דר' ראיתי סרטונים שלך ביוטיוב מדבר על פריאפיזם, ואני יודע שאתה ממש עסוק יש לך מרפאות ברחבי הארץ בפריסה ארצית, ובאחד הסרטונים שלך ראיתי אותך מדבר על פריאפיזם, ואני רוצה לספר לך את הסיפור שלך בתקווה שתעזור לי, לפני מספר חודשים קמתי עם זקפת בוקר בין החזקות שבעולם, ברמה שלא היה לי פיפי בכלל, זאת הייתה זקפה שקמתי איתה הרופאים שטיפלו בי אחרי המקרה חשבו שמדובר בזקפת בוקר רגילה, אבל רק עכשיו התברר לי לפי חקירה במצבים רפואיים, שזה היה פריאפיזם לא איסכמי, כי אני פתאום זוכר שערב לפני הזקפה המוזרה הזאתי, היה לי כאב חזק בטוסיק, כנראה שהיה מדובר בקרטום לא ייחסתי לזה חשיבות רבה, כי אני סובל מעצירות כרונית כבר 3 שנים, עצירות שלא גרמה לי לבעיות זקפה בחיים, ומה שהחמיר את המצב זה שאני לא הייתי מודע באותו רגע שיש לי מצב חירום רפואי, כי מדובר בזקפה נוקשת וכואבת שלא נגרמה עקב חשק מיני, באותו בוקר, זקפה שחסמה את השתן אפילו שקמתי מהמיטה זה עדיין לא ירד, אבל פתאום הגיע רגע שאני לא אשכח לעולם, מרוב עייפות חזרתי למיטה ובלי לשים לב, חזרתי לישון התמתחתי עם השמיכה שהיא לוחצת על האיבר מין שלי, ולפתע שמעתי 2 קליקים מאוד חזקים כמו ירייה של אקדח, אחד אחרי השני, ובדיוק שנייה אחרי זה הזקפה ירדה כלא הייתה, הפין היה אחד הקטנים באותו רגע, פשוט מכונס בעצמו, הלכתי לבית חולים למיון, האורולוג עשה לי רק בדיקת אשכים, וסירב בתוקף לצילום הפין, הוא נתן לי תקוות שווא שהכול בסדר וזה יעבור, וכשאני יוצא מבית החולים אני בודק את הדף שהוא הביא לי ואני רואה שיש לי שם המלצה לבדיקת אולטרסאונד אשכים, לפני שהבנתי שפשוט שיחקו בי, קיבתי מכה בגב העליון, האורולוג בבית החולים לא שאל את השאלות הנכונות, ורק עכשיו שמתי לב שקמתי עם פריאפיזם לא לא איסכמי, עקב כנראה חבלה ברקטןם ערב לפני הזקפה הזאתי,ועכשיו שמתי לב לשינויים בפין שלי, עיוות הפין(העור), עקמת לכיוון של מטה בעת זקפה, והמון רשלנות רפואית עקב המקרה שלא טופל לעומק, האם אני צריך לטפל בזה, חשוב לציין שזה מביא עליי מצב נפשי קשה מאוד, כי כמה ימים לפני המקרה הייתי יכול להשתין ולא היו לי אפילו דליפות שתן קיצוניות, הזקפה שלי הייתה מצויינת, עקב כך הביטחון העצמי שלי היה עוצמתי, ורק עכשיו שגיליתי וחקרתי והבנתי מה היה לי, נכנסתי לדיכאון עמוק, עכשיו שאלתי היא למי אני צריך לפנות כדי לטפל בזה? אני דורש צילום, כי נגרם לי מצב נפשי קשה עכב הסירוב של האורולוג, זה פשוט הרס אותי, אני גם מרגיש גומי בתוך איבר המין שלי, 23 שנים שאני חי פתאום צומחות לי שם שיערות, עברתי שם ברית מילה בגיל 8 ימים בזמן שהייתי פג במשקל של כ1500 ק"ג, היה לי גם Meatal stenosis עד גיל 9, ובגיל 9 עברתי ניתוח שם, האורןלוג אפילו לא טרח לשאול אותי על זה, לאן אני אמור ללכת עם הסיפור שלי? אני מתיבייש לספר אותו, זה פשוט טראומה מה שהאורולוג עשה לי, וזה הייתה פעם ראשונה שלי במיון כתור עצמאי. וחשוב לציין שבאותו יום שהלכתי למיון הפין היה ממש מקווץ ולא הצליח לעמוד בכלל לא היה שם שום רגש, שרף לי שם גם, ורק עכשיו שמתי לב לעיוות בעור של הפין שלי, ונדבקות לי שיערות לכיפת הפין שזה לא היה לפני המקרה, ויש לי זקפות בצורת בלון לכיוון של מטה, זקפות לא רצויות שבאותו ללא שום חשיבה מינית, זה כאילו שאני לא מצליח לשלוט עליו, ואין לי שום חשק מיני, לאיזה רופא עלי לפנות? האם עורקי הפין נפגעו? אני הגעתי למצב שאני חושב מחשבות לא טובות(קצת אטבדניות עקב זה שהאורולוג הטעה אותי), ואני רוצה לדעת מה הטיפול שייתנו לאחד כמוני, תודה רבה על התשובה שלך כי אני מאוד מעריך אותך ד"ר