פורום ביטוחי בריאות וסיעוד
פורום זה הינו פורום תמיכה בלבד: שיתוף, עדכון והתמודדות
האם סוכנות ביטוח "לפידים" מוכרת? אמינה?
אורית 24/04/2018 | 16:02האם סוכנות ביטוח "לפידים" מוכרת? אמינה? קיבלתי הצעה לביטוח, כרגע אני בחברה אחרתפתח בחלון חדשהאם סוכנות לפידים מוכרת ? אמינה?
עדנה 04/06/2023 | 11:57אני מבוטחת בסוכנות לפידים משנת 2015 ואין לי מילים אלא לשבח! חברה מצויינת! גדולה ואמינה ומקצועית. גם נאלצתי לעבור תביעה קשה שטיפלו בי בה באופן מדהים וגם ליוו אותי בפרישה אז יצא לי לחוות מספר נותני שירות שם. ממליצה בחום!לא
לא 29/05/2023 | 13:31לאהמלצה לסוכנות מקצועית
המלצה 30/07/2020 | 23:44בחור בשם יואל ממש עזר לי https://lp.vp4.me/mfxaאמינה ומקצועית
אילנית 08/07/2020 | 20:39סוכנות מעולה. מאוד מקצועית וטובה. אנשי מקצוע מהשורה הראשונה. מאוד מרוצה וממליצה בחום לכולם לפנות אליהם. חוויה מאוד חיובית אני קיבלתילא אמינה
כינוי 27/04/2020 | 20:28לצערי נכוותי קשה עם שלוש חברות ביטוח שהסוכנות לפידים ביטחה אותי אצלן. וזה עוד לפני צורך בתביעה. התנהלות חובבנית, בקשות חוזרות ונשנות שלי לבצע דברים פשוטים נענו כל הזמן ב ''ידוע, בטיפול''. בסוף נאלצתי ליצור קשר עם החברות בעצמי ולהתנהל מולן כך שאני עוקפת את סוכנות הביטוח.סוכן לפידים
דביר 20/12/2019 | 12:56שלום אורית. אני מנהל תיקי לקוחות בסוכנות לפידים. שמח לראות שאת מבררת על החברה שלנו. אם מעוניינת בשירות שלנו ולקבל את הביטוח בעל התנאים הכי טובים והמחיר הכי משתלם עבורך אנא השאירי הודעה עם שם והמילה "ביטוח" ואני אחזור אלייך. דביר - 0587788562 המשך יום נפלא!ביטוחים
אמירן יקיר 08/08/2019 | 12:04עשו לי השבוע בדיקה בתיק של כל המשפחה עזרו לי מאד עבדתי מול בחור בשם דוד ואורי מאד מקצועיים ונחמדים. ממליץ למי שיש לו בעיות בביטוחיםהמלצה על סוכנות לביטוח לפידים
אורית חיון 11/06/2018 | 15:17מאוד אמינה ! וסוכנות מקצועית ומצוינת אורית,
ביטוח סיעודי (לת)
ZH 05/03/2023 | 11:16אני מחפש מבוטחים בביטוח סיעודי בחברות מגדל, הראל, כלל, הפניקס לבדיקת בעיה. יש התכנות לתביעה. 0558838384פתח בחלון חדשהצהרת בריאות
28/11/2022 | 17:00שלום, בטופסי הצהרת בריאות יש הרבה מונחים רפואיים שלאדם הפרטי אין ידע בהם. כיצד והאם מבוגר יכול להצטרף לביטוח בריאות פרטי מבלי למלא הצהרת בריאות? מי יכול לעזור כך שלא יהיה חשש שלא מולאו הדברים הנדרשים ולא תהינה התנערויות מהחברה המבטחת בהמשך? תודהפתח בחלון חדשהצהרת בריאות
קובי גרינברגר 01/12/2022 | 00:18שלום רב, לא ניתן להצטרף לביטוח בריאות פרטי ללא מילוי טופס הצהרת בריאות. מי שיכול לעזור לך ולעמוד על הזכויות שלך מול חברת הביטוח - החל ממילוי טופס הצטרפות והצהרת בריאות וכלה במקרה של תביעה - הוא סוכן ביטוח שקיבלת עליו המלצות מחברים ואנשים קרובים שחוו אותו. רק בריאות ובהצלחה בברכה, קובי גרינברגר שחם ביטוח-הבית שלך http://m.bizmakebiz.co.il/3c404c
ביטוח בריאות קולקטיבי דרך מקום העבודה
ימית 08/10/2022 | 07:12רציתי לברר לגבי ביטוח למחלות קשות כאשר אני מפרישה חלק, והמעסיק מפריש את השאר. מה קורה כאשר המעסיק שולח לי אין סוף התראות על חוב מהצד שלו בחלק שהוא אמור להפריש ? האם זה פוגע לי בביטוח הבריאות במידה ואזדקק בזמן אמת לטיפול דחוף ?פתח בחלון חדשביטוח בריאות קבוצתי דרך העבודה
קובי גרינברגר 15/10/2022 | 21:36היי ימית, נראה לי שאת מעבבבת בין 2 מוצרים. בין ביטוח פנסיוני שבו המעסיק מנכה את חלקך מהמשכורת, ובנוסף משלים את חלקו לבין ביטוח בריאות ומחלות קשות קבוצתי שמשולם בדרך כלל ישירות ובמלואו על ידי המעסיק. אם מדובר בחוב בביטוח פנסיוני: זה לא אמור לפגוע ולהשפיע על ביטוח בריאות ומחלות קשות שבדרך כלל משולם בנפרד. בעיקרון חברת הביטוח תבטל את הכיסויים בביטוח פנסיוני רק לאחר 13 חודשי חוב. אם מדובר בחוב בביטוח קבוצתי: אז זה בהחלט יכול לפגוע ולהשפיע על הכיסוי הביטוחי שלך, עד לביטול הפוליסה. בכל מקרה, למרות החוב, הכיסוי יהיה בתוקף כל עוד הפוליסה לא בוטלה. רק בריאות חג שמח ומועדים לשמחה בברכה, קובי גרינברגר שחם ביטוח-הבית שלך http://m.bizmakebiz.co.il/3c404c
אוסטואוארטריטיס
RONI 11/09/2022 | 13:03אני מבוטח בביטוח בריאות בחברת הפניקס.אני אמור להיות מטופל בזריקות PRPּחומצה הילארונית ב3 זריקות לירך.הם מאשרים לי רק כשליש מהצעת הרופא המטפל וכן ללא החומצה ההילארונית בתואנה שזה טיפו קוסמטי.האם ללכת איתם לתביעה?להילחם או שלא שווה את המאמץ?פתח בחלון חדשאוסטואואריטיס
קובי גרינברגר 12/09/2022 | 10:37היי רוני, על מנת שאוכל לענות לך, אנא תשלח לאימייל שלי את המסמכים הבאים: kobig@shaham.co.il 1. העתק פוליסה 2. אישור רפואי על הבעיה שיש לך בירך והמלצות לטיפול. 3. אישור רפואי על הטיפול שעברת 4. מכתב תשובה של חברת הביטוח על התביעה שהגשת בברכה, קובי גרינברגר שחם ביטוח-הבית שלך http://m.bizmakebiz.co.il/3c404c
החזר על זריקה של חומצה הילארונית
דני 16/08/2022 | 08:50שלום רב, עקב בעיה בברך, אורתופד מומחה המליץ לי לקבל זריקה (חומצה הילארונית סינוסק) כתחליף לניתוח. עלות הזריקה כ 1500 ש"ח. תבעתי החזר מחברת הביטוח בה אני מבוטח בביטוח בריאות פרטי, שדחתה את התביעה כי לטענתה אין מדובר כתחליף ניתוח. האורתופד כתב מכתב בו הוא מתאר את החיסרון במקרה שלי בניתוח והיתרון בזריקה על פני ניתוח אך המכתב לא שכנע את חברת הביטוח. מכיוון שזריקה כזו אני אמור לקבל כמה פעמים, העלות מאוד מכבידה. יש דרך להילחם בחברת הביטוח? האם סיכויי להצליח מולם סבירים?פתח בחלון חדשהחזר על זריקה של חומצה הילארונית
קובי גרינברגר 16/08/2022 | 19:09היי דני, על מנת שאוכל לענות לך, אנא תשלח לאימייל שלי את המסמכים הבאים: kobig@shaham.co.il 1. העתק פוליסה 2. אישור רפואי על הבעיה שיש לך בברך והמלצות לטיפול. 3. אישור רפואי על הטיפול שעברת 4. מכתב דחייה של חברת הביטוח בברכה, קובי גרינברגר שחם ביטוח-הבית שלך http://m.bizmakebiz.co.il/3c404c
ביטוח פרטי
אדם 11/08/2022 | 18:00שלום, מחפש המלצה על ביטוח פרטי בנוסף על "מכבי שלי". א.נמצא אצלי דם סמוי, ומחכה לפגוש רופא גסטרו כדי שיקבע תור לקולונוסקופיה (כך מכבי רוצה לעשות במקרה שלי). האם יש חברות ביטוח שיסכימו לבטח אותי במצב כזה? איזה חברות? ב.מעוניין בכיסוי שיכלול את הדברים הבאים: מגוון של רופאים פרטיים איכותיים ,בלי הגבלה על מספר הפעמים. תורים קצרים לאם אר איי ביטוח סיעודי בדומה לקופ"ח-תשלום מהחברה של כמה אלפים בחודש במשך 3 או 5 שנים. טיפולים כגון PRP לנזקים בברכיים ובכתפיים. אשמח לקבל המלצה על חברה שתיתן את הכיסויים האלה לאדם במצבי, בשירות לקוחות סביר.פתח בחלון חדשביטוח בריאות פרטי
קובי גרינברגר 11/08/2022 | 23:37היי אדם, ביטוח בריאות פרטי בנוי באופן מודולרי וכולל מספר תוכניות בסיס. 1. תרופות שלא בסל הבריאות 2. השתלות איברים בחו"ל 3. ניתוחים וטיפולים מחליפי ניתוח משלים שב"ן (ר"ת שירות בריאות נוסף שמכונה ביטוח משלים של קופ"ח) 4. ניתוחים וטיפולים מחליפי ניתוח מהשקל הראשון. הביטוח נרכש בהתאם לרצונות והיכולות של כל אחד ואחד. א. אם ברצונך לרכוש ביטוח בריאות הכולל כיסוי לניתוחים פרטיים, שום חברת ביטוח לא תבטח אותך כעת. היא תבקש ממך את תוצאות בדיקת קולונסקופיה ואז תחליט על תנאי קבלתך. ב. לגבי התייעצות עם רופאים מומחים, ובדיקות אבחנתיות כגון אם.אר.איי. ניתן להוסיף לאחר רכישת אחת מתוכניות הבסיס. ג. לגבי טיפולי PRP חברת הביטוח תכסה אותם בתנאי שמדובר בטיפול מחליף ניתוח. אך לא תכסה אותם במידה ומדובר בבעיה רפואית קיימת. ד. משנת 2017 לא ניתן לרכוש ביטוח סיעודי פרטי. במידה ותרצה לקבל ממני הצעה לביטוח בריאות פרטי, אנא תשאיר את פרטיך במייל או בנייד הרשומים מטה ואדאג לחזור אליך בהקדם. בברכה, קובי גרינברגר שחם ביטוח-הבית שלך 050-5790550 KobiG@shaham.co.il http://m.bizmakebiz.co.il/3c404c
ביטוח השתלות
סיגלית 04/08/2022 | 14:47בשנת 1997, עבדתי בבנק שבמסגרתו התאפשר לנו לעשות ביטוח השתלה בעלות נמוכה. אני עשיתי את הביטוח לשלושת בני ושילמתי מידי חודש סכום של כ 10 שח לכל אחד. הבן הצעיר היה בן 10 כשעשיתי לו את הביטוח, ובגיל 16 אובחן כנשא הפטיטיס בי(עד היום הוא נשא ללא מחלה)בסוף שנה שעברה החל לעבוד בעבודה חדשה במסגרתה נעשה לו ביטוח בריאות וביטוח ההשתלות שאני עשיתי לו בוטל ביוזמתו או ביוזמת החברה בה הוא מועסק. בשאלון לביטוח היה סעיף האם אתה נשא הפטיטיס, מאחר ובני חשש שאולי קבלתו לעבודה תידחה החליט לכתוב שהוא לא נשא. ראשית מה המשמעות של הצהרה שקרית זו? שנית, ביטוח ההשתלה שבוטל כאמור נעשה טרם היותו נשא. האם יש סיכוי שהחברה תחזיר אותו לתוקף ללא הצהרת בריאות?ואני כמובן אשלם עבור שבעת החודשים בהם הביטוח היה מבוטל. אני לא הייתי מודעת כלל שביטלו אותו ורק לאחרונה גיליתי שהוא בוטל בסוף דצמבר אשתקד. סליחה על אורך השאלה, אודה לכם על תשובתכם.פתח בחלון חדשביטוח השתלות
קובי גרינברגר 06/08/2022 | 23:06היי סיגלית, משמעות של הצהרה שקרית היא שאם יקרה מקרה ביטוח הקשור להפטיטיס בי, חברת הביטוח תדחה את התביעה. מה שאני מציע לך לעשות זה לבקש לתקן את הצהרת הבריאות בביטוח הבריאות של בנך במקום העבודה. במידה ותהיה מגבלה לגבי הפטיטיס בי, לפנות לחברת הביטוח הקודמת ולבקש להחזיר את הביטוח לתוקף מיום שהוא בוטל, תוך הצהרת בנך בכתב שלא חל שינוי לרעה במצב בריאותו מאז ביטול הפוליסה. רק בריאות ובהצלחה בברכה, קובי גרינברגר שחם ביטוח - הבית שלך http://m.bizmakebiz.co.il/3c404c
החזר שכר מנתח וידר ניתוח
פבלו 17/07/2022 | 18:36יש לי ביטוח בריאות עם כיסוי שכר מנתח במגדל משנת 2021. אני רוצה להנות ע"י מנתח שלא נמצא ברשימה של מגדל . האם מגיע לי איזה החזר על שכר המנתח או על חדר הניתוח.פתח בחלון חדשהחזר שכר מנתח
קובי גרינברגר 19/07/2022 | 17:30היי פבלו, בפוליסות בריאות שהופקו החל מחודש 2.16 אם תבחר רופא שלא בהסדר, לא מגיע לך שום החזר מחברת הביטוח. ההסדר הזה היה קיים עד חודש 1.16 ובוטל ביוזמת הפיקוח על הביטוח. מה שכן, אתה יכול לקבל כיסוי מלא על מנתח שבהסדר עם חברת הביטוח. רק בריאות בברכה, קובי גרינברגר שחם ביטוח - הבית שלך http://kobig.bizmakebiz.co.il/
ביטוח בריאות פרטי
יורם 25/06/2022 | 23:16באיזה גוף אובייקטיבי ניתן להיעזר בהשוואה מקצועית לגבי ביטוח בריאות פרטי לפני רכישה .פתח בחלון חדשביטוח בריאות פרטי
קובי גרינברגר 01/07/2022 | 19:02היי יורם, יש שני סוגי אנשים שיתנו לך מענה מקצועי. סוכן ביטוח - ייתן לך ללא תשלום את העצה הטובה ביותר - best advice, מבין כל החברות שהוא עובד איתם. לעומת זאת, יועץ ביטוח - ייתן לך תמורת תשלום את העצה הטובה ביותר - best advice, מבין כל החברות הקיימות בשוק. בהצלחה בברכה, קובי גרינברגר שחם ביטוח-הבית שלך http://kobig.bizmakebiz.co.il

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםאף אוזן גרון
בפורום אף אוזן גרון ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום אף אוזן גרוןפורוםחרדה
פורום חרדה מנוהל ע"י ד"ר יששכר הרמן, מומחה בפסיכיאטריה, לשעבר מנהל המרכז לטיפול בנפגעי סמים ביפו ואחראי על ייעוצים פסיכיאטריים בביה"ח שיבא.
לפורום חרדה