פורום ניתוחי אף - עמוד 4
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
ספריי לאף אבאמיס
דני 23/02/2024 | 16:13שלום רב רציתי לדעת האם ספריי לאף אבאמיס יכול לגרום לבעיות שינה כגון עוררות יתר בגלל הסטרואידים שיש בו? תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אבאמיס
ד"ר יצחק דנו - דנו אסתטיקס 27/02/2024 | 18:14תרסיס אבאמיס שייך לקבוצת סטרואידים לאף החדשה, מולקולות התרופה מאד גדולות וברובן אינן חודרות אל תוך הרקמה. אי לכך תופעות לוואי הקשורות לאבאמיס הינן יחסית נדירות.
-
-
ניתוח אף פלסטי
רונה 22/02/2024 | 09:23שלום ד"ר, מאיזה גיל אפשר לבצע ניתוח אף פלסטי? תודה על תשובתךפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה מאיזה גיל אפשר לבצע ניתוח פלסטי
ד"ר יצחק דנו - דנו אסתטיקס 22/02/2024 | 18:45ניתן לבצע ניתוח אף פלסטי בגיל 16. אך במקרים בהם התפתחות הפנים מתעכבת ומראה הפנים דומה למראה של ילד, יש לחכות עד התפתחות הפנים למראה בוגר יותר.
-
-
ניתוח אף רפואי
שירה 20/02/2024 | 09:50איך ניתן להתכונן לניתוח אף ולבצע תהליך החלמה מוצלח ?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה החלמה לאחר ניתוח אף
ד"ר יצחק דנו - דנו אסתטיקס 20/02/2024 | 19:38אין דרך להתכונן טוב יותר לניתוח, יש להגיע עם מצב רוח טוב לאחר בירור רפואי מלא ולאחר הניתוח אני ממליץ מנוחה מפעילות לפחות חודש ימים.
-
-
גבנון אחרי ניתוח
גבנון באף 20/02/2024 | 00:05עברתי לפני חודש ניתוח אף, בהתחלה שהורידו את הפלסטרים והגבס הפרופיל היה מהמם, לאחר שבועיים נהייתה בליטה קטנה על גשר האף לא משהו בולט במיוחד אבל עדיין זה מפריע לי ,השאלה שלי אם אתה חושב שזה יעבור או שזה ישאר? אשמח שתענהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה בליטה על האף לאחר ניתוח
ד"ר יצחק דנו - דנו אסתטיקס 20/02/2024 | 19:37ברוב המקרים מדובר בנפיחות שחולפת, לעיתים מדובר בשארית של סחוס/עצם שהרופא לא הוריד. בכל מקרה ממליץ להמתין לפחות חצי שנה לפני ההחלטה.
-
-
בחיות עצם אחרי ניתוח אף
קרן 17/10/2017 | 16:25שלום רב! לפני כשבועיים עברתי ניתוח קוסמטי באף שכלל הורדת גבנון והקטנת הפונפון. לאחר כשבוע בוצע הורדת הגבס ע"י המנתח והונח לי על האף שני פלסטרים שנפלו לאחר כיום. האף היה נפוח אך היה ניתן להבחין לאחר הורדת הפלסטרים כי ישנה בליטה של מאין עצם(בליטה באורך של חצי סנטימטר) מימין לאמצע האף למעלה באזור הגבנון שהיה. מדי יום הנפיחות ירדה אך העצם נותרה בולטת יותר. לאחר שיחות חוזרות ונשנות עם מרפאת הרופא בטענה שמדובר בנפיחות.שלחתי סרטון וזומנתי לבדיקה אצל הרופא. הבדיקה בוצעה שבועיים לאחר ביצוע הניתוח. בתחילה הרופא טען שזאת נפיחות. ולטענתו שהוא לוחץ נוצר שקע הראתי לו שלא נוצר שקע אלא שקע מסביב לבליטה. לאחר מכן הוא טען שכנראה מדבור באבק עצמות כתוצאה מהשיוף שלמרות שדואגים ושוטפים לא תמיד הכל יוצא. מה שיצר מאין התאחדות של האבק כגוף זר בגוף ויוצר את הבליטה. לטענתו עם הזמן זה ייספג ואין לי מה להילחץ.והניח לי שוב פלסטר באיזור. השאלות שלי האם באמת קיים דבר כזה אבק עצמות שיוצר בליטה כזאת? והאם באמת זה ייספג בגוף? כמה זמן לוקח בערך לדבר כזה להיספג? אני מתחתנת בפברואר והניתוח בוצע במיוחד בשביל זה האם יש פתרון לבליטה במידה ואינה חולפת טרם שמלאו חצי שנה-שנה לניתוח? אודה על המענה.פתח בחלון חדש-
עצם באף
בר 19/02/2024 | 23:58היי אני מקווה שתעני למרות הדילאיי עברתי גם ניתוח אף ויש לי את אותה בעיה זה הסתדר לך? -
גבעה באף
אף 21/03/2022 | 08:32זה הסתדר לך?? -
תשובת מומחה אדמומיות
ד"ר יעקב בר 04/11/2017 | 18:44אדמומיות זמן כה קצר לאחר הניתוח היא תופעה צפויה ותחלוף לאחר מס שבועות -
גבנון
קרן 04/11/2017 | 13:20תודה רבה על המענה! שאלה נוספת: האזור המדובר כל הזמן אדום... האדמומיות אינה חולפת. מה הסיבה לזה? -
גבנון
קרן 04/11/2017 | 13:19תודה רבה על המענה! שאלה נוספת: האזור המדובר כל הזמן אדום... האדמומיות אינה חולפת. מה הסיבה לזה? -
תשובת מומחה אבק עצמות ובליטה
ד"ר יעקב בר 24/10/2017 | 10:53שבבי עצם עלולים להשאר באזור הניתוח, אך אינם יוצרים בליטות בד״כ. סביר שמדובר בעודף גבנון גרמי, וזאת ניתן להסיר רק בניתוח. יש לבדוק אותך ספציפית כדי לשבוע אם ניתן לעשות את מוקדם, כחצי שנה לאחר הניתוח.
-
-
כמה זמן מומלץ לחכות בין ניתוחים
ערן 17/01/2024 | 12:01היי ד״ר, עשיתי ניתוח לפני שבועיים ניתוח עם הרדמה מלאה(ניתוח הקטנת כונכיות). עוד שלושה שבועות אמור להיות לי עוד ניתוח של הקדמה מלאה(גידול שפירי בצוואר) הגידול לא ברמה מסוכנת או משהו ואני יכולה לדחות אוצו. רציתי לדעת מה אתה חושב האם שווה לדחות או שזה בסדר לעשות שני ניתוחים בהרדמה מלאה בהפרש של חודש? אני בת 32 ובמצב בריאותי טובפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה שני ניתוחים בהרדמה מלאה בהפרש חודש
ד"ר יצחק דנו - דנו אסתטיקס 22/01/2024 | 19:03שלום, זו שאלה שהרופא שלך צריך להפנות למרדים שיהיה בניתוח.
-
-
ניתוח אף אסתטי בגישה הפתוחה / סגורה?
יערה 17/01/2024 | 10:29היי רציתי לדעת איזה שיטה יותר מומלצת ועם פחות סיכונים אני מאוד חוששת אשמח לעזרהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ניתוח אף בשיטה הסגורה או פתוחה
ד"ר יצחק דנו - דנו אסתטיקס 22/01/2024 | 19:01עד לפני 10 שנים עשיתי ניתוחי אף רק בגישה הסגורה. מאז, אני עושה ניתוחים בגישה הפתוחה. התוצאות מדויקות יותר ויש לי פחות ניתוחים מתקנים, לכן אני ממליץ על שיטה פתחה.
-
-
נקב במחיצת האף
נטעלי 09/11/2023 | 18:06הי דר דנו.. יש לי נקב די גדול במחיצת האף אשר מצריך השתלת סחוס לצורך סגירתו. האם אתה מבצע ניתוחים אלה? בנוסף לזה, עברתי לפני כעשרים שנים ניתוח אף אסטתי ואני רוצה לבצע תיקון .. האם ניתן לבצע באותו ניתוח (גם רפואי וגם אסתטי) והאם אתה מבצע ניתוחים כאלה? אם כן, אשמח לקבוע פגישת ייעוץ..פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה חור במחיצה וניתוח מתקן
ד"ר יצחק דנו - דנו אסתטיקס 22/01/2024 | 18:59לגבי גודל החור אצטרך לראות בבדיקה, כי מעל גודל מסוים לא ניתן לסגור. לגבי הניתוח הפלסטי תצטרך להגיע להיבדק ותקבל את כל התשובות. -
תשובת מומחה חור במחיצה לאחר ניתוח אף
ד"ר יצחק דנו - דנו אסתטיקס 09/01/2024 | 20:34אנא פני לדנואסתטיקס ליעוץ ,אכן אני מתקן חור במחיצה .
-
-
רירית האף לאחר נתוח מחיצה וקונכיות
אור 12/10/2023 | 15:50לפני 3 חודשים נותחתי כאמור,באזור נתוח המחיצה ברירית עדיין אין לי תחושה והדבר מאד מפריע כי פוגע בתחושת מעבר האוויר בנחיר,רציתי לדעת האם יש עדיין סיכוי שרירית האף תישתקם והאם עדיין אמורים להיות גלדים שעתידים להתפנות מהאף בהמשך.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה רירית האף לאחר ניתוח אף
ד"ר יצחק דנו - דנו אסתטיקס 09/01/2024 | 20:32רירית האף מבריאה בדכ ללא בעיות לאחר הניתוח ,במידה והדבר מטריד אותך פני לרופא המנתח שיסתכל פנימה לאף או לרופא אף אוזן גרון -
תשובת מומחה רירית האף לאחר הניתוח
ד"ר יצחק דנו - דנו אסתטיקס 17/10/2023 | 18:26שלום אור, בדרך כלל זמן ריפוי הרירית עד כדי העלמות הגלדים היא 12 שבועות, במידה ויש גלדים בשלב זה אתה יכול לפנות לרופא המנתח ולבקש ממנו לנקות חלק מהגלדים. הרירית אחרי ניתוח מחיצה משתקמת לחלוטין בסביבות 3.5 חודשים. אני ממליץ שתפנה לרופא שלך לבדיקה.
-
-
משקפיים אחרי ניתוח אף
רוית 30/10/2023 | 09:34שלום ד"ר, יש לי משקפיים , האם מותר לשים על האף לאחר הניתוח? תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה משקפים וניתוח אף
ד"ר יצחק דנו - דנו אסתטיקס 09/01/2024 | 20:31עלייך לפנות לרופא שיסביר לך איך אפשר לחבוש משקפים ,בדכ יש צורך במגן שישב על האף ועליו המשקפיים ,חבישת משקפיים מוקדם מדי יכולה לגרום לשינוי בצורת האף
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים