פורום רפואה סינית - עמוד 27
-
שאלהרינת 03/08/2015 | 21:48שלום רב.אני לא יודעת אם זאת שאלה מתאימה,אבל שלשום איבדתי את חברתי שנפטרה מדום לב וקיבלתי את זה מאוד קשה.אני מרגישה מאז האובדן שהגוף שלי לא מאוזן מרגישה חולשה ודיכדוך.רציתי לשאול אם זה מתאים לרפואה סינית,איך אפשר להחזיר את הגוף לאיזון אחרי אובדן קשה.אני מאוד אודה לכם על תגובתכם,ערב טוב.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תודה רבה
רינת 05/08/2015 | 09:44על התמיכה וכוונתכם לעזור לי.שיהיה לכם יום נפלא.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תמיכה בזמן אבל באמצעות רפואה סינית
M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 05/08/2015 | 00:48שלום לך רינת יקרה צר לי על אובדנך. טיפול ברפואה סינית בהחלט יכול לסייע בתקופה קשה זו. אני תמיד משלבת בטיפול גם פרחי באך, ביואורגונומי ועוד כלים רבים ועוצמתיים לריכוך והקלה של קשיים רגשיים. כדאי וחשוב מאוד לקבל טיפולים בשעה קשה זו. שלא תדעי עוד צערהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
איזון אחרי אבל
Dip.Ac דרור וייסר 04/08/2015 | 16:53שלום רינת תנחומיי על האובדן, התחושות שאת מרגישה הן טבעיות והגיוניות, רפואה סינית יכולה לעזור ב "עיכול" של האבל בברכה דרור וייסרהוסף תגובה
-
תודה רבה
-
גלוטן וסחרחורותרוני 29/07/2015 | 04:57לפני כשנתיים התחילו לי סחרחורות, מן תחושת ורטיגו כזו שבאה מספר פעמים ביום ואז חולפת לזמן מסויים וחוזר חלילה. אני מאוד קשובה לגוף שלי וממש שמתי לב שכשאני אוכלת הרבה פסטה ולחם זה ממש מחמיר. החלטתי להפסיק לכמה ימים ובאמת היה ממש שיפור. ואיך שאני חוזרת לאכול אני ממש באותו יום סובלת מהסחרחורות. האם זה הגיוני ? אני מחפשת לכך אישוש באינטרנט ולא מוצאת, והרופאה אומרת שזה לא מזה. בדיקות דם תקינות לגמרי... הייתכן שגלוטן גורם לי לסחרחורות ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
גלוטן וורטיגו
M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 29/07/2015 | 10:53שלום לך רוני א חיטה , כוסמין ,שיבולת שועל ושיפון - כולם מכילים כוסמין. אבל - אצל חלק גדול מן האנשים הרגישות היא רק למוצרי חיטה (וכמובן חיטה מלאה). את יכולה לנסות להעדיף כוסמין (כמטפלת בסוג דם אני הכי ממליצה עליו - מתאים לכל סוגי הדם) וכן מוצרים דוגמת פריכיות אורז / איטריות אורז. כוסמת, דוחן וקינואה - כלל אינם מכילים גלוטן. גם תירס - אבל הוא גם בעייתי אצל חלק גדול מן האנשים. אצל מרבית האנשים הבעיה היא לא הרגישות לגלוטן אלא לחיטה. ב.. אנשים חולי צליאק (כרסת בעברית) באמת רגישים לכל המוצרים המכילים גלוטן. זה סיפור לגמרי אחר. המנעות מגלוטן לאנשים בריאים , או שרוצים לרזות וכו'. הינו סוג של טרנד. התחליפים גם הם בעייתיים (לחם ללא גלוטן, פסטה ללא גלוטן, מאפים שונים וכו') כי הם מבוססים על עמילני תירס, תפוחי אדמה ועוד., שגם הם בעייתיים. נסי את ההמלצה שלי לכוסמין ומוצרי אורז. בכל מקרה לא רצוי להרבות בפחמימות. נסי להעשיר את התפריט בירקות., קטניות ועוד... עודף פחמימות הוא בעייתי ועלול לגרום לחוסר איזון של אינסולין (הגברת נטיה לסוכרת). אני בונה למטופלים תפריט על פי סוג דם עם דגשים מעולם הרפואה הסינית. השיפור בתחושת הבריאות ובמדדי הבריאות הוא מהיר ביותר. אשמח לסייע לך לבנות תפריט מתאים. מיכל 052-8728526 רפואה שלמה הרבה בריאותהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
סחרחורת וגלוטן
Dip.Ac דרור וייסר 29/07/2015 | 09:20שלום רוני תגובה אלרגית למזונות יכולה לגרום לסחרחורת, אני לא יודע עם גלוטן היא הסיבה היחידה שבגללה את חשה בסחרחורת. ברפואה הסינית חולשה של הדם או זרימת דם לקויה, עודף לחות בגוף ...עשויים לגרום לסחרחורת בברכה דרור וייסר, רפואה סיניתהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
גלוטן וורטיגו
-
שאלהרון 27/07/2015 | 21:29איך אפשר להיפטר מלחץ וחרדה בצורה מיידית,לפי הרפואה הסינית.אני מאוד מודה לכם.ערב טוב.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
חרדה - טיפול טבעי ויעיל ברפואה סינית
M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 27/07/2015 | 22:49שלום לך רון מה שמייחד את הטיפול ברפואה סינית הינו הטיפול המאוד מדוייק שמטרתו להביא את הגופנפש למצב של איזו, בריאות וכמובן ללא כל תופעות לוואי. זאת בניגוד רב לתרופות מערביות . הנוטלים תרופות לטיפול בחרדה (קלונקס , קסנקס וכיו"ב() סובלים מתופעות לוואי רבות וביניהן: כמיהה לפחמימות, הפרעות שינה, סחרחורות, חולשה , עצבנות ועוד.. כמטפלת ברפואה סינית אני משתמשת בדיקור, לצד צמחים ותוספים מתאימים. חשוב להגיע למקור חוסר האיזון ולתת טיפול מדוייק. כדי להשיג תוצאות מהירות אני נוהגת לשלב לצד הדיקור גם פרחי באך ותרופות הומיאופתיות וכן שיטות נוספות. כך שכבר אחרי טיפול 1 המטופלים מדווחים על צמצום משמעותי ביותר בהתקפי החרדה / המצב החרדתי. וכמובן שממשיכים לטפל עד להעלמות מוחלטת של הסימפטומים ומגיעים להחלמה מלאה. אשמח לסייע לך מוזמן לפנות אלי בברכה M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית גופנפש 'WW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
לחץ וחרדה
Dip.Ac דרור וייסר 27/07/2015 | 22:37שלום רון הטיפול ברפואה הסינית ללחץ וחרדות מבוסס על דיקור סיני , צמחי מרפא סיניים , המלצות תזונתיות וטיפולים נוספים בהתאם לאבחנה לפרטים נוספים מוזמן לפנות http://www.drclinic.co.il/index-11.html בברכה דרור וייסר, רפואה סיניתהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
חרדה - טיפול טבעי ויעיל ברפואה סינית
-
מצב נפשי ירודרעות 08/07/2015 | 22:38אני סובלת ממצב נפשי ירוד,אני בת 48 ומאז שהופסק לי המחזור לפני שנה אני מרגישה את זה וגם קשה לי לצאת מהמיטה בבוקר.איך אני יכולה לחזור לשמחת חיים באמצעות רפואה סינית?אם תוכלו לתת לי טיפ אני אשמח.נימעס לי לסבול אני רוצה לחזור לשמחת חיים.תודה.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תודה רבה מיכל
רעות 09/07/2015 | 22:54על התמיכה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
גיל מעבר
M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 09/07/2015 | 17:25שלום רעות המרפאה שלי בראש העין. הייתי שמחה מאוד לעזור לך ולתת לך את "טיפ הזהב" אבל מבלי להכיר אותך אני באמת לא יודעת מהי הסיבה לדכדוך שלך. לנשים רבות פעילות גופנית על בסיס קבוע מאוד יכולה לסייע לשיפור מצב הרוח. אבל כמובן שחשוב להתיחס גם למצב בריאותי כללי, אולי יש לך מגבלות כלשהן, יתכן ויש להתיחס למצב תזונתי - כל זאת ניתן לעשות רק בפגישה טיפולית. כמובן שבפגישה אני משלבת טיפול גופני - רגשי. מתייחסת לקונפליקטים וקשיים שונים שמטרידים. פעמים רבות ברמת תת המודע. מצ"ב קישור למאמר שלי בנושא טיפול אפקטיבי בגיל המעבר http://www.healthyu.co.il/treating-menopause-naturally-integrative-chinese-medicine אשמח לסייע לך רפואה שלמה רעותהוסף תגובה
-
תודה רבה
רעות 09/07/2015 | 11:41לכם.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
גיל המעבר
Dip.Ac דרור וייסר 09/07/2015 | 10:31שלום רעות המצב שאת מתארת שכיח מאד, גיל המעבר גורם לשינויים במצב הרוח / אנרגיות... יש טיפול באמצעות רפואה סינית : דיקור סיני , צמחי מרפא סיניים , המלצות תזונתיות וטיפולים נוספים בהתאם לאבחנה להלן קישור על גיל המעבר : http://www.drclinic.co.il/index-16.html לפרטים נוספים את מוזמנת ליצור קשר בברכה דרור וייסר,רפואה סיניתהוסף תגובה
-
בקשר לטיפול ברפואה סינית
רעות 09/07/2015 | 07:44אם ארצה לפנות אלייך איך אני פונה כדי ליצור איתך קשר,ודבר שני כדי לפנות אלייך אשמח לדעת בכללי מה את עושה בטיפול? אם אני בדיכאון גיל המעבר,תודה רבה על התשובה.הוסף תגובה
-
תודה רבה מיכל
רעות 09/07/2015 | 07:18בקשר לאורח חיים.אני מתנדבת פעמיים בשבוע ולא עובדת ובמשך הימים אני קמה אם דיכדוך שאין לי מה לעשות יש לך הצעה לאורח חיים איך לקום מחוזקת? אולי איזה טיפ קטן? ואני מאוד אשמח אם תעזרי לי אשמח לפנות אלייך תלוי איפה את עובדת.אני גרה במודיעין. תודה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מצב נפשי ירוד - גיל מעבר
M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 08/07/2015 | 23:36שלום רעות יהיה מאוד קשה לתת לך עזרה או אפילו טיפ בלי להכיר אותך. אני לא יודעת מהי הסיבה המדוייקת מדוע איבדת את שמחת החיים. יכולות להיות סיבות רבות. כמובן ששינויים הורמונלים יכולים לגרום לשינויי מצב רוח אבל חשוב לבחון האם יש לך חסרים תזונתיים. אופי התזונה שלך , אורח חיים וכו'. כמובן שיש להתייחס גם לפן הרגשי - נפשי את כל זה ניתן לעשות רק אם תפני למטפל. אשמח מאוד לסייע לך אני משלבת לצד הטיפול ברפואה סינית כלים רבים מתחום הגופנפש והשילוב ביניהם הוא מאוד עוצמתי. הרבה בריאותהוסף תגובה
-
תודה רבה מיכל
-
העלאת אנרגיהסיוון 28/06/2015 | 19:42בזמן האחרון אני מרגישה אנרגיה נמוכה,איך בעזרת רפואה סינית אפשר להעלות את האנרגיה? תודה רבה.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
רמת אנרגיה נמוכה
מיכל שלזינגר 01/07/2015 | 13:03שלום סיון כמטפלת ברפואה סינית אינטגרטיבית אני משתמשת בכלים רבים בזמן האבחון: כמובן אבחנת דופק, לשון ואבחנת גוף על מנת להבין איזה איבר נחלש מבחינה אנרגטית. מסתמכת גם על תשאול מאוד מפורט. ומשתמשת גם בכלים נוספים שמסייעים מאוד לאבחון וטיפול: ביואורגונמי ואייפק ועוד. מנסיוני אבחון יעיל ומדויק מסייע לשיפור רמות אנרגיה באופן מהותי ומהיר, וכמובן כפועל יוצא גם לשיפור מהותי של איכות החיים הכוללת. על פי האבחון אני מתאימה טיפול מדויק - תזונה משולבת - מותאמת באופן אישי על פי סוג דם ודגשים שונים מעולם הרפואה הסינית המתאימים אישית למטופל. המלצות לאורח חיים. אם צריך פורמולה, או תוספים. לעיתים הכיוון הוא בכלל עומס יתר על המערכות ואז אני נוקטת בטיפול דיטוקס (ניקוי) דגש רב אני שמה גם על ההבט הרגשי. לעיתים עומס יתר רגשי ומתח רב לאורך זמן מאוד משבשים את תחושת ה WELL BEING אשמח לסייע לך להחזיר את תחושת הבריאות במהרה. מיכל שלזינגר WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
העלאת אנרגיה
Dip.Ac דרור וייסר 28/06/2015 | 22:18שלום סיוון,תחושה של חוסר אנרגיה לפי הרפואה הסינית יכולה לנבוע ממגוון סיבות : חולשת דם , תקיעות דם/אנרגיה , חולשה של איבר מסויים, חוסר איזון הורמונאלי... לאחר שמבינים את הגורמים לחולשה ולחוסר האיזון מטפלים באמצעות אחד או יותר מדרכי הטיפול שעומדים לרשותנו כגון : דיקור סיני , צמחי מרפא סיניים , המלצות תזונתיות ועוד http://www.drclinic.co.il/index-48.html מוזמנת ליצור קשר לפרטים נוספים בברכה דרור וייסר, רפואה סיניתהוסף תגובה
-
רמת אנרגיה נמוכה
-
-
שלשול עם רירי ירוק
מיכל שלזינגר 01/07/2015 | 12:56שלום אין די נתונים בשאלה. מתי התחלת לסבול משלשול? האם חוץ מהמצב האקוטי כרגע של רירי ירוק שמלווה ליציאה אתה נוטה לסבול משלשולים? אם כן ממתי? האם יש גם כאבי בטן? גזים? ריח נשימה? תחושה של חום וצריבה? או יותר לכיוון של קור במערכת העיכול? כמובן שלכל אלו יש משמעות מבחינה אבחונית. גם שלשול לבדו מהווה מצב בעייתי. אם מדובר במצב זמני וחולף תוך יומיים - שלושה אין בעיה. יתכן גם חשיפה למזון שאתה אלרגי כלפיו וכמובן זיהום. אבל מאוד חשוב לברר את הנושא. הסינים מייחסים משקל רב לסימפטומים שונים וביניהם אופי היציאות - צבע, טקסטורה, גודל, ריח , מספר פעמים ביום ועוד. ככל שיש יותר נתונים נוספים ניתן לדייק באבחון וכמובן בטיפול. כפי שציינתי בתחילת התשובה - אם המצב נמשך מעבר ליומיים - שלושה חשוב לעשות בירור רפואי וכן משטח צואה ואולי אף בדיקות דם. רפואה שלמההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שלשול
Dip.Ac דרור וייסר 01/07/2015 | 09:51שלום ריר ירוק בשלשול עשוי להעיד ( במצבים אקוטים) על זיהום, הימצאות וירוסים / חיידקים. .. במצבים כרונים יכול להוות חלק מתסמיני מחלות מעיים דלקתיות, מעי רגיז... בכל מקרה כדאי לערוך בירור רפואי בברכה דרור וייסר,רפואה סיניתהוסף תגובה
-
שלשול עם רירי ירוק
-
עייפות יתררינת 26/06/2015 | 21:43שבת שלום.שאלתי היא איך אפשר להימנע מעייפות יתר דרך רפואה סינית.יש ימים שאני ישנה המון ויש לי חוסר אנרגיה,רציתי לשאול מה השיטות של רפואה סינית בקשר לזה.אודה לכם על ההסבר תודה רבה.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תודה רבה
רינת 28/06/2015 | 12:05מכל הלב,שבוע נפלא.הוסף תגובה
-
עייפות יתר - טיפול טבעי
