פורום ניתוחי מפרק הירך והברך - עמוד 101
-
תוצאת MRIדניאל 31/12/2014 | 17:59שלום אני חייל בן 20 שסבל מכאבים בעת ריצה לאחר ביצוע בדיקות קבלתי תוצאה שעלי לחכות זמן רב בכדי להבין את תוכנה. קרע מניסקלי אחורי. נזק תת כונדרלי בLFC .עיבוי קל של הACL. אשמח לקבל חוות דעת מה עלי לעשותהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר איתי הולצר 01/01/2015 | 05:56שלום. תוצאות ה MRI מעידות על מספר פגיעות: קרע במניסקוס (לא ציינת אם מדיאלי/פנימי או לטרלי/אחורי)- מבנים בצורת סהרון ובמרקם דמוי גומי, בעלי תפקיד חשוב בפיזור העומס בברך ובתנועתיות של המפרק. פגיעה סחוסית מקומית (לא מצויינת דרגת החומרה) בעצם הירך LFC-lateral femoral condyle - ראה תמונות באינטרנט. מראה לא תקין של הרצועה הצולבת הקדמית (ACL), אך ללא עדות לקרע. פגיעות אלה יכולות להיות תוצאה של חבלה ספציפית או עומס רב ו חבלות 'זעירות' (micro-trauma) במהלך השנים. פגיעה במניסקוס מצדיקה במקרים רבים ניתוח, פגיעה סחוסית - בהתאם למיקומה, גודלה ודרגת חומרתה. כדי לחוות דעה במקרה ספציפי צריך להכיר את ממצאי הבדיקה הגופנית ולעבור על בדיקת ה MRIעצמה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה
-
ניתוחים מתקדמיםורדה גל 25/12/2014 | 13:52אשמח לדעת מהם הניתוחים המתקדמים ביותר הקיימים היום למצב של סחוס שחוק לגמרי. האם האופציה היחידה היא החלפת כל מפרק הברך והשתלה של ברך "מלאכותית"?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
היי ורדה,
יואב 31/12/2014 | 15:46היי ורדה, יש צורך בנוסף לצילום רנטגן לעבור אבחון מלא של המצב התפקודי על מנת לקבוע האם יש צורך החלפת ברך. במצב שבו יש שילוב של שינויים ניווניים קשים וירידה משמעותית באיכות החיים ובנוסף הטיפולים השמרניים לא הצליחו אז כדאי בהחלט לשקול ניתוח להחלפת מפרק ברך ואף לתכנן בקפידה את השיקום שלאחריו. אני הייתי ממליץ לך בחום לבוא ולהבדק באחד המרכזים של אפוסתרפיה על מנת לבדוק האם עוד ניתן להקל לפני החלטה על החלפת ברך או לחילופין לעשות הכנה פיזית לקראת ניתוח שכזה. בברכת בריאות שלמה, יואב, פיזיותרפיסט מומחה, אפוסתרפיה - 09-9615111הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר איתי הולצר 26/12/2014 | 07:06שלום. אין בידנו עדיין טיפול לשחיקת סחוס מלאה ומפושטת פרט לניתוח החלפת ברך - במהלכו מוחלפים קצוות העצם והסחוס השחוק במשתלים מלאכותיים עשויים מתכת ופולימר דמוי פלסטיק. לסובלים מבעיות ברכיים מומלץ למצוא עבודה שאינה כרוכה בעליה וירידת מדרגות, עמידה ממושכת וכריעה על הברכיים.הוסף תגובה
-
ניתוחים מתקדמים
ליאור 25/12/2014 | 18:19רציתי לשאול אותך בקשר לברכיים איזה סוג עבודה מומלצת לבעיות אלו...?? ומה לגבי זריקות וכדורים כי לסבול בלתי אפשרי...? זה ליאור אם את זוכרת...הוסף תגובה
-
היי ורדה,
-
ניתוח שבר עם תזוזה בפלטהשרינה 30/12/2014 | 01:03שלום רב, אני כבר חודשיים וחצי לאחר ניתוח שבר בפלטה פיקה בברך.עדיין לא יכולה לכופף את הברך . עושה פיזיותרפיה ביתית האם יש טיפולים מומלצים אחרים כדי להביא לשיפור מהיר יותר? אני שייכת למועדון חמישים. תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר איתי הולצר 30/12/2014 | 23:41הידרותרפיה יכולה תמיד להוסיף אך אין לה תפקיד או צורך ייחודי במקרה של שיקום לאחר שבר פיקה. אפוסתרפיה בהחלט יכולה לעזור בנושא חיזוק וסינכרון עבודת השרירים.הוסף תגובה
-
תשובה
שינה11 30/12/2014 | 14:38תוה על תשובתך. רציתי לדעת האם טיפול בהידרותרפיה או האפוסתרפיה יוכלים לעזור במקר של ניתוח שב בפיקה עם חוטי תייל?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר איתי הולצר 30/12/2014 | 10:24שלום. שברים בפיקה לא מטופלים בד"כ באמצעות פלטה כי אם באמצעות ברגים, מסמרים, חוטי תייל. סוג הניתוח הינו אחד הגורמים המשמעותיים בהמלצות להמשך תהליך השיקום - הפעלה מלאה לעומת חלקית וכדומה. כדי לחוות דעה ולהמליץ על טיפול במקרה ספציפי צריך להכיר אותו לפרטיו ולא ניתך לעשות זאת בהתכתבות...הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה
-
תיקון ציר הרגלראובן 28/12/2014 | 14:50שלום לך ד"ר הולצר האם אתה מבצע ניתוח לתיקון ציר הרגל ? יש לי שחיקה שנים רבות בברך השמאלית ולאחרונה יש בעיות גם בברך ימין... האם תוכל לעזור לי או להפנות אותי אציין שיש לי רגלי o ??הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר איתי הולצר 29/12/2014 | 22:54שלום. זה אינו תחום ההתמחות שלי, אבל אני משתף פעולה על בסיס קבוע (גם בניתוחים) עם אורתופד בכיר ומנוסה מהמובילים בתחום זה בארץ. אני לא ממליץ שמית (לטוב או לרע) על קולגות במסגרת הפורום. אשמח, להיפגש במסגרת מרפאה - להבין את הבעיה, לבדוק ,להמליץ ולייעץ - בהתאם לפרטי המקרה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה
-
בורג שהשתחרר לאחר ניתוח שחזור רצועה צולבת בברךרן 17/09/2013 | 09:18שלום וחג שמח, לפני מספר שנים עברתי ניתוח לשחזור רצועה צולבת קדמית בברך. לאחר הניתוח והשיקום, חזרתי לפעילות ספורטיבית (חובבנית) מלאה ולמעט כאבים לא משמעותיים מדי פעם, ההחלמה הייתה מצוינת. לאחרונה איתרתי בליטה בצד הברך והתברר כי בורג השתחרר וכי יש להוציאו, ונאמר לי כי בינתיים אין כל מניעה להמשיך בפעילות גופנית כרגיל. הייתי שמח לדעת: 1. האם יש לכך השפעה על יציבות הברך? 2. במה כרוכה פרוצדורה של הוצאת הבורג? 3. מה השלכותיה וזמן השיקום ממנה? 4. האם השתחררות כזו של בורג הינה דבר שכיח? 5. האם השתחררות של בורג מספר שנים לאחר הניתוח אכן אינה משפיעה על קיום פעילויות ספורטיביות? בתודה מראש, רןהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר איתי הולצר 22/12/2014 | 21:23שוב שלום. תלוי כמה זמן אתה אחרי הניתוח. ימים עד שבועות- זמן סביר בו עלולים להיות עוד כאבים. חשובה המגמה - אם יש שיפור משבוע לשבוע אין סיבה לדאגה.הוסף תגובה
-
ניתוח להוצאת הבורג אחרי שחזור רצועה צולבת קדמית
אא 21/12/2014 | 00:52האם תחושת כאבים עזים בברך אחרי הוצאת הבורג זה דבר נורמלי?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
דר' איתי הולצר 19/09/2013 | 21:37כפי שציינתי בתשובה הקודמת - לא ניתן לחוות דעה ולהמליץ על המשך פעילות/טיפול במקרה ספציפי בהתכתבות... באופן עקרוני אם מדובר רק בגירוי עורי עקב התבלטות של קצה הבורג ואין פגיעה ביציבות הברך - ניתן להמשיך בפעילות.הוסף תגובה
-
פעילות גופנית לפני שיישלף הבורג שהשתחרר
רן 18/09/2013 | 09:11תודה על התשובה המפורטת. האם ככלל ישנה מניעה לעסוק בפעילות גופנית בשלב זה, דהיינו לפני שהבורג שהשתחרר יוצא בניתוח? בתודה, רןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
לאחר ניתוח שחזור ACL
דר' איתי הולצר 17/09/2013 | 22:31שלום. לא ניתן לחוות דעה לגבי מקרה ספציפי מבלי להכיר אותו לפרטיו. הקיבועים המוכנסים במהלך ניתוחי שחזור רצועה נועדו לגשר את משך הזמן שלוקח לרקמות הביולוגיות ליצור חיבור ביולוגי חזק דיו. ניתוח להוצאת בורג שהוכנס בניתוח קודם אמור להיות פשוט, אך לא נטול סיכונים והסתבכויות. במידה והוא מתנהל כמתוכנן לא אמורה להיות תקופת שיקום משמעותית - זמן החלמת הפצע - כ 10 ימים, ללא הגבלות משמעותיות במהלך ימים אלה. השתחררות ברגי קיבוע הינה סיבוך מוכר - לא שכיח אך בהחלט לא נדיר. באופן עקרוני לא אמורה להיות הגבלה בחזרה לפעילות מלאה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
-
ניתוח אורטוסקופיה בברך בפעם שנייהאבי 25/12/2014 | 14:27שלום ד"ר הולצר אברתי ניתוח אורטוסקופיה בברך ימין לפני כ 10 שנים, מאז שנת 2007 אני סובל שוב מכאבים באותה ברך, המצב מחמיר, בבדיקת mri שביצעתי בשנת 2012 נמצא עדות לקרע במיניסקוס המנדיאלי, כל הזמן יש החמרה ולאחרונה אף הגבלות ביישור ובכיפוף, הומלצתי לניתוח חוזר באותה ברך, שאלתי: האם אחרי ניתוח נוסף ההחלמה קשה יותר? האם קיימות סכנות ו/או סיבוכים לאחר ניתוח חוזר באותה ברך? האם כתוצאת ניתוח שני עלולה להישאר לי נכות מסויימת בתפקוד הרגל? (אני ניזון בשאלה זאת משמועות...) תודה אביהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר איתי הולצר 26/12/2014 | 07:03שלום. ניתוח ארתרוסקופי נוסף אינו כרוך בד"כ בסיכונים גבוהים יותר מניתוח ראשוני. כך גם לגבי השיקום. כל זאת בהנחה שאין פגיעות נוספות פרט לקרע חוזר במניסקוס.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה
-
השתלת "גומי" בברךורד גל 02/12/2014 | 13:54שלום יש לי שחיקת סחוס מלאה בשתי הברכיים מה שהופך אותי למועמדת להחלפת הברכיים. היום סיפרה לי חברה שבמקום החלפה ל"פרוטזה" היא עברה תהליך של ניקוי הברך והשתלה של גומי (כמה שהבנתי. מעין חלק שמחליף למעשה את הסחוס). היכן אוכל לקרא חומר על ניתוח כזה. האם הוא מומלץ יותר מאשר החלפת הברך? (אני בת 61 וסובלת מבעיות ברכיים למעלה מ 20 שנה. הבעיה היא תורשתית. אבי החליף בימי חייו פעמיים את שתי הברכים וביתי בת ה 29 כבר סובלת מבעיות של שחיקה). אני גם, לצערי, שמנה מדי. אמנם עושה מאמצים לרדת במשקל ומצליחה אבל מאוד מאוד לאט. (הורדתי כ 3 ק"ג בלמעלה מחודשיים. ונמצאת בטיפול אצל דיאטנית).הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
אפוסתרפיה
ורדה 25/12/2014 | 13:50תודה על ההמלצה על אפוספתרפיה. יש לי את הנעליים האלה יותר משש שנים. המצב לא השתפר אלא הדרדר. אולי היה מתדרדר יותר מהר ללא הנעלים ואולי לא. אף אחד הרי לא יכול לדעת. אני נעזרת בהם כשאני צריכה לעמוד הרבה על הרגליים. אבל אחר כך סובלת מכאבים ברגליים (שרירים שמתפקדים אחרת) למשך יום לפחות. בקיצור אליה וקוץ בה.הוסף תגובה
-
שלום ורד,
יואב 17/12/2014 | 13:13שלום ורד, נכון להיום מטופלים שסובלים מבעיה של שחיקה בסחוס המפרקי בברכיים ומצב מוגדר "חמור " יש להם רק אלטרנטיבה של החלפת מפרק ברך. אך יש משמעות להכין את הגוף גם לשלב השיקום והכנה גופנית ומנטלית לקראת הניתוח. מאוד עוזר לדעת את השלבים השונים של השיקום שלאחר הניתוח על מנת להקטין את חוסר הוודאות בתהליך השיקום. כמו כן במצבים שבהם איכות החיים ירדה באופן משמעותי ניתוח להחלפת ברך יכול לתת איכות חיים טובה מאוד לאחר כחצי שנה של תהליך שיקומי הדרגתי. ככלל כיוון שמדובר בשתי הברכיים ולא עושים את הניתוחים הללו יחד כדאי לדעת שבין הניתוחים עובר בדרך כלל פרק זמן של בין חצי שנה לשנה, כך שמדובר בתהליך שיכול לארוך קרוב לשנה וחצי בסה"כ לאחר החלפת שתי מפרקי הברכיים. אני ממליץ לך בחום גם לפנות לאפוסתרפיה לעזרה לקראת הכנה לניתוחים אלו ועזרה בין הניתוחים ולאחריהם על מנת לקבל מקסימום עזרה ותמיכה. בברכת בריאות שלמה, יואב, פיזיותרפיסט מומחה, אפוסתרפיה - 09-9615111הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר איתי הולצר 09/12/2014 | 23:00שלום. לצערנו, אין עדיין בעולם תכשיר/תרופה/תוסף/מכשיר המשקמים סחוס פגוע, לא כל שכן 'מצמחים' סחוס חדש.הוסף תגובה
-
יעוץ
ליאור 09/12/2014 | 20:54סבבה תודה בכול אופן...הוסף תגובה
-
יעוץ
ורד גל 09/12/2014 | 19:29אשמח ליעץ אבל לא חושבת שיש לי משהו נוסף לספר יותר ממה שכתבתי. לא רוצה לכתוב כאן את הטלפון שלי.הוסף תגובה
-
התמודדות עם כאבי ברכיים
ליאור 09/12/2014 | 19:13אפשר להתייעץ איתך בטלפון אולי? וסליחה אם זה מפריע...??הוסף תגובה
-
ארט3 פלקס
ורד גל 09/12/2014 | 14:34תודה ימית. בזמנו מישהו אמר לי על התוסף הזה אבל כנראה קיבלתי שם לא נכון ולא הצלחתי למצא עליו דבר באינטרנט. אשמח לשמוע חו"ד של ד"ר הולצר על התוסף. בפרסום שלהם הם כמובן מבטיחים הרים וגבעות. השאלה אם יש בזה גם חומרים משככי כאבים ואולי זה מה שעושה את ההקלה.הוסף תגובה
-
התמודדות עם כאבי ברכיים
ורד גל 09/12/2014 | 14:30שלום ליאור אני סובלת מהבעיה כבר עשרים שנה לפחות. בזמנו הייתי לוקחת כל מיני כדורים לטיפול בדלקת שנוצרת. אבל הפסקתי כי הם לא ממש טובים לקיבה וכו'. היום אני משתדלת לעשות התעמלות מתאימה כדי לא לדרדר את מצב השרירים (הסחוס כבר גמור לגמרי ואין מה לעשות) -פלדנקרייז בהנחיה אישית, שחיה, יוגה בקבוצה, ועוד. כשאני יודעת שאני צריכה ללכת הרבה או כשהכאבים מחריפים אני לוקחת אקמול אחד או שניים. אני עם נעלי אפוס כבר שש שנים לפחות זה לא סייע לשימור המצב שהיה קיים אז. אבל כשאני צריכה לעמוד הרבה על הרגליים אני נועלת אותם ובדרך כלל זה יותר קל. אבל שוב, לא ממש פותר את בעיית הכאבים. בדרך כלל פשוט סובלת בשקט (איזו גיבורה).הוסף תגובה
-
השתלת גומי בברך
ליאור 07/12/2014 | 17:35שאלה לי אלייך ורד גל אייך את מתמודדת עם הכאבים אני גם סובל מזה בערך...???הוסף תגובה
-
בזמן שאת מחכה לניתוח (או מתלבטת)
ימית 05/12/2014 | 15:41אבא שלי במצב דומה התחיל לקחת תוסף תזונה בשם ארט3 פלקס בהמלצת מטפל אלטרנטיבי. זה אמור להקל על הכאבים וגם לעצור את ההדרדרות של המצב. אצלו זה מאוד עזר והוא בינתיים דוחה את הניתוח כבר כמה זמן. כדאי לברר אם זה יכול להתאים גם לך.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר איתי הולצר 02/12/2014 | 23:53שלום. אין ניתוח במתכונת שחברתך תארה לך. אין מענה ניתוחי לשחיקה מתקדמת ומפושטת של סחוס פרט להחלפת ברך. קרוב לוודאי ומדובר בערבוב מושגים והסברים שנתנו לחברתך לגבי אפשרויות ניתוחיות שונות ודרגות פגיעה שונות של המפרק. אני ממליץ לפנות בעצמך למומחה/ית בתחום הברך / החלפת מפרקים ולקבל הסבר מלא על מצבך ואפשרויות הטיפול.הוסף תגובה
-
אפוסתרפיה
-
קרע במיניסקוס מדיאלי - ברך שמאליובל 24/12/2014 | 15:26שלום רב, אבקש את עזרתכם. בן 27, רץ כבר כ-4 שנים בצורה די קבועה, משהו כמו 3 פעמים בממוצע בשבוע, כשעה בכל פעם. ביולי השנה החלו כאבים בברך, שהלכו והחמירו. הפסקתי לרוץ והלכתי לראות לאורטופד. התסמינים כללו כאב לאחר פעילות שאינה קלה (למשל אחרי כמה דק' ריצה). אין מוגבלות בתנועה, "נעילה" של הברך או קליקים וכו'. אורטופד ראשון העיף מבט בברך, קבע שמדובר בדלקת ברצועה, והפנה לפיזיותרפיה. לא אהבתי את הגישה והלכתי לאורתופד נוסף של קופ"ח - שכלל לא הסתכל בברך וקבע על סמך הסיפור שמדובר ב"ברך רצים". גם הוא הפנה לפיזיותרפיה והנחה לבצע פעילות שלא כואבת. הפיזיותרפיסטית הנחתה לא לרוץ כלל חודש אלא רק לחזק את הברך, ולאחר החודש לחזור לריצה בהדרגה ועם חבישה. ביצעתי ולאחר כחודשיים (חודש רק חיזוק ואח"כ חיזוק+חזרה הדרגתית לריצה) לא חלה הטבה במצב. בשלב זה הלכתי לרופא נוסף, מומחה לברכיים (ד"ר קירשינסקי אם מישהו מכיר), שבדק בצורה יסודית יותר והפנה ל-MRI, מתוך חשש שמדובר בנזק למיניסקוס. הוא הנחה להפסיק כל פעילות - ריצה וגם פיזיותרפיה. לדבריו הטיפול במצב זה הוא ניתוחי בלבד. בתוצאות ה-MRI נכתב: "נראה קרע במיניסקוס המדיאלי. הקרע מערב את הקרן האחורית וגוף המיניסקוס, הוא אופקי ומגיע למשטח התחתון ולשולי המניסקוס. תהליך ציסטי מוארך נראה מקיף את הקרן האחורית של גוף המיניסקוס - ציסטה מניסקלית. " שאר הפרמטרים תקינים (מיניסקוס לטרלי, רצועות, סחוסי פיקה וטרוכלאה, גידי מנגנון יישור, ללא נוזל מוגבר, אות מוח עצם תקין). האם באמת הטיפול היחיד הוא רק ניתוח? תודה רבההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר איתי הולצר 24/12/2014 | 23:59שלום. קרע במניסקוס אינו מחלים בד"כ מעצמו. לעיתים ניתן לחזור לתפקוד כמעט מלא גם ללא ניתוח תחת טיפול פיזיותרפי - בד"כ כאשר מדובר בקרע קטן או במיקום פחות משמעותי בתנועתיות הברך. על פי הנתונים שאתה מוסר קרוב לודאי והטיפול המומלץ הינו אכן ניתוחי - גיל צעיר, פעיל גופנית וללא שיפור לאחר חודשיים טיפול שמרני.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה
-
תפירה של הלטרל מיניסקוסלינור 23/12/2014 | 14:51כשנה לאחר הניתוח סובלת מכאבים בפנים הברך שמקרינים לקשת בכף הרגל. קורה ביום יום ולאחר עמידה ממושכת או מאמץ פיזי הכאב מתגבר. כאשר אני מעסה את האזור כדי להקל על הכאב יש ניעה של הסחוס (מין חיכוך או קליקים בברך) בכיפוף קל כ100 מעלות. מה מתרחש שם לדעתך? איך ניתן להקל על הכאב?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר איתי הולצר 24/12/2014 | 23:54שלום. יש סיבות שונות שיכולות להסביר את הכאבים שלך כמו: פגיעה חוזרת במניסקוס הלטרלי, פגיעה חדשה במניסקוס המדיאלי, פגיעה סחוסית, פגיעה רצועתית ועוד. ייתכן אף שמדובר בכאב מוקרן מהגב או מהירך. אני ממליץ להשלים תהליך מסודר של בדיקה גופנית ובדיקות הדמיה לפי הצורך.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה
-
האם כדאי ניתוח? פענוח mriבתאל 22/12/2014 | 21:50מזה 9 חודשים סובלת מכאבי ברכיים שבעיקר במאמץ, עסקתי בעבר בספורט,בעיקר ריצות וקפיצות חבל אך לאחר הפציעה הפסקתי לחלוטין כל פעילות מאומצת. ישנה פגיעה באיכות חיים עקב כאבי ברכיים בעת מאמץ קטן (הליכה של מעל 500 מטר) "הודגמו אותות תקינים ממח העצם, ללא עדות לשברים בצקות או אוסטיאונקרוזיס . הרצועות הצולבות והרצועות הקולטרליות הודגמו תקינות . מודגם אות חריג הוריזונטלי בקרן האחורית של המניסקוס המדיאלי שאינו מערב את המשטח הפרקי . המניסקוס הלטרלי מודגם תקין . המנגנון המיישר מודגם תקין . סחוס הפיקה שמור . הודגם נוזל תוך פירקי בכמות מינימלית , ללא עדות ליצירת ציסטה פופליטיאלית . לסיכום: ללא ממצא חריג משמעותי . "הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תשובה
ד"ר איתי הולצר 24/12/2014 | 23:51שלום. הממצא בקרן האחורית של המניסקוס המדיאלי יכול להעיד על קרע, אבל סיכום הפיענוח הינו "ללא ממצא חריג". צריך להכיר את הממצאים בבדיקה הגופנית ולעבור על בדיקת ה MRI עצמה כדי להשלים את התמונה ולהעריך האם ניתוח (ואיזה סוג ניתוח) יכול לעזור במקרה זההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
- קרע במיניסקוס (קרע סהרון)
- רבדומיוליזיס
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- הרפיית שרירים הדרגתית
- יישור שיניים שקוף
-
בדיקות קשורות
- בדיקת MRI
- אנדוסקופיה
-
מונחים קשורים
- אוסטאוסרקומה
- הידרותרפיה
פורומים נוספים בתחום
פורוםניתוחי מפרק הירך והברך
בפורום ניתוחי מפרק הירך והברך ניתן להתייעץ עם ד"ר תומר כהן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי מפרק הירך והברךפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם גב' דנה רובין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםכאבים בכתף ובמרפק
בפורום כאבים בכתף ובמרפק ניתן להתייעץ עם ד"ר ירון סלע, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כאבים בכתף ובמרפקפורוםאורטופדיה כף רגל וקרסול
בפורום אורטופדיה כף רגל וקרסול ניתן להתייעץ עם ד"ר אייל הלר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום אורטופדיה כף רגל וקרסולפורוםטיפול בגלי הלם
בפורום טיפול בגלי הלם ניתן ניתן להתייעץ עם ד"ר דן צין, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בגלי הלם