פורום הומאופתיה - עמוד 33
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
-
תשובת מומחה בלוטת התריס
דר' ND. אסתר יוגב 06/08/2010 | 22:16שלום יעל צריך לבדוק האם הבלוטה בתת-פעילות או ביתר-פעילות ומדוע. בטיפול ההומיאופטי אנו מיחסים חשיבות רבה לסיבה שבגללה קיימת ההפרעה ולמעשה זה מה שנחפש על מנת לרפא ולא רק לאזן בעזרת מתן תרופות לאורך זמן -
תשובת מומחה בלוטות התריס
דר' ND. אסתר יוגב 06/08/2010 | 22:12
-
-
הומאופתיה לכאבי ראש ומגרנות
AA 05/08/2010 | 12:29יש לי מיגרנה שלא עוזבת אותי כבר כמה שנים. אני בחורה בת 35 שבד"כ לא סובלת מכאבים כרוניים חוץ מהכאב ראש הזה. אני לוקחת כדורים נגד כאבי ראש (אקמול, אספרין וכו'), את האמת הכאב ראש הזה עשה לי כאב ראש כבר. שמעתי שאפשר לגשת לטיפול הומיאופתי, אשמח אם תעזרו לי איפה לעשות את הטיפול ואיזה טיפול לעשותפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כאבי ראש \מיגרנות
דר' ND. אסתר יוגב 05/08/2010 | 13:47שלום רב כאבי ראש ומיגרנות אינם אותו הדבר. לכל תופעה יש מאפיינים משלה מאד לא מומלץ להשתמש באספירין בגילך כיון שיש לו תופעות לואי לגמרי לא פשוטות. הומיאופט מנוסה יוכל לקבוע את סוג כאב הראש ממנו את סובלת ומה גורם לזה לקרות. כל טוב
-
-
קשקשים שלא נעלמים
יאיר 05/08/2010 | 11:05שלום, אני בן 18, ויש לי קשקשים בקרקפת ובאיזור הגבה הימנית, הם באים כמו באיזורים מסויימים. ניסיתי שלל שמפואים (ניזורל ביניהם, HEAD AND SHOULDERS) ומשחות, והמשחה היחידה שעוזרת בהעלמת הגירוד היא אלוקום, אבל אני לא מעוניין להשתמש בה בגלל שהיא הורמונלית. ארצה לציין כי היו לי מעין קשקשים על איבר המין, בבית השחי ובתוך הטבור עד גיל 13 לערך, אבל אחרי שימוש באלוקום הם נעלמו. מה אפשר לעשות? הקשקשים פשוט לא נעלמים!פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה קשקשת עור
דר' ND. אסתר יוגב 05/08/2010 | 13:42שלום יאיר מה שאתה מתאר היא קשקשת בעור.האם רופא עור אבחן את התופעה? לא הייתי ממליצה להשתמש בתכשירים הורמונאליים בגיל כה צעיר. האבחנה ההומיאופטית יכולה לקבוע מדוע נגרמת הבעיה העורית ולרפא בעזרת תכשירים טבעיים. ריפוי של מחלות עור לוקח זמן אבל בהחלט אפשרי כל טוב
-
-
כאב בטן מציק
איציק 04/08/2010 | 19:04מזה כחודש סובל מכאב בטן בעיקר בצידיי הבטן התחתונה, הכאב בא והולך לחילופין והוא מלווה אם הרגשה של חום בתוך האזור הכואב,רופא המישפחה נתן לי לעשות בדיקות דם שיצאו כולם תקינות, מה עוד יכול להיות ??פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה כאב בבטן תחתונה
דר' ND. אסתר יוגב 04/08/2010 | 23:52מה שאתה מתאר יכול להיות קשור למעיים, לכליות,לשלפוחית שתן, לערמונית ועוד. כדאי לבקש מרופא המשפחה בדיקת אולטרה סאונד של בטן תחתונה כשתהינה לך תוצאות, תוכל לבחור בטיפול רגיל בקופ"ח או טיפול הומיאופטי בעזרת חמרים טבעיים. כל טוב
-
-
בעיית גמגום
רואי 04/08/2010 | 13:51אני בן 18 ומגיל קטן יש לי בעיית גמגום בהיותי ילד הייתי מטופל אצל קלינאי תקשורתץ אך ללא הצלחה הגמגום מפריע לי במהלך חיי ולכן אני לפעמים נמנע מלדבר בבקשה האם יש טיפול כלשהו שיוכל לעזור בבקשה ,מחכה לתשובה .פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה גמגום
דר' ND. אסתר יוגב 04/08/2010 | 23:46שלום רואי לטיפול ההומיאופטי יש היכולת למצוא את הסיבה שגרמה לגמגום וגם תרופות טבעיות להתמודד עם התופעה. כדאי שתמצא הומיאופט שתוכל לתקשר עמו ושתרגיש נוח לעבוד אתו. כל טוב
-
-
הרגשה לא נעימה בבטן
tttt 02/08/2010 | 23:20אני מרגיש כאילו ישבבטן שלי בלון שעומד להתפוצץ אני רזה וגבוה ופתאום יצאה לי מן בטן קטנה שמעיקה ?יש טיפול הומופאטי?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה בטן נפוחה
דר' ND. אסתר יוגב 03/08/2010 | 20:50לפני כל טיפול יש לברר את הסיבה לתחושת הנפיחות בבטן. הברור ההומיאופטי יוכל להגיע לסיבה שבגללה הופיעו הסימנים והתחושות עליהם אתה מדבר ולרפא את זה. יש בהחלט תרופות הומיאופטיות היודעות לרפא מצבים כאלה, המטפל יהיה צריך לברר מהי התרופה המתאימה לך ביותר כל טוב
-
-
דלקות שתן חוזרות
סיוון 27/07/2010 | 11:54היי אני שבוע 29 ותמיד סבלתי מדלקות בשתן גם מלפני ההריון לא תמיד עם סימפטומים אבל תמיד כשאני עושה בדיקת שתן נמצא כי יש לי דלקת. אני באמת עשיתי הכל ורוצה לדעת יותר על ההומאופתיה בהריון ואם זה יעזור לי בכלל בזמן כזה קצר עד הלידה.. המון תודהפתח בחלון חדש-
הי
אי 03/08/2010 | 14:07לי מאוד עזר כדורים של חמוציות + ויטמין C של חברת סולגאר או אחר גם טוב -
דלקת בדרכי השתן בזמן הריון
ד"ר יוגב אסתר 27/07/2010 | 22:12שלום סיון יש עדין זמן מספיק עד הלידה כדי לרפא את הדלקת. הבדיקה ההומיאופטית תוכל לקבוע מדוע יש דלקות חוזרות בדרכי השתן ולרפא בעזרת תרופות מאד עדינות שלא תפגענה בעובר. רצוי לא לחכות ולמצוא הומיאופט טוב ככל המוקדם כדי למנוע סיבוכים וקשייים. כל טוב
-
-
ריח חזק של זיעה
ג 01/08/2010 | 18:29יש בעיה של ריח חזק מאוד של זיעה בבית השחי כמה שעות אחרי המקלחת דיאדורנט לא עוזר החלפנו כל מיני דיאודורנטים ניסינו למרוח אבקת סודה לשתיה רופא עור המליץ על בטאקורטן שזמן קצר עזר, לאחר כשבועיים החלה פריחה על העור הרופא אמר שאינו יודע איך לעזור בעיה מאוד קשה אני פונה בשאלה אליך בדחיפות כי הבעיה מאוד לא נעימה בברכה ותודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ריח גוף
דר' ND. אסתר יוגב 02/08/2010 | 00:22לא צוין האם מדובר בגבר או באישה ,הגיל ובאיזה ריח גוף מדובר. בזמן הברור ההומיאופטי, לפני טיפול צריך יהיה לברר את כל הפרטים כולל ההיסטוריה הרפואית של המטופל או המטופלת ולהבין מהם הגורמים לתופעה. רק לאחר ברור מקיף ינתן טיפול.איננו נותנים תרופות לפני שנדע מהו מחולל התסמונת. קיימות אפשרויות שונות וסיבות שונות לריח גוף שמשתנה באופן קיצוני ויש להומיאופטיה אפשות לרפא את התופעה. כאמור, התנאי להצלחת הטיפול הוא ברור מקיף ומדויק. כל טוב
-
-
שיעול בלתי פוסק
מותש משיעולים 27/07/2010 | 17:59שלום רב, לפני כ-10 ימים (לאחר התקררות) עברתי התקף אסתמה (הקשה מזה מספר שנים) שנגמר באינהלציה. במשך 8 ימים השתעלתי אין סוף, אך היה זה בעיקר לצורך הוצאת ליחה. אפשרות של דלקת ריאות נשללה לאחר צילום ריאות. מאחר ובמשך כל התקופה חום הגוף נע ונד בין 35.7 ל-38.3 הוחלט כי אקח אנטיביוטיקה (ככל הנראה זיהום כלשהו בדרכי הנשימה או ברונכיט). מזה יומיים אני משתעל אין סוף - שיעול יבש וטורדני - ללא ליחה. אני מרגיש גירוי ברור בעומק הגרון (כאילו בחיבור של הצוואר עם החזה). היום בבוקר התחלתי עם כדורי TELFAST בתקווה שאלו יעזרו לי עם השיעול. אני חושד כי למקום העבודה החדש (שם התחלתי לעבוד לפני כשבועיים וחצי) יש תפקיד משמעותי בגירוי לאור השימוש במזגן מרכזי ואין סוף שטיחים מקיר לקיר. עם הגעתי היום לעבודה, במשך כ-3 שעות לא השתעלתי כמעט ואז החל לו השיעול הטורדני שאינו פסק עד שעזבתי. כעת, אני עדין משתעל, אך פחות. במצב דומה אתמול - אינהלציה שיפרה את המצב. חשוב לציין כי בשבוע האחרון הייתי בשני טיפולי שיאצו-דיקור שעזרו לי מאד. מהי ההמלצה במקרה שכזה? אינני מעונין שהגוף יתרגל לאינהלציות ולהיות תלוי בכך. כאמור, השימוש האחרון לפני המחלה הנוכחית באינהלציה היה לפני מספר שנים. הנני בן 32, בריא בד"כ ומבצע פעילות ספורטיבית אינטנסיבית פעמיים בשבוע לערך. תודה!פתח בחלון חדש-
שיעול בלתי פוסק
ד"ר יוגב אסתר 27/07/2010 | 22:08בעזרת טיפול הומיאופטי ניתן לבדוק מדוע הגוף מגיב בצורה בזאת ולרפא את הגורם לסימפטומים שאתה מציג. גם השיעול שכנראה לא מושפע מתרופות אנטיביוטיות וגם הליחה. אין ספק שלא כדאי להשתמש באינהלציות של סטרואידים לאורך זמן, כיון שהן מתישות את המערכות החיסוניות של הגוף. אני בהחלט ממליצה על טיפול הומיאופטי שיכול לרפא את מה שגורם לשיעול.
-
-
בעיות אוזניים
דנה 21/07/2010 | 15:32שלום רב, יש לי המון המון בעיות באוזניים אני סובלת מדלקות אוזניים ונוזלים(גם כרגע) אמרו לי שניתן לפתור את זה באמצעות רפואה הומאופתית משהו כזה.. מה הפתרון? תודה רבה!פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אזניים
דר' ND. אסתר יוגב 22/07/2010 | 13:51נראה לי שאת מדברת על דלקות חוזרות והצטברות נוזלים באזניים יתכן שמדובר באלרגיה או בדלקת כרונית הטיפול ההומיאופטי יכול לעשות את הברור הזה, לבדוק מהן הסיבות לתופעה ולרפא אותה לצמיתות
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים