פורום בוטוקס ומילוי קמטים - עמוד 11
-
תחושת שיתוק לאחר הזרקת בוטוקסדניאלה 09/09/2023 | 22:23שלום רב, ביום חמישי האחרון הייתי בטיפול השלמה של בוטוקס במצח לאחר שהטיפול הראשון (שקרה לפני כשבועיים וחצי) לא הביא לתוצאות הרצויות, כלומר לא החליק את כל אזור המצח. לאחר הטיפול השני שעברתי בחמישי האחרון, אני ממש לא יכולה להרים את גבה שמאל כלפי מעלה והיא גם קצת ירדה כלפי מטה. לא בצורה מאוד משמעותית אבל בהחלט בצורה שמפריעה לי. אבל אפילו יותר מפריע לי שאין לי יכולת להרים אותה כלפי מעלה בכלל. ממש תחושת שיתוק של כל אזור גבה שמאל. גבה ימין מתרוממת מעט, לא הרבה מאוד. כנראה שהרופא הזריק יותר בצד שמאל משום מה… זה די מטריד אותי ורציתי לדעת האם זה ישתפר בימים הקרובים? אני יודעת שהשפעת הבוטוקס נמשכת כ3-4 חודשים. יכול להיות שלא אוכל להזיז את הגבה השמאלית במשך חודשים? אני מודה לך מראש על התשובה.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
השפעת בוטוליניום
ד"ר מוני פרידמן 10/09/2023 | 07:18נכון מאוד. השפעת הטיפול בבוטוליניום זמנית וכל מקרה מעל הגבות השריר חוזר לעצמו יותר מוקדם .הוסף תגובה
-
שאלה נוספת :)
דניאלה 10/09/2023 | 03:17תודה רבה על המענה המהיר. רק לוודא, בכל מקרה בשלב מסוים השפעת הבוטוקס נעלמת ואז כל התנועה באזור חוזרת להיות כשהייתה נכון? (כמובן שבמידה ואני לא ממשיכה להזריק) כלומר, מדובר במצב הפיך ורק צריך להמתין נכון?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בוטוליניום טוקסין
ד"ר מוני פרידמן 10/09/2023 | 00:00כידוע לך בוטוליניום משתק. הגבות מרוממות אחרי הזרקה דווקא משום שלא מזריקים מעליהן ולכן במידה והרופא הזריק למצח כדי להחליק את האזור שמעליהן הן לא יתרוממו. באזור הזה לא מזריקים הרבה יחידות בכדי לא להפיל את הגבה ולכן כבר לאחר כחודש השריר מתחיל להשתחררהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
השפעת בוטוליניום
-
הזרקות חומצה היאלירונית לאיבר המיןמתעניין 07/09/2023 | 20:28שלום ד"ר ממלידר הנני בחור מושתל כליה שמעוניין להזריק חומצה היאלירונית באזור איבר המין, מאחר שהמחלה של אי ספיקת הכליות הייתה בגיל ילדות והיא פגעה לי בהתפתחות כולל באיבר האם הינך יכול לומר לי מה ההשלכות של הזרקות לפין באם אני לוקח תרופות קבועות אשר מדכאים את מערכת החיסונית בגוף?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
הזרקה
ד"ר מוני פרידמן 07/09/2023 | 22:28שמי דר פרידמן. אני לא עושה ולא יודע מי עושה את ההזרקות הנ"ל . אני מקווה שאתה מבין שזה רק מעבה קצת את הפין . יש לזה הרבה סיבוכים יחסית. עד כמה שאני יודע דר אבישי וינברג עשה את זה בזמנו. תבדוקהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הזרקה
-
מילוי שקעי עינייםחגית 25/08/2023 | 19:31שלום לפני כחודש וחצי עשיתי מילוי של שקעי העיניים. מאז ועד עכשיו אני סובלת מכל מיני תחושות לא נעימות. צריבה כאב בעיניים ותחושה של אי נוחות בדרכי הנשימה לסרוגין. מה עושים? אני מאוד בלחץ שזה לא עובר....הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תופעות לוואי
ד"ר מוני פרידמן 28/08/2023 | 22:52אני לא מכיר תופעות כאלה. חוץ מבצקות באזור השקעים יתכנו. אבל לא מכיר את שאר התופעות. לא בטוח שזה קשור. יתכנו תופעות פסיכוסמוטיות אבל בגדול אין לך ממה. לחשוש. החומצה מאוד בטוחה ואינה מתפזרתהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תופעות לוואי
-
אלנסהכוכבית 120 27/01/2022 | 20:50בת 38 , לפני שבועיים הזרקתי אלנסה כמות של שני מזרקים , אחד בכל צד . החומר הוכנס ממרכז הלחי לכיוון קו השיער בצורה אלכסונית ( איזור עצם הלחי) , הרופא הסביר שהוא מזריק באיזור הספציפי הזה על מנת ליצור פיזור של החומר כמו מניפה כדי ליצור מתיחה של הפנים . בשבוע הראשון היתה נפיחות מקומית שירדה וכרגע אני לא מבחינה בשום שינוי משמעותי , האם עלי לצפות לתוצאה בהמשך ? האם עיקר האפקט היה אמור להראות כבר ? לא בטוחה שפעלתי נכון בהחלטה של הזרקה של אלנסה אולי הייתי צריכה פשוט לבחור בשיטה של חומצה האילרונית ממוקדת לאיזורים עם קמטים שהפריעו לי . תודה מראש על המענה!הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
אלנסה
ד"ר מוני פרידמן 28/08/2023 | 22:48קשה מאוד לדייק בהזרקה. ניתן לבצע עיסוי חזק בכדי לאזן . הרופא תעשה את זה כנראה. פתיחת מזרק נוסף תהיה כמובן בעלות .בכל מקרה לאחר מספר ימים החומר" מתישב" וניתן. לראות תוצאות סופיות.הוסף תגובה
-
אלנסה
טלי 28/08/2023 | 22:23הזרקתי היום אלנסה. בלחי שמאל ההזרקה נעשתה על עצם הלחי, בדיוק בזוית הנכונה . בלחי ימין , זווית ההזרקה היא מעט פנימה יותר לכיוון העין כך שיש הבדל של כמה מ"מ בין שתי הלחיים. האם החומר אמור להתפזר בימים הקרובים או שנדרש תיקון אצל הרופאה?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אלנסה
ד"ר מוני פרידמן 27/01/2022 | 21:06אלנסה חומר נהדר ובשונה מהחומצה בהזרקה מדוללת אמור לשפר את מרקם העור ולגרום להידוקו על ידי גירוי יצור עצמי של קולגן ואלסטין. התוצאות הדרגתיות ותוךכ3 חודשים יהיהו יותר בולטות. אם.את זקוקה לנפחים אז יש צורך בהזרקה ממוקדת של חומצה או אלנסה לא מדולל. חשוב במהלך השיחה הראשונה שיהיה תאום ציפיות ויוסבר לך למה לצפות בהזרקה כזאת או אחרת.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אלנסה
-
צניחת עפעף לאחר טיפול בוטוקס במצחהילה 27/02/2015 | 18:45אני בת 31 ומתגורתת בדרום קוריאה ולפני כמה ימים החלטתי לנסות טיפול בוטוקס במצח ובין הגבות באחת המרפאות (מתנה שקיבלתי מחברה וחבל שלא ביררתי יותר לעומק על הרופא לפני הטיפול). אני חוששת שהרופא לא הזריק את החומר נכון וגם הזריק כמות גדולה מידי של החומר (למעלה מ-30 יחידות). יום למחרת הטיפול כבר היה לי קשה להזיז את הגבות והיום (כיומיים וחצי לאחר הטיפול) המצח מרגיש משותק לחלוטין, איני מסוגלת להזיז את הגבות אפילו מעט. בנוסף המצח מרגיש כבד וקשה, הגבות צנחו וכתוצאה מכך (אני מניחה) צנחו העפעפיים לגבי כך שאפילו פתיחת העין עד הסוף קשה לי. חשוב לציין שזו הפעם הראשונה בה ניסיתי בוטוקס. האם תופעות הלוואי הללו ישתפרו בקרוב? כמה זמן יקח לאפקט הבוטוקס להעלם ולפני לחזור לקדמותם?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
צנעחת עפעף
שיר 24/08/2023 | 02:20יש לך מדבקות?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
צניחת עפעף
ד"ר מוני פרידמן 23/08/2023 | 17:16מפאת קוצר הזמן לא מאמין שניתן לעשות משהו עם בוטוקס או חומצה בלי לקחת סיכון. אולי תתיעצי עם קוסמטיקאית, הדגשת הגבה והרמתה , מתיחה של השער או נייר דבק שקוף מעל לגבה.הוסף תגובה
-
צניחת עפעף ימני יש לי ארוע בעוד כמה ימים אני אובדת עצות
אור 23/08/2023 | 16:48נותר לי שבוע לארוע של בני איך אני יכולה לטפל בצניחת העפעף לאחר בוטוקס ללא החרפת המצב?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
טיפות עינים
ד"ר מוני פרידמן 27/12/2022 | 16:04כן זה הטיפול המקובל. זה מטוד יעזור כל זמן שתשתמשי עד שהשרירי יחזור לתפקוד הרגילהוסף תגובה
-
נפילה עפעפיים
א ב 27/12/2022 | 10:38שלום דוקטור במקום שאני עשיתי המליצו לי על טיפות עניים כדי שהעפעפיים יחזו למצב הקודם האם זה מוכר לך?הוסף תגובה
-
תודה דוקטור!
יעל 18/10/2022 | 23:12הרגעת אותי.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תופעות לוואי
ד"ר מוני פרידמן 18/10/2022 | 22:30זאת אחת מהתופעות הלוואי השכיחות. זה תמיד חוזר למצב שהיה לפני ההזרקההוסף תגובה
-
צניחת עפעפיים
יעל 18/10/2022 | 21:02שלום רב, לפני כחודש לערך קיבלתי שלוש זריקות בוטוקס: במצח, באזור קמטי הזעף ואזור קמטי העיניים. לפתע הופיע צניחת עפעפיים. ברצוני לדעת אם הן חוזרות לקדמותו לאחר כמה חודשים. תודה מראשהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 28/08/2022 | 21:37מורפאוס לא עושים על המצח. הבוטוקס מתפרק תוך מספר שעות אבל ההשפעה שלו נשארת חודשים . לא מכיר דרך לזרז. אולי התכוונת לחומצה? אבל גם שם לא ידוע שהמורפאוס מפרק אותה.הוסף תגובה
-
גם לי זה קראה
ליאורה 28/08/2022 | 21:23יש לי משהו שאולי יעזור לך מורפיוס 8 זה מפרק את הבוטוקס לפחות 50% ככה אני עשיתיהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בוטוליניום
ד"ר מוני פרידמן 23/08/2022 | 21:35אל תעשי בוטוליניום. תמתיני שההשפעה תחלוף ואז תוכלי לראות האם ההתבגרות הטבעית היא הגורם למראה או הבוטוליניום.הוסף תגובה
-
בוטוקס
סיון 23/08/2022 | 21:20הי דק עשיתי כמה פעמים בוטוקס הפנים שלי מרגע לרגע נראות נורא איבדתי את הפנים שלי הלכתי מרופא אחד לאחר לנסות להציל את ההרס והתוצאה תמיד שלילית לא יודעת מה לעשות איך חוזרים אחורההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 30/07/2022 | 11:21לא ידוע לי, אבל אני פחות מיומן בחוטים להרמת עפעפייםהוסף תגובה
-
צניחת עפעפיים
חני 30/07/2022 | 07:10האם אפשר לתקן עם חוטים ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
צניחה עפעף
ד"ר מוני פרידמן 03/04/2022 | 15:03תחזרי לרופא שינסה לשתק את השרירים שבצידי העין. במידה ולא מצליחי המצב לא נעים אבל הוא יחלוף בעוד מספר שבועות. לצערינו זה קורה מדי פעם עם כל הניסיון והזהירות.הוסף תגובה
-
צניחת עפעפיים
גלי 03/04/2022 | 14:55גם לי היתה צניחה של עפעפיים בצד שמאל של העין. אני כבר אחרי 3 שבועות ומרגישה לחץ על העין השמאלית וטשטוש , מה עושים?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך
ד"ר מוני פרידמן 30/11/2021 | 00:32זה קשור לחולשה של שריר המצח שאמון על כיווץ ו הרמת הגבות. ברגע שהשריר מוחלש יש תחושת כבדות בכלל הנפילה של העור במצח תחתון. יתכן ויש צורך בהזרקה גבוה יותר של הבוטוליניום בפעם הבאה עם מחיר של השארת הקמטים מעל לגבות. כרגע כמו שכתבתי להרים את הראש והסנטר למעלה. המצב יחזור לקדמותו בעוד מספר שבועותהוסף תגובה
-
כבדות ולחץ בעיניים ובעפעפעים
תקווה 29/11/2021 | 22:33שבועיים+3 ימים לאחר בוטוקס בשלישי עליון של הפנים ו-4 ימים לאחר מכן, תיקון בוטוקס כדי להוריד זנב גבות ומילוי בחומצה קמט שנוצר מעל הגבה+קמט בין הגבות. בשבוע האחרון מרגישה לחץ וכבדות רבה מאוד בעיניים ובעפעפיים ומתחת לגבות, עד כדי קושי ומאמץ לפקוח אותן ותחושה שלא פוסקת של עייפות ורצון לעצום עיניים. הלחץ והמתח בכל האיזור המתואר, מקשים עלי מאוד. האם זה קשור לטיפול? כתבתי בהודעה קודמת על צניחת מסויימת של העפעף, אך אני לא חושבת שהתחושות הן כתוצאה מכך, אולי רק נקודתית שהעפעף הימני קצת צונח.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
המשך.
ד"ר מוני פרידמן 27/11/2021 | 14:22בוטוקס לא מרים אלא רק מוריד. כשאת מכווצת את המצח הגבות עולות אבל גם הקמטים. שיתוק השריר גורם להפחתה הקמטים. על ידי זה שלא מזריקים מעל לגבות הסיבים שנשארו מרימים את הגבה. על ידי הזרקת בוטוקס בעצם מורידים את הגבה אם עלתה יותר מדי וזאת על ידי יחידה בודדת. לפעמים זה זולג קצת ויש השפעה יותר מהרצוי. זה חולף בהצלחההוסף תגובה
-
המשך צניחת עפעף ( אולי)
צקווה 27/11/2021 | 13:32תודה על התשובה המהירה. אשמח להבין מדוע השינוי, מהטיפול הראשון שבו הרגשתי "תפוס" ומתיחה משמעותית במצח ובגבות ובהבעות אקטיביות זנב הגבות ממש התרומם והעיניים היו "פקוחות" ואהבתי את זה, למצב ותחושה של צניחה וכובד.. כאמור, לאחר 4 ימים הגעתי לתקן והיא הזריקה לי כדי לשחרר את הרמת זנב הגבות ואת הקמטים שנוצרו מעל העין עקב הטיפול הראשון. מעט לאחר התיקון הפסקתי להרגיש את המתיחה והעיניים כבר לא היו פקוחות (מראה שאהבתי), ואני מרגישה להיפך- כובד של העיניים ובאחת מהן העפעף צונח.. רציתי להבין מדוע זה קרה, ממצב של מתחיל ועיניים פקוחות ועירות לההיפך מכך. מזכירה שעברו שבועיים מהטיפול הראשון.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
צניחת עפעף
ד"ר מוני פרידמן 27/11/2021 | 12:01אין צורך, על פי המתואר, אכן יש ריפיון קל של העפעף. אין מה לעשות עוד כמה ימים זה ישתחרר. בינתיים תנסי להרים קצת את הסנטר כשאת מסתכלת קדימה ולא מבט מתחת לגבות. זה ממש מקל. אין מה לעשות זה קורה מדי פעםהוסף תגובה
-
צניחת עפעף (אולי)
תקווה 27/11/2021 | 10:50אשמח לשלוח לך תמונה כדי שתאבחן האם זאת צניחת עפעף לאחר בטוקוס. זמן מה לאחר ההזרקה הראשונה לפני שבועיים לשליש העליון של הפנים, המצח והגבות היו מתוחות מעלה במידה מעט מוגזמת. 4 ימים לאחר מכן הגעתי לתיקון שבו היא הוסיפה עוד קצת בוטוקס וגם מילאה עם חומצה היאלורונית בין הגבות קמט משמעותי וגם מעל גבה אחת שהיה מעליה קמט חד שנעשה בולט מאוד לאחר ההזרקה הראשונה. לאחר כשבוע מאז התיקון, אני מרגישה שעיניים נעשות כבדות, כאילו מישהו מנסה לסגור לי אותן ובעין אחת יש מן עודף עור(שהיה לפני) שמכביד ויושב על העין. אני רוצה להבין אם זאת אכן צניחת עפעף. אני כבר לא מרגישה את המתיחה במצח ובגבות כמו בהתחלה, אלא כבדות על העיניים, בדגש על עין אחת וגם רואים זאת.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
משך השפעת בוטוקס
ד"ר מוני פרידמן 28/02/2015 | 07:47היי הילה . הבוטוקס משתק את השרירים לתקופה מוגבלת. לפעמים יש עדיין סיבי שרירים שממשיכים לתפקד ולכן השיתוק אינו מוחלט. הטכניקה משתנה מרופא לרופא .אין דרך ממשית לזרז את התהליך. הקושי בהרמת הגבות בהחלט מקשה גם על הרמת העפעפיים וגם גורמת בעקיפין לכאבי ראש. כאשר ההשפעה תפוג המצב יחזור לקדמותו ללא שום השפעה לטווח ארוך. החלשות השפעת הבוטוקס הינה הדרגתית וכך לאחר מספר שבועות תוכלי יותר ויותר להפעיל את השרירים. אם את מעוניינת ,את מוזמנת לשלוח לי תמונה מהעיניים כולל המצח לאימייל ואענה לך ספציפי. Dr.mony@gmail.comהוסף תגובה
-
השפעת הבוטוקס
הילה 28/02/2015 | 06:08תודה על המענה המהיר. ברור לי שתפקידו של הבוטוקס להחליש את השרירים במקום בו הוא מוחדר אך שרירי המצח שלי לא מרגישים מוחלשים אלא משותקים. לפי מה שהבנתי בוטוקס שהוחדר במינון נכון ובמקום הנכון לא ישתק לחלוטין את השרירים. מעבר לעניין הקוסמטי (העפעפיים שצנחו ומשווים לעיניי מראה עייף וזקן) אני חשה בקושי לפתוח את עיניי (שוב כנראה מכיוון שהגבות גם צנחו ואין לי אפשרות להרים אותן כלל). עברו רק כמה ימים אך בהחלט מדובר בתופעת לוואי שפוגעת באיכות החיים. האם ישנה דרך לזרז את תהליך היעלמות השפעת הבוטוקס? והאם כשתופעת הבוטוקס תחלוף הגבות והעפעפיים ישובו למקומם המקורי ללא נזק קבוע? שוב תודה :*)הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
השפעת בוטוקס
ד"ר מוני פרידמן 28/02/2015 | 00:35היי הילה ראשית אני רוצה להרגיע אותך. מספר היחידות שהוזרקו לך סביר בהחלט. זאת ההשפעה של הבוטוקס מאחר והוא משתק זמנית את יכולת הכיווץ של שרירי המצח וכך משפר את הקמטים .השפעת הבוטוקס מחזיקה בין 8-18 שבועות כך שככל שהזמן חולף יכולת הכיווץ של השריר תלך ותגבר. אני יודע שזאת תחושה לא נעימה אבל מאחר ואין תרופת נגד ורק הזמן יעשה את שלו .תנסי לבדוק אם האפקט של הבוטוקס מוצא חן בעיניך. השפעת הבוטוקס היא לעולם זמניתהוסף תגובה
-
צנעחת עפעף
-
כאבי ראש אחרי בוטוקס ווורידיםרינת 22/08/2023 | 07:43שלום,אני כשלושה שבועות אחרי בוטוקס.יש לי כאבי ראש מעל הגבות ביחוד בזמן מאמץ וכן ישנם מעין ורידים בצד הימני של המצח שלעיתים בולטים יותר ולעיתים פחות.האם המצב ישתפר?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
כאבי ראש
ד"ר מוני פרידמן 22/08/2023 | 16:14כאבי ראש עלולים להתרחש וגם להמשך לפעמים מספר ימים. אם ההזרקה קרובה לגבה ריפיון השריר עלול לגרום לתחושת כבדות וכאבים בעיניים. גם בורידונים בולטים נתקלים לא פעם. תופעות חולפותהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי ראש
-
סקלפטרה או אולידיהיוכיה 07/03/2023 | 19:24מה עדיף סקלפטרה או אולידיה? לחידוש הקולגן, המחיר, וטווח הזמןהוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
Olidia
ד"ר מוני פרידמן 22/08/2023 | 16:10אמפולת אולידיה מכילה חומר כימי בשם Plla שהוא חומר גנרי. לחומר הכימי הזה יש אישור fda. אבל לאולידיה עצמה יש אישור אירופאי .ברגע שזה מיתוג שונה החומר זקוק לאישור מחדש. בודקים אם יש תוספות או חומרים נוספים. יש חומרים מעולים שאין להם אישור fda . קבלת אישור הינו תהליך ארוך ויקר מאוד ולא כל החברות מוכנות להשקיעהוסף תגובה
-
אולידיה
רחלי 22/08/2023 | 15:09היי, לפי האתר שלהם מעודכן שיש להם אישור fdaהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ביוסטימולטורים
ד"ר מוני פרידמן 07/03/2023 | 22:10לא יודע להגיד לך. לא חושב שלמישהו בארץ יש מספיק ניסיון עם שניהם. אני חושב שבאופן עקרוני כל חומר שמעודד את יצור הקולגן הוא חיוני. לסקולפטרה יש אישור הfda לאחרים אין עדיין.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
Olidia
-
הזרקות לאחר החלמה מקורונהרננה 1 19/08/2023 | 16:14שלום וברכה, כמה זמן לאחר החלמה מקורונה ניתן לבצע הזרקות חומצה? תודההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
חומצה אחרי קורונה
ד"ר מוני פרידמן 19/08/2023 | 17:35יש מספר מחקרים שמצאו שאחוז קטן מהמטופלים אשר הוזרק.להם בעבר חומצה פיתחו דלקות ונפיחות באזורי ההזרקה. לא מצאתי מחקרים או מאמרים אשר בדקו הזרקות אחרי המחלה או החיסון. כל זמן שהמטופל חש בטוב ואינו סובל מתסמינים פוסט קורונה אנחנו מזריקים גם חומצה וגם בוטוליניום. מבחינת זמנים לפחות חודש .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
חומצה אחרי קורונה
-
טיפול פנים אחרי בוטוקססתיו 18/08/2023 | 13:15שלום דר, לפני 3 ימים ביצעתי בוטוקס בין הגבות והיום עברתי טיפול פנים ניקוי ומזותרפיה (בתום לב לא קישרתי), מה הסיכונים האפשריים? אני חוששת מאוד כי עכשיו הבנתי שיש להמתין שבועיים לפחןת.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תודה רבה! על המענה המהיר וההרגעה.
סתיו 18/08/2023 | 15:39תודההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
טיפולי פנים אחרי בוטוליניום
ד"ר מוני פרידמן 18/08/2023 | 13:31זה נכון שאנחנו ממליצים טיפולי פנים שבועיים אחרי בוטוליניום מאחר וקיים חשש שמא נפזר את החומר לשרירים אחרים. אין ממש הוכחות שאכן יש השפעה כזאת ולא הייתי מודאג יותר מדי. במילא אין מה לעשות. תתנהגי רגיל ואל תדאגי, לדעתי השעות הראשונות אחרי הזרקה יותר חשובות .הוסף תגובה
-
תודה רבה! על המענה המהיר וההרגעה.
-
בוטוקס בזמן טיפולי פוריותלי 16/08/2023 | 14:03האם ניתן להזריק בוטוקס במצח בתקופת טיפולי פוריות? האם יש סכנה שהחומר מתפרק למחזור הדם ויכול להגיע לשלייה?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
בוטוליניום
ד"ר מוני פרידמן 16/08/2023 | 14:31הארכה שלי שכנראה שאין בעיה. המולקולות של הבוטוליניום גדולות. אבל מאחר ואין מחקר שמראה שיש או אין השפעה , ממליצים לא לבצע הזרקות בהנקה, הריון או טיפולי פוריות. אני לא מזריק וכך כל הרופאים שאני מכירהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בוטוליניום
נושאים מרכזיים
-
טיפולים וניתוחים קשורים
- ניתוח עפעפיים, הרמת עפעפיים
- הסרת נקודת חן
- סקולפטרה
פורומים נוספים בתחום
פורוםבוטוקס ומילוי קמטים
בפורום בוטוקס ומילוי קמטים ניתן להתייעץ עם ד"ר מוני פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בוטוקס ומילוי קמטיםפורוםהפלה, הפסקת הריון
בפורום הפלה, הפסקת הריון ניתן להתייעץ עם ד"ר יובל אור, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הפלה, הפסקת הריוןפורוםניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל
בפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן אחרי ירידה במשקל ניתן להתייעץ עם ד"ר טלי פרידמן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחים פלסטיים ומתיחת בטן ...פורוםניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין
בפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה של העין ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רייך, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוח הרמת עפעפיים ופלסטיקה ...פורוםניתוחי חזה קוסמטיים
בפורום ניתוחי חזה קוסמטיים ניתן להתייעץ עם ד"ר שגית משולם-דרזון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי חזה קוסמטייםפורוםניתוחי ריאות, בית חזה
בפורום ניתוחי ריאות, בית חזה ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן גלילי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום ניתוחי ריאות, בית חזה