פורום מדרסים - עמוד 43
מכון אורתופדי ברזילי להב
מכון אורתופדי ברזילי להב הוקם ע״י אשר ברזילי משנת 1962 זה מה שאנחנו עושים וכיום הוא כבר שלושה דורות של נסיון מקצועי שמועברים מדור לדור.
במכון ניתן להשיג:
מדרסים בהתאמה אישית. מדרסים לספורטאים, מדרסים לחולי סכרת, מחוכים לטיפול בעקמת בעיקר לנערות ונערים, חגורות גב, מכשירים אורתופדים, חבישות לחץ לניקוז לימפטי וגרביים אלסטיות לבעיות ורידים גם בהזמנה מיוחדת.
בין היתר תוכלו לקבל מענה מלא לבעיות אורתופדיות שיש לכם.
קישור למוצרי פארומדיקל שמתמחה בחבישות מכל הסוגים וניתן להשיג במכון
עובדים עם כל קופות החולים
לכל מי שצריך חבישה לימפתית באישור רופא ניתן לקבל החזר של עד 70% מהסכום ששולם
מדרסים במחירים מיוחדים לחברי הקופות או שהקופה תחזיר לכם תשלום
מגיעים עד הבית מאשדוד ועד חדרה.
03-6121070
-
מדרסים לפלטפוסאריאל 08/07/2012 | 11:43יש לי פלוס קשה עם קריסה פנימה והעצם כבר ברצפה. המליצו לי על מדרסים ביו מכניים המיוצרים בארה''ב ועלותם למעלה מאלפיים ש''ח. האם אין פתרון אחר? ההאם המחיר הגיוני? (בהנחה שצריך לעשות מדרס חדש כל שנתיים שלוש).הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
פלטפוס קשה ומדרסים ביו מכאניים
אורתוטיסט שמואל להב 08/07/2012 | 19:48אריאל שלום, אכן, פלטפוס קשה מחוייב בתמיכה בכדי למנוע נזקים בכף הרגל, בברכיים ואף מניעת כאבים בגב התחתון. מדרסים ביו מכאניים הם היחידים היכולים להרים את קשת כף הרגל משום היותם קשיחים. לעיתים יש לתת בולמי זעזועים במדרסים באם יש צורך לשמור על הברכיים ועל עמוד השדרה. אשר לשאלותיך: אין פתרון אחר. אגב, מדרס הוא לא פתרון, מפני שבאם תוציא את המדרס המצב יחזור לקדמותו-אך מדרס שומר ומונע כאבים והחמרת המצב. המחיר הגיוני. (בתנאי, כמובן שהמדרס אכן ביו מכאני!,) אבל, גם בארץ עושים מדרסים ביו מכאניים טובים מאד. למה לייצר בחו"ל? מי שיש בידיו כושר ייצור למדרסים יכול לתת שרות בהמשך.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
פלטפוס קשה ומדרסים ביו מכאניים
-
כפות רגלייםלירון 14/06/2012 | 14:53שלום, בני בן חמש וחצי והעקבים של רגליו נוטים פנימה. בבדיקה אצל אורטופד נאמר לי שזה יסתדר וכדאי שיעשה ספורט. האם הדבר יסתדר בעתיד או שעדיף לא להמתין ? ובמידה ולא מה דרכי הטיפול?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כפות רגליים של בן חמש וחצי
אורתוטיסט שמואל להב 15/06/2012 | 15:28לירון שלום, לעיתים המצב מסתדר ולא תמיד כך. האם גיד אכילס בהטיה? ( כשאתה מסתכל מאחור על החלק התחתון של השוק והחיבור עם כף הרגל-במצב של עמידה הגיד הבולט מאחור חייב להיות ישר. האם כך? שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כפות רגליים של בן חמש וחצי
-
עור נוקשה בתחתית הבוהןירון 05/06/2012 | 15:01שלום, יש לי עור נוקשה בבסיס הבוהן. האם מדרס יכול לתקן זאת? ירוןהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הצטברות עור נוקשה
אורתוטיסט שמואל להב 05/06/2012 | 23:04ירון שלום, בד״כ ישנה הצטברות של עור נוקשה כתוצאה של מבנה קשתי מידי בכף הרגל, דבר הגורם לחלוקת עומס לא נכונה, לעומס יתר בעקב ובאזור האצבעות. עומס יתר בכף הרגל גורם לגוף להגן על עצמו ע״י הצטברות של עור כמרכך עומס. ההקלה למצב שכזה היא ע״י מדרס הגורם לחלוקת לחץ נכונה ואולי יש לחשוב על ריכוך על ידי שכבת סיליקון מעל המדרס. מקווה שהועליתי , שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הצטברות עור נוקשה
-
כאבים בעקב הרגלאלי 02/06/2012 | 22:00בן 55. בתקופה האחרונה אני סובל מכאבים בעקב הרגל, בעיקר בצד שמאל. הכאבים חזקים יותר אחרי שקם משנת לילה. רקע: סובל מ-DCH דו צדדי כשצד ימין מועמד להחלפת מפרק הירך בעתיד הקרוב. צד שמאל - כואב אבל עוד לא קריטי. כמוכן קיים מצב של "פלטפוס הפוך". עבודה: שילוב של עבודה פקידותית והליכה לא מרובה אך עם עליית מדרגות.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
"דורבן"
אורתוטיסט שמואל להב 03/06/2012 | 00:10אלי שלום, לא שאלת שאלה אך אני מבין שאתה כואב באזור העקבים בצעדים הראשונים בבוקר. לעיתים, אני מניח, גם לאחר מנוחה ממושכת. לך יש, כפי שרשמת, קשת אורכית גבוהה מידי. קשת כזו גורמת ללחץ מוגבר גם באזור העקבים וגם באזור הקשת הרוחבית (ממנה יוצאות האצבעות). בד"כ קשת זו היא תוצאה של גידים מקוצרים, שהם בעלי גמישות מוגבלת. אחד הבעיות שגורמת קשת שכזו היא היווצרות הסתיידות בגיד, בעיקר באזור החיבור עם עצם העקב, הסתיידות זו היא "דורבן"-מעין זיז גרמי שבדריכה עליו אתה מרגיש כאבים חדים. קשת שכזו גורמת לבעיות נוספות כגון: הווצרות עור נוקשה בחלק הקידמי של כף הרגל, התכווצויות שרירים כאבי ברכיים, כאבי גב ואף עייפות מהירה. רופא אורתופד יוכל לשלוח אותך לצילום בכדי לוודא קיום "דורבן" ובעת הצורך לטפל בו. בדרך כלל מדרסים המותאמים לדורבן יורידו את הכאב וישמרו על מנח נכון של כף הרגל. באם תוכל להגיע למכון נוכל להעמיד אותך על מחשב דריכה לצורך סקירה איזה סוג מדרס אתה צריך. בריאות שלמה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
"דורבן"
-
כאבים בכפות הרגלייםגיא רון 27/05/2012 | 09:38בזמן האחרון אני מרגיש כאבים בכימור כף הרגל , כשאני נועל אותם נעליים שנעלתי בעבר ללא כאבים. אני בן 46 ,היתכן שמשהו בכפות רגלי הישתנה ? גיאהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שינוי בכפות הרגליים
אורתוטיסט שמואל להב 27/05/2012 | 17:19גיא שלום, אתה בגיל שבו מתחיל שינוי בכפות הרגליים שמגיע, לעיתים, עד להחלפת נעליים למידה גדולה יותר. באם אתה צריך להשתמש במדרסים ולא השתמשת בהם הרי שיכול להיות, שהקשת הרוחבית שקעה דבר הגורם ללחץ צידי ע״י הנעליים והתחלת כאבים. השינוי יכול להיות בנעליים או בכפות רגליך. תוכל להגיע למכון לבדיקה, ללא תשלום, ונוכל לעזור לך להחליט. ביאליק 79 ר״ג. בריאות שלמה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שינוי בכפות הרגליים
-
שאלהיוני 27/05/2012 | 05:16שלום האם אסימטריה בגוף יוכלה לגרום במשך השנים להתעקמות (התעוותות)של עמוד השידרה והאם יש משו לעשות בנידון לעצור את זה חוץ מניתוח. מדרסים שמגביהים חלק מהגוף או איזשהו טיפול אחר חוץ מניתוח?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
אסימטריה, עקמת ומדרס הגבהה
אורתוטיסט שמואל להב 27/05/2012 | 17:11רגל קצרה מרעותה עלולה להטות את האגן מה שעלול לגרום לעמוד השדרה להתעקם, כל זה קורה אני בדרך כלל רק עד סוף גיל הצמיחה, לאחר מכן אין השפעה על עיקום עמוד השדרה, ביטוי ההשפעה עלול להיות בדרך של כאבי גב. הגבהה מתחת לרגל הקצרה יכולה לתת את האיזון הנכון אך יש לשקול היטב באם לעשותה וכן איזה גובה להשלים שכן דרך ההגבהה ניתן להנציח מצב. התעמלות, שחיה חיזוק וגמישות שרירים במיוחד שרירי הבטן ושרירי הגב התחתון יכולים להקל מאד. מקווה שעזרתי,שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אסימטריה, עקמת ומדרס הגבהה
-
מדרס ביו מכניאילן 24/05/2012 | 19:31שלום רב, לאחר כאבים בשריר המפשעה הכירופרקט המליץ לי על מדרס ביו מכני כדי לתקן קריסה וכיבכול להרים את כף הרגל וכך לשחרר לחץ מן האגן. הסבר זה קיבלתי בעוד מספר מקומות. הספר האחרון עימו שוחחתי הסביר כי ברשותו מוצר שהינו מדרס קשיח (כמו ביו מכני) אך עם גמישות מסויימת והוא נוח הרבה יותר לאלו העושים פעילות ספורטיבית. האם המדרס מסוג זה מוכר? והאם הוא ממולץ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
מדרס ביו מכאני
אורתוטיסט שמואל להב 24/05/2012 | 20:44מדרס ביו מכאני הוא בעל מבנה קשיח בכדי שיוכל לשנות את זוית דריכת כף הרגל, מכאן שמדרס עם גמישות מסויימת, שיכול להיות מדרס מצויין, אך הוא לא ישנה זוית.. מתוך הנחה שההוראה שקבלת נכונה המדרס הגמיש לא עבורך.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מדרס ביו מכאני
-
פצע בכף הרגלאלי 24/05/2012 | 12:35יש לי פצע מעין שפשוף יבש בכף הרגל שלא נעלם.. לאחרונה כואב לי כשאני הולך הרבה ובעיקר עם נעלי בית.. תופעה ידועה?..הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
פצע שפשוף
אורתוטיסט שמואל להב 24/05/2012 | 20:33באיזה מקום ממוקם פצע השפשוף?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
פצע שפשוף
-
כאב בכף הרגלאור 24/05/2012 | 08:29שלום, יש לי מדי פעם כאבים בכף הרגל (הימנית בעיקר). אם אני שם סנדלים אז בכלל זה מתחיל לכאוב לי כבר אחרי כמה שעות של נעילת הסנדל. מה זה אומר? איפה עלי להיבדק? תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
קשת אורכית בכף הרגל
אורתוטיסט שמואל להב 24/05/2012 | 20:31בהנחה שיש קשת מתאימים מדרס שממלא את המרווח שמתחת לקשת ומונע את שקיעתה. חומר המילוי תלוי בכמה משתנים, כגון: רגישות בעור, משקל הגוף, סוג הפעילות וכיוצא בזה. מכון אורתופדי ברזילי-להב נמצא ברחוב ביאליק 79, פינת ז'בוטינסקי, ברמת גן.הוסף תגובה
-
איפה המכון?
ניר 24/05/2012 | 09:46בהנחה שיש קשת, מה הפתרונות? תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בכפות הרגליים וסנדלים
אורתוטיסט שמואל להב 24/05/2012 | 09:01אור שלום, כאבים בכפות הרגליים הם, בד"כ, כתוצאה של מנח לא נכון של כף הרגל, או קשת נמוכה מידי או קשת גבוהה מידי. ניתן לאבחן זאת ע"י עמידה על מחשב דריכה. סנדל, מעצם היותו בנוי מרצועות, מתקשה לתמוך בכף הרגל ולכן הקשת שוקעת-דבר המביא לכאבים. לעיתים הכאבים ממשיכים כלפי מעלה לברכיים ואף לגב התחתון. אתה מוזמן למכון שלי לבדיקת חינם ושם נוכל לבדוק אותך במחשב ולפי בדיקה זו נחליט איך אפשר לעזור לך. תאם בטלפון: 03-6121070 בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קשת אורכית בכף הרגל
-
מדרס קשיחרחל 24/05/2012 | 08:14שלום, הרופא אמר לי להשתמש במדרסים קשיחים. איזה סוגים ישנם?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
סוגי מדרסים קשיחים
אורתוטיסט שמואל להב 24/05/2012 | 08:53שלום רחל, ישנם אכן סוגים שונים וכל אחד בנוי למטרה מסויימת. ישנם מדרסים אלגנטיים שהם מאד דקים. ישנם מדרסים מהסוג של ה"ביו מכאניים" שתפקידם לשנות את מנח הדריכה. ישנם מדרסים הבנויים מחומרים נוקשים אך נותנים גמישות מסויימת והם ניתנים לאנשים כבדים. ישנם מדרסים שהקשיחות בהם היא מקומית כמו למשל מתחת לבוהן בכדי לעצור חלק מהתנועתיות של המפרק. המגוון רחב, יש להתאים את סוג המדרס לסוג הפעילות ולנעל.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
סוגי מדרסים קשיחים
נושאים מרכזיים
-
בדיקות קשורות
- בדיקת AMH הורמון אנטי-מולריאני
-
מונחים קשורים
- אופרון
- אטוויזם
- אימונופלואורסצנציה
- אינטרפזה
- אלימות
פורומים נוספים בתחום
פורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם מומחי בזלת פארמה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםמדרסים
בפורום מדרסים ניתן להתייעץ עם אורתוטיסט שמואל להב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מדרסים