פורום הומאופתיה לילדים - עמוד 10
סנדרה מישאל
הומאופתית קלאסית ומאמנת אישית רפואית. מתמחה בהפרעות הורמונליות וגיל המעבר, פוריות וכניסה להריון ,הפרעות אכילה, בעיות רגשיות וחרדות, דלקות בדרכי השתן, וגניסמוס, וסטיבוליטיס, אנדומטריוזיס.
בנוסף, מאמנת רפואית במצבי משבר, מלווה מטופלות סרטן שד במהלך הטיפולים ולאחריהם. לווי בהתאוששות ממחלה קשה, על ידי שינוי תזונתי, פעילות פיזית וניהול סטרס.
תואר שני במדעי הרפואה. חברה באגודה להומאופתיה קלאסית ובאיק"א.
משלבת הומאופתיה קלאסית עם כלים מעולם האימון האישי הרפואי.
לעמוד של סנדרה מישאל בקליניקה לחצו כאן
מנהלת הפורום הומאופתיה לילדים בפורטל
-
חולה כל הזמןקסניה 03/07/2014 | 16:02שלום סנדרה, הילדה שלי כל הזמן חולה, מאז שנכנסה לגן היא כל שני וחמישי בבית. האם הומאופתיה יכולה לחזק אותה?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תשובה: חולה כל הזמן
סנדרה מישאל 04/07/2014 | 08:39שלום קסניה, מערכת החיסון בילדה שחולה כל הזמן היא חלשה מדי ולכן היא לא מצליחה להגן על עצמה מפני מחלות שנמצאות בסביבה. מספיק שילד אחר חולה לידה והיא כבר נדבקת. ההומאופתיה עוזרת לשקם ולחזק את מערכת החיסון. ילדים שמטופלים בהומאופתיה חולים פחות וגם אם נדבקו הגוף שלהם חזק מספיק כד להגן על עצמו ותוך זמן קצר היא חוזרת להיות בריאה. כל פעם תדבק פחות ויגיע רגע שבו כמעט ולא תהיה חולה וגם אם חלתה היא תעבור את המחלה בצורה מהירה וללא סיבוכיםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה: חולה כל הזמן
-
התינוק סובל מגזיםמתוסכלת 02/07/2014 | 10:11שלום, התינוק שלי סובל מגזים, כל יום אחה"צ הוא צורח במשך כמה שעות וכואב לו. מה אני יכולה לעשות?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תשובה: גזים
סנדרה מישאל 02/07/2014 | 18:05שלום לך, גזים בתינוקות קטנים היא תופעה מוכרת. במידה ואת מניקה נעבור יחד על המזונות שאת אוכלת ונוריד את אלו שמחמירים את המצב. בנוסף אתן לתינוקך טיפול הומאופתי מתאים ועדין כך שיעבור יותר בקלות את החודשים הראשונים עם כמה שפחות כאבים וחוסר נוחות בבטן.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה: גזים
-
פריחות על העוראורנה 29/06/2014 | 17:55שלום, אני כל זמן קונה עוד ועוד משחות ומורחת לבת שלי. אבל זה לא עוזר לפריחות האלה. האם יש לך פתרון בשבילה?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תשובה: פריחה על העור
סנדרה מישאל 30/06/2014 | 13:30שלום רב, משחות לא מרפאות את הנטיה לפתח פריחות שמגיעה מבפנים. המשחות רק מעלימות את התופעה לזמן קצר. ריפוי אמיתי יגיע רק אם הילדה תקבל טיפול הונאופתי מקצועי. הטיפול ניתן על פי תשאול מקיף שמתחשב בכל מה שמייחד את בתך, הרגלים,.שינה, אכילה, ההריון והלידה וכדומה. הטיפול ההומאופתי עוזר לגוף ללרפא את המקום הזה שבו מתבטאת הרגישות של הילדה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה: פריחה על העור
-
אסטמה של העור?נירית 26/06/2014 | 12:43שלום! הבן שלי בן תשעה חודשים, הוא מגרד ופוצע את עצמו כל הזמן. הרופאה אמרה שזה אסטמה של העור. האם ניתן לטפל בזה בעזרת הומאופתיה?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תשובה: אסטמה של העור
סנדרה מישאל 28/06/2014 | 12:48ילדים רבים סובלים מאסטמה של העור. ניתן לטפל בעזרת רמדי הומאופתית מדויקת שניתנת על ידי הומאופת מורשה לפי המאפיינים של הילד. כשתביאי אותו לטיפול ההומאופתית תשאל אותך שאלות רבות לגבי הילד, מה הוא אוהב, מה מרגיז אותו, מה הוא אוהב לאכול, איך הוא ישן בלילה, איך היה ההריון והלידה שלו. כל השאלות נועדו כדי להכיר את הילד ולתת לו טיפול מדויק. הרמדי תעזור לגוף לרפא את העור ולהרגיע את הרגישות שלו. להבדיל מהמשחות שאת מקבלת מרופא הילדים , שמעלימות את הפריחה אבל לא מרפאות באמת. כשאת מפסיקה למרוח לו את המשחות , הפריחה חוזרת. הרמדי עובדת מבפנים, ועוזרת לגוף להבריא. אחרי ההבראה , לא תצטרכי למרוח לו משחות כל הזמן. הרמדי עוזרת לפתור את כל הבעיות שמטרידות אותך ביחד, מרגיעה ומאזנת ומחזקת את הילד. טיפול הומאופתי הוא דרך מעולה לעזור לילדך לגדול בריא וחזק.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה: אסטמה של העור
-
ניתוח כפתוריםתוהה 24/06/2014 | 11:24שלום, האם ניתן לעזור לבן שלי בהומאופתיה לפני שאנחנו עושים לו ניתוח כפתורים?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תשובה: ניתוח כפתורים
סנדרה מישאל 26/06/2014 | 06:00ניתוח כפתורים מיועד בעצם להשאיר את תעלת הניקוז שבאוזן במצב פתוח. בילדים קטנים התעלה אינה שלמה עדיין ולכן כשיש דלקות אוזניים הנוזלים מהדלקת נשארים באוזן ולא מתנקזים. ההומאפתיה פותרת את הבעיה על ידי ייבוש הנוזלים וחיזוק המערכת החיסונית. כשהילד אינו מקבל דלקות אוזניים , לא יהיה צורך בניקוז הנוזלים ובעצם לא יהיה צורך בניתוח. מנסיון שלי, בילדים רבים שמקבלים טיפול הומאופתי, תדירות הדלקות יורדת משמעותית , השמיעה משתפרת, הנוזלים מתייבשים והם מוותרים על הניתוח כפתורים.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה: ניתוח כפתורים
-
שלשוליםמיכל 25/06/2014 | 10:05היי סנדרה, בגן יש השנה כל הזמן שלשולים וקשה לנו שהבת שלנו כל הזמן בבית. מה את ממליצה? מה ניתן לעשות?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תשובה: שלשולים
סנדרה מישאל 26/06/2014 | 05:56הקיץ, זו עונת השלשולים. הומאופתיה תעזור לחזק את מערכת החיסון של הבת שלך וגם אם ילדים אחרים יהיו חולים כל הזמן היא תוכל להשאר בריאה. הטיפול ההומאופתי עדין ועם זאת מחזק מאד. ילדים שמטופלים לאורך זמן לא מפתחים מחלות כי הגוף שלהם מתמודד ומתגונן מפני המחלה. הטיפול נעשה על ידי תשאול מקיף ולאחריו ניתנת רמדי מתאימה למחלה. הרמדי עוזרת לגוף להתחזק, בונה את מערכת החיסון ומחזירה לבת שלך את הכח להתמודד עם כל מיני מחלות. ככל שמערכת החיסון תתחזק, כך היא תהיה פחות בבית ויותר בגן, גם אם יש שם מחלותהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה: שלשולים
-
דלקות אוזניים חוזרותאמיתי 23/06/2014 | 09:23שלום סנדרה, לבן שלי יש דלקת אוזניים. הוא כל פעם מקבל אנטיביוטיקה, אבל כשמסיימים את הטיפול הדלקות שוב חוזרות. מה ניתן לעשות?הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובת מומחה
תשובה: דלקות אוזניים חוזרות
סנדרה מישאל 26/06/2014 | 05:51דלקות אוזניים חוזרות נובעות פעמים רבות בילדים קטנים ממבנה של תעלת הניקוז באוזן שאינה מושלמת עדיין. להומאופתיה יש הצלחה רבה בטיפול בדלקות אוזניים , בייבוש נוזלים ובחיזוק המערכת החיסונית. בדרך טבעית זו ניתן לעצור את המעגל של מתן אנטיביוטיקות כל הזמן ותוך פרק זמן קצר הבן שלך לא יסבול מדלקות. מניסיוני האישי , תוך מספר שבועות תראו שינוי.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תשובה: דלקות אוזניים חוזרות
-
הומאופתיה רופאים MD והמחקר של מיכל יקירעמיר 10/09/2011 | 08:33במחקרי הפרטי בנושא הומאופתיה – האם יש אמת מאחורי שיטת ריפוי זו, פניתי תחילה לרופאים MD אשר עוסקים בהומאופתיה. שאלתי שאלה פשוטה – מה גורם לאיש שלמד רפואה לתמוך בהומאופתיה אשר בבסיסה שוללת את כל יסודות המדע והרפואה הידועים ועד היום לא הוכחה כיעילה בשום ניסוי מדעי בעל משמעות סטטיסטית. רב הרופאים לא ענו לי אך המעטים שענו אמרו את אותו הדבר פחות או יותר: אני לא מבין איך זה עובד, אף אחד לא מבין איך זה עובד אבל עובדה שאנשים רוצים את זה, קופות החולים מספקות את זה וכו' וחוץ מזה כוח האמונה באמת עוזר לאנשים להבריא או לפחות להרגיש טוב יותר וגם זה משהו. אף לא אחד מהרופאים הסכים לאשר כי יש אמת באמירות "למים יש זכרון" "מה שנשאר במים זה רוח ולא חומר" וכי הרמדי ההומאופתי באמת עושה משהו. רופאים בכירים שאינם עוסקים בהומאופתיה ענו לי תשובות מגוונות הנעות בין "אני לעולם לא אתן לפציינט תרופה שלא הוכחה יעלותה" או "יש רופאים בעלי נטיה רוחנית שקשה להם להודות שלא לכל דבר יש פתרון" ובעיקר אמרו ורמזו שההזדמנות העיסקית מאד מפתה. הומאופתים רבים הדפו אותי בכך ש "יש מחקרים מדעיים רציניים שמוכיחים את יעילות ההומאופתיה" שאלתי איזה וכמעט כולם הפנו אותי למחקר של מיכל יקיר. אז קראתי את המחקר של מיכל יקיר, זהו באמת מחקר מעניין ומסודר שנערך בסטנדרטים מדעיים אממה... נערך על 19 נשים (שתי קבוצות אחת של 11 והשניה של 8). על פי הבנתי הבסיסית בשיטות מחקר וסטטיסטיקה ועל פי חוות הדעת של ירחונים הומאופתים, זהו מחקר חלוץ מעניין אך לא ניתן להסיק ממנו דבר. מחקר החלוץ בהחלט מהווה אינדיקציה טובה לצורך בביצוע מחקר נוסף, גדול יותר. ואכן מיכל העמידה מחקר נוסף עם קבוצה של 100 משתתפות. המחקר הזה נערך למיטב הבנתי לפני שנים רבות (2003 ?) אך מעולם לא פורסמו תוצאותיו באיזשהו כתב עת מדעי. אפילו הירחון British Homeopathic Journal אשר פרסם ב 2001 את מחקר החלוץ אינו מפרסם את תוצאות המחקר השני. גיגלתי "Michal Yakir PMS" ומצאתי עשרות פרסומים, אתרים הומאופתים – כולם מתרפקים על מחקר החלוץ כהוכחה המוחצת לאמיתותה של ההומאופתיה. רובם אף מזכירים כי "בעקבות מחקר זה נערך מחקר גדול יותר אשר תוצאותיו מפתיעות עוד יותר". גם מיכל יקיר מפרסמת באתר הבית שלה תוצאות של מחקרה, אשר מעולם לא פורסמו בשום כתב עת מדעי... האם ייתכן שתוצאות מחקר זה לא פורסמו מעולם מאחר ו "אינבו" את מה שרצה להוכיח ? עמיר.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובה לעמיר או עמוס ?
ד"ר אסתר יוגב 12/09/2011 | 07:02אני מציעה שתפנה ישירות למיכל יקיר בנושא שלה. מעבר לזה קיבלת ממני תשובה מאד מפורטת כבר פעמיים. באותו ענין אשמח להשיב בשאלות הנוגעות לבריאות וחולי.הוסף תגובה
-
המחקר של מיכל יקיר
עמיר 11/09/2011 | 18:30שלום ד" יוגב, שאלתי שאלה מאד מאד ספציפית לגבי המחקר של מיכל יקיר. מה הבעיה לענות לי לגבי מחקר זה ? האם תוכלי לשלוח לי לינק לפרסום של מחקר זה (100 נשים) ? בברכה, עמוס.הוסף תגובה
-
תשובה לעמיר
10/09/2011 | 17:06ה,"שאלה" הזאת כבר נשאלה בעבר וזכתה ממני למענה. אם התחום מענין אותך,ישנם בארץ מוסדות 4 שנתיים המלמדים את הנושא ,חלקם בצורה רצינית וטובה.בגרמניה,אנגליה שויצריה ,רוסיה ,ארה"ב והודו ישנן אוניברסיטאות בהן הנושא נלמד בלימודים 6 שנתיים,ישנן אוניברסיטאות המסמיכות לתואר שלישי ולימודי המשך למומחים. כנראה שלא שאלת את האנשים הנכונים או שאולי יש לך דעה מגובשת מלכתחילה ואינך מאפשר למציאות לשנות את דעתך. ההומיאופטיה היא מדע המשמש אנשים בעולם כולו ,ואין צורך לראותו דרך מה שנעשה בארצנו בלבד. כל טוב ד"ר יוגבהוסף תגובה
-
תשובה לעמיר או עמוס ?
-
כאבי שיניים אצל תינוקת בת שלושה וחצי חודשיםמאיה 05/08/2010 | 12:32ביתי בת שלושה וחצי חודשים החלה לאחרונה לבכות בזמן ההנקות. אנו חוששים שאלו יכולים להיות כאבי שיניים. בנוסף היא גם מריירת ומתעסקת הרבה בפה.יועצת הנקה המליצה לי על תרופה הומיאופתית לכך. האם יש אפשרות להמליץ לי על תרופה כזו והיכן ניתן לקנות אותה, או שעליי לפנות לייעוץ ספציפי? תודה רבההוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
מחרוזת ענברים
ד"ר יוגב 01/09/2011 | 22:28תודה על ההארה. קיימות תרופות הומיאופטיות מצוינות לקשיים בזמן בקיעת שיניים אצל תינוקות. לעיתים התהליך יכול להיות מלווה בתופעות לואי נוספות כמו כאבי בטן, עצירות או שלשולים ואז הענברים אינם מספיקים.אני בדעה כי אין משהו גורף שיכול לעזור לכל אחד, כיון שכל אחד מאיתנו מגיב לתהליכים שהחיים מביאים בדרכו, בהתאם לפיזיולוגיה האינדיבידואלית שלו ובהתאם לנקודות החלשות באורגניזם האישי שלו. כאן גדולתה של ההומיאופטיה שהיא רפואה אישית ומתאימה את התרופה הנכונה לכל אדם באופן אישי אני שמחה שאתם נעזרתם ומאחלת בריאות טובה לך ולילדךהוסף תגובה
-
מחרוזת ענברים
רוית 01/09/2011 | 21:58הענבר הוא שרף מאובן שבמגע עם העור מפריש שמנים אשר מביאים להרגעה ,העלאה הרמה החיסונית ,הקטנת תופעת הריור ועוד הטבות אחרות . אצלנו זה הקל מאוד על תופעת הריור והבכי הלילי . חשוב לא להשאיר ללא השגחה כמובן ובלילה מומלץ להוריד מהצוואר . בהצלחה תוכלי למצוא ב www.moku.co.ilהוסף תגובה
-
מחרוזת ענברים
שחק איתן 23/08/2011 | 09:51למען הגילוי הנאות, כיום אני מייבא ומשווק מחרוזות ענברים, אך הגעתי לכך כהורה עם ניסיון חיובי ואח"כ מתוך רצון לסייע לתינוקות והורים נוספים. הענבר היא אבן בעלת סגולות רבות ומקלה על כאבי בקיעת השיניים בצורה משמעותית ולא פחות חשוב, באופן טבעי. למידע נוסף - www.babyambers.com בריאות לכלםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כאבי שיניים אצל תינוקות
דר' ND. אסתר יוגב 05/08/2010 | 13:37שלום מאיה יתכן שהבת שלך מתכוננת לשיניים אם כי זה נראה לי מאד מאד מוקדם. הרעיון היפה בהומיאופטיה הוא היכולת להתאים תרופה אישית לכל אחד בהתאם לצרכיו האישיים . כדאי שתפני להומיאופט\ית בעל נסיון בטיפול בתינוקות כדי שיבדקו את הילדה, ישמעו ממך את כל מה שמאפין אותה ויתאימו תרופה לצרכיה. כל טובהוסף תגובה
-
מחרוזת ענברים
-
עצירות חריגה אצל פעוטה בת שנתייםמיטל 31/07/2011 | 08:46שלום רב, בתי בת השנתיים סובלת מעצירות חריגה במשך כיותר משבועיים. למעשה, תמיד סבלה מעצירויות, אך עתה, לצערי, נאלצנו להסתייע בחוקן כי היא פשוט סבלה מכאבים עזים. המצב עדיין לא השתנה, עושה רושם שהיא איננה מתאמצת כלל. אני אובדת עצות, ואשמח לכל המלצה.הוסף תגובהפתח בחלון חדש
-
תשובה למיטל
ד"ר אסתר יוגב 31/07/2011 | 10:59עצירות של עד 5 ימים אצל פעוטות היא תופעה ידועה,את מדברת על עצירות חריפה במיוחד. אינך מציינת אם היא מלווה בכאב או לא וכן על המרקם. כדי שאוכל להשיב תשובה מדויקת אהיה זקוקה לפרטים נוספים. אנא התקשרי אלי לטל. 09-7414840הוסף תגובה
-
תשובה למיטל
נושאים מרכזיים
-
מונחים קשורים
- הומאופתיה
רופאים מומלצים
פרופ' ארנון ברוידס
אלרגיה ואימונולוגיה
5.0
( 5 חוות דעת )
"פרופסור ארנון התייחס סופר נחמדות ובמקצוענות ונתן פתרון
תודה רבה"
ד"ר זאב הורוביץ
אף אוזן גרון וכירורגיית ראש-צוואר
כירורג אף אוזן גרון, ראש-צוואר, אוזן תיכונה, שקדים אדנואידים
ד"ר אריאל יודלב
רפואת שיניים
5.0
( 17 חוות דעת )
"דר יודלב הכי מדהים בעולם!!! ממליצה עליו בחום לכולם!!! הכי מקצועי, הכי מבין, הכי עדיין, ויש לו יחס אנוש יוצא מן הכלל!!!"
פורומים נוספים בתחום
פורוםהומאופתיה לילדים
בפורום הומאופתיה לילדים ניתן להתייעץ עם סנדרה מישאל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הומאופתיה לילדים