פורום הומאופתיה - עמוד 31
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
איך להפסיק את בעיית הגמגום שלי?
נועם 26/09/2010 | 12:18שלום, אני בן 13 ואני מגמגם, כשהייתי יותר קטן גם גמגמתי אבל לא בצורה חמורה כמו היום. אבא שלי סיפר לי גם לו היה בעיית גמגום שהוא היה קטן אבל הוא הפסיק לגמגם בערך בגילי, ולאחותי שהיא כבר בת 24 יש בעיית גמגום מאוד חמורה. המצב שלי רק מחמיר מבחינת הגמגום ואני לא רוצה להגיע למצב של אחותי. מה אני יכול לעשות על מנת להפסיק או להפחית את הגמגום?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה גמגום
דר' ND. אסתר יוגב 26/09/2010 | 12:19שלום נועם לגמגום יכולות להיות כמה סיבות בעיקר אם זאת תופעה משפחתית של כמה דורות. הומיאופט מנוסה ידע לעמוד על הרקע והסיבות לכך במשפחתך ולרפא את זה וע"י כך להפסיק את השרשרת כדי שלא יעבור גם לילדך. כדאי לטפל ככל המוקדם. כל טוב ושנה טובה
-
-
התגלתה לי אלרגיה
אורן 19/09/2010 | 21:34בארוחה מפסקת ליום כיפור עשינו ארוחה גדולה, בה אכלתי מספר מאכלים שלא אכלתי מעולם ביניהם אצות, ערמונים, ואטריות שעועית. לאחר הארוחה התנפחה לי העין מאוד, היו לי קשיי נשימה ופינו אותי לבי"ח. נתנו לי כדור אלרגיה עשו לי בדיקות וכו' והמליצו לי לגשת לאלרגולוג לעשות בדיקה. האם אצות, ערמונים או אטריות שעועית הן מרכיבים בהם יש תופעות כאלו לאלרגיה? תודה מראש על התגובה!פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תופעות אלרגיות
דר' ND. אסתר יוגב 20/09/2010 | 01:05שלום אורן מוצרים הבאים מן הים עשויים להכיל רמות גבוהות של יוד, לאנשים בעלי רגישות ליוד עשויות להווצר תגובות חריפות. ישנם אנשים הרגישים מאד לחלבון מסוים הנמצא בקטניות כמו שעועית ואפונה. אני שותפה להמלצה לבדוק אצל אלרגולוג את הרגישויות האישיות שלך כטיפול, אני ממליצה על טיפול הומיאופטי אשר יכול לרפא ולא רק להעלים את הסימפטומים באופן זמני. גמר חתימה טובה
-
-
טיפול בבלפריטס אבל אין כרגע שינוי.... (לת)
רמי 19/09/2010 | 18:38שלום רב לד"ר אסתר יוגב הסבל מהדלקת נמשך כ 6 חודשים התחלתי טיפול בתחילת הקייץ,העניין שעד כה שוב ושוב החליפו לי תרופות כי כרגע עוד לא נמצא אחת ממש מתאימה ספציפית לעניין.יש גם יובש נלווה וצריבות עזות מאד מציק לי בחיי היום יום.העניין שאני מקבל הכול במינון נמוך,האם בכלל יש בהומאפטיה טיפול יעיל למצבי עינים!!!!! דלקתיים וסופר עקשניים,או שבעצם הטיפול יותר הוליסטי כללי רגשי,ואין קשר לבעיה עצמה.העניין שגם באתי עם ציפיות רבות ותקווה להוקוס פוקוס וגיליתי שגם פה אין קסמים וזה די איכזב אותי היות ואני די סובל מהעניין. מה מומלץ לעשות? איך להקל על הסבל והחשש?[תחליפי דמעות גרמו לי לאלרגיה רבה ואי נוחות וגם בבוא העת יש בדיקה אצל רופא עינים שאני די חושש גם ממנה אודה לסיועפתח בחלון חדש -
טיפול הומאפטי אבל לא זז דבר כרגע
רמי 18/09/2010 | 19:46שלום רב התחלתי טיפול הומאפטי לבלפריטס בעפעפים אבל כרגע אין ממש שינוי אני מאד סובל מיובש וצריבות ועבר כמעט חודש וחצי ובקושי יש שינוי אני מקבל במינונים נמוכים,אז מה עושים,האם זה אומר שהבלפריטס גדול על הומאפטייה?,או שזה יכול לקחת יותר זמן ממושך?וכרגע די סובל,האם הומאפטייה מבחינה באמת יכולה לטפל במצבים דלקתיים ספציפית לעינים? בברכה רמיפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טיפול בבלפריטיס
דר' ND. אסתר יוגב 19/09/2010 | 12:02שלום רמי האם הטיפול ההומיאופטי אורך כבר חודש וחצי או שהסבל הוא כבר באורך הזמן הזה? כלומר - כמה זמן אתה כבר לוקח תרופה הומיאופטית? מה אומר ההומיאופט על חוסר התגובה למחלה? ההומיאופטיה יודעת לטפל מצוין בתופעה הזאת אם כי כמו בכל תופעה של מחלה,הריפוי הוא פונקציה של חומרת המחלה ועד כמה עוד מערכות בגוף מושפעות ממנה.אני מציעה לשתף את ההומיאופט המטפל, לקבל את חוות הדעת שלו ולראות הלאה. אתה תמיד מוזמן לחזור ולהתיעץ עמנו לאחר שיהיה בידך כל המידע גמר חתימה טובה
-
-
בגדול מדובר בלופוס עורי
שם בדוי - שירי 14/09/2010 | 11:46אני סובלת מלופוס עורי כעשרים שנה נוטלת פלקווניל ולאחרונה מתברר שיש לי עודף קיאטינין זאת אומרת שהכליה לא מתפקדת כהלכה אף פעם לא ניסיתי טיפול הומיאופתי אני מתרגלת יוגה והמורה שלי הוא גם הומיאופת אבל לא נעים לי לחשוף את כל הפרטים עליי מחפשת המלצה להומיאופתית אם אפשראישה בחיפה ואולי טיפים נוספים מצידךפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה לופוס
דר' ND. אסתר יוגב 15/09/2010 | 20:46שלום שירי אינני יכולה להמליץ על הומיאופטית,אך תוכלי ודאי לשמוע חוות דעת ממכריך או לבחור הומיאופטית רחוקה יותר ממקום מגוריך. בטיפול ההומיאופטי ילקחו בחשבון כלל הנתונים ולא רק העור או הכליהץ ריים צורך להבין מה הדבר המשפיע על כלל ההוויה שלך ואת זה לרפא. זאת הגישה ההומיאופטית ואני תקוה שתוכלי להיעזר בקרוב. כל טוב וגמר חתימה טובה
-
-
שיעול ממושך מאוד
חנה שוורץ 11/09/2010 | 20:49שנה טובה וגמר חתימה טובה ביתי בת 34 , נשואה + 1, משתעלת המון זמן, שיעול מאוד חזק, לאחרונה לקחה בהמלצת רופא המשפחה זינט שלא עזר, הוא נתן לה 250 מ"ג פעמיים ביום, הלכה לרופא משפחה אחר, הוא כעס על הרופא הנ"ל ורשם לה מוקסיפן 3 פעמים ביום. האבחנה שלו ה ייתה שיש לה אלרגיה של הסינוסים. צילומים אינה יכולה לעשות מהסיבה שהיא נמצאת בהריון תחילת חודש שלישי( הפריית מבחנה פעם תשיעית). איננו יודעים כבר מה לעשות, אולי יש באפשרותכם ליעץ לנו משהו שיגמול אותה מסבל השיעול הנורא הזה. בסוף החודש היא אמורה לעשות שקיפות עורפית בתקווה שהכל יהיה בסדר. בתודה מראש, אמא מודאגת, חנה שוורץפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שיעול ממושך בזמן הריון
דר' ND. אסתר יוגב 13/09/2010 | 20:01שלום רב לך גב" שוורץ את מודאגת בצדק,מאד לא מומלץ לתת טיפול אנטיביוטי בזמן הריון בעיקר לנוכח העובדה שאינך מציינת אלו בדיקות ואיזה מידע הוביל למתן התרופות הנ"ל.הרפואה ההומיאופטית יודעת לטפל יפה בתופעות כאלה ,בצורה עדינה ויעילה ללא תופעות לואי של כימיקלים. אני ממליצה לבתך להתקשר להומיאופט מנוסה אשר יבדוק אותה בצורה יסודית ויעזור לה. כל טוב וגמר חתימה טובה
-
-
אלרגיה חמורה שחוזרת בכל פעם זה כחודשיים
לי 06/09/2010 | 00:26שלום רב יש לי אלרגיה שחוזרת מידי פעם המטבת במעיין פצעים באזור המפשעה בריכוז גבוה וברגליים שנעלמים לאחר מספר ימים . מצאתי שאבקת כביסה גורמת לי לזה אך עדיין האלרגיה חוזרת . שאלה נוספת וחשובה האם האלרגיה קשורה לבלוטת התריס או שבלוטת תריס לא תקינה יכולה לגרום לתופעות מסוג זהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אלרגיה
דר' ND. אסתר יוגב 08/09/2010 | 19:48אחד המאפיינים של תופעות אלרגיות הוא שהן חוזרות על עצמן. צריך יהיה לבדוק מהו הגורם בגופך שמגיב לכימיקל מסוים שנמצא למשל גם באבקת כביסה ומדוע זה מתפרץ דוקא במפשעה כבעית עור. ההומיאופט המנוסה אשר יבדוק אותך יוכל לומר בסיום הבדיקה אם זה אכן קשור גם לבלוטת התריס או לא וכיצד ניתן לרפא את התופעה. אך לפני הכל יש לבדוק אותך בצורה מאד יסודית ולהבין את הגורמים לתופעה. בדרך כלל תופעות כאלה ניתנות לריפוי בהצלחה רבה בעזרת הרפואה ההומיאופטית. כל טוב ושנה טובה
-
-
כאבים משלבקת חוגרת
ורד 01/09/2010 | 17:55שלום ד'ר יוגב מה ההומיאופטיה יכולה להציע לבחור שסובל מכאבים (במערכת העצבים כנראה ) שלא חולפים כבר שלושה שבועות רצוף עקב הבחנה של הרפס- שלבקת חוגרת היו פצעים שהגלידו בנתיים- בכתף השמאלית ובבית השחי וליד החזה במיוחד כשמזיז את היד כואב וקצת שורף מרופא משפחה קיבל והשתמש בטיפול בכדור 'אציקלווי' לשבועיים -והוצע הכדור 'אלטרולט'-אך לא לוקח אותו. איך אפשר להקל או להפחית מסימפטומי הכאב המטריד תודה רבהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שלבקת חוגרת
דר' ND. אסתר יוגב 01/09/2010 | 21:24אני מניחה שאובחן הרפס זוסטר. אין ספק שזו תופעה מאוד כואבת. הומאופתיה יודעת לרפא זאת באופן טוטאלי את המחלה, כמובן שהדבר תלוי באבחון מאוד מדויק. אני מציעה לפנות בכל ההקדם להומאופת טוב, להפחית עד כמה שאפשר לקיחת תרופות כימיות. כשהתרופה ההומאופתית מדויקת ניתן לראות שינוי משמעותי לטובה תוך מספר ימים
-
-
אלרגיה לדבורים
סילבי 31/08/2010 | 14:14בני אובחן באמצעות טסט כאלרגי לדבורים. צריך להתחיל בסדרת חיסונים. כרגע מטופל ברמדי. האם כדאי להתחיל בחיסונים הקונבנצינליים? תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אלרגיה לדבורים
דר' ND. אסתר יוגב 31/08/2010 | 22:04אני מניחה שהכוונה לעקיצות דבורים, ממליצה לתת לרמדי לעבוד, ובינתים לדחות את החיסונים,
-
-
טיפול בבלפריטס
מזל 30/08/2010 | 13:17שלום בעלי החל טיפול הומאפטי בדלקת העפעפים בלפריטס,האם ניתן לטפל בה בהצלחה,יש גם יובש ודמעת,רגיש לכל מיני טיפות ומשחות. תוך כמה זמן אמור להיות שיפור במצב,והאם גם בביקורת אצל רופא עינים יראו את השיפור עצמו? האם ניתן להביא לריפוי גם במינונים נמוכים? בברכה רונןפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טיפול בבלפריטס
דר' ND. אסתר יוגב 30/08/2010 | 22:59הטיפול ההומאופתי בבלפריטס מאוד יעיל, כמובן שיראו וירגישו את הריפוי מאחר ומדובר בריפוי מלא. בשלב זה אין אפשרות לחזות זמני ריפוי, כיון שזה מותנה בגורם למחלה אותו עדיין איני יודעת. לכן לא אתן צפי, מה גם שזה שונה מאדם לאדם.
-
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים