פורום עקמת - עמוד 30
אורתוטיסט שמואל להב
שמואל להב, אורתוטיסט ומנהל את מכון אורתופדי ברזילי-להב.
בעבר: יושב ראש איגוד המכונים האורתופדיים.
החל משנת 1971 החל לעבוד במכון אורתופדי ברזילי, קיבל תואר מוסמך והכרת מעמד של משרד הבריאות בשנת 1981.
עובד עם משרדי הממשלה השונים, כגון: הבריאות, האוצר ועוד. עובד עם בתי החולים הגדולים ועם מיטב הרופאים והמרפאות האורתופדיות והשיקומיות בארץ. שמואל מעביר הרצאות לקהל הרחב ובפני צוותים רפואיים.
אורתוטיסט שמואל להב מנהל פורום עקמת.
מנהל פורום מדרסים.
-
דחוף בבקשה! תסמונת שוירמןיניב 27/03/2015 | 16:11שלום רב, אבקש להבין האם לפי בדיקת MRI ניתן לקבוע שהנזק נגרם כתוצאה מתאונה או תסמונת מולדת? היו מספר תאונות אם פגיעות ויפלש ותאונה קשה יחסית (קטנועה) עם פגיעות רב מערכתיות כולל גב טורקלי וצוואר ומותן. חשוב לציין שהתאונה הקשה התרחשה כ 2.5 שנים לפני בדיקות MRI ותאונת ה''ויפלש'' מעל 3 שנים. היום מגלים בלטי דיסק רבות וקשריות בחוליות הטורקליות התחתונות עם קיפוזיס קל, בנוסף יש אובדן הידרציה כללי מהדיסקיות, הן צוואריות והן טורקליות. שינויים ספונדילוטים ניווניים עם יצירת אוטופיטים קדמיים קטנים בשולי גופי החוליות. השינויים הניווניים גורמים לאימפרסיות על השק וחוט השדרה במספר גבהים הן בעמוד השדרה הצווארי התחתון והן עמוד שדרה טורקלי התחתון. אציין שאני אדם בריא מאוד לפני התאונות שירות קרבי פרופיל 97, היום על קביים גם בגלל הגב והרגליים, הגבלות בתנועה וכאבים עזים, נימולים בקצות הידיים ורגליים, פיברומיאלגיה ועוד. 1) האם שינויים ניווניים יכולים/נחשבים להיות גורם משמעותי או שולי בפענוח התוצאות היום, בהתחשב שאני בן 38, התאונות היו לפני 2.5-3 שנים. האם שינויים ניווניים יכולים להיות גורם עיקרי לבעיות גב חמורות בגילי, או גורם שולי וזניח 2) האם ניתן לאומר היום לפי בדיקות MRI שיש לי תסמונת שוירמן המולדת (לפי מה שרשום בתוצאות הבדיקה על ידי רדיולוג)? לפני התאונות לא סבלתי מכאבים ובעיות גב. 3)האם תאונות יכלו להיות טריגר להופעת התסמונת המדוברת? 4) האם קשריות שמורל יכול להיגרם מתאונת דו גלגלי ו/או להיות החמרה של הפגיעות? כנ''ל גם שינויים שומניים קלים סביב קשריות שמורל בלוחיות התחתונות. 5) מה זה שינוי MODIC 2. 6) מה זה מוקדי סיגנל שומניים. 7) איפה מסתיים חוט השדרה הדיסטלי (L-1 ?) ישנם שאלות רבות אבקש לענות אפשר גם בפרטי. תודה רבה מראש.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תודה
יניב 29/03/2015 | 00:45תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כתובות חלק מהפורומים הקשורים לך:
אורתוטיסט שמואל להב 28/03/2015 | 11:39http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:B4R8dAzSexwJ:www.doctors.co.il/forum-3497/+&cd=2&hl=en&ct=clnk&gl=il http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2227-18245,00.html http://www.infomed.co.il/forum-60/ http://www.beok.co.il/Forums-14/Forum-172/%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9D+%D7%A0%D7%99%D7%AA%D7%95%D7%97%D7%99+%D7%92%D7%91+%D7%9B%D7%90%D7%91%D7%99+%D7%92%D7%91+%D7%A2%D7%9E%D7%95%D7%93+%D7%A9%D7%93%D7%A8%D7%94 http://hospitals.clalit.co.il/Hospitals/Rabin/he-il/DEPARTMENTS-INSTITUTES/Neurosurgery/Neurosurgery-Forums/Pages/Neurosurgery-Forum1.aspx http://www.infomed.co.il/forum-256/הוסף תגובה
-
מתמחה בתיקון עקמות עד גיל 18
יניב 27/03/2015 | 19:11תודה על תגובה המהירה. בכל זאת כמתמחה בתיקון עקמות עד גיל 18, ועוד במחוך, כאורתופד, כיושב ראש איגוד המכונים האורתופדיים, אורתוטיסט ומנהל את מכון אורתופדי ברזילי-להב אתה יכול לענות על כל השאלות הרי זה ממש בתחום שלך.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בעייה רב מערכתית בע"ש
אורתוטיסט שמואל להב 27/03/2015 | 17:52יניב שלום, שאלתך לא נמצאת בפורום הנכון. אני מתמחה בתיקון עקמות עד גיל 18 בעזרת מחוך. אני מאחל לך כל טוב וחג שמח. שמואל להב-אורתוטיסטהוסף תגובה
-
תודה
-
בת 15 עם עקמתאמלי 13/03/2015 | 20:23האם מומלץ להתחיל שימוש במחוך, לנערה בת 15, ערך הריסר - 4, קיבלה מחזור לפני שנה ושבעה חודשים. העקמת מוגדרת בינונית 35 מעלות. מה התועלת מול הנזק? תודה מראש.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שימוש במחוך
אורתוטיסט שמואל להב 13/03/2015 | 22:02אמלי שלום, כן! שווה להשקיע כל מאמץ לצורך עצירת ואולי תיקון כל שהוא במצב עמוד השדרה. ולו רק בכדי שביתך תוכל להגיד לעצמה בכל יום מהמשך חייה שהיא עשתה למען עצמה את המקסימום. ככל שהעקמת גבוהה יותר, ושלושים וחמש מעלות זה לא מעט, כך קל יותר ויותר לעמוד השדרה להמשיך ולהתעקם - עד סוף גיל הגדילה. מכאן את מבינה שחשוב לטפל בגב של ביתך כל עוד אפשר. בחמישים מעלות מנתחים !! הנזקים יכולים להיות: מבחינה אסטטית: - פיתול - כשביתך מתכופפת רואים עצם שכם אחת בולטת לעומת השנייה. אגב, הפיתול נראה גם מלפנים.. - כתף אחת גבוהה מרעותה - מותן אחת שקועה לעומת השנייה - רגל אחת נראית ארוכה מהשנייה - עלולה להיות בעיה חברתית מבחינה בריאותית: - לחץ על הריאות - במאמץ הבת שלך מתנשמת יותר מהרגיל מפני שבכל נשימה יש כניסה של פחות אויר לריאות (צורתן מעוותת במקצת) - לחץ על הלב - עומס יתר על המפרקים בגב התחתון - דבר שעלול להפריע במהלך חייה - עומס יתר על מפרקי הברכיים בעיקר ה"נזק" הוא : - מחוך עולה כסף - ביתך תהיה חייבת לחבוש את המחוך כ 24 שעות ביממה - לעיתים יש צורך לבחור בבגדים שונים מהרגיל ( חולצה רחבה לעומת חולצה צמודה ) - ביתך תהיה חייבת להגיע לביקורת לפחות פעם בחודש עד סוף הטיפול תוכלי להתייעץ איתי גם בטלפון : 052-2450955 בריאות טובה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שימוש במחוך
-
עקמת דחוףבת-אל 11/03/2015 | 02:33שמואל להב שלום , אני בת 23 וסובלת מכאבי גב שנים.. היום הייתי אצל הרופאת משפחה שלי והיא אמרה לי להתכופף עם הידיים לרצפה והסתכלה על הגב ואמרה שיש חששד לעקמת ושזה כנראה הגורם לכאבים.. ונתנה לי הפנייה לצילום. מה אתה אומר? קודם כל מה זה עקמת? עקמת גורמת לכאבים? ואם יש עקמת מה עושים? בבקשה אני חייבת תשובות תעזור לי בבקשה ותודה.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
עקמת בגיל מבוגר
אורתוטיסט שמואל להב 12/03/2015 | 14:46בת-אל שלום, עקמת בד"כ לא גורמת לכאבים . עקמת היא מצב של סטייה מהקו הישר. כשמסתכלים על עמוד השדרה מאחור צריך לראות קו ישר אני מסיק שאצלך יש סטייה מאותו הישר. עקמת מלווה גם בפיתול ולכן כשהתכופפת אני מבין שהרופאה ראתה ששכם אחת שלך בולטת לעומת השנייה. בד"כ בגילך הדבר שיכול לעזור לך הוא התעמלות, שמירה על שרירים חזקים, שמירה על חום בעיקר בגב התחתון וישיבה נכונה. אם יש לך יותר שאלות את יכולה לצלצל 0522450955. בריאות שלמה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עקמת בגיל מבוגר
-
טיפול חלופי למחוךאורית 10/03/2015 | 09:25שלום רב, ביתי בת 13 עם עקמת של 35 מעלות. אורטופד ע"ש המליץ על מחוך. בחיפוש אחר טיפול חלופי נתקלתי במרפאה הכירופרקטית של ד"ר מיכאל שוורץ. המרפאה משלבת טיפול כירופרקטי עם טכניקות שונות. מצ"ב קישור לאתר http://www.chiropractica.co.il/ שאלתי היא - האם טיפול כירופרקטי יכול להוות באמת תחליף למחוך ? והאם המרפאה מוכרת לך ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
טיפול חילופי למחוך
אורתוטיסט שמואל להב 12/03/2015 | 14:36אורית שלום, המחקרים היחידים המורים על שיפור מצב של עקמת או יכולת של שימור מצב העקמת הם על מחוכים!! אין מחקר אחד המראה שפיזיותרפיה או כירופרקטיקה עוזרים לעמוד השדרה. 35 מעלות זו דרגה די גבוהה, להזכירך, ב 50 מעלות מנתחים!! אני מסיק שתהליך סגירת העצמות כבר החל כך שאין לכם זמן בדיקת פתרונות אחרים. הדבר היחיד שיכול לעזור לבת שלך הוא המחוך! את צריכה לעשות את המחוך ולעשותו במקום שמבין, יש לו תעודת הסמכה ויודע מה הוא עושה. לפי הידוע לי רק מחוך יכול לעזור. את הקליניקה אני לא מכיר. אשמח אם תצלצלי אלי 0522450955. בהצלחה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
טיפול חילופי למחוך
-
עקמתאנונ 09/03/2015 | 05:16שלום האם עקמת בת 27 מעלות היא קשה? במידה ולא, אני פשוט דואג כי כשאני בלי חולצה אז רואים שהגב שלי עקום כאילו יש לי גיבנת. זה אולי קשור לזה שאני רזה? הרופא אמר שגדילה הסתיימה אך האם זה בוודאות מעיד על כך שהעקמת לא תחמיר? תודה.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
עקמת קשה?
אורתוטיסט שמואל להב 09/03/2015 | 18:48לא, 27 מעלות היא לא עקמת חמורה. עקמת קשה היא מעל 50 מעלות . אם סיימת צמיחה (קרוב לואי שכן) אזי העקמת לא ניתנת לתיקון אך גם לא להחמרה. זה נכון שרזון גורם לעקמת להיראות.. אך גוף רזה עדיף מגוף שמן! נסה לשחות הרבה ושמור על שרירים חזקים, בעיקר בבטן. בריאות שלמה, שמוליקהוסף תגובה
-
הגיל שלי
אנונ 09/03/2015 | 05:17אני בן 18הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עקמת קשה?
-
עקמת 7 מעלותעידן 09/03/2015 | 02:26גילו לי את זה שהייתה תקופה שכאב לי הגב פתאום זה היה בגיל 18 עברה שנה מאז ועדין יש לי את אותו כאב בצד שמאול עליון ואמרו לי שאני צריך לחזק תשריר שם למרות. שאני שמאלי הוא אמור להיות חזק. התאמנתי פה ושם ועדין כואב יכל להיות יש לי פריצת דיסק ובגלל זה עדין כואב לי רוב הזמן ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
עקמת מזערית
אורתוטיסט שמואל להב 09/03/2015 | 18:41היי עידן, 7 מעלות זו עקמת מזערית! עקמת ממוצעת באוכלוסייה היא 12 מעלות וכמעט כל אלו שיש להם עקמת כזו אפילו לא יודעים שהיא קיימת. עקמת לא גורמת לכאבים! מכאן אני מסיק שבסה"כ אתה אכן צריך לחזק שרירים, להגמיש אותם, לשבת נכון , אולי להחליף את כרית השינה ולדאוג ששרירי הצוואר והעורף לא יהיו חשופים לקור. בריאות שלמה, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עקמת מזערית
-
עקמת בגיל חצי שנה??אמא מודאגת 08/03/2015 | 23:17שלום רב.. אחותי הקטנה עברה ניתוח עקמת צדדית קשה בגיל 12, כמו כן יש עקמת ברורה אבל לא מאובחנת אצל דודתי ודודי מצד אבא, ושתי עקמות מאובחנות ומטופלות אצל שתיים מהמשפחה מצד אמא. לי יש תינוק בן חצי שנה, רק עכשיו התחיל לשבת עם תמיכה של כריות, בעלי היום שם לב שכשהתינוק מתכופף קדימה יש צד אחד יותר גבוה מהשני (ממש נראה לעין), האם ייתכן שיש לילד בן 6 חודשים עקמת? ואם כן איך מטפלים ומה עושים?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
עקמת מולדת
אורתוטיסט שמואל להב 09/03/2015 | 18:33אכן יש מצב שכזה. בד"כ נוהגים להמתין עד גיל שנתיים, לתת לגוף לצמוח בכדי שניתן יהיה לעשות מחוך מתאים לגוף קטן. ידוע שבד"כ יש עקמת תורשתית, שלעיתים מדלגת דור. אגב, לא בטוח שיש לתינוקך עקמת, הגוף רך ולא תמיד יושב ישר, אך בגלל הרגישות והסיפור המשפחתי כדאי שתיגשי לבדיקה אצל רופא שמומחה לדבר. (צלצלי אלי- 0522450955 בכדי להתייעץ לגבי רופא מתאים) הטיפול הוא בעזרת מחוך מותאם לפי מידות גבס שעשוי מחומר פלסטי מיוחד. אם צריך לעשות מחוך הקפידו לעשות רק אצל מי שמנוסה! הגיל הקטן ביותר שעשיתי לו מחוך הוא שנתיים, היו כמה מקרים שכאלה. בהצלחה ובריאות, שמוליק-מכון אורטופדי ברזילי-להב. 03-6121070הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עקמת מולדת
-
ניתוח עקמתזיוה 12/12/2014 | 00:50אני בת 25 עם עקמת. האורטופד שלי אינו מומחה לעקמת והמליץ לי על בדיקה וניתוח אפשרי אצל דר יורם אנקשטיין . האם מישהו מכיר או שמע ויכול לתת לי חוות דעת בפורום זה ? תודה זיוההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
עקמת בגיל מבוגר
אורתוטיסט שמואל להב 19/02/2015 | 21:52זיוה שלום, כמה מעלות עקמת יש לך? וממתי הצילום האחרון?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עקמת בגיל מבוגר
-
יש לי עקמת קשהטליה 12/02/2015 | 17:23אני בת 12 ובחודש האחרון גילו אצלי עקמת.. הייתי פעמיים אצל האורתופד ועשו לי 4 צילומי רנטגן שבכולם רואים את עמוד השדרה שלי ממש מכופף בקיצוניות לצד שמאל.. היום הייתי אצל האורתופד שוב והוא הפנה אותי לרופא אחר כי לא היה בטוח בצורת הטיפול שתידרש(או ניתוח או קיבוע במצב שלי) מה שהוא הדפיס לי באבחנה זה SCOLIOSIS ADOLESCENT IDIOPATHIC-לא ממש יודעת מה זה אומר.. הבעיה שלי היא שהתור לרופאים הבאים הוא בערך עוד חודש. יש סיכוי שהעקמת תחמיר עד אז?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
שמירת מצב או תיקון עקמת
אורתוטיסט שמואל להב 19/02/2015 | 21:51אני מאחל לך הצלחה! אני עשיתי מספר מחוכים לעקמות שהן גבוהות מחמישים מעלות, אך כדי שהתהליך יצליח את חייבת לעשות מספר דברים: -לוודא שהמידות הן לפי גבס שנלקח מגופך - ע"י כך המחוך יהיה מדויק ביותר לפי מידות גופך ולא לפי התאמת המידות לתבנית קיימת שנעשתה על גוף אחר. -לעשות את המחוך במקום שמייצר בעצמו , בבית המלאכה שלו את המחוך ולא שולח מידות למקום אחר וזאת גם על מנת שתהיה אפשרות לשנות את מצב כריות הלחץ בעת הצורך. -לעשות את המחוך אך ורק אצל מי שלמד לעשות מחוכי "שנו" בגרמניה ובספרד וכאלה יש שניים בכל מדינת ישראל: אני ובחור בשם רון מיפו. מכוון שאת לא הגעת אלי לרמת גן אני מסיק שאת עושה את המחוך אצל רון. - ניתן לבקש רישיון הלימוד מביה"ס הגבוה ללימודי אורתופדיה בדורטמונד , גרמניה, אצלי הרישיון תלוי וממוסגר במשרד. -לוודא שלפחות פעם בחודש (בתחילת התהליך מקובל לבדוק מספר פעמים בחודש) לעבור בדיקת הטכנאי לצורך מעקב הלחץ והוספת כריות לחץ לפי הצורך לצורך החשת התיקון. שוב, אני מאחל לך הצלחה ועומד לרשותך בטלפון 0522450955 או במייל Shmulik@barzelay.co.il שמוליקהוסף תגובה
-
יש בי ממש טיפה תקווה
טליה 19/02/2015 | 18:20העקמת שלי 54 מעלות למעלה לצד שמאל(סיכון ללב) ו35 למטה לצד ימין. מבחוץ זה נראה כמו 10. הייתי כבר אצל 3 רופאים ופיזיותרפיסטית שבודקים אותי מבחוץ ואומרים שאין מצב שזה יותר מ50 וכשהם פותחים את הרנטגן במחשב הם מקבלים שוק רציני. ההורים שלי היסטרים לגבי זה, אבל בגלל שאבא שלי רופא הוא התייעץ עם רופאים אחרים במחלקה שלו, ואחד מהם סיפר להם על מקרה של מישהי שהיו לה אותן מעלות כמו שלי והצליחו לתקן לה את זה במחוך RCS. אתמול כבר לקחו לי את המידות ואני מקווה להוכיח לכל אלה ששלחו אותי לניתוח שאפשר לצאת ממעל 50 מעלות בלי ניתוח. אני מאוד לא רוצה לעשות את הניתוח הזה. הוא ישאיר אותי נכה, אני לא יכולה לעשות את זה לעצמי. אני מתעמלת בהתעמלות אומנותית ואני לא אוכל לעולם לחיות עם זה שאני לא אוכל להתכופף כי יש לי ברזל בגב. זה בחיים לא יקרה. אני מאוד מקווה שהאלסטיות של הגוף שלי תעזור לי פה.. ואני מאמינה בבן אדם האחד שאמר שיש למחוך סיכוי הרבה יותר מכל האנשים הרבים שאמרו שאין סיכוי. בכל אופן ביום שבת שאני הולכת לעשות MRI כדי לראות כמה זמן נותר עד שזה פוגע בלב ובריאה.. בתקווה שיש עוד הרבה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
יש לי עקמת קשה
אורתוטיסט שמואל להב 14/02/2015 | 11:43טליה שלום, מחמישים מעלות ומעלה מנתחים את עמוד השדרה בכדי ליישר אותו ככל האפשר כך שההפרעה בהמשך החיים תהייה מזערית. במקרים רבים עמוד השדרה פשוט אינו גדל ישר, ואיש אינו יודע את הסיבה לכך. זוהי העקמת הנפוצה ביותר, והיא קרויה "אידיופטית", כלומר עקמת שסיבותיה אינן ידועות, ועל כן גם אין דרך למנוע את הופעתה. במילים אחרות, שום דבר שעשית לא גרם לעקמת, ואין דבר שיכולת לעשות כדי למנוע אותה. פרוש המונח באנגלית הוא: עקמת נעורים שסיבתה לא ידועה. ככל שהעקמת חמורה יותר כך "קל" לה להמשיך ולהתעקם. כמה מעלות עקמת יש לך? אם לא הגעת ל 50 מעלות ניתן לעשות מחוך שיעצור , בד"כ, את התהליך. האם את יכולה לשלוח אלי את צילום העקמת שלך? Shmulik@barzelay.co.il בנוסף את יכולה לצלצל 0522450955. אשתדל לעזור, שמוליקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שמירת מצב או תיקון עקמת
-
עקמתפרח 01/02/2015 | 21:41שלום, היום הייתי עם ביתי בת ה12 אצל אורתופד שקבע שיש לילדה עקמת ונתן הפניה לצילום האבחנה שרשומה על ההפניה היא:SCOLIOSIS,IDIOPATHIC 737.30 ועוד ציין : יש עקמת HUMP ימיני ניכר מה זה אומר??הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
עקמת
פרח 02/02/2015 | 10:26תודה על תגובתך. שלחתי לך מיילהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מה זה אומר? HUMP
אורתוטיסט שמואל להב 02/02/2015 | 08:23פרח שלום, SCOLIOSIS - עקמת. IDIOPATHIC - מקור לא ידוע. HUMP - פיתול, בליטה. לבת שלך יש עקמת בעמוד השדרה המלווה בבליטה מאחור, בעיקר באזור השכם, ולעיתים קרובות מלווה גם בפיתול מלפנים, שד אחד גדול ממשנהו. שלחי אלי צילום במייל : Shmulik@barzelay.co.il ודברי איתי 0522450955. בגיל 12 יש לטפל מידית בעקמת והחשש העיקרי הוא להחמרתה המהירה. הטיפול בשלב זה הוא מחוך " Cheneau " אשר מטפל גם בעקמת וגם בפיתול. חשוב מאד לעשות מחוך במקום אשר מתמחה בכך, גם מסיבות בריאותיות וגם מסיבות אסטטיות-בדקי שיש תעודות המעידות על לימוד עשיית המחוך בגרמניה ובספרד. אצלנו במכון מקבלים מלבד המחוך גם ליווי לאורך כל התקופה עד לסיום השימוש במחוך, פעם בחודש וזאת מכמה טעמים: ליווי המעודד את הילדה, שינוי בעוצמת הלחץ ובמיקום הלחץ בהתאם לשינויים בגוף, הנחייה לשמירה על הניקיון, הנחייה לסוגי התעמלות ועוד. בהצלחה, שמוליק - מכון אורטופדי ברזילי-להב . רמת-גןהוסף תגובה
-
עקמת
רופאים בתחום
ד"ר שמוליק יצחק
אורתופדיה
4.7
( 3 חוות דעת )
"רופא מקצועי מאוד, קשוב למטופל, בעל ידע נרחב , חדשני בטיפוליו. ממליצה בחום."
ד"ר אלכסנדר ברמנט
אורתופדיה
4.0
( 6 חוות דעת )
"הרופא מאוד מקצועי ומנוסה אבל אני כמטופלת מגיעה ללא הבנה והייתי שמחה לקבל יותר פירוט ומידע כדי להתקדם ולמצוא פתרון לבעיה , תודה"
פורומים נוספים בתחום
פורוםאורטופדיה כף רגל וקרסול
בפורום אורטופדיה כף רגל וקרסול ניתן להתייעץ עם ד"ר אייל הלר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אורטופדיה כף רגל וקרסולפורוםעקמת
בפורום עקמת ניתן להתייעץ עם אורתוטיסט שמואל להב, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום עקמתפורוםטיפול בגלי הלם
בפורום טיפול בגלי הלם ניתן ניתן להתייעץ עם ד"ר דן צין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בגלי הלם