פורום טיפול בדיכאון וחרדה בנוירופידבק - עמוד 3
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
חרדה
רמו 08/03/2021 | 16:42שלום דוקטור, רציתי לשאול אם מותר לשלב קלונקס וואיפקס עם לקיחת תוסף גאבא? תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
ד"ר דורון תודר 14/04/2021 | 08:57שלום רב ממליץ פניה לפורום מתאים בהצלחה
-
-
חרדה ושלשולים
keren 10/02/2021 | 09:10שלום ד"ר , בעבר ביקרתי אצלך והמלצת לי לקחת אסטו בעקבות חרדה חברתית והתקפי חרדה שסבלתי מהם . בחודשים האחרונים התחילו לי שלשולים בעקבות החרדות שמקשות עליי מאוד לנהל אורח חיים תקין ומשבשות לגמרי את השגרה , כל יציאה מהבית הופכת לפרויקט של ממש (החרדה הזו מתגברת רק לפני יציאה ובעיקר בזמן נהיגה מחשש שלא אספיק להגיע לשירותים בזמן חלילה) כשאני נמצאת במקום שהשירותים בו נגישים סף החרדה יורד כלא היה לכן אני יודעת שהבעיה היא לא בריאותית אלא נפשית בלבד. החלפתי בהמלצת רופא את הכדור לציפרמיל 20 מל אני נוטלת אותו כמעט שבועיים ואני לא רואה הבדל באותה בעיה ספציפית , האם לדעתך הטיפול מתאים ? אתה ממליץ לנסות CBT ? קיים טיפול רפואי אחר שיכול לפתור בעיה כזו ? תודה מראש .פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
ד"ר דורון תודר 14/04/2021 | 08:54שלום רב ממליץ להתייעץ על הבעיה עם הרופא המטפל. יש אסטרטגיות שונות בהן ניתן להשתמש כגון העלאת מינון ועוד. בהצלחה
-
-
סורבון
יוסי 07/02/2021 | 01:15האם סורבון יכול לעזור לחרדה חברתית ללא כדור נוסף והאם זה עדיין נמכרפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
ד"ר דורון תודר 14/04/2021 | 08:54שלום רב ממליץ פניה לפורום מתאים בהצלחה
-
-
כדורים
ישראל 30/01/2021 | 22:37שלום דוקטור. אני 4 שנים לוקח 225 מ״ג ויפאקס. ו- 3 שנים לוקח וולבוטרין 300 מ״ג. ו-4 שנים סיטנלוקס 10 מ״ג. השאלה שלי יש לילות שאני מרגיש שאני יכול להירדם בלי הסטינולקס. אני יכול לא לקחת ? ועוד שאלה לגבי הוולבוטרין. איך אני יכול לרדת במינון שלו. אני פשוט מרגיש עמוס בכדורים וזה גורם לתחושה שאני נמצא באיזה סאטלה של סם. יכול לראות את השולחן בבית כמו שהוא זזפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
ד"ר דורון תודר 14/04/2021 | 08:53שלום רב ממליץ פניה לפורום מתאים בהצלחה
-
-
מיואש כבר מהחיים
נועם 15/02/2021 | 16:42אני בן 25 יש לי צילנדיר ב2 העיניים שנים שהרגשתי סחרור מהעיניים אבל במידה יחסית ב3 חודשים האחרונים הרגשתי שהכל מעוות לי דרך העיניים נכנסתי ללחץ מטורף והתחיל לי גם לחץ מאחורי הראש לפעמים קרקפת שורפת שהתחיל אחרי הסחרור בעיניים והחלפתי משקפיים הייתי גם פעמיים אצל רופא עיניים שאמר שהסחרחורות זה לא מזה ושהייתי לפני כמה שנים אצל רופא עיניים הוא אמר לי תילך למיפוי קרנית ולא הלכתי אבל עכשיו שהייתי פעמיים הם אומרים שזה לא מזה הסחרור הזה בעיניים אני כבר לא יוצא מהבית זה תחושה של כאילו אני בשכרות והייתי אצל נוירלוג אף אוזן גרון ועשיתי בדיקות דם והכל היה תקין לא יודע איך אפשר לחיות ככהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
ד"ר דורון תודר 14/04/2021 | 08:53שלום רב לצערי זו אינה שאלה שניתן לענות עליה כל כך בקלות. מציע לפנות לאיש מקצוע מתאים בהצלחה
-
-
פחד מטורף (לת)
אלי 04/04/2021 | 01:44שלום אני בן 38 לקחתי טיפות טבעיות (טיפות הרב מירושלים) תקופה ארוכה נגד חרדה ונראה לי שזה עזר לי איכשהוא כי אומנם לא נתקפתי בדפיקות לב ומחנק אך הייתי אדיש לכל מה שקורה סביבי, וזה היה עדיף על התקף, עד שנמאס לי מהתחושה הזאת והפסקתי. חודש שקט, ואז מריבה בין הילדים בחדר הקפיצה לי את כל הפחדים בבת אחת, תחילה התקף עצבים נוראי ומייד צלילה לתהומות נשיה לחושך לפחד בקיצור לגיהנום בחיים, לאט לאט זה דועך אבל נשאר דכאון שחור ועמוק שאני לא מסוגל לתקשר עם כל מי שסובב אותי ואפילו עם אישתי שאני הכי קרוב אליה מרוב פחד. עייפות מתמשכת שמתפרשנת אצלי כקיצן של החיים. שמעתי על הנירובדפק, וקראתי המון על ציפרלקס ועכשיו אני מתלבט בינהם מה כדאי גם לsos וגם לטווח הרחוק. אודה לעצה או כיווןפתח בחלון חדש -
חרדות ונוירופידבק (לת)
טל 03/03/2021 | 09:24בקורונה החרדות שלי התגברו ואני לא מצליח להיפטר מהן. האם נוירופידבק יכול לעזור במהירות? איך? תודהפתח בחלון חדש -
Agomelatine
אור 04/01/2021 | 17:27שלום ד"ר. אני רוצה לשאול האם התרופה נוגדת דיכאון Agomelatine עוזרת גם להפרעה טורדנית כפייתית?. תודה מראש.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
ד"ר דורון תודר 29/01/2021 | 22:38שלום רב נא לפנות לפורום מתאים בריאות שלמה
-
-
דיכאון
יעל 03/09/2020 | 06:29אני סובלת מדיכאון כבר מס' שנים, במהלך השנים לקחתי כמה סוגי כדורים לדיכאון, ציפרלקס, וולבטרין וכרגע אני לוקחת ברינדליקס. הבעיה שאני מתחילה לקחת ושבועיים ראשונים עוברים בסדר, אך לאחר מכן תופעות לוואי שקשה לי לעמוד בהם. כרגע עם הברינדליקס לקחתי כבר חודש אבל יש לי גלי חום נוראיים, והיותר גרוע זה עוויתות של שרירים שמופיעים בעיקר אחר צהרים וערב. אני צריכה כשזה קורה ללכת וללכת כדי להרגיע את הגוף. אני ממש אובדת עצות מה עושים?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
ד"ר דורון תודר 06/12/2020 | 21:18שלום רב יש טיפולים לא תרופתיים למצב הדיכאוני כגון גריה מגנטית עמוקה או גריה ברזולוציה גבוהה. שתי שיטות אלה הן מאוד יעילות ועם הרבה פחות תופעות לוואי ביחס לתרופות. בהצלחה
-
-
ocd ונוירופידבק
סבטה 29/09/2020 | 08:33היי, בני בן 14 עם כפייתיות חזקה, ממליצים כעת על טיפול תרופתי. האם לא כדאי להתחיל בשיטה קלה יותר כמו נוירופידבק? אשמח לדעתך המלומדת.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה
ד"ר דורון תודר 05/12/2020 | 09:57שלום רב איני יכול לענות על שאלה כזו. יש הבדל גדול בין ילד שההפרעה שלו פוגעת בהתפתחותו לבין מצב שבו הסבל גדול, ואין פגיעה התפתחותית. בכל מקרה חשוב שהילד ינסה טיפול קוגנטיבי התנהגותי שמבחינתי הוא המועדף במצב זה בהצלחה
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים