פורום בעיות בזיקפה, אימפוטנציה - עמוד 4

-
טיפול בגלי הלם לזיקפה (לת)
יוסי 05/12/2023 | 22:09רציתי לדעת מה ההבדל בין הציוד במכון באיכילוב לבין הציוד ברמב״ם - באיכילוב טוען לציוד מתקדם שמספיקים 6 טיפולים וברמב״ם 12 טיפולים . משתמשים בציוד שונה ושניהם אותו מחיר לזהב הטיפול והאבחון על ידי אותם אורלוגיםהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
מכשיר ישראלי vertica לשיפור ושיקום בעיות זיקפה.
אלמוני 20/08/2023 | 14:16שלום דר, האם המכשיר vertica מוכר? יעיל? לטיפול בבעיות זיקפה. המכשיר נועד באמצעות אנרגיית RF לשקם את הרקמות האחראיות על המנגנון הזיקפתי. מה דעתך בנושא? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
ורטיקה
Johni 03/12/2023 | 17:47במידה ורכשת את המכשיר אשמח לשמוע חוות דעת בבקשההוסף תגובה
-
ורטיקה
גוני 08/11/2023 | 00:00אהלן אשמח לשמוע אם אתה ממליץ על המכשיר?הוסף תגובה
-
-
בעיות בזקפה (לת)
גל 29/11/2023 | 10:45מאוד רוצה את בת זוגי, לאחרונה נתקל בבעיות בזקפה. בן 51. לחץ? תודה על התשובה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
חוסר תחושה בפין ובאורגזמה (לת)
נועם 26/11/2023 | 12:55שלום ד'ר אני איש ספורטאי > בריא בדר"כ , לפני זמן הפסקתי להרגיש בתחושה הסופית בזמן שפיכת הזרע ( אורגזמה), ולפעמים אני מרגיש אותה אבל בצורה מועטת מאד עשיתי כול הבדיקות שאפשר לעשות בדיקות דם מקיפה תרפית שתן psa אולטרא סאונד בטן תחתונה ואשכים סי .טי בטן ואגן. בדיקות הרמונים הלכתי להרבה אורולוגים והם לא יכלו לעזור לי כי "כל הבדיקות תקינות" שאלתי מה יכול להיות הסיבה האם אני אלך בכיוון פלאזמה וגלי הלם ...זה יעזור לפתור בעיה זו למרות שיש זיקפה רגילה ללא שום חולשה נראה לי בעייתי היא בכיוון תחושה בחלק העליון של הפין, משם אני פחות מרגיש.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
ויאגרה בקפה (לת)
דינה 05/10/2023 | 21:27בעלי חודש לקחת ויאגרה,האים אפשר לשים לו בקפה מבלי שידע? בן 70 הרופאה אישרה לו,ואכן קנינו לו,והוא דוחה זאת.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
מתיחת הפין במהלך פריפרזאם לא איסכמי, בין הזקפות הכי חזקות שהיו לי ב23 שנה שאני חי (לת)
יוסי 26/07/2023 | 21:03שלום לדוקטור נחום זילבר ברצוני לספר ליעל המקרה שלי, אני מעריך כל מה שתגיד, אני ממש סובל משהו לא בסדר עם הפין שלי אני רק בן 23, וזה הסיפור שלי: לפני 5/6 חודשים בתחילת מרץ, התעוררתי בבוקר עם פריאפיזם לא איסכמי וכשהתמתחתי עם הגב למיטה כשהשמיכה שלי על הפין שמעתי שתי נקישות מהמפשעה ותוך שנייה הזקפה ירדה מהר, (אני רוצה להוסיף שהשמיכה שלי ממש עבה), לא מרגיש שלא הרגשתי שום כאב/נפיחות אחרי המקרה, אחרי כמה שעות הלכתי לאורולוג בבית החולים והוא בדק את הפין שלי והוא החליט שהכל שם תקין לפחות שבועיים. אני לא מרגיש זקפה והפין שלי היה יותר מדי קטן הוא התחבא כמו איבר מין של תינוק, מתחת לפרנולום שלי הבנתי שאני חושב שאני מדמם משם והאורולוג פספס את זה והייתה לי צלקת על עור הפין ועכשיו אני סובל מדלילות של הפין, העור של הפין שלי ממש חלש ורך, קשה לי לאונן בכלל, לא מצליח להגיע לזקפה עם אוננות בכלל, אני לא מרגיש שום גירוי מיני בזמן האוננות ואפילו לא יכול לאונן, מה לעזאזל קרה לי? וגם אני מרגיש שהפין שלי קצר, אני לא מבין מה יש לי, כל אורולוג מסרב לצילום הפין, מבחינה משפטית החוק עומד לרשותי אבל הארולוגים פשוט רמסו את זכויותייהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
זקפה ופרקינסון
מוטי 27/12/2022 | 14:18שלום רב האם יש קשר בין תרופות לפרקינסון וירידה בזיקפההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
פרקינסון
יוסי 26/07/2023 | 12:45שלום אני חולה פרקינסון וראיתי שיש כדורים שפוגעים בזיקפה וברגישות של איבר המיןהוסף תגובה
-
תשובת מומחה פרקינסון
ד"ר נחום זילבר 08/01/2023 | 16:47פנה לאורולוג מומחה בנושא תפקוד מיני לקויהוסף תגובה
-
פרקינסון
מוטי 29/12/2022 | 08:20שלום ותןדה על התשובה המהירה מה אפשר לעשות לשיפור המצב?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה פרקינסון וזקפה מוחלשת
ד"ר נחום זילבר 28/12/2022 | 20:10ידועה ירידת הזקפה בחולי פרקינסון ללא קשר לתרופותהוסף תגובה
-
-
השתנה גבוהה (לת)
יריב 25/07/2023 | 21:45יש איזה דרך שיגרום לי להפסיק לקום בלילה לשירותים בגלל בעיה של נוקטוריה כבר הרבה שנים ? (הבנתי שהשמנה קשורה לזה )הוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
תפקוד מיני
מאיר 17/07/2023 | 09:55היי דוקטור סובל מבעיות לא תמיד אבל אפשר להגיד בחצי מהזמן לא מתפקד כמו שאני רוצה 1 לחץ לפיפי ואי נעימות בבטן התחתונה 2 זקפה לא חזקה מאוד ושהיא מגיעה היא לא ממושכת כלומר אם אני יוצא מהנרתיק או משהו יכול לאבד את זה 3 שפיכה מהירה לפעמים מהר מאוד בן 35 לא סבלתי בעבר מזה האם תוספי התזונה כגון יגואר און/סופר און וכו יכולים לעזור?למה היית ממליץהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הפרעות אורולוגיות
ד"ר נחום זילבר 25/07/2023 | 20:27מאיר בתור גבר צעיר עם קצת בעיה בכל תחום של המערכת ממליץ לפנות לאורולוג בקופה לפני רכישות חומרים כאלו או אחריםהוסף תגובה
-
-
עזרתך בהעיות זיקפה בבקשה
אלמוני 18/07/2023 | 09:43קיבלתי מרשם מאורולוג לזריקות תת מחילתיות מישהו יודע מה המחיר? אמרו לי שיקר חבלז יש דרך להוזיל או תחליף?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה זריקה לפין
ד"ר נחום זילבר 25/07/2023 | 20:23אין תחליף רק מקורהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
בדיקות קשורות
-
טסטוסטרון זמין בדם
-
בדיקת MRI
-
בדיקת שתן כללית
-
תרופות קשורות
-
טראזוסין
-
פירידוסטיגמין
-
בלאומיצין PFI
-
מונחים קשורים
-
רצפת האגן
-
אין-אונות (אימפוטנציה)
-
אפיספדיאס
רופאים בתחום

