פורום בעיות בזיקפה, אימפוטנציה - עמוד 6

-
עוצמת שפיכה
זיו 01/02/2023 | 13:46שלום, האם יש קשר בין איכות הזקפה לבין עוצמת השפיכה? כמו-כן, במידה ויש זיקפה תקינה, אך עוצמת השפיכה חלשה, האם יש דרך להעצים את השפיכה? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה זקפה ושפיכה
ד"ר נחום זילבר 05/03/2023 | 15:54יש קשר לעיתים בין זקפה חלשה ושפיכה מעטההוסף תגובה
-
-
וסקטומי (לת)
פלאשהארט 08/02/2023 | 12:20שלום. אני מעוניין לעבור ניתוח וסקטומי. אני מבין שיש יותר מדרך אחת לעשות זאת. מה הן השיטות לביצוע ההליך ואיזו מהן מומלצת?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
סדק בפין (לת)
שלי 03/02/2023 | 12:26בזמן האחרון יתפתחו לי בעיות זיקפה הרופה אמר שיש לי סדק בפין זה 'זה רק סדק מאפשר החלמה מהירה יותר? ניתן טיפול של ויטמין e פעמיים ביום יש עוד משהו שאני יכול לעשות אל מנת לעלות את סיכוי האחלמההוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
פין עקום
איש 08/01/2023 | 01:42פין עקום שמאלה גם כשרפוי האם מחייב בדיקת רופא? ואיך אדע? בגלל שאני בחור דתי לפני חתונה רציתי לדעת לפני כדי לדעת אם זו בעיה להתחתןהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה פין עקום
ד"ר נחום זילבר 08/01/2023 | 16:45ראשית אין זה מונע מלהתחתן אם אחרי חתונה יפריע לקיום אפשר יהיה לעזורהוסף תגובה
-
-
עזרקאין- מנע ממני זיקפה?
אבי 26/12/2022 | 13:20היי, אני מרחתי עזרקאין, בשביל הכיף כי רציתי לשפר ביצועים.. לא ידוע לי על בעיה שיש לי, אבל עכשיו אני לא מצליח להגיע לזיקפה, כאילו אין לי רגשות שם... נהיה לי חוסר חשק. אני מצליח לעשות סקס רק בבוקר כשיש לי זיקפה טבעית אבל גם אז אני כמעט ולא נהנה. אני מאוד מתוסכל, וכל הזמן חושב על זה.. בן 36 , האם איבדתי את זה? ועכשיו רק עם כדורים אולי זה יעזור?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה משחת עזרקאין על הפין
ד"ר נחום זילבר 28/12/2022 | 20:16משחה זו יכולה לגרום לירידה בזקפה בזמן המריחה אבל זה יחלוף .תרחץ בחזקה את האיזור בעזרת סבון .הוסף תגובה
-
-
בדיקות דם
אני 03/12/2022 | 12:37שלום איזה בדיקות דם אני צריך לבקש כדי לשלול בעיה גופנית שקשורה לירידה באיכות הזיקפה ובחשק מיני (בן 36) והאם רופא משפחה יכול לתת או חייב אורלוג?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה בדיקת דם
ד"ר נחום זילבר 13/12/2022 | 18:40הורמונים בדםהוסף תגובה
-
-
בעיה גופנית או נפשית
טל 04/12/2022 | 03:50שלום לקראת שנות ה40. ירידה בחשק המיני וזיקפה שלפעמים באקט המיני חלשה... רציתי לשאול הבדיקות דם ההורמונליות והכלליות שלי תקינות( כולל סוכר המגלובין) למעט שומנים בדם שיש גבוה ועודף משקל האם זה אומר שהבעיה היא נפשית ולא גופנית? ואם התשובה לכך שזה נפשי איך זה מסביר שגם בזמן אוננות ששם אין לחץ/חרדה גם אז לפעמים הזיקפה לא מלאה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ירידה בחשק והיחלשות זקפה
ד"ר נחום זילבר 13/12/2022 | 18:30הבעיה משולבת. אם באוננות הזקפה לא טובה זה מדבר על בעיה גופנית ואם ההורמונים תקינים ואין חשק הרקע הוא נפשי. פנה למומחההוסף תגובה
-
-
זקפה לא מלאה ושפיכה מהירה מאוד
לארי 26/11/2022 | 11:08בן 48, לפני כשנה התחילו בעיות בזקפה לא מלאה ושפיכה מהירה מאוד בקיום יחסי מין.עברתי לפני 5 שנים תקופה של דיכאון וסטרס ולקחתי ציפרלקס תקופה של כ 3 חודשים.עבר לי הסטרס והפסקתי ציפראלקס.עשיתי לאחרונה את הבדיקות האורולוגיות.הכל תקין.אורולוג רשם לי ויאגרה או סיאליס לנסות לסירוגין ואמר שזה אימפוטנציה.אני מפוחד ובמצב רוח רע לחלוטין.שיתפתי את אישתי בתחושות.האם ויאגרה וכדומה מהתרופות עוזרות גם לפתור בעיה של שפיכה מהירה? האם יש בדיקה שקשורה לבעיה של שפיכה מהירה? עוד לא ניסיתי אף כדור.מפחד שגם אחרי הכדור לא יישתפר המצב ותיהיה מבוחה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה בעיות בתפקוד מיני אחרי תרופות פסיכיאטריות
ד"ר נחום זילבר 27/11/2022 | 23:16סיפורך מתאים למצב שלאחר נטילת תרופות פסיכיאטריות. השפיכה המהירה נובעת בין השאר מחוסר יכולת לשמור על זיקפה תנסה את הכדורים ואם זה יצליח זה יהיה מצוין מבחינתך. אל תפחד מכישלון. אם יהיו בעיות אחר כך תמיד ישנם עוד פתרונותהוסף תגובה
-
-
בעייה באשכים
מאור 02/10/2022 | 18:41האם להיות בזקפה/מחשבות על סקס בלי להגיע לאורגזמה יכול לעשות כאב ביצים ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה אשכים
ד"ר נחום זילבר 07/11/2022 | 06:07כןהוסף תגובה
-
-
יחסי מין
דייויד 02/10/2022 | 18:42תרופות פסיכיאטריות (פלודיקייט) באמת יכולות לעכב את האורגזמה בגברים ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תרופות פסיכיאטריות ותפקוד מיני
ד"ר נחום זילבר 07/11/2022 | 06:06כן. יכולה לעכב או לגרום לבעיות אחרות בתפקוד המיניהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
בדיקות קשורות
-
חיידק קלבסיאלה
-
בדיקת זרע
-
תרבית שתן
-
תרופות קשורות
-
זרבקסה (ספטולוזאן/טזובקטם)
-
טראזוסין
-
דוטאסטריד
-
מונחים קשורים
-
עטרה, ראש הפין
-
אין-אונות (אימפוטנציה)
-
אוננות
רופאים בתחום
פורומים נוספים בתחום
פורוםבעיות בזיקפה, אימפוטנציה
בפורום בעיות בזיקפה, אימפוטנציה ניתן להתייעץ עם ד"ר נחום זילבר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בעיות בזיקפה, אימפוטנציהפורוםסרטן הערמונית
בפורום סרטן הערמונית ניתן להתייעץ עם מומחי מרפאת אורולוגים אורומדיק, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן הערמוניתפורוםמחלות מין
בפורום מחלות מין ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן הולנד, לשאול שאלות בתחום, בטיפול בקונדילומה, ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מחלות מיןפורוםפלסטיקה ואסתטיקה וגינלית
בפורום הצרת נרתיק ניתן להתייעץ עם ד"ר שרון ברכר זכאי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פלסטיקה ואסתטיקה וגינלית