פורום בוטוקס ומילוי קמטים - עמוד 10
-
אי סימטריה בגבות אחרי טיפול בוטוקס ראשוןקטיה 27/11/2023 | 00:33שלום, עשיתי הזרקת בוטוקס בפעם הראשונה בין הגבות, במצח ובצידי העיניים. לאחרי מספר שעות שמתי לב שהגבה הימנית שלי גבוהה ביחס לשמאלית. האם חוסר הסימטריה יכול להתייצב בהמשך (כאמור הטיפול נעשה לפני יום)? האם ניתן לתקן את אי הסימטריה? במידה וכן - מתי הכי מומלץ לבצע הזרקה נוספת לתיקון - לאחר שבועיים או לפני כן?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תיקון על תיקון של בוטוליניום
ד"ר מוני פרידמן 27/11/2023 | 08:45אם יש אסימטריה בולטת שמפריע לך אין בעיה להזריק יחידת בוטוליניום מעל לגבה. תמיד לזכור שהבעיה המשמעותית היא נפילת הגבות שלה אין טיפול חוץ מלהמתין ולכן צריך להזהר במיקום וכמות הבוטוליניום.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תיקון על תיקון של בוטוליניום
-
סקולפטרהממ 25/08/2021 | 13:19שלום ד"ר פרידמן, שאלות לגבי סקולפטרה: (1) עד כמה יש ניסיון בארץ בהזרקה של הסקולפטרה? (2) האם התוצאות מצדיקות את המחיר הגבוה (6000 ש"ח לטיפול אחד, בדר"כ כדאי 3 טיפולים). (3) אני מזריקה מידי כמה חדשים חומצה היאלורונית, האם יש להמתין בין הזרקה של חומצה היאלורונית להזרקה של סקולפטרה? האם יש התווית נגד?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
סקולפטרה
ד"ר מוני פרידמן 19/11/2023 | 17:19את יכולה לעשות הזרקות של חומצה לאחר סקולפטרה . השינויים בסקולפטרה עדינים ,מקווה שאחרי הטיפול השלישי תראי תוצאות יותר משמעותיותהוסף תגובה
-
סקולפטרה
זהבה 19/11/2023 | 16:50עשיתי 2 טיפולים סקולפטרה, האחרון ב-1 בנובמבר, האם אני יכולה לעשות זריקה אלרונית לשיפור הקמטוטים בלחיים ועל השפה, בינתיים איני רואה תוצאות, תודה רבההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תוצאות סקולפטרה
ד"ר מוני פרידמן 16/12/2022 | 18:00הסקולפטרה אינו חומר מילוי אלה ביוסטימולטור שתפקידו להתחיל תהליך של עידוד יצור הקולגן של העור על ידי גירוי התאים אשר מפרישים אותו. זהו תהליך ממושך . כחודשיים לאחר הטיפול השני ישנן תוצאות שניתן לראות. חצי שנה לאחר התחלת הטיפול השיפור יגיע לשיאו.הוסף תגובה
-
טיפול בסקולפטרה
דריה 16/12/2022 | 17:00מתי ניתן לראות תוצאות. בסקולפטרה?הוסף תגובה
-
סקולפטרה
ממ 25/08/2021 | 19:41תודה רבה על ההתייחסות. לא אל הרופאה הזו כוונתי (אני יודעת למי התכוונת), אבל בהחלט התשובות שלך ממקדות ומכווינות. יישר כח!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 25/08/2021 | 16:10אני לא יכול להמליץ כי באמת אני לא רואה איך הרופאים האחרים מזריקים.חד פעמי אם השם שלה מתחיל ב ל והיא מהרצליה אז היא מומלצת ביותר וגם חברה טובה שליהוסף תגובה
-
סקולפטרה
ממ 25/08/2021 | 16:02תודה ענקית על הזמן ותשומת הלב שאתה מקדיש לכל שאלה. עזרת וקידמת אותי מאד. אם אתה מכיר רופא מעולה שעוסק בהזרקה הזו, אשמח אם תהיה לך אפשרות לכתוב לי למייל. או לחילופין אשאל אותך באופן פרטי על רופאה ספציפית שהתעניינתי אצלה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 25/08/2021 | 14:31חשוב לי להבהיר שהתוצאות טובות אבל זה ממש לא מתיחת פנים מצד שני זה בלי ניתוח ומשתמשים בחומר שמעודד את יצור הקולגן הטבעי של הגוף.הוסף תגובה
-
סקולפטרה
ממ 25/08/2021 | 14:10תודה רבה על המענה המהיר ומאיר העיניים!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
שאלות מצוינות
ד"ר מוני פרידמן 25/08/2021 | 14:01הסקולפטרה חדשה בארץ מזה כחצי שנה כך שאין לי ניסיון ובודדים הזריקו אותה בינתיים. אין לי ספק שזה יתפוס תאוצה. הסקולפטרה אמור לעודד את יצירת הקולגן שהוא השלד של העור זה אמור למצק ולחזק את מרקם העור. להפחית קמטוטים וקמטים ולהוסיף נפח. החומר נחשב לבטוח עם אישור fda זה לא במקום חומצה אבל יתכן והתדירות של הזרקת החומצה תפחת. לא מזריקים באותו הזמן ובאותם האזורים ועדיף בע6מקים שונים.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
סקולפטרה
-
קמט מעל הגבה בעקבות בוטוקסטל 24/04/2021 | 08:11שלום, לאחר הזרקה( אני עושה רק בין הגבות ומצח) נוצר לי קמט יחיד מעל כל גבה. לפי הרופאה זה קורה כדי שעפעף לא יפול. האם זה מחויב? יש נשים שאני יודעת שמזריקות ואין להן את הקמט הזה. שהכל חלק נוצר הקמט זה בולט.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
קמט מעל הגבה בעקבות בוטוקס
אביגיל 05/11/2023 | 00:50היי, מצאת פתרון לקמטים האלו?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
קמטים מעל לגבות
ד"ר מוני פרידמן 24/04/2021 | 10:13בעקרון הבוטוליניום לא מרים אלה מרפה שריר ולכן הזרקה מעל לגבה עלולה להפיל את העפעף שזה מצב מאוד לא נעים שחולף אמנם תוך מספר שבועות אבל גורם לאי נוחות הזרקה למצח מעדנת את הקמטים המרכזיים והסיבים של הושפעו מהבוטליניום מעלים את הגבה. לפעמים נוצרים הקמטוטים. לפעמים מזריקים כמויות זעירות של בוטוליניום ממש מעל לקמט בשלב החיזוקים בכדי לשפר את הקמטוטים.הוסף תגובה
-
קמט מעל הגבה בעקבות בוטוקס
-
מילוי קמטים בצידי האף והפהמילי 30/10/2023 | 21:54ד״ר מוני פרידמן שלום, לפני כשבועיים עשיתי מילוי בחומצה היאלורונית של הקמטים בצידי האף והפה. יום לאחר מכן, מעבר לשטפי דם ופצעים שכבר החלימו, הבחנתי בנפיחות משונה שנראית כאילו יש לי תולעת ארוכה מעל לאיזור הקמט בשני הצדדים. הבליטות האלו אינן רכות ואני לא מבחינה בשיפור בנפיחות עם הזמן. האם זה נורמלי? זה יעבור מעצמו? מודה לך מראש!הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
מילוי קמטים בצידי האף והפה
מילי 31/10/2023 | 12:37מדובר בחומר חדש יחסית מדרום קוריאה. תודה על תשובותיך, מעריכה מאוד.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 31/10/2023 | 12:32היי מילי לא שמעתי על החומר, כנראה שמשהו השתבש בשם. אפשר להמתין ולראות אם יש ספיגה הדרגתית במהלך שבועיים נקרוביםהוסף תגובה
-
מילי 31/10/2023 | 10:39תודה על תשובתך! החומר היה מסוג Elasty D, להבנתי בעל רמת סמיכות בינונית. אפנה לרופא המטפל בהקדם ובכל זאת מנסיונך- האם התופעה יכולה לחלוף מעצמה נניח בפרק זמן של 2-3 חודשים באם לא אעשה דבר? מבחינת גישת הפתרון לבעיה (כמובן תוך ייעוץ עם הרופא המטפל) במידה ועיסויים לא עוזרים, יש להמיס את החומר? או שיש לדעתך משהו אחר שניתן לנסות לפני כן? מודה לך מאוד!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מילוי
ד"ר מוני פרידמן 31/10/2023 | 09:56חשוב תמיד לציין את שם החברה והחומר. אם החומצה סמיכה מדי והוזרקה שיטחי מדי עלולים להיווצר גבשושיות ונקניקים של החומר. עיסוי מקומי יכול לעזור ולחזור לרופא המזריק בהקדם.הוסף תגובה
-
-
מילוי שפתיים בחומצה היאלרוניתהדר 08/10/2023 | 21:12שלום! לפני כמה שבועות עשיתי טיפול של הזרקת חומצה היאלרונית לשפה עליונה ומאז שמתי לב שהאף שלי נפוח, השאלה היא האם דבר כזה יכול לקרות כתוצאה מהטיפול? אגב, הרופא טוען שזה לא הגיוני. מה ניתן לעשות במצב הנוכחי? אשמח לתשובה תודה!הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 11/10/2023 | 13:48המסה הינה פעולה מאוד יקרה אם מבוצעת אצל רופא אחר. העלות בין 1500 עד 4000. הייתי מנסה להמתין קצת ולזכור שמה שאת רואה זה סוביאקטיבי ואם הזמן זה יחזור למצב הרגיל. חוות דעת נוספת אפשר אצל דר מרינה לנדאו.הוסף תגובה
-
מילוי שפתיים בחומצה היאלרונית
הדר 11/10/2023 | 13:05תודה, אנסה את מה שאמרת, לכל מקרה, לאיזה רופא אני יכולה לפנות אם המצב ממשיך כך? הרופא שהזריק את החומצה די מתכחש למה שקרה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 09/10/2023 | 16:21תעשי עיסוי מבסיס האף לכיוון השפתיים. אני לא בעד המסה. תמתיני ותדחי את הטיפול הבא בכמה שבועות . יתכן וזה בצקת וזה ירד תוך זמן מההוסף תגובה
-
מילוי שפתיים בחומצה היאלרונית
הדר 09/10/2023 | 14:14תודה על המענה המהיר, בתמונה אי אפשר כ"כ להשוות כי זה לא נפוח בצורה חריגה, אבל יכולה להגיד בברור שיש שינוי במראה האף, מה אני יכולה לעשות כרגע כדי להחזיר את המצב לקדמותו? כרגע אני אחרי טיפול ראשון, הפחד שאחרי הטיפול הבא המצב יהייה יותר גרוע. לכן מתלבטת אם להמשיך עם זה או פשוט לעשות המסה של החומר.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
נפיחות
ד"ר מוני פרידמן 09/10/2023 | 09:02אם הנפיחות הופיע לאחר ההזרקה אז יתכן שזה קשור. קשה להוכיח אך במידה והוזרק לך חומצה סמיכה בכמות גדולה ועמוק יתכן והחומר זלג לבסיס האף או שישנה בצקת מקומית. בכל מקרה יש לקחת בחשבון שכל הזרקה לפנים משנה את הפרופורציות ולכן לפעמים נדמה לנו שיש שינוי באיברים אחרים . הייתי מבקש לראות את התמונות שלפני ההזרקה ולהשוות עם תמונות עכשווית . במידה ואין תופעות לוואי אפשר להמתין .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
-
חומצה הילארונית מתחת לעינייםפרי 04/10/2023 | 16:11עשיתי מילוי מתחת לעיניים לפני כ8 חודשים. התוצאה היתה מצוינת. בחודש האחרון ובהדרגה נהיה לי בליטה מתחת לשקע של העין, בצורת נקניק בדיוק מתחת לשקע. זה נראה כאילו החומר שהוזרק לשקע ירד מעט למטה. חזרתי לדוקטור לשקול המסה. הוא אמר שאפשר להמיס אבל חבל ושזה בליטה לא גדולה ועם עיסוי זה יסתדר. הוא לא ידע להגיד בוודאות אם זה החומר או בצקת. לאחר שבועיים שאני מעסה את הנקודה בהחלט השתפר אך עדיין קיימת בליטה שלאחר עיסוי נעלמת אבל אחרי כמה דקות חוזרת שוב. השאלה שלי אם אמשיך עם העיסוי וכעבור זמן זה יעבור או שאם עד עכשיו נשאר משהו זה כבר מצב שרק המסה תעזור?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
חומצה מתחת לעיניים
ד"ר מוני פרידמן 09/10/2023 | 08:33עיסוי זה שלב ראשון. במידה ולאורך שבועיים שלושה משתפר אז תמשיכי. אם זה מפריע אסתטי ניתן להמיס. בין אם זה בצקת או החומצה אפשר להמיס בעדינות. ישלקחת בחשבון שהמסה עלולה לגרום לחזרת השקע ולצורך בהזרקה חוזרת ולכן. חשוב לדייק ולהזריק בכמות לא גדולה את ההיאלורונידזהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
חומצה מתחת לעיניים
-
הזרקה לאף@זהר 30/09/2023 | 23:44היי, עברתי לפני כ-9 שנים ניתוח אף שלט הייתי מרוצה ממנו. לפני כמה שנים ביצעתי הזרקה באף שהייתי מרוצה ויישרה לי את הסלידה שהיתה כתוצאה מהניתוח. מאז כל כמה זמן אני רוכשת מזרק ומזריקה לכל מיני תיקונים קטנים שמפריעים לי. לאחרונה אני קוראת הרבה על נמק באזור האף ועוורון. פתאום נכנסתי ללחץ. האם כמות המזרקים מגבירה את הסיכון לאחת מתופעות הלוואי הללו? מה הסיכוי שדבר כזה יקרה והאם זה הפיך? האם התמונות ברשת של אף שנהיה שחור לחלוטין זה משהו שיכול לקרות פה בארץ?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 01/10/2023 | 11:13בדרך כלל מרגישים ורואים מיד או תוך מספר שעות את האיסכמיה שלרוב מלווה בכאבים ושינוי צבע. אם מטפלים מידי אז לא נשארים סימנים. אם מאחרים בטיפול לפעמים נשארות צלקות ופיגמנטציה. בדרך כלל עם טיפול האזור משתפר עם הזמן. צריך לזכור שהסיבוך נדירהוסף תגובה
-
המשך
זהר 01/10/2023 | 10:29מה שאני מנסה לשאול זה האם הסיבוכים הפיכים או שיש מצב שאחד מהסיבוכים יכול לקרות ולגרום לנזק בלתי הפיך? ותוך כמה זמן מההזרקה מגלים שיש בעיה מיד או שיכול להתפתח רק לאחר יום או יומיים. גם לגבי נמק וגם לגבי עוורוןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
סיכונים בהזרקה לאזור האף
ד"ר מוני פרידמן 01/10/2023 | 08:29זה לא עניין של כמויות לאורך זמן אבל כן יש סיכון בהזרקה וזאת עקב הלחץ שעלול לגרום החומצה על העורקים והורידים באזור וזה כולל גם את האזור של השקעים בצידי האף והפה. במידה ומזהים מיד, ניתן להמיס עם אנזים שצריך להיות בכל מרפאה. יש לא מעט מיקרים של איסכמיה ונדיר יותר של נמק בישראל כל חודש . צריך לטפל אצל רופא מיומן , זהיר ואחראי. חשוב להזריק לאט וכמויות קטנות.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
-
וריד בולט אחרי בוטוקסדנה 24/07/2023 | 00:55שלום, עשיתי הזרקת בוטוקס באזור המצח בפעם הראשונה לפני כארבעה חודשים. כעבור יומיים יצא לי וריד בולט בצד המצח ומאז לא עבר. האם התופעה מוכרת? האם זה הפיך? תודה..הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
וריד בולט
ד"ר מוני פרידמן 01/10/2023 | 08:32דנה אם זה לאחר הזרקת חומצה והוריד רך ולא נוקשה ניתן להמיס את החומצה ולשחרר את הלחץ. במידה וזה היה בוטוליניום אין מה לעשות, אם כי זה ממש מוזר שישאר כל כך הרבה זמן. כדאי להתיעץ עם הרופא המזריקהוסף תגובה
-
וריד בולט לאחר הזרקת בוטוקס
דנה 24/09/2023 | 07:52היי, גם לי יצא וריד בולט שבועיים לאחר ההזרקה. אני כבר 6 חודשים לאחר ההזרקה האחרונה והוריד עדיין שם ולא נראה שהולך לחלוף. מה ניתן לעשות בכדי שיעלם? עשיתי מסאז וזה לא עזרהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
וריד בולט
ד"ר מוני פרידמן 25/07/2023 | 22:28היו לי מספר מקרים. כנראה שבמהלך הזריקה היתה. פגיעה באותו הוריד דבר שגרם לוחסימה ובליטה של הוריד מעליה. אין לזה משמעות רפואית. זה חולף. לאחר מספר ימים. אפשר לעסות את הורידהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
וריד בולט
-
שקע בעקבות טיפול בחוטיםמיכל 21/09/2023 | 08:58היי ד"ר, הוזרקו לי 3 חוטים בצד הפנים בשיטת LFL . כעבור שבועיים +- שמתי לב שנוצר שקע באמצע הלחי בדמוי גומה קטנה. האם זה עתיד להיעלם או שנדרשת התערבות רפואית כלשהי ע"מ להעלים אותו?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
חוטים
ד"ר מוני פרידמן 21/09/2023 | 17:44ניתן לבצע עיסוי בעדינות.תנועות מעגליות. לפעמים הזיזים טופסים חלק שיטחי של העור. אם לא משתחרר כדאי שתעדכני את הרופא לקבלת הנחיותהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
חוטים
-
תחושת שיתוק לאחר הזרקת בוטוקסדניאלה 09/09/2023 | 22:23שלום רב, ביום חמישי האחרון הייתי בטיפול השלמה של בוטוקס במצח לאחר שהטיפול הראשון (שקרה לפני כשבועיים וחצי) לא הביא לתוצאות הרצויות, כלומר לא החליק את כל אזור המצח. לאחר הטיפול השני שעברתי בחמישי האחרון, אני ממש לא יכולה להרים את גבה שמאל כלפי מעלה והיא גם קצת ירדה כלפי מטה. לא בצורה מאוד משמעותית אבל בהחלט בצורה שמפריעה לי. אבל אפילו יותר מפריע לי שאין לי יכולת להרים אותה כלפי מעלה בכלל. ממש תחושת שיתוק של כל אזור גבה שמאל. גבה ימין מתרוממת מעט, לא הרבה מאוד. כנראה שהרופא הזריק יותר בצד שמאל משום מה… זה די מטריד אותי ורציתי לדעת האם זה ישתפר בימים הקרובים? אני יודעת שהשפעת הבוטוקס נמשכת כ3-4 חודשים. יכול להיות שלא אוכל להזיז את הגבה השמאלית במשך חודשים? אני מודה לך מראש על התשובה.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
השפעת בוטוליניום
ד"ר מוני פרידמן 10/09/2023 | 07:18נכון מאוד. השפעת הטיפול בבוטוליניום זמנית וכל מקרה מעל הגבות השריר חוזר לעצמו יותר מוקדם .הוסף תגובה
-
שאלה נוספת :)
דניאלה 10/09/2023 | 03:17תודה רבה על המענה המהיר. רק לוודא, בכל מקרה בשלב מסוים השפעת הבוטוקס נעלמת ואז כל התנועה באזור חוזרת להיות כשהייתה נכון? (כמובן שבמידה ואני לא ממשיכה להזריק) כלומר, מדובר במצב הפיך ורק צריך להמתין נכון?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בוטוליניום טוקסין
ד"ר מוני פרידמן 10/09/2023 | 00:00כידוע לך בוטוליניום משתק. הגבות מרוממות אחרי הזרקה דווקא משום שלא מזריקים מעליהן ולכן במידה והרופא הזריק למצח כדי להחליק את האזור שמעליהן הן לא יתרוממו. באזור הזה לא מזריקים הרבה יחידות בכדי לא להפיל את הגבה ולכן כבר לאחר כחודש השריר מתחיל להשתחררהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
השפעת בוטוליניום
פורומים נוספים בתחום
פורוםבוטוקס ומילוי קמטים
בפורום בוטוקס ומילוי קמטים ניתן להתייעץ עם ד"ר מוני פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בוטוקס ומילוי קמטיםפורוםהפלה, הפסקת הריון
בפורום הפלה, הפסקת הריון ניתן להתייעץ עם ד"ר יובל אור, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הפלה, הפסקת הריוןפורוםניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל
בפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל ניתן להתייעץ עם ד"ר טלי פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן ...פורוםניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין
בפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה ...פורוםניתוחי חזה קוסמטיים
בפורום ניתוחי חזה קוסמטיים ניתן להתייעץ עם ד"ר שגית משולם-דרזון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי חזה קוסמטייםפורוםניתוחי ריאות, בית חזה
בפורום ניתוחי ריאות, בית חזה ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי ריאות, בית חזה