פורום הומאופתיה לילדים - עמוד 11

-
אפטות
ענת 20/05/2011 | 12:50האם טיפול הומאופטי יכול לתת מענה גם ל"אפטות" בתוך הפה. בתי בת ה-13 סובלת מזה מאד ולא יודעת מה לעשות.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
אפטות אצל ילדים
ד"ר יוגב אסתר 22/05/2011 | 18:26אפטות ופצעים בפה קשורים תמיד בדרך מסוימת למערכת העיכול. קיימות תרופות הומיאופטיות מצוינות לריפוי. ראשית יש לבדוק מה בדיוק הבעיה במערכת העיכול ולהתאים לילדה תרופה בהתאם לממצאים. לברור נוסף - 09-7414840הוסף תגובה
-
-
ירידה
סיוון 10/04/2011 | 19:29אני אמא לילדה בת 8 שלא אוכלת מאוזן ולכן לקחתי אותה לבדיקות דם שבד"כ יוצאות תקינות למרות זאת אך הפעם הרופאה הסבירה שיש מחסורים שצריך לטפל בהם ואולי לקחת מולטי ויטמין מינרל לילדים וראיתי שיש לסולגאר למשל השאלה לאיזה גילאים מתאים המולטי ויטמין?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובה לסיון
ד"ר יוגב אסתר 10/04/2011 | 20:58שלום רב נטילת תרופות איננה פתרון חכם. ודאי לא בגיל ילדות. הויטמינים מיוצרים באופן מלאכותי ומכילים חמרי מילוי הגורמים לאורך זמן למחלות בכליות ובדרכי השתן, במערכת העיכול ובכלי הדם. אין ביכלתם להוות תחליף לויטמינים אשר הגוף מפיק ממזון טבעי. אני מציעה לבדוק את הילדה בבדיקה הומיאופטית מקיפה אשר תוכל לעמוד על הסיבות לכך שאינה יכולה לאכול בצורה סדירה ולרפא את זאת. כך היא תוכל להנות לאורך זמן מבריאות תקינה ומהרגלי תזונה נכונים ובריאים. אין ספק שקיימת סיבה למה שקורה היום. הטיפול ההומיאופטי יוכל למצוא את הסיבה ולרפא.הוסף תגובה
-
-
עייפות אצל קטנה בת שנתיים וחצי
סוני 01/03/2011 | 12:27שלום, ביתי הקטנה בת 2.5 לאחרונה עייפה רוב שעות היום היר חוזרת מהגן אחה"צ וממהרת לקחת את השמיכה שלה ולשכב על שטיח, נטולת אנרגיה ואף עצבנית. לאחרונה עברה טיפול בדיקור בשל ברונכיטיס החוזרת שוב ושוב שם נאמר לנו כי בשל כך מחליש וקיבלה אף טיפול תזונתי בנוסף לפורמולות. היה שינוי אך כרגע חלה שוב נסיגה בנוסף החלו כאבי בטן וכבר 3 ימים שהיא ממאנת לאכול והחולשה ניכרת שינוי בצואה בצבע ובריח והתכווצויות בבטן לפרקים ואז שוב נרגעת הייתי שמחה לקבל עצה עזרה נוספת.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
עייפות אצל ילדה בת שנתיים - תשובה לסוני
ד"ר יוגב אסתר 01/03/2011 | 21:48שלום רב, קיימות מספר שאלות שהייתי רוצה לברר לפני שאשיב לשאלתך.אנא התקשרי בשעות הבוקר - לפני הצהריים לטל.מס.09-7414840 ואנסה לעזור כל טובהוסף תגובה
-
-
נוזלת מתמשכת
לי 05/02/2011 | 20:34בני בן שנה וחצי נולד פג שבוע 31 הוא נכנס לגן ומאז הוא חולה לאחרונה מתחילת החודשים האחרונים הוא מצונן נורא נוזלת רירית צהוב. עקב הנזילה המתמשכת שלו הוא גם מחרחר וגם כאבי אוזנים כול הזמן. לאחרונה עשינו צילום נזופרינקס והכרית אינה מוגדלת, נאמר לי בשביל למנוע לגמרי מהצינון הוא רק ניתוח. האם הומאופתיה יכולה לעזור למנוע לגמרי. האם שתייה של צמחים מסוימים יכולם לעזור או פרביוטיקה יכול לעזור. אשמח לקבל טיפים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה תשובה ל-לי
דר' ND. אסתר יוגב 06/02/2011 | 05:56כיון שהילד שלך נולד פג, המערכת החיסונית שלו מעט חלשה והוא כנראה נתון יותר להשפעות חיצוניות כמו שינויים במזג האויר או רגישות לקור ולחות.כיון שלא נמצאה כל חסימה בדרכי הנשימה העליונות,זהו מקרה קלאסי שאיננו מתאים לניתוח.בעזרת טיפול הומיאופטי אפשר וצריך לחזק את המערכת החיסונית כדי שלא כל דבר יכנס בקלות פנימה ולרפא את הריריות במערכת הנשימה העליונה,שם הוא רגיש במיוחד. לפרטים נוספים את מוזמנת להתקשר 09-7414840הוסף תגובה
-
-
הכנה לחיסון
מיכל 04/02/2011 | 21:44שלום רב, יש לי תינוק בן 8 שבועות ואשמח להכין אותו לחיסונים שהוא אמור לקבל בטיפת חלב. תודה, מיכלהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה הכנה לחיסונים
דר' ND. אסתר יוגב 05/02/2011 | 04:33בוקר טוב מיכל אשמח לעזור . תוכלי להתקשר 09-7414840 ולהזמין תור כרגע אני עובדת בבית חולים בחו"ל ,אשוב לעבודה בבית בעוד שבועיים.יש תמיד מי שיענה לך לטלפון במרפאה שבת שלוםהוסף תגובה
-
-
השמנת יתר
יערית 30/01/2011 | 00:00אני עוד מעט בת שלושים ונימצאת בהשמנת יתר מנשה דיאטה ולא כל כך מצליחה לרדת ולהישאר במישקל נמוך האם תוכלי לעזור לי בזה אני מאוד אודה לך כי אני כבר לא יכולה לישבול את עצמי כך וגם הכי חשוב לא יכולה לינשום טוב ביגלל ההשמנה מודה לך מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה השמנת יתר
דר' ND. אסתר יוגב 30/01/2011 | 05:32יכולות להיות סיבות רבות למה שאת מתארת. החל מסיבה מבנית ,הורמונאלית, נפשית ועוד. צריך ראשית לבדוק מהו הגורם אצלך ורק אז להחליט מהי הדרך הנכונה ביותר לטיפול. אפשר לעזור לך בצורה עדינה ולא מזיקה ע"י הרפואה ההומיאופתית בהצלחההוסף תגובה
-
-
תוצאת בדיקת דם
יערית בשארי 29/01/2011 | 23:42ילדתי בת 4.5 וניתבקשתי לעשות לה בדיקות דם בין התוצאות מה שמשך את תשומת ליבי היו התוצאות האלו: LDH-596 .PLT-569 וגם בדיקות הורמוליות שהם:FREE ANDROGEN INDEX-0 מה זה אומר ולמה נאלצתי לעשות בדיקה זו יש לצין שהינו אצל רופא אנדוקרינולג ילדים. אודה אם אקבל תשובה היום או הכי מאוחר מחר מוקדם בבוקר. תודה מרואש יערית בשאריהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה בדיקות דם
דר' ND. אסתר יוגב 30/01/2011 | 05:24כדאי מאד שתעברי יחד עם הרופא על בדיקות הדם. הוא יסביר לך את התוצאות בהרחבההוסף תגובה
-
-
ילד פג
שיינה 24/01/2011 | 20:32שלום רב, הילד שלי בן שנה וחצי. הוא נולד בשבוע 29 והיה מונשם בפגייה 6 ימים. נכון לשנה אחרונה טיפה של נזלת אחרי כמה שעות הופכת לברונכיטיס ואחרי שעה הוא כבר עם ציפצופים בריאות, שיעול כבד. לפני 4 חודשים הוא התחיל ללכת למעון וכמובן המצב החמיר עוד יותר. האם אני אוכל לקבל מענה בהומאופתיה? תודה מראש!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה פג
דר' ND. אסתר יוגב 30/01/2011 | 05:21באופן טבעי הילד שלך רגיש יותר מאחרים בעיקר במערכת הנשימה. בגן הוא נחשף ,כמו כל הילדים ,לעוד ילדים שלא תמיד נשלחים לגן בריאים ,והוא מושפע מכך מהר יותר מאחרים. אפשר וכדאי לחזק את מערכת הנשימה שלו,לתת לו עמידות בפני מה שהוא פוגש ולחזק את מערכת החיסון שלו בעזרת טיפול הומיאופטי כל טובהוסף תגובה
-
תשובת מומחה פג
דר' ND. אסתר יוגב 30/01/2011 | 05:21באופן טבעי הילד שלך רגיש יותר מאחרים בעיקר במערכת הנשימה. בגן הוא נחשף ,כמו כל הילדים ,לעוד ילדים שלא תמיד נשלחים לגן בריאים ,והוא מושפע מכך מהר יותר מאחרים. אפשר וכדאי לחזק את מערכת הנשימה שלו,לתת לו עמידות בפני מה שהוא פוגש ולחזק את מערכת החיסון שלו בעזרת טיפול הומיאופטי כל טובהוסף תגובה
-
-
בת שנתיים חולה
ליזה 24/01/2011 | 09:38ד'ר יוגב שלום בתי בת השנתיים חולה המון. ב-3 חודשים האחרונים , אחת לשבועיים היא יומיים עם חום גבוה או צינון מאוד חזק או שיעול עם ליחה רופאת הילדים מטפלת בנו עם תרופות כגון סינפומד או כל נוגדי אלרגיה למיניהם אך הילדה חוזרת לגן ואחרי שבוע שוב חולה האם ההומאופתיה יכולה לחזק את המערכת החיסונית ולטפל בילדה שנחלשת עם כל סבב מחלה כזה ? תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ילדה רגישה
דר' ND. אסתר יוגב 24/01/2011 | 17:00שלום ליזה אין ספק שהילדה מאד רגישה .צריך רק לבדוק מדוע .מה מעורר אצלה את הרגישות.מתן תרופות כימיות בגיל כלכך צעיר לא יבנה לה מערכת חיסון חזקה יותר אלא יאפשר הקלה זמנית(שגם זה טוב בינתיים) הטיפול ההומיאופטי יודע למצוא את הגורם לרגישות היתר ולרפא.כך שגם אם היא תחשף בעתיד למה שמפריע לה היום,היא תהיה עמידה.תרופה הומיאופטית נכונה יודעת להסיר את המכשול בין אם הוא מולד ובין אם התפתח לאחר הלידה כל טוב .הוסף תגובה
-
תשובת מומחה ילדה רגישה
דר' ND. אסתר יוגב 24/01/2011 | 16:53הוסף תגובה
-
-
תוצאות גסטרוסקופיה:קפל פרפילוריעבה עם ארוזיה מעליו
רחל גורדון 18/01/2011 | 19:35לרופא גסטרו מבקשת לדעת מה זה ?אים יש טיפול אפקטיבי למחלהת בתודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה גסטרו
דר' ND. אסתר יוגב 19/01/2011 | 12:37משמעות התוצאות של הבדיקה היא שיש התעבות של דופן בקדמת פתח הקיבה ומעליו יש כנראה פצע. אני מניחה שהדבר גורם לכאבים הרופא חשד כנראה שיש כיב ולכן שלח לבדיקה. כדאי מאד שתתיעצי עם הרופא הגסטרולוג ,הוא יסביר לך מה יכולות להיות הסיבות לתופעה כזאת אצלך ותשמעי מה הוא מציע כדי לרפא. אפשר לרפא, כדאי לקבל הצעה לתזונה של מה אסור ומה אפשר. או לשנות משהו בקצב החיים או העבודה. כל טובהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מונחים קשורים
-
הומאופתיה
רופאים מומלצים

פרופ' אמנון זיסמן
אורולוגיה
אורולוג מנתח, מנהל המחלקה האורולוגית במרכז רפואי שמיר (אסף הרופא)

פרופ' אמנון זיסמן
אורולוגיה

פרופ' אמנון זיסמן
אורולוגיה
פורומים נוספים בתחום
פורוםהומאופתיה לילדים
בפורום הומאופתיה לילדים ניתן להתייעץ עם סנדרה מישאל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הומאופתיה לילדים