פורום יישור שיניים
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
פלטה שקופה (לת)
שוש 01/07/2023 | 09:03היי סיימתי מלפני יותר מ11 שנה יישור שיניים שמו לי קיבוע והייתי שמה גם את הפלטה השקופה.. הפסקתי יותר מכמה שנים לשים את הפלטה השקופה וראיתי שיש לי קצת תזוזה של השיניים כי הקיבוע נחתך לי בשן אחת לקראת הסוף מה שגרם לשן הזאת קצת לזוז.. היתי בביקורת כמובן ואמרו לי שאיין ממה לחשוש.. זה מציק לי האם אפשר לשים את הפלטה השקופה שתחזיר למצב הקודם או שזה יעשה נזק?פתח בחלון חדש -
pyoor יישור שיניים קשתיות שקופות - מכירים?
שירן ו. 13/03/2023 | 08:07שלום לכולם, התחלתי תהליך ברור, קיבלתי הצעות בסכומים של מעל 20,000 שח והגעתי גם לפיור, יש להם מחיר מעולה של 8,900 שח בלבד, משהו התנסה ויכול להמליץ? תודה למשתפים!פתח בחלון חדש-
Pyoor
נתנאל 23/06/2023 | 23:05האם את מרוצה מהשירות שקיבלת בPyoor? תהליך תקין? -
בת דודה שלי עשתה אצלהם ואני יודעת שמאוד מרוצה
יפית 18/04/2023 | 16:08אני רציתי גם להתחיל אבל לא אישרו לי בגלל שיש לי שן כלואה
-
-
יישור שיניים - קשתיות שקופות (לת)
שנישן 21/06/2023 | 15:17האם יישור שיניים באמצעות קשתיות שקופות כלול באחד מביטוחי השיניים של קופת חולים כלשהי?פתח בחלון חדש -
קיבוע שיניים שהתנתק (לת)
דנה 12/05/2023 | 08:16יש לי קיבוע בשיניים כבר מעל עשר שנים, לפני כשלושה חודשים השתחרר לי חצי אחד מהקיבוע. התקשרתי לכמה רופאים שלא הסכימו לקבל אותי, מאחר ולא עשיתי את היישור שיניים דרכם. אחרי מאמצים, הסכימה רופאת שיניים להדביק לי את הקיבוע. זה היה לפני כשלושה חודשים שהדביקה לי את הקיבוע. גבתה לי מחיר בסך 800 שח. ואחרי השלושה חודשים, שוב התנתק לי הקיבוע באותו מקום. התקשרתי שוב לאותה רופאה, ואמרה שיש תזוזת שיניים ושהיא לא יכולה להדביק פעם נוספת. אחרי התעקשות שלי, הסכימה שוב להדביק ועכשיו זה התנתק אחרי יומיים בלבד! מה עושים במקרה כזה? האם היא חייבת שוב לתקן? לאן ניגשים? זה מציק נורא בפה. נראה לי לא הגיוני שרק אותו צד מתנתק כל זמן. אשמח למענה והכוונה מה עושים. תודה.פתח בחלון חדש -
חיך צר עם פיסטולות עקב שפה וחיך שסועים דו צדדי (לת)
מיטב 13/02/2023 | 12:24אם יש פתרון אורתודנטי לחיך צר ללא הרחבה כירורגית sarpe? כי הייתי בהתייעצות בבתי החולים בארץ כולל רמב"ם אמרו שזה עלול להרחיב את שסע בחיך(יש פיסטולות גדולות) ודיבור האפי שלא אוכל לדבר רגיל ולאכול שלא ניתן לעשות ניתוח סגירת חיך וגם לא קידום לסת עליונה בגלל אספקת הדם נמוכה עד מסוכנת מאוד והצטלקויות רבות בחיך עקב ניתוחים, לטענתם ניתוחים יכשלו ויחמירו את המצב שלי יותר. לסת עליונה צר מאוד, לסת תחתונה בולטת, מבנה קלאס 3 ופרוגניטזם ואיסמטרית, חיך צר מאוד עם פיסטולות גדולות. אם יש משהו אפשר לגרום להתאמה לסתות והסגר לסתות ושיניים תקינים ללא הרחבה sarpe? אני מפחדת להרחיב חיך כי זה עלול להיכשל עקב ניתוחים רבים כולל השתלות עצם נכשלו בעבר, אם אעשה את ניתוח והוא יכשל וזה יכול להיות גרוע מעכשיו מאשר קודם שבתי החולים מתנגדים לניתוח הרחבה חיך וקידום לסת עליונים ולא רוצים לגעת בי. אם יש פתרון ללא הרחבה כירורגית?פתח בחלון חדש -
שומר מקום (לת)
אני 06/02/2023 | 12:11היי, בני בן 7.5, עבר לפני 3 חודשים מס' עקירות בינהן 2 עקירות בשיניים העליונות של שיני בינה (אחת מכל צד) היום שמו לו שומר מקום, כזה שתופס יחד את 2 השיניים (טבעת על כל שן סמוכה, שמחוברת לפלסטיק שמקובע בחיך העליון) הדבר מקשה עליו בדיבור, ונשמע כמו פתרון מאוד מאסיבי.. ראיתי שיש אפשרות של שומרי מקום שהם טבעת על השן ליד, ונתמכים בשן הבאה אחרי העקירה. שאלתי את הרופא אם אין משהו קטן יותר שאפשר לשים ולא קיבלתי תשובה ברורה. לאחר מכן, ראיתי את השומר מקום שנתמל רק בשן באינטרנט. רציתי לשאול בבקשה האם יש לדעתכם סיבה להשתמש בשומר המקום עם הפלסטיק בחיך על פני השומר העדין, שלא יצריך הסתגלויות מיוחדות מהילד, ויהיה לו הרבה יותר קל... תודהפתח בחלון חדש -
תהליך יישור שיניים (לת)
ענבל 13/12/2022 | 08:32שלום, אני נמצאת בתהליך יישור שיניים שקוף. ולמטה 2 הניבים שלי יותר גבוהות מהשיניים האחרות.. הם היו יותר גבוהות וקצת ירדו. אבל הרופא אומרת שאי אפשר יחתר להוריד אותם כי ניבים זה בעייתי.. אני מנסה להבין האם זה נכון או שאולי זה יותר נוח להגיד את זה, כי זה פחות עבודה בשבילה אשמח למענהפתח בחלון חדש -
תזוזת שן מיד לאחר סיום היישור (לת)
יאן 26/11/2022 | 19:32היי, לפני כשלושה ארבעה חודשיים סיימתי ישור שיניים בשיטת אינביזיליין)שקוף( שלקח לי מעל 4 שנים . הבעיה העיקרית הייתה ניב בלסת העליונה שלקח המון זמן להוריד אותה למטה, בסיום הטיפול הרופא לא הצליח להוריד אותה עד לאן שצריך ונאמר לי שזה המקסימום שניתן. הרופא עשה לי קיבוע בלסת העליונה רק על 4 השיניים הקדמיות ללא הניבים, כתוצאה מכך לאחר 3 חודשים הניב עלתה חזרה . כשחזרתי לאורטודנט הוא אמר לי שלא ניתן להמשיך את הקיבוע עד הניבים ושזה יכול למשוך את השיניים שליד הניב כי היא זזה. במילים אחרות הוא אמר לי שאין מה לעשות. אני אשמח לדעת אם זה הגיוני לסיים יישור שיניים ולהבין שהניב פשוט תעלה חזרה מיד בסיום הטיפול ושאין מה לעשות עם זה?פתח בחלון חדש -
לקראת סיום טיפול אורתודנטי - והשיניים נוטות לצד באלכסון (לת)
עדן 19/09/2022 | 01:30***מצורף בסוף הפניה קישור לתמונה של השיניים*** אני בת 27, לפני 9 חודשים שמתי גשר, האורתודנט העריך שהטיפול ייקח פחות משנה. לאחרונה שמתי לב שהשיניים העליונות *כולן* מוטות לצד! הן כאילו באלכסון! ואפילו הייתי אומרת שהן קצת נכנסות פנימה היום היה לי תור להחלפת הברזל, כשאמרתי לאורתודנט שהשיניים באלכסון הוא אמר שהוא לא רואה את זה (אבל זה ברור כשמש). התכנון שלו היה שעוד חודשיים וחצי אני אבוא והם יורידו לי את הגשר! אבל אין מצב שהנטיה הזו תסתדר בחודשיים וחצי. הוא אמר שאם אני לא אהיה מרוצה אז נמשיך בטיפול, ושעוד חודשיים וחצי אולי נשים גומיות בצד ימין. קודם כל, נשמע לי הזוי שאני מראה את הבעיה הזו לאורתודנט ושהוא טוען שהוא לא רואה אותה. שנית - מה הדרך לסדר ולתקן את הנטיה הזו? כי השיניים לא נראות טוב. האם בחודשיים וחצי הנטיה הזו יכולה להסתדר עכשיו שהחליפו ברזלים, והאם גומיות היא הדרך לסדר את זה? תודה קישור לשיניים שלי עכשיו: https://i.postimg.cc/Pq4vB90s/92-F445-F5-DD65-4322-A024-303-C9231-D189.jpgפתח בחלון חדש -
הגבהה בשיניים האחרונות
מגושרת 19/09/2016 | 22:56שלום רב, היום שמו לי גשר בשיניים התחתונות ושבוע שעבר בעליונות. כיוון שהשיניים העליונות עולות על התחתונות( בצורה נורמלית לחלוטין) אז שמו לי מן דבק בשיניים האחרונות על מנת שכל השיניים לא יגעו אחת השנייה. הדבר גורם לכל השיניים להיות באוויר ברמה שאני לא יכולה ללעוס או לתפוס כלום ורק שתי שיניים אחרונות נוגעות אחת בשנייה דבר שגורם לחוסר יכולת לאכול. האם זה נורמלי שזה ברמה כזאת? תודה על המענה.פתח בחלון חדש-
הגבעות בגשר
כואב לי 20/08/2022 | 19:03כן גם לי זה ככה ואני לא מצליח לאכול -
הגבהה
דר" צדוק ששי 20/09/2016 | 22:36הי אי הנוחות נמשכת בדרך כלל עד שבוע בברכה דר" צדוק
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים