פורום מדרסים - עמוד 6
מכון אורתופדי ברזילי להב
מכון אורתופדי ברזילי להב הוקם ע״י אשר ברזילי משנת 1962 זה מה שאנחנו עושים וכיום הוא כבר שלושה דורות של נסיון מקצועי שמועברים מדור לדור.
במכון ניתן להשיג:
מדרסים בהתאמה אישית. מדרסים לספורטאים, מדרסים לחולי סכרת, מחוכים לטיפול בעקמת בעיקר לנערות ונערים, חגורות גב, מכשירים אורתופדים, חבישות לחץ לניקוז לימפטי וגרביים אלסטיות לבעיות ורידים גם בהזמנה מיוחדת.
בין היתר תוכלו לקבל מענה מלא לבעיות אורתופדיות שיש לכם.
קישור למוצרי פארומדיקל שמתמחה בחבישות מכל הסוגים וניתן להשיג במכון
עובדים עם כל קופות החולים
לכל מי שצריך חבישה לימפתית באישור רופא ניתן לקבל החזר של עד 70% מהסכום ששולם
מדרסים במחירים מיוחדים לחברי הקופות או שהקופה תחזיר לכם תשלום
מגיעים עד הבית מאשדוד ועד חדרה.
03-6121070
-
-
תשובת מומחה
מדרסים דרך הקופה
אורתוטיסט שמואל להב 24/04/2020 | 15:45היי דורון, כל הקופות מנסות, מטבע הדברים, להוזיל שרותים, גם במדרסים. ישנם כאלה שהמדרס הזה מספיק להם, ישנם כאלה שהמדרס עלול להביא להם נזק בטווח ארוך וישנם כאלה שהמדרס לא מספיק עבורם. אני מבין שאתה רגיל למדרס ביו מכאני או שרופא הנחה אותך שאתה צריך מדרסים ביו מכאניים, בין כך ובין כך אתה מבין שעדיף לקנות אותם באופן פרטי. אני משתדל ללכת לקראת הלקוח שרוצה מדרס טוב. אם תרצה בעזרתי תאם: 0522450955. בהצלחההוסף תגובה
-
מדרסים לאומית
דורון 24/04/2020 | 15:28האם קיימת מציאות שאקבל מדרס ביו מכאני בהתאמת גבס דרך לאומית ב250 שקליםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מדרסים דרך הקופה
-
מדרסי newfeetחיפאית 06/03/2020 | 08:27האם מדרסי newfeet בריאים או שזו עבודה בעיניים. אפשר לענות לי בפרטי. תודה רבההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
מדרסים ויושרה
אורתוטיסט שמואל להב 06/03/2020 | 09:17שלום לחיפאית, לא יודע להגיד אך השיטה שלהם לא בריאה בעיני, אתה מגיע לקנות מדרס במחיר 99 ₪ כפי שהפרסום שלהם מבטיח אך הם מדברים איתך על מדרסים במחיר סביב 2200, 2700 ₪. אני יודע מנסיון, הגעתי אליהם כלקוח מוסווה .. תחליטי לבד. בהצלחההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מדרסים ויושרה
-
קשת גבוההליבי 05/03/2020 | 17:30שלום יש לי קשת גבוהה ודפורמציה ב-3 אצבעות הרגליים האמצעיות (2-4). אני סובלת מכאבים חזקים בקשת הרגל ובאצבעות הרגליים. בנוסף, הרגליים שלי לא באותו אורך. ניסיתי לשים 'בננת סיליקון' מתחת לאצבעות אבל בגלל העיוות הן נהיו ממש קטנות ומעוותות והבננה רק מכאיבה לי. ניסיתי לעשות מדרסים בהתאמה אישית מהסוג הפשוט וזה לא עזר לי כלל. שאלותיי הן, מה ההבדל בין מדרסים פשוטים וזולים ליקרים יותר? איך עליי לבחור מכון טוב של מדרסים? על סמך אילו שיקולים?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
היכן והאם להזמין מדרסים
אורתוטיסט שמואל להב 05/03/2020 | 20:04שלום ליבי, אני מקווה שרופא הפנה אותך למדרסים ולא החלטת על דעת עצמך לצורך במדרסים. את צריכה מכון שיש לו אישור של משרד הבריאות שנקרא: "הכרת מעמד". כמובן שאני אשמח לעזור לך, לתיאום 036121070. אנחנו יושבים בר"ג. אם תגיעי אלי ארצה לראות את המדרסים שעשו לך ואת הנעליים איתם את משתמשת. בריאות שלמה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
היכן והאם להזמין מדרסים
-
מידרסים לכאבים מטטרסלגים וכרית קדמית מעובה ושורפתתמי 02/03/2020 | 09:50רוצה מהפורום לבוא לייעוץ ובדיקה אצלךהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים תוך שימוש במדרסים
אורתוטיסט שמואל להב 02/03/2020 | 09:58כפי שרשמתי לך את צוזמנת להגיע אלי בתיאום 036121070 לבדיקה וייעוץ ללא עלות. שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים תוך שימוש במדרסים
-
הסתגלות למדרסיםרחל 12/02/2020 | 10:31שלום רב, לפני כחודש עשיתי מדרסים, איכותיים, ועדיין סובלת מכאבים בהליכה. יש משהו שניתן לעשות כדי להסתגל? מודה לךהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבים בעת שימוש במדרסים
אורתוטיסט שמואל להב 02/03/2020 | 09:53שלום תמי, לא לכל בעיה מדרס עוזר! מדרס צריך להתאים גם לגודל הנעל, אם הנעל גדולה למידת המדרס תמיכת הקשתות לא בהכרך ישבו במקום הנכון וכן המדרס עלול לזוז בתוך הנעל. אשמח שתגיעי עם המדרסים ואנסה לעזור לך ללא תשלום, לתיאום 036121070 שמוליקהוסף תגובה
-
מידרסים לכאבים מטטרסלגים וכרית קדמית מעובה ושורפת
תמי 02/03/2020 | 09:43מזה חודשים סובלת.עשיתי מידרסים כאלה ואחרים ולא מוצאת מנוחה.האם גודל נעל והמידרס צריכים להיות מתואמים? האם חשוב לקחת נעל במידה גדולה יותר?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הסתגלות למדרסים
אורתוטיסט שמואל להב 12/02/2020 | 10:50היי רחל, מתוך הנחה שעשית את המדרסים במקום ראוי שמבין ויש לו תעודות, יכול להיות שהם צריכים להתערב ולהתאים שוב את המדרסים לכף הרגל. ישנם כאלו שצריכים להתרגל בהדרגה, היום שעתיים מחר 3 שעות וכו, אני מניח שעברת את השלב הזה מפני שהמדרסים אצלך כחודש. אם לא יועיל כתבי מה מפריע לך עדיין. בהצלחההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים בעת שימוש במדרסים
-
שחיקת סוליה בעקבשלומי 25/10/2019 | 09:59קיימת אצלי שחיקה מוגברת של הסוליה רק בעקב של נעל ימין זה קורה בכל סוגי הנעליים שלי (נעל שמאל שחוקה באופן אחיד). האם זו בעיה שניתן לפתור בעזרת מדרסים או אולי בעזרת פיתרון אחר? תודה מראש.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
זוית בכף הרגל
אורתוטיסט שמואל להב 04/01/2020 | 20:03כשאתה עומד האצבעות לא מצביעות קדימה אלא בזוית בין 8 ל 12 מעלות, כלומר האצבעות משוכות קצת הצידה. מצב זה נותן יציבות גדולה יותר.הוסף תגובה
-
כף רגל צריכה לעמוד בזוית?? נשמע הזוי כף רגל צריכה להיות ישרה
הרי זה כל העניין להעמיד את הרגל בצורה ישרה? 04/01/2020 | 17:51סליחה אני לא מבין את מה שאתה אומר כף רגל צריכה לעמוד בזוית???הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מה מפחיד אותך?
אורתוטיסט שמואל להב 03/01/2020 | 07:21מי אמר שלהגיע אלי יעלה לך ??הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מנח כף הרגל
אורתוטיסט שמואל להב 03/01/2020 | 07:20" אם רגל צריכה ללכת ישר לעמוד ישר " - מי אמר??? כף הרגל חייבת לעמוד בזוית קלה !! זה נותן משטח ייציבות גדול יותר!הוסף תגובה
-
למה שחיקה חיצונית היא בסדר?
אייל 03/01/2020 | 04:22אם רגל צריכה ללכת ישר לעמוד ישר למה נוצר שחיקה בחלק חיצון של הנעל?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
סיבות לבדיקה
אורתוטיסט שמואל להב 30/10/2019 | 12:52היי שלומי, שחיקה מעין זו יכולה לנבוע מכמה סיבות ואף משילובים ביניהם: -קשת אורכית בכף הרגל במנח לא נכון -הבדל אורך בין הרגליים -כאבים בכף רגל/קרסול -הבדל אורך בין הרגליים -עקמת בעמוד השדרה -בעיה בברכים -גיד אכילס מקוצר -כאבי גב -צריך לדעת אם השחיקה בצד הפנימי או החיצוני של העקב(שחיקה בצד חיצוני של העקב היא נורמלית) -שחיקה באופן אחיד בד"כ לא נכונה! -האם אתה שורך היטב את השרוכים? -האם גיד אכילס במנח הנכון? אלו חלק גדול מהסיבות, רק אם יודעים את הסיבה/הסיבות הנכונות ניתן לדעת איזה תיקון צריך. אולי עכשיו יותר ברור לך מדוע צריך להגיע. רק בריאות, שמוליקהוסף תגובה
-
העיקר להגיע תן תשובה
שלומי 30/10/2019 | 02:03לא ברור למה צריך להגיעהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שחיקת סולייה
אורתוטיסט שמואל להב 25/10/2019 | 11:26היי שלומי, לא אוכל לענות ללא בדיקה. בוא אלי לבדיקה, כמי שמגיע מהפורום ללא תשלום , ונחליט מה אתה צריך. לתיאום: 0522450955, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
זוית בכף הרגל
-
כאבים עם מדרסיםרחל 02/01/2020 | 13:06שלום. בעקבות כאבים שהופיעו בקרסוליים ובעקבים בזמן ריצה פניתי לאורטופד שאמר שיש לי השטחה גמישה של הקשתות המדיאליות והמליץ על מדרסים עם תמיכה מדיאלית שיכוך ובלימת זעזועים. עשיתי את המדרסים וסך הכל הם נוחים אבל אחרי מס׳ פעמים שהלכתי איתם התחילו לי כאבים באזור הפרונאוס ברגל שמאל. חייבת לציין שאני עובדת בעבודה שבה אני הולכת הרבה ובגלל שלא מצאתי נעל לעבודה שמתאימה למדרסים אני הולכת בעבודה בלי מדרסים ורק בפעילות גופנית- הליכה וריצה הולכת עם נעלי ריצה ברוקס שהן חדשות והמדרסים. הייתי בביקורת במכון שבועיים אחרי שקיבלתי את המדרסים ואמרתי שיש לי את הכאבים, אמרו לי שזה לא מהמדרסים ואולי יש בעיה בגיד ושאפנה לרופא ובכל אופן עשה התאמות נוספות במדרסים. הייתי אצל מומחה כך רגל וקרסול שאמר שהבעיה היא במדרסים חד משמעית, אין לי נפיחות/אודם/הגבלה בתנועה/חום באזור הכאבים. אני אמורה לעשות אולטראסאונד וצילום כלות רגליים. בינתיים לקחתי אטופן ונחתי. אחרי שהכאבים עברו שוב הלכתי עם המדרסים ואחרי כ15 דק הופיעו לי הכאבים ברגל שמאל. האם זה ייתכן שזה בגלל המדרסים? זה רק ברגל אחת רגל שמאל ברגל ימין הכל תקין. כשאני הולכת בלי מדרסים אין את הכאבים האלה. מה אתה ממליץ לעשות. קבעו לי ביקרות במכון של המדרסים לעוד חודשיים האם לחזור לפני?!. תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
חוות דעת נוספת
אורתוטיסט שמואל להב 02/01/2020 | 21:54רחל, אני מזמין אותך אלי למכון, אנסה לעזור לך, ללא עלות. אם תרצי קיבעי אלי תור 036131070. להתראות, שמוליק נ.ב. תבואי עם נעלי הספורט ואותם נעליים לעבודה.הוסף תגובה
-
כאבים עם מדרסים
רחל 02/01/2020 | 19:19המדרסים עלו לי1600 ש״ח ולעשות עוד מדרסים בהתאמה אישית גם אם הם יותר פשוטים מאלו זה יעלה הרבה מאוד כסף שאני לא יודעת אם בכלל מסוגלת כרגע ללכת עם מדרסים. אומרים שצריך ללכת שעה שעתיים ביום כדי להתרגל אבל אני לא מגיעה לזמנים האלו כי אחרי כרבע שעה הליכה רגילה מתחילים לי כאבים ברגל שמאל שלא עוברים גם כשאני בלי מדרסים. אני ממש מפחדת להמשיך ללכת עם המדרסים כדי להתרגל ושזה יעשה לי נזקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
סוגי מדרסים
אורתוטיסט שמואל להב 02/01/2020 | 18:381. לא יודע כמה מיקצועיים במכון שהיית בו ולכן הספקות לגבי הנעל.תעשי זוג נוסף של מדרסים דקים לכיסוי לנעליים פחות רחבות.הוסף תגובה
-
כאבים עם מדרסים
רחל 02/01/2020 | 17:45הנעלי ריצה שלי הן של ברוקס ולפי מה אמרו לי במכון וגם בחנות שקניתי שזו סוג הנעל שמתאימה לכף רגל שלי. הבעיה היא למצוא עוד נעל, פחות מאסיבית שתתאים למדרסים כי הם מאוד רחבים והנעליים שאני הולכת איתן ביומיום יותר צרות ויותר קלותהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבים כתוצאה מתחילת שימוש במדרסים
אורתוטיסט שמואל להב 02/01/2020 | 17:14שלום רחל, כמובן שצריך לבדוק בכדי לתת תשובה נכונה עבורך, כללית צריך להתרגל למדרסים, לעיתים שעתיים בימים הראשונים ולהוסיף זמן , לדעתי את צריכה להשתמש במדרסים גם בנעלי העבודה, אולי מדרסים מסוג אחר, אך בעלי תמיכה בקשת כמו בראשונים שאם לא כך את "משגעת" את הגוף, פעם עם תמיכה שמשנה את מנח כף הרגל ופעם ללא תמיכה, כמו כן יכול להיות שהנעליים שלך לא מתאימות למנח כף הרגל ולבסוף, גשי למכון שיסדרו את המדרס, זו חובתם.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
חוות דעת נוספת
-
כאבים למרות מדרסיםמיכאל 31/12/2019 | 20:51ש לי פלטפוס הייתי אצל כמה מומחים ואמרו שהוא חמור מאוד והמליצו על מדרסים ביו-מכנים, אבל גם אחרי שעשיתי מדרסים ואחרי אין ספור הגבהות והתאמות, עדין כואבת לי הרגל מאוד בפרט בעמידה, גם צורת העמידה מאוד נוטה הצידה וזה לא נראה טוב. הלכתי למומחה אחר שהראה לי שהמד לחצים מראה שיש לי קשת גבוהה -שעיקר הלחץ נמצא בעקב ובסוף הרגל לפני האצבעות אף שהרגל נראית ישרה לחלוטין (המומחים הקודמים לא בדקו במד לחצים). רציתי לשאול אם ידוע לך אל תופעה כזו ומה אתה מציע כפיתרון, והאם אפשר להתאים לזה את המדרסים שכבר יש לי, פשוט שילמתי עליהם הרבה כסף וחבל לי עליהם. נ.ב הגובה שלי 167 והמשקל 55הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
התאמת המדרסים לכף הרגל
אורתוטיסט שמואל להב 31/12/2019 | 22:28היי מיכאל, בוא אלי, בתיאום מראש, ואנסה לבדוק ולהתאים אם זה ניתן.לתיאום: 036121070, תבקש תור לשמוליק. אגב, כמי שמגיע מהפורום הבדיקה בחינם.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
התאמת המדרסים לכף הרגל
-
בהמשך לתשובתך - חשיבות הנעלתום 21/12/2019 | 17:38היי שמואל, תודה על תשובתך בוא נגיד שהנעל סימטרית, לא זוויתית. אלא זה יותר עניין של סוליה לא איכותית - פלקטית, זולה. האם גם במקרה כזה יש בעיה, למרות נוכחות המדרסים?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הקשר בין מדרסים לנעליים
אורתוטיסט שמואל להב 21/12/2019 | 19:17תום, חשבתי שהדוגמה שנתתי מספקת... כמובן שיש חשיבות גדולה גם לנעל, לדוגמה אם יש נפילה של כף רגל פנימה, צריך נעל שיש לה הקשחה פנימית כדי שלא יקרה מצב שהנעל תקרוס/תשקע גם אם יש מדרס בתוך הנעל.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הקשר בין מדרסים לנעליים
-
הליכה עם נעליים ומדרסיםתום 21/12/2019 | 15:11שלום, רציתי לשאול האם נוכחות של מדרסים למעשה מייתרת את החשיבות של הנעל עצמה ואיכותה. האם הליכה עם מדרסים פירושו של דבר שניתן ללכת עם כל נעל, גם "פושטית"? אשמח להסבר על הקשר בין השניים, והאם יש אמת בדבריי. תודה, תוםהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
חשיבות הנעל כשיש מדרסים
אורתוטיסט שמואל להב 21/12/2019 | 15:40תום, תחשוב שאתה משתמש בנעל בת 10 שהיא שחוקה בצורה זויתית, נאמר עם הטייה רצינית החוצה, כל מדרס שתניח בתוך הנעל ימשיך את המנח של הנעל וישמור על כף רגל זויתית, זאת דוגמה אחת. מכאן, יש חשיבות לנעל@הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
חשיבות הנעל כשיש מדרסים
נושאים מרכזיים
-
בדיקות קשורות
- בדיקת AMH הורמון אנטי-מולריאני
-
מונחים קשורים
- אלל
- אופרון
- אלקטרומיוגרפיה (EMG)
- אוקסימטר
- אלרגן
פורומים נוספים בתחום
פורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם מומחי בזלת פארמה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםמדרסים
בפורום מדרסים ניתן להתייעץ עם אורתוטיסט שמואל להב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מדרסים