פורום הפרעות קשב וריכוז, ADHD - עמוד 285

-
-
לשאלת נופר
אלון 10/07/2010 | 18:27למה לא עניתה לשאלתה גראס יכול לעזור לה? מיפני שאני מבין שריטלין הוא סם יותר גרוע מקוקאין וגראס הוא לא סם כמו שחושבים הרבה אנשים. גראס לא ממכר. זה שהוא לא חוקי זה לא אומר שהוא לא יכול לעזור בטוח שהוא לא יזיק. גראס יכול להזיק לחברות התרופות שמסממות את הילדים שלנו מיתוך תאוות בצע שלהם מצב מאוד מדאיג.הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
פדיקולוזיס
-
תולעים
-
נוירובלסטומה
-
בדיקות קשורות
-
בילירובין נאו-נטאלי
-
חומצות אורגניות בשתן
-
אבחון דידקטי
-
מונחים קשורים
-
פורום משפחות XLH
-
תסמונת וויליאמס בישראל
-
יד לנשימה
רופאים בתחום

עדי בוסקילה
שיאצו
4.9
( 9 חוות דעת )
"עדי מטפל נעים וקשוב
הגעתי לטיפול הניתוק מהגוף שלי ויצאתי בנאדם חדש לגמרי. הוא התאים את הטיפול במיוחד לצרכים שלי, והיה סבלני קשוב והשרה עליי אווירה נעימה. מחכה לטיפול הבא!"

ד"ר אוריאל כ"ץ
קרדיולוגיה
5.0
( 50 חוות דעת )
"ברצוני לשבח את דר כץ.
מעביר את הבדיקה בנעימות לילד ומשוחח איתו בזמן הבדיקה.
קשוב,מרגיע ומסביר להורים הכל בסוף הבדיקה.
מומלץ"

עדי בוסקילה
שיאצו
4.9
( 9 חוות דעת )
"עדי מטפל נעים וקשוב
הגעתי לטיפול הניתוק מהגוף שלי ויצאתי בנאדם חדש לגמרי. הוא התאים את הטיפול במיוחד לצרכים שלי, והיה סבלני קשוב והשרה עליי אווירה נעימה. מחכה לטיפול הבא!"

ד"ר אוריאל כ"ץ
קרדיולוגיה
5.0
( 50 חוות דעת )
"ברצוני לשבח את דר כץ.
מעביר את הבדיקה בנעימות לילד ומשוחח איתו בזמן הבדיקה.
קשוב,מרגיע ומסביר להורים הכל בסוף הבדיקה.
מומלץ"

עדי בוסקילה
שיאצו
4.9
( 9 חוות דעת )
"עדי מטפל נעים וקשוב
פורומים נוספים בתחום
פורוםהפרעות קשב וריכוז, ADHD
פורום ADHD מנוהל ע"י ד"ר גלעד חבצלת, מומחה לרפואת ילדים. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום הפרעות קשב וריכוז, ADHDפורוםמחלות ריאה ודרכי נשימה - ילדים
בפורום מחלות ריאה ודרכי נשימה - ילדים ניתן להתייעץ עם ד"ר גיא שטויר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מחלות ריאה ודרכי נשימה - ילדיםפורוםרפואת ילדים ותינוקות
בפורום רפואת ילדים ותינוקות ניתן להתייעץ עם ד"ר רוני שפר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואת ילדים ותינוקות