פורום הומאופתיה לילדים - עמוד 12

-
השמנה + קומה נמוכה
09/01/2011 | 23:33בני בן 8 וחצי סובל מהשמנת יתר 40 ק"ג ומקומה נמוכה אנחנו המעקב אנדו בשבוע הבא יש לנו תבחין ארגנון שבודק גירוי הפרשת הורמון גדילה הייתי רוצה לשמוע פרטים לגבי התבחין ואיך לדעתך אני יכולה לעזור לו עם עודף המשקל שלו בני לא אוהב לאכול ירקות פירות ועוף רוב התזונה שלו בנוייה מחלבון ופחממההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ילד שמנמן ונמוך
דר' ND. אסתר יוגב 10/01/2011 | 23:11כלל לא בטוח שהתזונה היא הגורם להשמנת הילד.יתכן שהבעיה היא בחילוף חמרים או בתנועתיות נמוכה. יש אפשרויות לבדוק באופן מדויק מה הוא הגורם. בכל מקרה לא מומלץ לטפל בעזרת הורמון גדילה.י לפרטים נוספים אפשר להתקשר בין 8.00 ל 9.00 בבוקר לטל. מס.09-7414840הוסף תגובה
-
-
הומהופטיה לטפול בבעיה רגשית
רפאל 09/01/2011 | 00:30אם אפשר לטפל בילד בן8 חסר בטחון ומאוד סגור וביישן עקב טראומה והאם טיפול זה יכול להועילהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טיפול בילד בעקבות טראומה
דר' ND. אסתר יוגב 10/01/2011 | 17:05להומיאופטיה דרכים עדינות ובטוחות לטיפול רגשי לאחר טראומה ללא תרופות כימיות וללא תופעות לואי. לפרטים נוספים אפשר להתקשר ל09-7414840 בין השעות 8-9 בבוקרהוסף תגובה
-
-
שפעת מלווה בשיעול
קשת 31/12/2010 | 19:08שלום, בני בן ה-8 עם שפעת כבר 48 שעות חום 39.2 שיעול יבש ומטריד אף קצת סתום וכאבים ברגליים ולעיתים גם בבטן. כרגע מטופל בנורופן ואקמולי שעוזר להוריד חום ומשכך כאבים, מהשיעול אנחנו לא מצליחים להפטר, ניסינו לימון עם דבש כמה פעמים ולא עזר, היום התחלנו עם סירופ סימפוקל אבל אני מניחה שייקח זמן עד שנראה תוצאות, האם יש משהו שמקל מיידי על השיעול שלפחות בלילה יוכל לישון כמו שצריך? לא התייעצנו עם רופא אני לא רואה כרגע צורך. אגב, מה הסימפטומים לשפעת חזירים ומתי צריך לדאוג? כי בשלב הזה זה נראה כמו שפעת רגילה. אגב הוא לא חוסן נגד שום שפעת השנה. תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
שפעת עם שיעול
ד"ר אסתר יוגב 31/12/2010 | 22:12טוב מאד שלא חיסנתם.לעולם אין לדעת אילו נגיפים יגיעו השנה ובלאו הכי החיסון שמקבלים השנה יודע לתקוף וירוסים שהיו עמנו בעבר ולא את הנוכחי. אפשר לקבל טיפול טוב המשפיע מידית מרופא הומיאופט.שיקח את הסימפטומים שיש לילדכם כעת ויתחשב עם תופעות קודמות המאפיינות אותו. תרופה הומיאופטית מדויקת עובדת תוך 24 שעות לכל המאוחר. אם אתם יודעים על מישהו טוב סמוך לביתכם,כדאי לנסות ולקבוע ביקור.אם אתם צריכים עזרה,אפשר להתקשר לטל.09-7414840הוסף תגובה
-
-
האם יש דרך טבעית להקל על גרד בפות (מלווה בהפרשה לבנה)?
אמא מודאגת 29/12/2010 | 23:42בתי בת 5 סובלת מגרד בפות המלווה בהפרשה לבנה, גבינתית. היו לה תולעים בעבר, אך אף פעם לא בליווי הפרשות. משחה למניעת תפרחת חיתולים אינה מקלה על הגירוד, עד לבדיקת הרופא, האם יש דרך להקל על התופעה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה גרד והפרשה וגינאלית
דר' ND. אסתר יוגב 30/12/2010 | 12:50ראשית יש לבדוק את מקור הענין.יתכן שמדובר בפטריה וגינאלית ויתכן שהמקור הוא מפטריה במערכת העיכול המחייבת תפריט תואם. כדאי לבדוק אם מדובר בתהליך תורשתי או במשהו שהתרחש בזמן הלידה. בכל מקרה ,צריך לרפא את הענין ובהחלט אפשר בעזרת טיפול הומיאופטי בשילוב עם תזונה נכונה למצב העכשוי לברור פרטים נוספים אפשר להתקשר לטל 09-7414840הוסף תגובה
-
-
מחלת סקרלטינה
לילך 27/12/2010 | 18:49בתי נדבקה בסקלטינה. היא בת כמעט 5 , הופיע אצלה חום לסרוגין ביומיים הראשונים , ולאחריו פריחה בחלק העליון של הגוף בטן וגב ועל הלשון שנראית כמו "תות". האם חייבים במתן אנטיביוטיקה לטיפול במחלה? יש לציין שמלבד היומיים הראשונים היא מתפקדת כרגיל. ניא אינה ממחוסנת ואינה יודעת מהן תרופות (למעט מקרה אחד של דלקת ריאות בו כן טופלה באנטיביוטיקה ל-3 ימים בלבד). מה אומרת ההומאופטיה על חיידק הסטרפטוקוק באופן כללי. תודה מראש.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
סקרלטינה
27/12/2010 | 22:16אין צורך לתת אנטיביוטיקה בזמן סקרלטינה אך בהחלט צריך לטפל בעזרת תרופות הומיאופטיות.מאד לא מומלץ לתת למחלה לחלוף ללא טיפול הומיאופטי. כנ"ל לגבי סטרפטוקוקוס.במקרה זה יש לטפל מייד. כל המתנה עשויה להיות חמורה מאד. לשאלות נוספות, אפשר להתקשר לטל.09-7414840 בין השעות 0800 - 1000הוסף תגובה
-
-
פרכוס חום אצל ילדים
מיה לוי 27/12/2010 | 09:09שלום, בני בן השנה וחצי סובל מגיל 11 חודשים מפרכוסי חום. עד כה 7 פרכוסים. האם יש פתרון הומאופטי לתופעה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
חום עם פרכוסים
ד"ר יוגב 27/12/2010 | 22:10שלום מיה חום עם פרכוסים מתרחש בדרך כלל כאשר החום עולהמהר מאד לגובה רב. צריך לבדוק היטב את הילד ולראות מדוע זה קורה אצלו ואלו תופעות נוספות יש אצלו. להומיאופטיה יש כלים טובים מאד להתמודד עם תופעה כזאת ולרפא אותה. לפרטים נוספים אפשר להתקשר לטל. 09-7414840 בין השעות 0800 ל- 1000 כל טובהוסף תגובה
-
-
מולסקום קונטגיוזום
שלי 22/12/2010 | 13:38שלום, בני בן השנתיים נדבק במולסקום קונטגיוזום, בעיקר באיזור המפשעה והישבן. רופא עור ילדים ממליץ להמתין עד שיחלוף אך מכיוון שהמחלה עשויה להמשך מעל שנה תהיתי האם יש תרופה הומאופטית העשויה לעזור? תודה שליהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
מולוסקום
ד"ר אסתר יוגב 22/12/2010 | 22:36שלום שלי להומיאופטיה בהחלט יש פתרונות למחלה הנ"ל צריך יההי לבדוק באופן מדויק את הילד ולברר מה עבר עליו לפני פרוץ המחלה. לפרטים נוספים אנא התקשרי בשעות הבוקר לטל.09-7414840 כל טובהוסף תגובה
-
-
הומאופתיה
לירון 28/11/2010 | 12:07שלום שמי לירון ובני בן שנה וחצי סובל מזה שלושה וחצי חודשים משיעול כבד וליחה הוא מטופל באנטיביוטיקה ובמשאפים רציתי לשאול עם יש משהו טבעי שיכול לעזור לו ולמנוע זאת בעתידהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובה ללירון
ד"ר אסתר יוגב 28/11/2010 | 16:11אני מניחה שאת מדברת על משהו די ממושך,המשאפים עושים פעולת הרחבה של כלי הנשימה ופעולת זמנית , מספר דקות. לכו אין הם יכולים לרפא אלא רק להקל באותו רגע.אנטיביוטיקה איננה תרופה להצטברות ליחה. מה שרופא הומיאופט עושה הוא לברר מדוע מצטברת ליחה אצל הילד, מתי זה קורה, איזה סוג ליחה ומהם הסימנים הנוספים שקורים יחד עם השיעול והליחה. כשכל המידע הוברר,מטפלים עד להבראה מלאה. כלומר במשפט אחד לשאלחך: אפשר ורצוי לטפל בצורה יסודית אשר תמנע תופעות כאלה בעתיד ולא תצריך התערבות כימית.הוסף תגובה
-
-
חוסר ב IGA וחיסון נגד שפעת
אורית/ 07/11/2010 | 13:39שלום רב, בני בן 3 סובל מחוסר IGA. הוא רגיש לדלקות ריאה שיעולים וליחה (רק בשנה האחרונה מאז החל את הגן) בשל חוסר זה אני מתלבטת האם לחסנו נגד שפעת. רופא הילדים כמובן שהמליץ אבל אני לא בטוחה שזה הדבר הנכון לעשות. בעקרון אני לא נלהבת מחיסונים בכלל. לא חיסנתי אותו בשנה הראשונה לחייו ומאז נתתי לו רק את המחומשת ועכשיון כשהוא בן 3 אני אחסן אותו בחיסון ה MMR. מרגישה די אבודה מכל המידע שיש על החיסון, מה הסיכונים והאם הכרחי עבורו בשל המחסון ב IGA. האם יש נזקים מהחיסון וכו.. בתודה רבה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה ילד רגיש .חיסונים
דר' ND. אסתר יוגב 07/11/2010 | 21:42שלום אורית לפני כל דבר אחר כדאי לתת לילד טיפול הומיאופטי נכון כדי לרפא את הריריות שלו ואת הרגישות במערכת הנשימה.כל עוד הוא לא לגמרי בריא א ס ו ר לתת חיסון. באופן כללי אין אנו יודעים איזה נגיף יהיה לנו השנה והחיסון הניתן מכיל נגיפים שכלל לא בטוח שיבקרו אותנו השנה. חבל להעמיס על מערכת החיסון התמודדות שאינה תורמת דבר. כל טוב וחורף נעים ובריאהוסף תגובה
-
-
לא מוכנה לקחת טיפות
טל 26/10/2010 | 09:22שלום, בתי בת הכמעט שנתיים לא מוכנה בשום אופן לקחת את הטיפות ההומאופתיות שהרופא נתן לנו עבורה. האם יש דרך אחרת מלבד טיפות על הלשון? האם ניתן לערבב עם משקה כלשהו?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה טיפות לא טעימות !
דר' ND. אסתר יוגב 26/10/2010 | 16:00אפשר לטפטף את הטיפות לתוך בקבוק מי השתיה של הילדה או לכוס עם מעט מים. לא לערבב עם חלב דייסה או נוזלים אחרים כיון שיכולה להווצר תגובתיות בין חמרי התרופה והמזון, או שיתבטל האפקט המרפא של התרופה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה טיפות - לא טעימות !
דר' ND. אסתר יוגב 26/10/2010 | 15:57הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מונחים קשורים
-
הומאופתיה
רופאים מומלצים

יוסי לוי - Dipl CM
רפואה סינית
4.9
( 33 חוות דעת )
"מר יוסי לוי הינו מקצוען מהשורה הראשונה, ואדם נעים מאוד, חם, לבבי ואכפתי."

יוסי לוי - Dipl CM
רפואה סינית
4.9
( 33 חוות דעת )
"מר יוסי לוי הינו מקצוען מהשורה הראשונה, ואדם נעים מאוד, חם, לבבי ואכפתי."
פורומים נוספים בתחום
פורוםהומאופתיה לילדים
בפורום הומאופתיה לילדים ניתן להתייעץ עם סנדרה מישאל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הומאופתיה לילדים