פורום ניתוחי אף - עמוד 5
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
ראקוטן לאחר ניתוח אף
אנונימי 23/10/2023 | 18:15שלום ד״ר, אני כמעט שלושה חודשיים לאחר ניתוח אף. מספר ימים לאחר הורדת הגבס התחילה לי התפרצות של פצעים בפנים. איני יודעת אם יש קשר לניתוח או לא אבל רופאת העור שלי המליצה על כדורי ראקוטן לטיפול באקנה. שאלתי היא האם יש בעיה כלשהי או סיכון מסויים בלקיחת הכדורים בשלב זה? איני יודעת בדיוק כיצד פועלת התרופה אבל למיטב הבנתי היא חזקה ובעלת תופאות לוואי משמעיתיות וברצוני לוודא שלא תהיה השפעה כלשהי על תוצאת הניתוח ומראה האף. תודה מראש🙏🏻פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה רואקוטן לאחר ניתוח אף
ד"ר יצחק דנו - דנו אסתטיקס 09/01/2024 | 20:28רואקוטן לאחר ניתוח אף מאיט את את הריפוי ,פצעונים לאחר הורדת גבס קיימים בעור שמנוני ,בדכ מדובר מבלוטות חלב שניתן לפתוח עם מחט ע,י הרופא המנתח.אני ממליץ בחצי שנה הראשונה לטפל בפצעים בפנים ע"י משחה וטיפול מקומי ורק אכ ברואקוטן
-
-
-
אימון לאחר ניתוח אף
גיל 10/10/2023 | 10:34תוכלו להסביר מתי אפשר להתחיל להתאמן אחרי ניתוח? אני מנוי בחדר כושר. תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אימון לאחר ניתוח
ד"ר יצחק דנו - דנו אסתטיקס 10/10/2023 | 11:57הזמן בו ניתן להתחיל להתאמן תלוי במה נעשה בניתוח. למטופלים שלי אני ממליץ להמנע מפעילות גופנית 4-6 שבועות לאחר הניתוח.
-
-
גוש קטן בצד האף קרוב לעין
איה 06/10/2023 | 07:52עברתי ניתוח לפני שבועיים . ויצא לי נפח קטן כזה מתחת לעור בצץ האף בין העין לאף האם זה תגובה לניתוח?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה גוש בצד האף
ד"ר יצחק דנו - דנו אסתטיקס 10/10/2023 | 11:55לאחר ניתוח אף פלסטי רוב הסיבות לנפיחויות סביב האף הינן בצקות ושטפי דם. ישנם מצבים בהם המנתח לא שבר את העצם בצורה טובה ונשאר זיז של עצם גם במקרה זה מומלץ להמתין מספר חודשים לעיתים יש ספיגה של שארית העצם שנשארה אך במקרים שהדבר לא קורה יש לבצע תיקון לניתוח.
-
-
טמפונים באף אחרי ניתוח פלסטי
ניר 04/10/2023 | 11:54שלום, האם חייבים לשים טמפונים באף אחרי ניתוח אף פלסטי? תודה על תשובתךפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טמפונים לאחר ניתוח פלסטי
ד"ר יצחק דנו - דנו אסתטיקס 10/10/2023 | 11:48כאשר מבוצע ניתוח פלסטי בלבד ולא נלקחים סחוסים ממחיצת האף ניתן במקרים מסויימים להמנע מהכנסת טמפונים לאף בסוף הניתוח. במקרים בהם יש צורך בהוצאת סחוסים מהמחיצה או תיקון של מבנה אף מאוד עקום רוב הרופאים ישימו טמפונים לזמן קצר. אני שם טמפונים ליום אחד בלבד.
-
-
גבס על האף
עמית 18/09/2023 | 08:17שלום, תוכלו להסביר כמה זמן נמצאים עם גבס על האף? תודה רבהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה גבס על האף
ד"ר יצחק דנו - דנו אסתטיקס 18/09/2023 | 22:29שלום עמית, גבס על האף בדרך כלל שמים שבוע ימים מיום הניתוח.
-
-
עגיל באף לאחר ניתוח
שירה 12/09/2023 | 17:08אני לאחר 3 חודשים מהניתוח מצבי טוב, השאלה עם ומתי אוכל לעשות נזם באף? ועם זה מסכן את תוצאות הניתוחפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה עגיל לאחר ניתוח אף
ד"ר יצחק דנו - דנו אסתטיקס 12/09/2023 | 21:32הבראה לאחר ניתוח אף לוקחת שנה, אי לכך כל הכנסת עגיל לאף לפני זמן זה מסכנת אותו בזיהום. ממליץ לבצע החדרת עגיל לאף רק אחרי שנה מהניתוח.
-
-
צלקת בניתוח אף פתוח
ליהי 12/09/2023 | 09:50היי, האם רואים את הצלקת בניתוח אף פתוח? תודה רבהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה צלקת בניתוח אף פתוח
ד"ר יצחק דנו - דנו אסתטיקס 12/09/2023 | 21:30שלום ליהי, ברוב המקרים הצלקת אינה נראת כלל, במקרים מועטים תהיה עדינה אך לעולם לא גסה.
-
-
נשיפה מהאף חמישה שבועות לאחר הניתוח
שיר ברנשטיין 11/09/2023 | 18:59שלום רב, אני כחמישה שבועות וקצת לאחר ניתוח אף ומאחר והאף סתום בהמון נזלת וגלדי דם ניסיתי לנשוף אוויר החוצה כדי לנסות לשחרר את האף "ולקדם החוצה את הלכלוך. כאשר נשפתי שמתי לב במין התנפחות קטנה של העור בצידי האף כמו בלון שירדה ברגע שהפסקתי לנשוף. נלחצתי מאוד ואני תוהה לעצמי האם עשיתי משהו לא בסדר. הרופא הנחה שלא לקנח את האף כחודש לאחר הניתוח. שאלתי היא האם פעולת הנשיפה שביצעתי (שאולי מזכירה את פעולת קינוח האף) גרמה לנזק? מה הסיכונים במצב כזה ד"ר והאם יש דרך לאבחן זאת בבית עד שאוכל להגיע לביקורת במרפאה שלי-כלומר האם אני אמורה לשים לב לנראות מסויימת באף? הרופא שלי לא בארץ ולכן איני יכולה להתייעץ איתו. אשמח לתשובתך המקצועית. תודה מראשפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה קינוח אף לאחר ניתוח
ד"ר יצחק דנו - דנו אסתטיקס 11/09/2023 | 21:45לא מומלץ לקנח את האף לאחר ניתוח למספר שבועות ,הרופא המנתח אמור לומר לך כמה זמן ,לאור מה שעשה בניתוח .התנפחות האף מקינוח חד פעמי לא אמורה לגרום לנזק ,עם הזמן העור יצמד טוב יותר למבנים תחתיו ואז תוכלי לקנח .קינוח חוזר לא בזמן יכול לגרום להפרשה מהאף לחדור לאיזור התת עורי ולגרום לזיהום
-
-
הרכבת משקפיים לאחר ניתוח אף
רוני שיטרית 08/09/2023 | 16:38כמה זמן לאחר ניתוח אף ניתן להרכיב משקפייםפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה משקפים לאחר ניתוח אף
ד"ר יצחק דנו - דנו אסתטיקס 11/09/2023 | 21:38ההמלצה היא לא להרכיב משקפים לפחות 6 שבועות ,עדיף להשתמש בעדשות מגע או לשים ריפוד מתחת למשקפיים -שאלו את הרופא שלכם .
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתייעץ עם ד"ר נסיה לנג פרנקו, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים