פורום ניתוחי אף - עמוד 6
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
-
חודשיים אחרי ניתוח אף - צלקת פנימית שמושכת את האף הצידה
דניאל 05/09/2023 | 10:11שלום וברכה אני חודשיים אחרי ניתוח אף, נחיר אחד עולה למעלה ונראה כאילו הוא מושך את כל האף לאותו צד שהוא עולה, אני רוצה לציין שראיתי את זה כבר מיד לאחר הורדת הגבס ועדיין לא ראיתי שינוי משמעותי, ביקרתי אצל הרופא המנתח פעמיים והוא אמר לי שיש בתוך האף צלקת פנימית בצד הזה שמושכת את כל האף כלפי מעלה וכדאי להמתין עוד חודש כי אולי היא תתחיל לרדת, ואם לא הוא יזריק לי איזה זריקה לאף כל חודש במשך חצי שנה ואולי זה יגרום לה לרדת. האם זה הגיוני ההסברים שהוא נותן לי? יש לי תקווה? או שאני הולכת לכיוון של ניתוח חוזר ?:(פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אף עקום אחרי ניתוח
ד"ר יצחק דנו - דנו אסתטיקס 05/09/2023 | 20:47שלום דניאל: בדרך כלל אף עקום מייד אחרי הניתוח ישאר עקום. אך ישנם מקרים בהם הזרקת סטרואידים לאף יכולה לשפר את המראה. היות ואינני יודע את מהלך הניתוח כי הסיבות לאף עקום הינן מרובות, אינני יכול להביע דעה חד משמעית לגבי מצבך. ממליץ להמשיך עם הטיפול שהציע הרופא אם לאחר שלושה חודשים עדיין האף עקום רוב הסיכויים שישאר כך.
-
-
ניתוח אף סגור או פתוח
דודי 31/08/2023 | 17:35היי ד"ר, תוכל להסביר מה עדיף, ניתוח אף סגור או פתוח? תודהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ניתוח אף פתוח לעומת סגור
ד"ר יצחק דנו - דנו אסתטיקס 31/08/2023 | 20:46היי דודי, בניתוח אף סגור יש למנתח מספר כלים קטן יחסית לעומת ניתוח אף פתוח בו המנתח יכול לבצע טכניקות כירורגיות מגוונות יותר.
-
-
צחוק לאחר ניתוח אף
שירה כהן 24/08/2023 | 02:27שלום ד״ר לפני כמעט שלושה שבועות עברתי ניתוח אף. השתדלתי במהלך כל התקופה מאז הניתוח לא לצחוק/לחייך ובכלל לא לעשות תנועות חדות בפנים. לפני יומיים לא הצלחתי להתאפק.. צחקתי מספר פעמים וחשתי אי נעימות באזור התחתון של האף. שאלתי היא האם הדבר עלול לגרום לנזק?ף כלשהו? מה קורה לאף בעת צחוק? אשמח לדעת עד מתי עליי להמשיך ולהימנע מפעולות טבעיות כאלה אני כבר שלושה שבועות לאחר הניתוח וזה קשה מאוד.. תודה רבהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה צחוק לאחר ניתוח
ד"ר יצחק דנו - דנו אסתטיקס 24/08/2023 | 20:51שלום שירה, בניתוחי אף סגורים יש הרבה הוראות שחלקן אמיתות וחלקן אמונות. אני לא מגביל את המטופלים/ות לצחוק אחרי הניתוח.
-
-
סחוס שצמח
אשל 23/08/2023 | 16:03שלום עברתי ניתוח אף לפני 5 שנים בשיטה סגורה בשנתיים הראשונות האף נראה מדהים ולאחר שנתיים האף התחיל להתעוות ולהתעקם ככל הנראה מדובר בסחוס שגדל בקצה האף וגרם לחוסר סמטריה הנראת בפרונט ובזווית 45 מעלות האם ניתוח תיקון במקרה זה הינו מורכב? באיזו שיטה מומלץ לבצע את הניתוח?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ניתוח מתקן
ד"ר יצחק דנו - דנו אסתטיקס 24/08/2023 | 20:20שלום אשל, ניתוח מתקן נעשה בדרך כלל בגישה פתוחה דבר המאפשר גם לישר את האף וגם להוריד את הבליטה שהופיעה לך מהניתוח הראשון. ניתוח מתקן תמיד הינו מורכב יותר מניתוח ראשון מכיוון שהאנטומיה של האף אינה אנטומיה רגילה אלא מבנה שנוצר מהניתוח הראשון. במידה ותרצה לעשות ניתוח מתקן עליך לשאול את הרופא האם הוא מבצע ניתוחים מתקנים כי לא כל רופא העושה ניתוחי אף יודע לבצע ניתוחים מתקנים.
-
-
שבוע וחצי אחרי ניתוח אף - נחיריים לא שוות
דניאל 25/07/2023 | 09:34שלום, אני שבוע וחצי אחרי ניתוח אף, וכמעט שבוע אחרי הורדת הגבס אני רואה באופן בולט שהנחיריים שלי לא באותו גודל, מה גם שנחיר אחד עולה כלפי מעלה, אני רוצה לציין שבצד הזה של הנחיר נהיה לי גם שקע באף מה זה אומר? יש מצב שזה יסתדר? ואם לא מה עושים? ניתוח נוסף? אני בלחץ ממש, אשמח לתשובה בהקדם תודה רבה!!!!פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ישור אף עקום
ד"ר יצחק דנו - דנו אסתטיקס 21/08/2023 | 22:00היי אלי, בוודאי שאפשר ליישר אף עקום גם בחלקו הסחוסי ,אך לשם כך עליך לעבור ניתוח אף פלסטי בגישה פתוחה . -
ניתוח אף עקום
Eli 18/08/2023 | 11:32Hi האם ניתן ליישר אף עקום כאשר הסחום עקום כלומר לא העצם שקרובה למצח אלא החלק הקידמי שאחרי העצם התייעצתי עם מנתח פלסטי ואמר לי חד משמעית שאין אפשרות ליישר אף עקום אשמח לתשובה תודה -
תשובת מומחה נחיריים לא שווים מיד לאחר הניתוח
ד"ר יצחק דנו - דנו אסתטיקס 25/07/2023 | 20:57שלום דניאל. קיום נחיריים לא שווים מיד לאחר הורדת הגבס לא בהכרח מצביע על א סמטרייה משמעותית. יש להתייחס למצב הא סמטרייה לפני הניתוח. בדרך כלל אחרי מספר שבועות במידה והדבר לא מסתדר יש לשקול תיקון. נחיר הנמצא גבוה משמעותית מהנחיר השני ושקע עמוק באותו צד מצריך תיקון ניתוחי,אבל שינויים עדינים יכולים להסתדר תוך מספר שבועות. היי סבלנית ותתני לזמן לעשות את שלו.
-
-
ניתוח אף משולב
דנה 17/08/2023 | 10:35היי ,אני שוקלת לעשות ניתוח אף משולב אך אשמח לדעת האם אפשר לדעת איך האף יראה לאחר ניתוח זה ממש יעזור ליפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אף משולב
ד"ר יצחק דנו - דנו אסתטיקס 17/08/2023 | 22:22היי דנה, בפגישת היעוץ אני מבצע הדמיה ממוחשבת הקרובה מאוד לתוצאה הסופית. כמו כן תקבלי הסבר מפורט לגבי מראה האף.
-
-
לאחר ניתוח אף
שיר 06/08/2023 | 17:46שלום עברתי ניתוח אף לפני חודשיים מתי יהיה אפשר לעשות נזם באךפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה נזם באף
ד"ר יצחק דנו - דנו אסתטיקס 07/08/2023 | 22:29מומלץ לאחר שנה מהניתוח (סיום תהליך הריפוי)
-
-
ניתוח אף שני כדאי?
מורן 30/07/2023 | 17:36שלום, אני בת 28 ולפני 10 שנים בדיוק עברתי ניתוח אף רפואי וקוסמטי יחד, מהבחינה הרפואית הסירו פוליפים ופתחו את מערות האף שהיו חסומות לחלוטין ומהבחינה הקוסמטית הצרו את העצם של האף(הייתה עצם רחבה שגרמה לאף להיראות פשוט ישר משני הצדדים). יש לי עור עבה והרופא שניתח אותי אמר שאין יותר איך להצר את הטיפ של האף ואיזור הנחיריים (נחיריים קטנים יחסית), אי אפשר למתוח את העור יותר, כיוון שזה בלתי אפשרי עקב עובי העור, הדבר ניקר בעיקר באיזור הטיפ יש לי ממש עור עבה מאוד מאוד.. שאלתי היא האם כיום 10 שנים אחרי עדיין אין מה לעשות? הדבר מאוד מפריע לי ואינני מרוצה לחלוטין מהניתוח שנעשה, כן מרוצה מהצורה אך כל איזור טיפ והנחיריים עדיין עבה, מגושם ורחב (דבר שהיה גם לפני כן). תודה רבה.פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה עור עבה
ד"ר יצחק דנו - דנו אסתטיקס 31/07/2023 | 22:09שלום מורן כאשר העור מאוד עבה שינויים בשלד של הסחוס מתחת לעור לא ישנו הרבה את הצורה החצונית, זאת כיוון שלעור יש כוח להחזיק את עצמו בצורה הישנה עם זאת עור עבה יכול להיות בעוביים שונים במידה והעור לא מאוד עבה לעיתים ניתן לבצע שינויים בצורת האף. לאחר ניתוח אף העור העבה נוטה להצטלק יותר מעור דק דבר המקשה על הניתוח. אני מציע לך לפנות לרופא לקבל חוות דעת.
-
-
ניתוח אף סגור או פתוח
נטע לי 25/07/2023 | 10:33תוכל להסביר מה עדיף, ניתוח אף סגור או פתוח? תודה רבהפתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ניתוח אף פתוח או סגור מה עדיף:
ד"ר יצחק דנו - דנו אסתטיקס 25/07/2023 | 21:03ניתוח אף סגור הינו ניתוח בו משנים את צורת האף דרך הנחיריים לעומת ניתוח אף פתוח בו כל שלד האף גלוי מול המנתח ומכאן יתרונו בשינוי אפים בעלי צורות שונות ושיפור הנשימה. החתך הנמצע מתחת לאף בניתוח אף פתוח בדרך כלל לא נראה לעין. מפנה אותך לאתר שלנו לצפות בסרטון שיסביר בפירות על שאלה זו ועוד רבות.https://danoaesthetics.com/
-
-
ניתוח אף רפואי
אורית 24/07/2023 | 14:56היי אני שוקל המון זמן לעשות ניתוח אף רפואי והבנתי מאנשים שיש כאלו שעושים את הניתוח כמה פעמים כי הקונכיות גדלות ודרכי האוויר שוב נחסמים האם יש פתרון תמידי לזה?פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ניתוח אף נשימתי
ד"ר יצחק דנו - דנו אסתטיקס 24/07/2023 | 21:51בעבר כריתת כונכיות תחתונות באף הייתה פרקטיקה מקובלת ונתנה פתרון טוב לבעיות הנשימה. בשנים האחרונות ישנן דיווחים בעיקר בארהב על תסמונת האף הריק(תחושת חסימה וזיהום לאחר כריתת כונכיות). אי לכך מקובל היום לטפל ברקמה המתנפחת בכונכיות על ידי צריבה חשמלית או גלי רדיו. בדרך כלל אם יש צורך בטיפול חוזר להקטנת הכונכיות ניתן לבצעו כטיפול מרפאה בהרדמה מקומית. טיפלים חוזרים יש במיעוט מהמטופלים ובדרך כלל יש צורך בטיפול נוסף אחד.
-

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים