פורום הומאופתיה - עמוד 32
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
פטריות בציפורני הרגליים
מני 29/08/2010 | 15:54שלום רב, האם אפשר להיפטר מהפטריה בציפרנים בעזרת תרופות הומאופתיות?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה פטריות בציפורני הרגליים
דר' ND. אסתר יוגב 29/08/2010 | 21:45בהחלט כן, זה לוקח זמן. מציעה לפנות לבית מרקחת הומאופתי, יש להם משחות יעילות (הומיאופתית) לפתרון הבעיה.
-
-
אלרגיה לפנצילין
שלי 18/08/2010 | 23:24אני רגישה לפנצילין שנים רבות. בטעות קיבלתי מנה תוך ורידי של 1000 מג פנצילין. אני פורחת בכל הגוף פריחה מרובה ומלווה בגירוד היסטרי. קיבלתי לטיפול פנרגן. שאלה מתי אני אמורה להפתר מהפריחה והגירודים?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אלרגיה לפניצילין
דר' ND. אסתר יוגב 19/08/2010 | 00:07שלום שלי בענין הזה תיאלצי לפנות לרופא אשר טיפל בכם בתרופות האלה. כיון שאנו לא משתמשים בתרופות כימיות ברפואה ההומיאופטית, אין לי תשובה בשבילך. כל טוב
-
-
אלרגיות בעונת מעבר
יפעת 18/08/2010 | 15:31שלום, אני בהריון חודש שישי סובלת בתקופה זו מאלרגיה שמתבטאת בנזלת והתעטשיות. האם יש משהו הומופטי שמתאים לנשים בהריון, ולא מזיק לעובר? תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אלרגיה בתקופת הריון
דר' ND. אסתר יוגב 18/08/2010 | 16:31שלום יפעת ראשית התשובה לשאלתך היא כן.קיימות תרופות הומיאופטיות מצוינות לריפוי אלרגיות עונתיות אשר אינן מסכנות את העובר. לפני מתן תרופה צריך יהיה לבדוק היטב למה התחילה עכשיו אלרגיה ומהו הארלגן אליו את מגיבה. כל טוב
-
-
כאבי בטן
כרמלה 16/08/2010 | 17:10ביתי בת 22 וסובלת מכאבי בטן ועצירויות , היא ביצעה את כל הבדיקות ולא מצאו דבר אבל היא בהרגשה מאד לא נוחה,והייתי מעוניינת להתחיל טיפול הומופתיה,ראשית אבקש את המלצתכם לגבבי תחילת טיפול, מה עליה לאכול לשתות. תודה לכםפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כאבי בטן
דר' ND. אסתר יוגב 16/08/2010 | 20:16שלום כרמלה כאבי בטן יכולים לנבוע מאין ספור סיבות. הבדיקה ההומיאופטית תוכל לקבוע בודאות את הגורם לכאבים ואם הם קשורים לתזונה או למשהו אחר. כל זמן שלא יודעים מהו הגורם אין אפשרות לייעץ מה מועיל ומה מזיק לה ומהו התפריט המומלץ -
תשובת מומחה כאבי בטן
דר' ND. אסתר יוגב 16/08/2010 | 20:12
-
-
דלקת עינים מציקה
מזל 13/08/2010 | 20:06האם ניתן בהומאפטיה לטפל בהצלחה בבלפריטס? האם במצב כרוני של דלקת של כ 6 חודש,זה אומר שהטיפול יהיה ממושך יותר,ואיך ניתן להגבר על יובש בעינים?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה מחלת עיניים - בלפריטיס
דר' ND. אסתר יוגב 13/08/2010 | 20:58אפשר לרפא מחלות כרוניות בהצלחה ,אם יש את כל המידע הדרוש כדי להבין את הרקע למחלה והסיבות שהובילו לפריצתה בגופך. לאחר בדיקה יסודית ניתן יהיה לאסוף את המידע הדרוש כדי להזמין עבורך תרופה הומיאופטית שתתאים לך ולביטוי המחלה אצלך.(אצל כל אחד הביטוי הוא שונה והתאמת התרופה תהיה שונה) הרפואה ההומיאופטית יעילה מאד בריפוי מחלות כרוניות ללא תופעות לואי של תרופות. גם דלקות עיניים כרוניות ניתנות לריפוי מהיר יחסית, אם הברור הראשוני היה נכון כל טוב -
תשובת מומחה מחלת עיניים - בלפריטיס
דר' ND. אסתר יוגב 13/08/2010 | 20:52
-
-
-
תשובת מומחה אשך טמיר
דר' ND. אסתר יוגב 12/08/2010 | 09:07אשך טמיר בגיל ילדות אפשר "להוריד" בזמן קצר יחסית, אצל בוגר עשוי לקחת מעט יותר זמן אבל זה בהחלט אפשרי
-
-
ורידים בולטים ברגליים
דנה 11/08/2010 | 11:34שלום,שמעתי כי ניתן להעלים או לטפל בבעית הורידים הבולטים ברגליים בתרופות הומופאטיות.. אשמח לקבל מידע ע"כ..תודה!פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ורידים
דר' ND. אסתר יוגב 11/08/2010 | 16:54שלום דנה אפשר לעזור במידה מסוימת. כדאי לבדוק אם התופעה מפושטת בגוף ו/או אם זה קרה בעקבות משהו אחר (לידה, טראומה וכו.) כל טוב
-
-
הומאופתיה מניעתית
שגיא 10/08/2010 | 15:02האם הומיאופתיה טובה רק נגד מחלות שכבר חולים בהם או שיש טיפולים לחיזוק מערכת החיסון כדי למנוע מחלות מראש ולהישאר בריאים כמו חיסונים?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה מניעה
דר' ND. אסתר יוגב 10/08/2010 | 16:42הרפואה ההומיאופטית מטפלת במה שיש. ועדין, אם יש תחושה שאתה לא מספיק חזק ועמיד נגד מה שהחיים מזמנים, צריך לבדוק. העובדה שאין מחלות אינה הבכרח אומרת שאנחנו לגמרי בריאים
-
-
היעילות של טיפול הומיאופטי
דודו 09/08/2010 | 16:21שלום. אני סובל מאלרגיה לפריחה ולחתולים כל החיים. ניסיתי תרופות שונות ושום דבר לא ממש עזר. אמרו לי שהומאופטיה טובה לדברים כאלה שרפואה הקונבנציונלית לא ממש מצליחה לרפא. אבל כל הרופאים ששאלתי - רופא אלרגולוג ורופאת המשפחה - אומרים שאין בכלל הוכחה שהומאופטיה עובדת. האם הומאופטיה טובה לבעיה שלי ואיזה הוכחות יש לזה?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה יעילות טיפול
דר' ND. אסתר יוגב 09/08/2010 | 21:26שלום דודו יעילות טיפול נמדדת בריפויו של החולה. כמו שיש כל מיני רופאים, טובים יותר וטובים פחות כך לגבי כל מקצוע. יעילות הטיפול תלויה פעמים רבות באיכות הדיאגנוזה שנעשתה לפניו ובנסיונו של הרופא.דרוש שיתוף פעולה של המטופל והמטפל והתמדה בלקיחת התרופות ובמעקב . לרפואה ההןמיאופטית יש היכולת להתמודד עם אופי האלרגיות שאתה מדבר עליהן. כדאי לבחור הומיאופט מנוסה שתרגיש בנוח אתו.
-
-
צינון תמידי
אדיר 08/08/2010 | 11:27שלום, אני בן 31 ואני כל הזמן מצונן ומקורר וסובל מנזלת. בינתיים כל מה שעשיתי אם זה ויטמינים או כדורים לחיזוק המערכת החיסונית לא ממש עזרו. אשמח לקבל עצות בנושא. תודה רבהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה נזלת כרונית
דר' ND. אסתר יוגב 08/08/2010 | 11:59שלום אדיר נכון שמה שאתה מתאר,אפשר לפרש ככשל של המערכת החיסונית.אך כיון שהפגיעה היא ספציפית בריריות של מערכת הנשימה העליונה אפשר וצריך לטפל בזה באופן ממוקד. יש לבדוק האם רק ריריות האף נמצאות בתגובת יתר או האם זה "זולג" גם למקומות אחרים. הטיפול ההומיאופטי מאד יעיל במקרים כאלה כל טוב
-
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים