פורום טיפול בדיכאון וחרדה בנוירופידבק - עמוד 2
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
דיכאון חרדה (לת)
ישראל 24/03/2022 | 18:57שלום דוקטור. אני מטופל בויפאקס 225 מ״ג ובנוסף וולבוטרין 300 מ״ג ובנוסף בלילה סיטנולקס 10 מ״ג. השאלה שלי אני בזמן האחרון מרגיש שהוולבוטרין עושה אותי כמו זומבי. או הרגשה של סחרחורות. הייתי בעבר לוקח 150 מ״ג. האם אני יכול לחזור לקחת 150 מ״ג. או שאפשר לקחת יום כן ויום לא. וכמובן שלא יהיה נזק של תופעות לוואי מפחידות.פתח בחלון חדש -
תחליף למחסור בטרנקסל (לת)
קמי 26/02/2022 | 12:53שלום, אני מטופל שנים בטרנקסל 15 מ"ג ליום תרופה עוזרת לי מאוד ללא תופעות לוואי , יש מחסור מעל חצי שנה ולא יהיה עד 9/22 איזה תרופה יכולה להיות במקומה לחרדות עם השפעה מיידית וארוכת שעות. תודה רבהפתח בחלון חדש -
ציפרלקס לחרדה (לת)
יוסי 31/01/2022 | 09:51שותה מזה כחודשיים 10ממילגרם ציפרלקס..בימים הראשונים הייתה הרעהולאחר מכן שיפור...ב3 ימים האחרונים יש שוב ירידה וכאילו חזרתי לנקודת ההתחלה...האם זה משהו שקורה? או מה יכולה להיות הסיבה ומה עליי לעשות?פתח בחלון חדש -
התייעצות על טיפול פסיכיאטרי (לת)
אריאל דדון 19/01/2022 | 22:24שלום רב מדבר אריאל אני בן 18.7 משקל 127 קילו גובה 170 , בבוקר אני לוקח ציפרלקס וריטליןSR 40 מיליגרם , ללוריוון כמעט כל יום אחר הצהריים בערב לשינה 1 בונדורמין ו1 בונסרין , אציין שהכדורי שינה כבר לא משפיעים עליי , האם יש לך המלצה לכדורי שינה הכי חזקים שקיימים והאם בנוסף יש טיפול אחר לשינה בנוסף לתרופות ?פתח בחלון חדש -
דילמה בקשר לאיזה נוגד דיכאון לקחת (לת)
צבי 06/01/2022 | 00:38שלום רב אשמח בבקשה לקבל דעה או המלצה בדילמה שלי אני בן 63 מטופל במיקירופירין 75 טריטייס 5 ליפיטור 20 טמבוקור 50 קרדילוק 1.25 אומפרדקס 20 העיניין הוא כזה, לפני מספר שנים עברתי רפרוף פרוזדורים לכמה שעות בגלל אשלגן נמוך בעקבות זה הטיפול הוא הטמבוקור עם הקרדילוק לבעיית כולסטרול אני מקבל את הליפיטור ואספירין לדילול דם בגלל טרשת עורקים לאחרונה עקב מצבים שונים נכנסתי לדיכאון אני מעוניין לקחת תרופה לבעיה הזו אבל בדקתי מה מתאים יותר לקחת עם תרופות כאלה שאני מקבל,ולא מצאתי משהו על כך ברצוני לשאול, איזו תרופה נוגדת דיכאון תתאים לי?על מה הייתם ממליצים? מפני שבעלוני התרופות השונות מצויין שתיתכן היתנגשות עם טמבוקור וליפיטור הנוגד דיכאון עלול להפחית את יעילות הליפיטור, מצב לא רצוי! ועלולה להיות השפעה על הלב, על הטמבוקור, מתוך המידע על התרופות רשום שעלולה להיות תגובה קרדיולוגית משהו בגל QT מצב מסוכן אז מה לקחת? מיהי התרופה המומלצת ביותר ? תודה רבה מראשפתח בחלון חדש -
רעידות בידיים (לת)
Shlomi2307 03/12/2021 | 22:02שלום אני בן 30 וסובל מרעידות חמורות בידיים במצבי לחץ מאז שאני זוכר את עצמי לדוגמא כאשר צריך להדריך מצגת מול אנשים או אפילו בקידוש אם אנחנו מארחים אנשים נוספים אני לא יכול להחזיק את הכוס מהחשש בגלל הרעידות ולכן אומר למישהו אחר שיקדש זה ממש פוגע לי באיכות החיים וגורם לי להימנע מסיטואציות כאלה בגלל החשש מהרעידות האם יש פיתרון?פתח בחלון חדש -
טיפול נוירוביופידבק במחלות פסיכוסומטיות
06/12/2011 | 19:20שלום, רציתי לשאול האם הטיפול יכול לעזור למחלה פסיכוסומטית כמו אטופיקדרמטיטיס-מחלת עור שגורמת לגירודים חריפים?פתח בחלון חדש-
מחלות ניווניות
דניאל 21/07/2021 | 23:40שלום רב, האם טיפול בנוירוביופידבק יכול לעזור במקרים כמו פרקינסון או m.s.a ? -
תשובת מומחה טיפול נוירוביופידבק במחלות פסיכוסומטיות
דר' דורון תודר 07/12/2011 | 00:49שלום רב זו שאלה מרתקת ללא תשובה ברורה. יש דיונים רבים בשאלה זו ללא מחקר שפורסם עדיין. לאור הבטיחות הרבה של הטיפול בנוירופידבק נראה כי שווה לנסות זאת. אם את/ה גר/ה באיזור הדרום, ניתן לפנות אלי ישירות ואוכל להציע לך להגיע לטיפול ללא תשלום במרפאה הציבורית, היחידה בארץ, שבניהולי הממוקמת בבית החולים הפסיכיאטרי בבאר שבע. בהצלחה ד"ר דורון תודר
-
-
-
טיפול Fus ברעד ראשוני
svetlana sverdlov 08/04/2021 | 14:19שלום ! בעלי בן 55 בעוד שבועיים אמור לבצע טיפול Fus עקב רעד יש ראשני חזקה. האם יש כאן אנשים שכבר טופלו בשיטה הנ"ל בקשה תגידו עד כמה נפגעת יציבות לאחר ניתוח? זה ימים או שבועות? האם טיפול כן עזר? לאיZה תקופה? המון תודה.פתח בחלון חדש-
טיפול Fuz ברעד ראשוני
סבטלנה סברדלוב 02/05/2021 | 20:52טליה בעלי כבר אחרי טיפול הנ"ל ותוצאה מדהימה. במידה ולאמך אין אבחנות נגד הטיפול הזה אז מו -
Fus
טליה הורביץ 02/05/2021 | 18:05אני שמעתי על FUS האם זה באמת עוזר ,אימי יש לה רעד ראשוני מעל כ10 שנים , וגם עברה אירוע מוחי האם יכול לעזור וממליצים ??
-
-
למיקטל ונשירת דיער
רותם 04/04/2021 | 13:48מה ניתן לעשות כשעולה חשד לפגיעה במרקם השיער כתוצאה מהטיפול בלמיקטל.האם ניתן לקחת תוספי מזון ,אם כן אלו תוספים או ויטמינים?.התרופה די יעילה לכן חבל להפסיק אותה.תודה רבהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
ד"ר דורון תודר 14/04/2021 | 08:58שלום רב ממליץ פניה לפורום מתאים בהצלחה
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים