומית ב-8, ונשאר ער עד 10 בלילה, איך ניתן לכסות את כל השעות באופן המקסימלי. (הרופא המטפל טוען שלקיחת כדור נוסף בשעות הערב תגרום להתעוררות ותפריע לו לישון) מצפה לתשובתכם. תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
PDD ואדרל
ד"ר בועז רפפורט 14/03/2015 | 17:06הסיבה שמקבל אדרל נובעת מקשיים נילווים: לרוב הילדים עם PDD מסתבר שיש גם הפרעת קשב וריכוז ולכן חשוב מאוד לטפל בה גם כדי לשפר את הנושא התקשורתי. האדרל הרגיל אומנם אמור לעבוד 5-6 שעות, אך ישנם מטופלים אצלם התרופות עובדות פחות. המעבר בין אדרל רגיל לאדרל XR מחייבת הקפדה (אני משוכנע שהרופא שלכם מודע לכך). אם תרצו התייחסות יותר ספציפית תזכירו את המינונים שקיבל מהרגיל ומקבל מה XR.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אדרל XR
-
קונצרטה - זמן השפעהאורי 16/02/2015 | 22:07דוקטור, שלום רב. אני בן 38, לפני כמה חודשים החלטתי יחד עם רופא ניורולוג להתחיל לקחת ריטלין בימים חשובים. בגלל שהשפעתו של כדור רגיל 10 מ"ג הייתה קצרה, הרופא רשם לי קונצרטה ואמר שהיא תשפיע עד 12 שעות. אבל משקורה בפועל, זה שהשפעה של קונצרטה עוברת לגמרי אחרי 4 שעות מקסימום. למה זה קורה? תודה מראש!הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
מעבר בין תרופות
ד"ר בועז רפפורט 29/03/2015 | 18:34המקבילה של ריטלין קצר 20 מג' היא קונצרטה 72 מג' . כך ששני כדורי 18 מג' זה עדיין בהחלט יכול להיות תת מינון. אני לא ממליץ לך לקפוץ למינון 72 מג' אלא מאוד ממליץ לערב את הרופא שמטפל בהפרעת הקשב ולקבל המלצות ברורות.הוסף תגובה
-
המשך
אורי 17/02/2015 | 21:52כשלקחתי שני כדורי ריטלין של 10 מ"ג - השפעתו הייתה 3 שעות. עברנו לקונצרטה 18 מ"ג. גם כשלקחתי קונצרטה 1 של 18 מ"ג, וגם כשלקחתי שניים - השפעתם הייתה עד 4 שעות בלבד..הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
משך ההשפעה
ד"ר בועז רפפורט 17/02/2015 | 21:41שני כדורי ריטלין 10 מג' לא מאריכים את משך ההשפעה , הוא נשאר 4 שעות אבל בעוצמה כפולה. לגבי הקונצרטה, איזה מינון אתה לוקח?הוסף תגובה
-
המשך
אורי 17/02/2015 | 08:29תודה דוקטור. אבל זה קורה אפילו, כשלקחתי שני כדורים של 10mg. יכול להיות שהתרופה לא משחררת את המנה השניה של חומר פעיל?? כי משך ההשפעה בדיוק כמו כדור ריטלין רגיל.. יכול להיות לקחת את הכדור לפני האוכל? תודה מראשהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
השפעה קצרה של הקונצרטה
ד"ר בועז רפפורט 16/02/2015 | 22:30שלום, המינון כנראה נמוך מידי. בנוסף, לדעתי כשתמצא תרופה שמשפיעה היטב תשקול לקחת אותה לא רק "בימים חשובים" כי הפרעת הקשב מפריעה גם בימים "הרגילים"הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מעבר בין תרופות
-
ריטלין או לאלינור 24/03/2015 | 15:45שלום רב לפני מספר שנים לקחתי ריטלין שעשה לי חרדות הזיות פחדים דמיונות ה היה כדור 20 מ״ג לא אל איי אלא הרגיל! היום אני לומדת לבחינת רפואה ומאוד קשה לי להתרכז, אם אנסה שוב את הריטלין זה עלול לגרום שוב לאותם התופעות ואף לגרועות יותר? הנוירולוג אמר לי לנסות 10 מ״ג ולחצות אותו לחצי כלומר לנסות חמש מ״ג... האם יש משהו אחר? אולי אל איי יהיה עדין יותר?? ראוי לציין שבשימוש ברטילין לפני מספר שנים הגעתי להתמכרות לכדורי הרגעה בעקבות החרדות!! מה אעשה??הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תופעות לואי קשות
ד"ר בועז רפפורט 29/03/2015 | 18:26שלום, את מתארת תופעות משמעותיות מאוד ולא כדאי שתנהלי את הטיפול דרך הפורום. אלא דרך רופא שאת מאמינה בו . לגופו של עניין , צדק הנוירולוג שאמר שאת יכולה לנסות את אותו חומר במינון הרבה יותר נמוך, או לחילופין את יכולה לנסות חומר אחר , כמו אדרל, במינון מאוד נמוך. באופן אישי הייתי הולך על האפשרות השנייה. ולקוות שגופך יגיב טוב יותר. לוותר על טיפול בהפרעת הקשב זה בעיניי גזר דין קשה ולכן אני ממליץ לך לקבל את הליווי הנכון ולנסות כל אפשרות שקיימת כדי לשלוט בריכוז ובהצלחות שלך. בהצלחה,הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תופעות לואי קשות
-
adhd +odd ויוואנסמאיה 25/03/2015 | 21:24הבת שלי עם adhd ו odd. האדרל הקצר טוב אך קצר ורציתי לעבור לויוואנס לאור היותו ארוך טווח. האם ממומן על ידי קופות החולים? רק לציין שלא יכולה לקחת כדורים כמו קונצרטה או האחרים לא השפיעו עליה טוב בכלל...הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
ויואנס
ד"ר בועז רפפורט 29/03/2015 | 18:21הויואנס ממומן בחלקו על ידי קופת חולים לאומית וכללית. במידה ורוצים תחליף לריטלין ולקונצרטה, ישנן עוד אפשרויות כמו אדרל או פוקלין. הפוקלין נכנס עכשיו לקופות החולים חוץ מלכללית. המלצה אישית- לא לנהל את הטיפול באינטרנט אלא למצוא רופא מומחה בתחום הקשב, שתוכלו להיעזר בו . בברכה,הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ויואנס
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- התבגרות מינית מוקדמת
-
בדיקות קשורות
- אבחון דידקטי
-
תרופות קשורות
- נוסידקס
- בייביזים
-
מונחים קשורים
- אדמדמת
- אדמת
רופאים בתחום
אלון איזנברג
נטורופתיה
מומחה לנטורופתיה אינטגרטיבית ולטיפול בצמחי מרפא ופטריות (הרבליסט קליני), מומחה לטיפול טבעי בהפרעות חרדה ומצבי רוח ועייפות כרונית, הפרעות זיכרון
פורומים נוספים בתחום
פורוםהפרעות קשב וריכוז, ADHD
פורום ADHD מנוהל ע"י ד"ר גלעד חבצלת, מומחה לרפואת ילדים. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום הפרעות קשב וריכוז, ADHDפורוםפסיכיאטריה ילדים
בפורום פסיכיאטריה ילדים ניתן ללהתייעץ עם ד"ר מיכאל ינקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריה ילדיםפורוםאוטיזם
בפורום אוטיזם ניתן ללהתייעץ עם ד"ר מיכאל ינקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אוטיזם