פרופ' אמנון זיסמן
אורולוגיה
אורולוג מנתח, מנהל המחלקה האורולוגית במרכז רפואי שמיר (אסף הרופא)

ד"ר גד נוימן
אורולוגיה
5.0
( 8 חוות דעת )
"רופא נעים הליכות, קיבל אותי במאור פנים, הסביר על הבדיקה והתוצאות האפשריות, עורך מעקב וזמין לכל שאלה בטלפון"

פרופ' אמנון זיסמן
אורולוגיה

ד"ר גד נוימן
אורולוגיה
5.0
( 8 חוות דעת )
"רופא נעים הליכות, קיבל אותי במאור פנים, הסביר על הבדיקה והתוצאות האפשריות, עורך מעקב וזמין לכל שאלה בטלפון"

פרופ' אמנון זיסמן
אורולוגיה
פורומים נוספים בתחום
פורוםבעיות בזיקפה, אימפוטנציה
בפורום בעיות בזיקפה, אימפוטנציה ניתן להתייעץ עם ד"ר נחום זילבר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בעיות בזיקפה, אימפוטנציהפורוםסרטן הערמונית
בפורום סרטן הערמונית ניתן להתייעץ עם מומחי מרפאת אורולוגים אורומדיק, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן הערמוניתפורוםמחלות מין
בפורום מחלות מין ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן הולנד, לשאול שאלות בתחום, בטיפול בקונדילומה, ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מחלות מיןפורוםפלסטיקה ואסתטיקה וגינלית
בפורום הצרת נרתיק ניתן להתייעץ עם ד"ר שרון ברכר זכאי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פלסטיקה ואסתטיקה וגינלית