מיכל שלזינגר 27/06/2015 | 17:31שלום רינת כפי שציין דרור עמיתי מאוד חשוב לערוך אבחון מדוקדק ולהתאים לכל מטופל את הטיפול המתאים לו. יש לבחון מהן הסיבות המדויקות לעייפות: תזונה שאינה מתאימה אורח חיים לא מאוזן בעיות תפקוד של איברים. כמובן שיש להתייחס גם לבדיקות דם לחוסרים שונים ומוקדי חוסר איזון שנותנים גם חלק מן התמונה הקלינית. מנסיוני הקליני- ניתן לשפר מצב של עייפות מקצה לקצה כאשר מתאימים למטופל את הטיפול המתאים עבורו. אשמח לסייע לךהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
עייפות יתר
Dip.Ac דרור וייסר 27/06/2015 | 17:13שלום רינת לרפואה הסינית יש דרכים לטפל בעייפות יתר באמצעות דיקור סיני , צמחי מרפא סיניים וטיפולים נוספים. תחילה יש לערוך אבחון מקיף בשביל להבין את גורם העייפות ולאחר מכן מחליטים על דרך הטיפול המועדפת מוזמנת ליצור קשר לפרטים נוספים http://www.drclinic.co.il/index-48.html בברכה דרור וייסר, רפואה סיניתהוסף תגובה
-
תודה רבה
-
דפיקות לב חזקותמוריה 25/06/2015 | 08:42שלום.בזמן האחרון אני סובלת מדפיקות לב והזעה תחושה של חרדה.אני אחרי גיל 40 אני לא מקבלת מחזור סדיר ורציתי לשאול איך אפשר להיעזר בנושא ואיזה כלים יש ברפואה סינית כדי לטפל בבעיה הזאת.אשמח לתגובה,יום נפלא.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
דפיקות לב
Dip.Ac דרור וייסר 26/06/2015 | 14:21שלום מוריה, התסמינים שאת מתארת עשויים להיגרם מחוסר איזון הורמונלי כמו בגיל המעבר או חרדה. בכל מקרה לשני המצבים ניתן לעזור בטיפול באמצעות הרפואה הסינית : דיקור סיני , צמחי מרפא סיניים... מוזמנת ליצור קשר להתייעצות בברכה דרור וייסר,רפואה סיניתהוסף תגובה
-
דפיקות לב חזקות - פלפיטציות
מיכל שלזינגר 25/06/2015 | 20:39שלום מוריה ברפואה הסינית הטיפול מותאם באופן אישי למטופל. זאת אומרת שכאשר מגיעה אלי מטופלת הסובלת מחרדה אני מאבחנת את מצבה המדויק בכלים שלי מעולם הרפואה הסינית: אבחנת דופק סינית, אבחנת לשון, אבחנת גוף וכמובן תשאול מאוד מפורט ומוקפד והתייחסות לבדיקות דם ובדיקות אחרות. על פי האבחנה אני מתאימה למטופלת את הטיפול המתאים ביותר לבעיה שלה. בד"כ אני משלבת דיקור + פורמולה הומוטוקסיקולוגית + פרחי באך. וכן טיפול משולב גופנפש בכלים שונים ומגוונים: דוגמת ביואורגונומי, אייפק וכו'. המטרה היא להגיע לסיבת השורש לבעית החרדות ולטפל בהתאם. אשמח מאוד לסייע לךהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
דפיקות לב
-
כרכוםגוי 06/06/2015 | 12:30שלום בן 33 , בבדיקות האחרונות אצלי הראה שיש לי כוננות יתר של מערכת החיסון והתחילו לתת לי פלקווניל , כל הבדיקות הדם תקינות לחלוטין, גם בלי התרופה הזו, הבעיה שלי שהגוף שלי בחום מתחיל לבעור מחום פנימי הרגשה שתנור עובד לי בכול בגוף וגרד , ורק כשאני יושב מול מזגן זה נרגע , אין תשובה לשום רופא. לאחרונה אני נוטל כרכום עקב דלקת מרובת שנים בעור הקרקפת פולוקוליטס כרונית מאוד, דרך אמיר קלי שהכרתי אותו נתן לי כורכום אפקט שמאוד עזר לי , אבל אני מרוב שאני גורם לי לעייפות בבוקר ובצהריים , מרוב שכבר יש לי תופעות ואין להם תשובות לא יודע מה לעשות , לציין גם יש לי גרד בגוף ומצבי רוח משתנים ללא כל סיבה , אשמח אם יש לכם תשובה להרגשות שלו, וגם לגבי הכורכום אם הוא אופייני לתופעות לוואי אלה. שמעתי שיש מה שמקרא ברפואה הסיניית הוצאת חום מהחום, האם זו התופעה שיש לי ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
גרד, חום פנימי ומצבי רוח
M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 08/06/2015 | 00:42שלום לך כפי שאתה מבין בעצמך הפלקוויניל הינו נסיון "לכבות שריפה" אבל אינו פונה למקור השורשי של הבעיה. בטיפול חשוב לי כמטפלת להגיע לסיבת השורש ולהתאים טיפול מדויק. על פי האבחנה (כלים מעולם הרפואה הסינית ועוד שיטות נוספות) אני מתאימה טיפול מדוייק - שילוב של דיקור יחד עם דגשים ספציפים ומותאמים אישית בנושאי תזונה. מוסיפה הומוטוקסיקולוגיה וכלים נוספים מתחום הגופנפש שמסייעים באבחון וטיפול: ביואורגונומי אייפק ועוד.. יש לי נסיון רב בבעיות דומות שלך ואשמח לסייע לך לפתור את הבעיה בצורה שורשית. מוזמן ליצור קשר. רפואה שלמההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
גרד, חום פנימי ומצבי רוח
-
משחות לפריחהדליה 28/05/2015 | 10:53היי, סובלת מפריחה באזור המפשעה. האם יש משחות טבעיות שאפשר לרכוש ללא מרשם רופא?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
טיפול טבעי בפריחה
M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 28/05/2015 | 14:26שלום דליה מצטרפת לתשובתו של דרור וייסר עמיתי לניהול הפורום. לא ניתן להמליץ על שום טיפול בלי להכיר את הבעיה ולפגוש את המטופל (: אבל חייבת להוסיף שמנסיוני בקליניקה פריחות ובעיות עור קשורות הרבה פעמים גם למצבים רגשיים. לכן תמיד משלבת בטיפול בבעיות עור - לצד דיקור וכל הכלים של הרפואה הסינית - גם שיטות אנרגטיות של גופנפש, על מנת לדייק את הטיפול. אשמח לסייע לך רפואה שלמההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
פריחה
Dip.Ac דרור וייסר 28/05/2015 | 12:04שלום דליה, פריחה זו הגדרה כללית , חסר מידע על אופי הפריחה, האם מגרד ? צבע ? רקע אלרגי ? בכל מקרה מומלץ לאוורר , לשמור על המקום יבש בברכה דרור וייסר, רפואה סיניתהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
טיפול טבעי בפריחה
נושאים מרכזיים
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- עיסוי רפואי
- פלדנקרייז
- דמיון מודרך
- הרפיית שרירים הדרגתית
- הרפיה
-
מונחים קשורים
- דיקור (אקופונקטורה)
- מיינדפולנס
- סומטי
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם גב' דנה רובין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם DIP.AC.HERBS אבי פלד, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכולפורוםרפואה סינית
בפורום רפואה סינית ניתן להתייעץ עם יוסי לוי, Dipl CM, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סיניתפורוםאוסטאופתיה
בפורום אוסטאופתיה ניתן להתייעץ עם גברת אורית ישראל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אוסטאופתיהפורוםפסיכותרפיה
בפורום פסיכותרפיהניתן להתייעץ עם גב' רונית חיימוב, הדרך של רונית, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכותרפיהפורוםתהליך ניווני של עמוד השדרה
בפורום תהליך ניווני של עמוד השדרה ניתן להתייעץ עם מר בני בקיש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום תהליך ניווני של עמוד השדרה